44549
-
Coolfire #3505 Elfelejtettél topikot váltani.:) -
Coolfire #3504 Website Under Review ez jó cím.És miért angolul írtad? -
Coolfire #3502 13.54-kor már beraktam.Visszaraktam a gamet,úgy belassította,hogy csak néztem.Utána írta ki,hogy mivel nem ismerte fel a videókarit mindent maxra húzott(512MB rulez!),de a graf beállítás meg minimumon volt..:)
Úgyhogy jóccakát.. -
#3501 menjfenébe :D:D:D -
#3500 TÉK! -
szaba16 #3499 ok, köszi :) -
#3498 Én 2x használtam eddig ugyanannál a simnél.
Mind az 5 lecserélhető, új életcélt természetesen nem ad. -
szaba16 #3497 igen, a kapuzárási pánik nagyon szuper! (bár még nem próbáltam) ,de jó pofa történeteket lehet kihozni belőle, pl. egy ember egész éeltében gonosz volt, de öregkorára már beleunt a rosszalkodásba, és úgy dönt, hogy ezentúl jó lesz, vagy épp az ellenkezője, hogy szerencsétlen, és nyomrult sorsot élt a Sim, ezért úgy dönt, hogy ezentúl rossz lesz, és élvezi az életet!
Amúgy aki már használta.. akárhányszor használható - ez tök jó, de csak 5 személyisége lesz még mindig ,vagy lehet több is? -
#3496 fogalmam sincs :) van már sokféle növényem.. -
#3495 JEJE -
#3494 gondolom volt halálbokrod, asszem akkor nem viszi el a kaszás -
#3493 már azóta sikerült, párom adta az ötletet, hogy többször egymás után gyereket kell nemzeni, igy is lett, és született egy fiú. olvastam az alábbiakban, hogy lányt akartak, én is azt akartam:-( erre fiú lett. mindegy... -
karajjj #3492 törhetetlen - nem fog elromlani, eldugulni
öntisztító - nem lesz pudvás és nem kell fáradozni a pucolásával -
#3491 na ha az emberünk már hiper super mega barkács és már tudja FELjavítani a dolgokat valaki magyarázza már el hogy a wc-én és a zuhanyon miért tud ilyet: FELJAVÍTÁS:TÖRHETETLEN (ennek mi értelme?)
még a másiknak van is hogy FELJAVÍTÁS:öntisztító... -
karajjj #3490 ezt az offtopikba... -
karajjj #3488 csak azt nézi, hogy nincs-e jogvédett tartalom feltöltve -
#3487 Úgy tűnik a tárhelyszolgáltató ellenőriz valamit az oldalon, de majd később jó lesz... még úgysem voltam készen vele. -
#3486 LOL.. meghalt a csajom mikrószerelés közben.. agybakurta az áram :D
jött a kaszás próbáltam gyógyitani am ásik simemmel de aztán a kaszás megköszönt valami virágot és elhúzott. megúsztam... -
#3485 nálam csak egy szöveg jön be :O -
EK1TEP #3484 Nekem csak a tárhely oldalát adja be! -
karajjj #3483 egész szép -
#3482 A templom vagy nem tudom milyen torony a keret felett legyen, ne pedig alatt , egyébként nekem tetszik :> -
#3481 Eddig ennyi, a program rész még nincs meg...
Vélemény? -
karajjj #3480 ez az egyik legjobb ingyenes, de tetudod... :D -
#3479 de hát a házigazda igért tárhelyet, én arról beszélek , nem holni külfidiről, ami be se jön csak lassan -
#3478 közben szerkesztettem :D -
#3477 ty ^^ -
#3476 1: életcélt addig lehet cserélni, amig meg nem valósítod azt.
2: Takarítónő: mobil: szolgáltatók.
2: Masszőr: te tudsz maszírozni vagy az egyik karaktered. Nálam a különleges flörtölősnél ill. a romantikusnál egy idő után találod. Vagypedig a szépségszalonban. -
EK1TEP #3475 Áhhá!
Tényleg most hogy mondod!Köszi! -
#3474 akkor már csak az egyes számú kérdésem áll, a másikra thx :) -
#3473 1. nézd meg mindegyik leírását és kiderül
2. takarítót telefonon, a masszőrt masszőrházba :D -
#3472 jaj elnézést, nem láttam h. vki már válaszolt... -
#3471 Erre vannak a jutalmak, amiket a kívánságok teljesítéséért kapol: pl. Acélhólyag, és soha nem kell WCre menned. Van a zuhanyzásra is... és stb. -
#3470 :D
én kéét dolgot nem találtam még meg:
1. állítólag egyik é.sz. jutalommal meg lehet változtatni az életcélt, no de melyikkel?
2. takarítónőt hol lehet felvenni, masszőrt hol keressem? -
#3469 Pontosan!
Nekem kajálni se kell nagyon meg vécézni se. :D
Amúgy van egy jópofa: Kapuzárási pánik 20K-ért.
Új tulajdonságokat lehet adni a simnek, akárhányszor. Elég hasznos szerintem és fun is. -
#3468 erre vannak az életre szóló jutalmak, mint pl. az acélhólyag. -
EK1TEP #3467 Az nekem sem tetszik hogy percenként kell ennie meg hugyozni meg fürdeni oké hogy kb reggeli,ebéd,vacsora időre lesz mindig éhes de egy nap olyan hamar eltelik hogy semmire nem marad idő! -
karajjj #3466 már igen -
Coolfire #3465 A bicajt és a buszt beleírtad már?: -
#3464 PHP + Html, de ez itt már OFF, majd meglátod ha kész.