44549
-
#3423 én amikor nem akart terhes lenni akkor bbeküldtem a medencébe és körbefalaztam...a többit tudjátok -
#3422 valaki tudja esetleg hogy az öregedés előtt még hány nappal eshet teherbe? mert ugye a réginél már volt hogy nem volt olyan opció hogy gyereknemzés. ez a hülye szuka nem akar terhes lenni:-( -
Gólya #3421 ha valakit érdekel: a Pinochle-tónál fejlődő és betakarítható fejessaláta- és paradicsom, valamint hagymanövények vannak -
#3420 Ma néztem csak, hogy van Sims 3... na mondom mi van? :D
Gonosz módon gyorsan ki is próbáltam, bár nem vártam tőle sokat. Kellemes meglepetés volt elsőre, hogy észrevehetően szebben futott a gépemen, mint anno a második rész, még a sok új lehetőség ellenére is.
Játszottam vele 1-2 órát és elég meggyőző. Én már biztos megveszem.
Eddigi kedvencem a játékban, amikor gonosz karakterrel fórumozol és te leszel a "fórum trollja". Nagyon nagy... -
#3419 Csupán mezei kiváncsiság, bár ez a "(Flora2 sötét pillantással tűri fel inge ujját és a ház melletti mocsaras tó vize felé néz...)" mondat picit megrémisztett -
Flora2 #3418 :) Miért, ez milyen szempontból érdekes? (Büntethetőség?) :))) -
#3417 Életkor: 35-40 között -
#3416 Megkérdezhetem , hogy hány éves vagy ? :) -
#3415 ja igen :D -
Flora2 #3414 De igenis játszom! :)
Félreértesz, nekem nem az a problémám, hogy minden változik és egyszerre öregedhetnek, ezt én is jobban szeretem így - nekem csak a nem kívánt gyermekáldások nem tetszenek.
Mindegy, megoldom a bébiket... (Flora2 sötét pillantással tűri fel inge ujját és a ház melletti mocsaras tó vize felé néz...) -
Coolfire #3413 Másik topik..:) -
Coolfire #3412 És egy 12000-es szakácskönyv.:) -
Jake FX #3411 Üdv! az miért van,hogy a játék pár perc után megfagy és magától kilép? -
#3410 nm -
#3409 szopja ki akkor.főzés megvan mondjuk 10-esen mivel konyhatündér vagyok,de horgászás nem nagyon merültem még bele,mert annyira nem izgatott.mindegy akkor,majd azértlehet próbálkozom.köszi:) -
#3408 nem, azt meg kell főzni kampecahallal és ambróziát csinálni, ezzel fiatalodsz, persze ehez 10es főzés és horgászat skill kell -
#3407 különben épp most nőtt ki az élet fa,van még 7-8 nap az idős korig,gondolom ha megeszem a termés akkor fiatalodok majd,ez mondjuk jól jönne, -
#3406 gondolom csak meghal,és nemlesz kaszás ilyesmik -
Coolfire #3405 Hát ha a halálvirág bokor "üzemel",akkor nem visz el,egyébként máshogy is meghalhat a simed. -
#3404 akkor mi viszel?vagy mi történik -
Coolfire #3403 Nincs benne különleges esemény kamera..Van annak hangulata anélkül is.:) -
Coolfire #3402 Nem visz el a kaszás -
janika1972 #3401 Nemtudom,valaki észrevette-e a játékban,nincsenek videok,meg kis esemény ablakok,amik megvoltak a 2-ben is.Ezek nagyot dobtak a játékon!
Ha kivették a 3-bol,akkor,nem sok hangulata lesz! -
tomzoo #3400 Halálvirág bokor mire jó? -
karajjj #3399 háttérnek -
Coolfire #3398 Vége a napnak... -
Coolfire #3397 [IMG]http://uploader.xdl.hu/upload/2009-05-31-kep1 banner.jpg[/IMG] -
Coolfire #3396 Legalább ezt suhintsd be..
[IMG]http://uploader.xdl.hu/upload/2009-05-31-kep1 banner.jpg[/IMG] -
Coolfire #3395 Ezt én csináltam,ebben ki is merültem...:) -
#3394 nem
semmiképpen nem sorminta, főleg nem ilyen kicsi
mindjárt megmutatom mire gondolok -
karajjj #3393 olyat én nemtok, csak sima képet :D de mingyá összeütök valamit -
Coolfire #3392 Ja és úgy,hogy folyamatosan,random jöjjenek be valamilyen alapon a kristályok.:) -
Coolfire #3391 A "demóoldalra" persze.:) -
Coolfire #3390 Csinálj már légyszíves,semmi nem jó.:)De forogjanak is azok a kristályok!!Ha kell megadom az admin jelszót. -
karajjj #3389 csináljak hátteret? -
Coolfire #3388 Így? -
Coolfire #3387 A kis 3-as jellel,vagy anélkül? -
#3386 ha meghal a sim akkor a temetőbe kap egy sírkövet? -
#3385 vagy fekete alapon nagyobb zöld kristályok, de összevissza, mint a játék intrójában, vagy ugyanez, de fehér alapon - szerintem -
Coolfire #3384 Mondjátok el végre-aki itt van-,hogy milyen háttér lenne jó...