44549
-
#3463 -
qsccsq #3462 köszi a választ
-
qsccsq #3461 Na válaszolna valaki?
lécci -
karajjj #3460 csak azt látod, hogy bentvan a munkahelyén...
írtak amúgy olyat is, hogy nem kell majd wc-re menni, meg zuhanyozni, de ha normális tesztet akarsz olvasni, akkor ittvan az enyém -
qsccsq #3459 Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a simet hogy lehet el kísérni a munka helyére?
Mert az egyik oldalon azt írták, hogy látni fogod munka közben, de nem is látod.Tanácsok??? -
karajjj #3458 és van közöd a html-hez is, vagy csak valami szerkesztővel csinálod? -
#3457 Már csinálom, nem véletlen kérdeztem meg előre. Akkor most ne ugorjunk neki... :) -
mariann84 #3456 lehet, de én nem veszem úgy hogy komoly szimulátor, hanem játék, és játszani szeretnék vele, azaz tanulni a simmel, kimaxolni a skilleket, felfedezni, horgászni, meg minden félét, de nem lehet haladni az evés,pisi,alvás kombó miatt. és engem ez fáraszt. meg mondjuk meg, nincs is annyi időm,hogy mindent lassan végigvárjak, meg türelmem se nagyon.
5 sim gyerek mellett nem tudjátok milyen, nehezebb rájuk figyelni, mint 10-es sebésznek lenni :) -
karajjj #3455 van -.- -
#3454 én csináltam volna de nincs tárhely:D -
szaba16 #3453 köszönöm a dicséreteket :D -
karajjj #3452 egész fasza! -
Coolfire #3451 Csináljad,ha nincs más-mert szerintem nincs-,s kell egy kis segítség szívesen segítek pm-ben,vagy a szemetelős topikban.:) -
#3450 Dolgozgat már valaki valami F.A.Q.-szerűségen?
Ha nem, én szívesen megcsinálom, csak nem szeretnék párhuzamosa dolgozni valakivel. :) -
#3449 jól néz ki. Olyan Hawaii os :) -
szaba16 #3448 Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Ezt építettem először a Sims 3-ban :)
Most lettem kész.
További képek:
http://kep.ivpicture.hu/113789.jpg
http://kep.ivpicture.hu/113787.jpg -
#3447 lehet h nem családközpontú azért -
phoenix1 #3446 Legutóbb nálam is előjött, vagyis nem ... mert éppen átléptek volna csecsemő korból a kisgyerekek amikor a ts3 hibaüzenet nélkül kidobott a desktopra :S
Szerencsére nem mentettem, így nem is voltam nagyon mérgen kb. 3 óra játék után. Remélem ez csak grafkártyához fűződik és rendes grafykártánál ilyen nem lesz. Remélem :S -
Rundstedt17 #3445 Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2 GHz/Athlon XP 2000+
Memory: 1 GB (1.5 GB for Laptops)
Video Memory: 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9500)
(GeForce Go 6200/Radeon Mobile 9600 for Laptops)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse -
Kitticica13 #3444 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem vki tud segíteni...
Elvileg azt mondjátok, hogy ha szépen futott a sims 2, akkor ez is menni fog. Hát nálam nem jött össze, a 2es rész gyors volt meg szép, de ez...homályos és tök csúnya, egyszóval élvezhetetlen a játék így. :(
*1,9 GHz, 2 GB ram, ATI X1200 -
Rundstedt17 #3443 működik -
Rundstedt17 #3442 így van -
#3441 -
#3440 én úgy tudom 80-90%-ban működnek, bár nem értem mi az élvezet abban ha csalsz, elvégre bizonyos szinten ez egy szocioszimulátor - megélsz, dolgozol, kielégíted a szükségleteid. Ha ezeket csalással oldod meg, elvész a játék öröme - szerintem. -
mariann84 #3439 szerintem minden kód nem, mert nem működik a twin, az ikres és amit én nagyon keresnék a maxmotives (minden igény maxon) az sem működik.
Flora köszi az ötletet, etetek majd vele egy dinnyét, de biztos ami biztos most már férfinél próbálkozok :d -
Flora2 #3438 mariann84, én hallottam valahol egy pletykát, nem tudom, hogy igaz-e... Legközelebb, ha terhes akar lenni egy simed, és lányt szeretnél, etess a kismamával görögdinnyét, és ne egyen olyan kajákat, amikben alma van. (Lehet dinnyét venni az élelmiszerboltban is.) Tényleg nem tudom, én most kipróbáltam ezt és lány lett a baba, de lehet, hogy csak véletlenül... aki meg fiút akar, az almát vagy almás desszertet egyen...? /testers needed/ -
#3437 akkora baromság ez a cheat-elés -
gecsus #3436 Kösz! -
karajjj #3435 igen, tesztelve van... -
#3434 igen, minden kód ugyanaz -
gecsus #3433 De a Sims3 ba is a ez a kod mert 2-ő be is ez volt:)?
-
gecsus #3432 Köszi!:)(Y) -
mariann84 #3431 én se szeretek csóróskodni :) -
mariann84 #3430 ctrl+shift+c , majd motherlode a pénzkód -
gecsus #3429 Hali nekem az a gondom ,hogy szeretem a Simset meg minden ,de ugy hogy csinálok magamnak egy jó kecot meg jó butorok stb.Valaki esetleg nem tud pénz kodot a játékhoz:)? Lécci -
mariann84 #3428 akinek nem esik teherbe a sim, ajánlom a termékenységi kezeléses jutalmat megvenni, rögtön nem lesz ilyen gondja... -
mariann84 #3427 Nekem meg 5 fiút sikerült szülnöm annak a titokzatos kinézetű C3ylon vagy milyen nevű újságírónak, a 3. után még reménykedtem hogy a 4. lány lesz, erre fiú ikrek.. paff.. mindig a lány karaktert viszem tovább, de most nem tudom bevállaljak-e még 1-et, esetleg más hapitól :d -
#3426 hali.
4en vagyunk és kezd elegem lenni... -
#3425 nemkell megvenni hiszen én tudok ambróziát főzni,megtanultam másképp receptet cseréltem:)
akkor csak a hal kell úgynézem -
#3424 Kapcsold ki az öregedést és akkor még bőven elég ideje lesz teherbe esni !