44549

no-warez.gif
  • predator1982
    de van csak az fent alszik:-) majd azt is lekapom, és majd nappal:-)
  • wesker24
    Szerintem a fehér alapon lévő zöld sims ikonok lenne jó ! De ez csak az én vélemnyémem !
  • tommygear
    mér nincs ember a háznál?
  • predator1982
    [IMG][/IMG]
  • kem001
    Köszi. Szombatig kell leadnom és most kedd van, hát nem tudom arra megérik e
  • Coolfire
    Eddig a nagy kristályok miatt nem volt jó.:)Fekete alapon a nyitójel?
    Vagy fehér alap?
  • Coolfire
    A magját a Tudományos labor környékén keresd,legalábbis én ott találtam.
  • Mike at home
    legyen fehér alapon jóval kevesebb zöld kristály
    lehetnek a kristályok nagyobbak
    vagy lehet fekete alapon is zöld kristály, mint a játék nyitó animációjában
  • tommygear
    mi értelme ha regisztrálni se lehet? :D
  • Coolfire
    Nagyon sok barátot lehet szerezni.:)
  • Coolfire
    És most milyen?
  • kem001
    Sziasztok
    Hol találok lánggyümölcsöt?:S Azt a feladatot adta egyik cég, hogy vigyek neki lánggyümölcsöt, de fogalmam sincs mi az és hol találom :S
  • janika1972
    Sziasztok!Hátha valakit érdekel:http://rapidshare.com/files/238252660/Sims_3_Censor_Patch.rar
  • Fenrir
    Meg lehet venni valahogyan a játékot digitálisan is?
  • mariann84
    hát, nem sok bizodalmam volt a patch-csel kapcsolatban, de bejött! :D felnövesztettem a tini simem és beadta a köv. tulajdonságot, sőt mi több, a cenzúra patch is működik, végre nincsenek kockák, juhéjj :)
  • mariann84
    nem, én nem nyomtam x-et, ha a játék adta mivel nem engedett választani, akkor is eltűnt minden.
    nah mindegy, találtam neten mindenféle patch-et ,felteszem, egy próbát megér, mert így nem akarok játszani.
  • tomzoo
    Ez a probléma nálam is fennáll, mondjuk előjött az ablak, hogy milyen tulajdonságokat akarok a simemnek csak véletlen elnyomtam :D
  • Szabi1991
    lol :O
  • mariann84
    Nekem egy nagyon zavaró bugot generál a játék.
    Összes született (tehát nem készített) simemnek nem ad a játék a tipegő kori 2 tulajdonságon kívül semmit. mert elvileg adna egyet gyerekorba lépve, majd mégegyet tiniként, majd még egyet felnőttnként. tehát az én simeim úgy nőnek fel hgy 2 marad. a játék kiírja hogy mit adott neki, vagy hogy én mit választottam és ugyanúgy kettő marad, így a hozzá kapcsolódó különleges beszédtémák sem jönnek elő, gyak.az 5 jellemből 2 marad. így meg nem is érdemes játszani. 4 különboző nővel szültem 10 gyereket mindegyiknél csak 2 jellem marad felnőtt korra is.ötlet?
    működik már az a patch? adjon linket vki hogy ha javítja.
  • Gólya #3363
    du. kiment a csajszi a tengerpartra horgászni, szép csendben ráesteledett..
    én meg közben kuksiztam a távolba meg az égboltot - hát mit mondjak, nekem tetszik; szépen megcsinálták
  • Gólya #3362
    értem - gondolom, azt azért már problémás lett volna szimulálni, hogy kikerüli ami előtte van
  • Mike at home
    ja értem
  • Mike at home
    nem, neki ez a becsípődése, ismerem a photoshop topikból, ott is ez volt a mániája, hogy izmosítsunk föl nekei vkit, meg legyen hatalmas pénisze, meg ilyesmi
  • Szabi1991
    mármint a játékba.. tudod vannak a pc-k, amikkel lehet játszani, eddig még 1x se sporozot a simem, mégis mikor elküldtem festeni, egy spore-t festett.. :D
  • Mike at home
    jól van, szerbusz
  • Mike at home
    ha külön mentitek, akkor egymástól függetlenül tudtok játszani, egyikőtök sem lesz hatással a másik játékára
  • Mike at home
    van pc-s spore
    de ez most hogy jön ide?
  • kem001
    Na ezért jobban tetszik mint a Sims 2! Végre szomszédság veled együtt öregszik. De ami a legjobban tetszik benne, az az, hogy bármikor átmehetek a szomszédhoz. igaz volt olyan, hogy bementem és a csaj felpofozta a Sim-emet 1. találkozásunkkor. Utána rá pár napra ugyanaz a csaj a parkban verekedett, mondom agresszív személyiségű biztos :D
  • Mike at home
    mit mondtam? enm akarok cracket, látni a topikban
    sem razor sem rld reloaded szavakat, még tőled sem :)
  • karajjj
    elég ferdehajlamú lehetsz... ajánlom figyelmedbe a badboys.com-ot
  • Mike at home
    ne játssz más családdal
    végre él a város, enm kell mindegyik családdal játszani, hogy a szomszéd Pistike is öregedjen, aki a kölköd legjobb haverja, meg nem lesz szomszéd Zsófika, aki az összes gyereksimednek haverja, amig a gyerekeid kicsik
  • karajjj
    igen, én is csodálkoztam, hogy mért akar több családdal is játszani, miközben egyre van kitalálva a játék...
  • Mike at home
    így van
    életed nagy vágya beteljesül akkor minek másik
    mire teljesül, úgyis már öreg vagy
    ez nem a sims2
  • Mike at home
    éppen emiatt egy családdal érdemes játszani
    erre lett a játék tervezve
    ha egy családdal játszol, semmiféle anomália nincs
    el kell fogadni
    ez nem a sims2
    és enegem nem azavar ha meghalnak, 190 nap is rengeteg
    tök érdekes, hogy a kezdeti kisrác mára fiatal felnpőtt, majd lesz egy gyereke vagy kettő, akik majd hasonlítanak apura, meg talán vmennyire a nagyapira is
  • Carlos
    Nem hiba, hanem ez igy van kitalálva.
    Hülyét kapnék ha azért késne a melóból a simem, mert tököl egy szuzuki a porsém előtt.
  • Szabi1991
    ja :-/

(mármint az autó teleportál..)
  • Mike at home
    szerintem pont az a lényeg, hogy itt él a város, születnek, meghalnak, és a simjeid sem élnek örökké
    a 2-ben is meghaltak, de volt életelixir, és talán 1-2 simem halt csak meg több évnyi játék alatt, meg senki nem öregedett
  • Mike at home
    a háttér nekem speciel nem tetszik
  • Mike at home
    igazi tahó voltál :)
    az autó teleportálódik?
  • Mike at home
    újságíróként, én most keresek azt hiszem napi 1900 körül