44549

no-warez.gif
  • tommygear
  • qsccsq
    köszi a választ
  • qsccsq
    Na válaszolna valaki?
    lécci
  • karajjj
    csak azt látod, hogy bentvan a munkahelyén...

írtak amúgy olyat is, hogy nem kell majd wc-re menni, meg zuhanyozni, de ha normális tesztet akarsz olvasni, akkor ittvan az enyém
  • qsccsq
    Sziasztok!

Én azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a simet hogy lehet el kísérni a munka helyére?
    Mert az egyik oldalon azt írták, hogy látni fogod munka közben, de nem is látod.Tanácsok???
  • karajjj
    és van közöd a html-hez is, vagy csak valami szerkesztővel csinálod?
  • Hassan B
    Már csinálom, nem véletlen kérdeztem meg előre. Akkor most ne ugorjunk neki... :)
  • mariann84
    lehet, de én nem veszem úgy hogy komoly szimulátor, hanem játék, és játszani szeretnék vele, azaz tanulni a simmel, kimaxolni a skilleket, felfedezni, horgászni, meg minden félét, de nem lehet haladni az evés,pisi,alvás kombó miatt. és engem ez fáraszt. meg mondjuk meg, nincs is annyi időm,hogy mindent lassan végigvárjak, meg türelmem se nagyon.
    5 sim gyerek mellett nem tudjátok milyen, nehezebb rájuk figyelni, mint 10-es sebésznek lenni :)
  • karajjj
    van -.-
  • akyyy
    én csináltam volna de nincs tárhely:D
  • szaba16
    köszönöm a dicséreteket :D
  • karajjj
    egész fasza!
  • Coolfire
    Csináljad,ha nincs más-mert szerintem nincs-,s kell egy kis segítség szívesen segítek pm-ben,vagy a szemetelős topikban.:)
  • Hassan B
    Dolgozgat már valaki valami F.A.Q.-szerűségen?

Ha nem, én szívesen megcsinálom, csak nem szeretnék párhuzamosa dolgozni valakivel. :)
  • Blinkye
    jól néz ki. Olyan Hawaii os :)
  • szaba16
    Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Ezt építettem először a Sims 3-ban :)
    Most lettem kész.

További képek:
    http://kep.ivpicture.hu/113789.jpg
    http://kep.ivpicture.hu/113787.jpg
  • tommygear
    lehet h nem családközpontú azért
  • phoenix1
    Legutóbb nálam is előjött, vagyis nem ... mert éppen átléptek volna csecsemő korból a kisgyerekek amikor a ts3 hibaüzenet nélkül kidobott a desktopra :S
    Szerencsére nem mentettem, így nem is voltam nagyon mérgen kb. 3 óra játék után. Remélem ez csak grafkártyához fűződik és rendes grafykártánál ilyen nem lesz. Remélem :S
  • Rundstedt17
    Minimum System Requirements
    Processor: Pentium 4 @ 2 GHz/Athlon XP 2000+
    Memory: 1 GB (1.5 GB for Laptops)
    Video Memory: 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9500)
    (GeForce Go 6200/Radeon Mobile 9600 for Laptops)
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0c
    Keyboard & Mouse
  • Kitticica13
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom, remélem vki tud segíteni...
    Elvileg azt mondjátok, hogy ha szépen futott a sims 2, akkor ez is menni fog. Hát nálam nem jött össze, a 2es rész gyors volt meg szép, de ez...homályos és tök csúnya, egyszóval élvezhetetlen a játék így. :(
    *1,9 GHz, 2 GB ram, ATI X1200
  • Rundstedt17
    működik
  • Rundstedt17
    így van
  • Carlos
  • Fabio Capello
    én úgy tudom 80-90%-ban működnek, bár nem értem mi az élvezet abban ha csalsz, elvégre bizonyos szinten ez egy szocioszimulátor - megélsz, dolgozol, kielégíted a szükségleteid. Ha ezeket csalással oldod meg, elvész a játék öröme - szerintem.
  • mariann84
    szerintem minden kód nem, mert nem működik a twin, az ikres és amit én nagyon keresnék a maxmotives (minden igény maxon) az sem működik.
    Flora köszi az ötletet, etetek majd vele egy dinnyét, de biztos ami biztos most már férfinél próbálkozok :d
  • Flora2
    mariann84, én hallottam valahol egy pletykát, nem tudom, hogy igaz-e... Legközelebb, ha terhes akar lenni egy simed, és lányt szeretnél, etess a kismamával görögdinnyét, és ne egyen olyan kajákat, amikben alma van. (Lehet dinnyét venni az élelmiszerboltban is.) Tényleg nem tudom, én most kipróbáltam ezt és lány lett a baba, de lehet, hogy csak véletlenül... aki meg fiút akar, az almát vagy almás desszertet egyen...? /testers needed/
  • offkorzreg
    akkora baromság ez a cheat-elés
  • gecsus
    Kösz!
  • karajjj
    igen, tesztelve van...
  • Fabio Capello
    igen, minden kód ugyanaz
  • gecsus
    De a Sims3 ba is a ez a kod mert 2-ő be is ez volt:)?
  • gecsus
    Köszi!:)(Y)
  • mariann84
    én se szeretek csóróskodni :)
  • mariann84
    ctrl+shift+c , majd motherlode a pénzkód
  • gecsus
    Hali nekem az a gondom ,hogy szeretem a Simset meg minden ,de ugy hogy csinálok magamnak egy jó kecot meg jó butorok stb.Valaki esetleg nem tud pénz kodot a játékhoz:)? Lécci
  • mariann84
    akinek nem esik teherbe a sim, ajánlom a termékenységi kezeléses jutalmat megvenni, rögtön nem lesz ilyen gondja...
  • mariann84
    Nekem meg 5 fiút sikerült szülnöm annak a titokzatos kinézetű C3ylon vagy milyen nevű újságírónak, a 3. után még reménykedtem hogy a 4. lány lesz, erre fiú ikrek.. paff.. mindig a lány karaktert viszem tovább, de most nem tudom bevállaljak-e még 1-et, esetleg más hapitól :d
  • tenkenorman
    hali.
    4en vagyunk és kezd elegem lenni...
  • offkorzreg
    nemkell megvenni hiszen én tudok ambróziát főzni,megtanultam másképp receptet cseréltem:)
    akkor csak a hal kell úgynézem
  • wesker24
    Kapcsold ki az öregedést és akkor még bőven elég ideje lesz teherbe esni !