44549
-
szaba16 #3552 hát sajnos nincs (nekem is ez a gondom), de a familyfunds kódot szomorúan vettem észre, hogy nem működik. Mert akkor az alapján, ha a szülőknek van 25 000 és a gyereknek akarsz átadni, aki 16 000-el indít, akkor beírhattad volna, hogy: familyfunds családnév szülőkháza 20 000, utána pedig familyfunds gyereknév 21 000. :( -
Itt Évi #3551 :D van aki szeret gürcölni és boldogság tölti el, ha maga szerzi meg az autot házat...stbstb... :P viszont én még mindig nem találtam megoldást arra, hogy egy elköltöző sim hogyan vihet magával pénzt anélkül hogy a másikat lekopasztja. ötlet? -
#3550 tudom hogy lehet pénzt házat és kocsit szerezni: csinálsz egy karaktert beköltözteted egy gazdag családba a többit kirúgod és csak te maradsz a
házban van pénzed kocsid és házad -
Neton #3549 Köszi, megnézem. :) -
Coolfire #3548 Nem jó lesz az úgy is.Csak PM-be küldd el a jelszó,nehogy valamelyik megváltozassa.Akiktől olvashattál jó tippket(pl. én),azoknak küldd . -
Itt Évi #3547 ha ninc kertészjártasságod, akkor csak néhányféle terményt tudsz ültetni, almát biztos, azt hiszem salátát is, szőlőt talán. vagy megveszed és ha az eszköztáradba van katt rá, hogy ültesse, vagy rakd ki a földre bárhova és ott katt rá ültetésre...aztán locsolni kell ( van locsoló vásárlásmódba, barkácsold automata locsolásra és magától locsol. vagy kézileg mindennap locsolsz, érdemes trágyázni ( hallal, gyümölccsel,vagy amit felkínál) meg gyomlálod oszt ennyi. idővel egyre több szart ültethetsz, még sajtot tojást húst is. de ha nem veszed meg az ültetnivalót a városba szétszórva sok helyen van a földön mag.azt is elültetheted, keresgélj, a parkba én találtam krumplimagot, szőlőmagot, de bárhol találhatsz ültetnivalót....kb ennyit tok én! -
Neton #3546 Hali! Tudom láma kérdés, de a keresésben nem dobta ki: Kertészkedni hogy lehet? Beirakozni tanfolyamra nem lehet, ha veszek fát vagy virágot, akkor locsolni sem lehet, kertészt nem lehet hívni, de mégis akar a Simem házilag termeszteni mindenfélét a hamburgerhez. Akkor ezt így most hogy? -
CamelX #3545 Bűnözős karrier tetszik nagyon van 1 kigyúrt kopasz muksóm, azt Főgonosz fokozaton dettó olyan szerkóban van mint az Austen Powers-ben a főgeci :D na meg hiába van über böszmenagy sötét Cadi Escalade szerű dzsipóm, akárhova akarok menni, mindig fekete limuzin visz :D na meg jókat lehet sikkasztani, kis kiegészítéssel 800-900 dolcsis "lefoglalt" festmények :P -
#3544 Én csak a weblapot csinálom meg, amihez kaptok majd webalapú hozzáférést és feltöltögethetitek a cuccokat rá...
De ha nem kell, akkor csak szólj... -
#3543 Azért az ambróziát és a homárt nehéz másból... :D
Majd nekem is kellene két csali. Mindjárt megnézem, hogy azokat mivel fogtam ami neked kell és kéne az enyém ha neked megvan.
Medúza: Szőlő
Ami nekem kéne:
Vörös hering
Szivárványos pisztráng -
#3542 Helló Népek!
Kérdés: medúzára és heringre milyen csalival kell menni, nem találok rá könyvet, ha van ilyen hol találom?
Megfigyelés: igazán csak a lazac készletezése fontos, mert ez az egyedüli halfajhoz kötött kajaforrás a többi halételt bármiből megcsinálja (a medúzás szusi vmi mennyei lehet:)) -
#3541 Amúgy nekem olyan gondom van, hogy az egyik simem nem tud telefonálni. Mobilon sem, és vezetékesen sem.
Meg az egyik csaj kinyiffant, miközben meg akarta javítani a kukát. Aztán nem jött érte a kaszás, hanem csak hevert ott a földön végtelenségig. Mivel nem mentettem a halál óta, ezért csak kiléptem, és ez megszűnt.
De a telefonos dolog nem műkszik, mondjuk azóta még nem indítottam újra a játékot, majd délután kipróbálom, ha hazamegyek. -
#3540 Így tudod maxolni a szükségleteket:
testingcheatsenabled true
shift klikk a postaládára
"mindenki boldog" kiválasztása
szükségletek statikussá tétele
(ha vissza szeretnéd állítani, akkor pedig dinamikus) -
Coolfire #3539 Nem,utána is kapol pénzt(plusszokat is),ha olyan hivatást választottál.Nekem,mint rocksztárnak nincs kötött munkaidőm,csak koncertek és autogramosztogatások.:)El is basztam,elmentem limóval a láma stadionba,de a simsemnek eszébe juttott,hogy neki egy 7500 simis frissítő masszázs kell,úgyhogy otthagyott mindenkit.:)Utána le is basztak,mert egy fillért sem gyűjtöttem a stadionnak,sem magamnak.:) -
#3538 vicces, hogy pár órás játék után már irod is a faq-t :) -
Itt Évi #3537 nálam újságírásnál annyit írt ki, hogy ezentúl sokkal értékesebbek lesznek az eladott könyvek cikkek,....asszem :S de lehet, hogy a szakácsnál írta ezt :D áhh...én arra próbálok rájönni, hogyha már olyan sok pénzt gyűjtöttem, hogyan tudnám odaadományozni pl a gyerekeinek....szétosztani vagy ilyenek..... sims2ben még lehetett legdrágább autót is pakolni a kistáskába, ezzel megoldtam, hogy 5autót ajándékba, oszt azt eladta és nem kellett gürizni vele.... de itt nem fér el a pakkjába nagyobb tárgy, családtárolóba meg nincs értelme raknom, mert az elköltöző ifjak nem viszik magukkal.....ötlet a fiatalok támogatására? :D -
#3536 milyen reward jár pl. újságírásért? én nem kaptam semmit.
vagy azt hol kell megnézni? mint a 2-ben van vmi cucc? -
#3535 eléred a 10 es szintet és utána is kapsz emelést... van főnököd és ugyanúgy gáz ha nem mész dolgozni...stb
viszont mivel szinted az maxon van igy csak fizu emelést kapsz.. Mivel a szimem munkamániás ezért kb 2-3 melós nap utána lépek szintet,kapok emelést.. 40-50 dolcsin egy emelés.. most tartok 500 ról 1200 nál.. -
loserman #3534 Csak tíz szint van nem? Hogyan tudtál utána is emelést kérni? Kitől? Utána nincs főnököd.. ( Vagy valamit én tudok rosszul?) -
loserman #3533 1 millió? miként? -
#3532 In real több is van, de az félre van téve.
Amúgy nem sok értelme van a pénznek. Persze költözhetnék olyan helyre ahol van 5 hálószoba meg 4 fürdő de minek? :)
Most a tengerparton újáépítettem egy helyes kis házat. 250K volt a beköltözés. Szép lett, majd tolok képeket. -
Itt Évi #3531 szent szaj XD ....annyi pénzt még életemben nem láttam, utalhatnál nekem is belőle :D -
Rundstedt17 #3530 őrült pénz:D -
#3529 Én végigtolom az összes munkát a rewardokért. Aztán majd kiderül melyik a legjobb...Most épp a politikai karrier csúcsa előtt vagyok. :D
Nekem kábé 1.1 millióm van, fullos házzal. Már a pénzeket sem szedem be a vállalatoktól... -
Itt Évi #3528 :D ezt bírom ebben a sims3ban, hogy folyamat béremelés van jó teljesítés után :P ezt életben is elvárnánk, hogy teljesítménnyel arányban legyen valami jutalom is :P kém még nem voltam, de leszek ,tuti!! most rocksztárságra hajtok sztem az is autogrammos pluszpénzes! -
#3527 Én szuperkém vagyok... nekem is 10 es szinten 500 valamennyi volt.. de már 1100 körül van az órabérem... kb 200 ezer a lóvém és fullos a ház.. -
loserman #3526 Pont ilyenre vágytam! köszönöm -
Itt Évi #3525 én a sportoló állással elég hamar meggazdagodtam :) (valós időben) 1nap játszás után lett 100ezer simoleonom. a stadionba tudod elvállalni a sportoló melót, teljesíts jól, haverkodj a munkatársakkal, a főnökkel is, edzhetsz munkahelyen. ha nem mínuszba van a teljesítményed kérhetsz fizetésemelést is, nekem mindig teljesítették, a végére vmi 800as órabérem lett emellett elmehetsz kb hetente autogrammot osztani 1-1 ilyen alkalommal 4-5ezret lehet beszedni, de a rekordom 9000simoleon volt. és megéri megvenni 1-2boltot, abból is jön hetente egy kis cukorka :) ja és a sportoló melóba az a jó, hogy heti 5napot kell melózni 10es szinten, így azzal is több pénz van, viszont nem olyan hosszú a munkaidő, így jut időd mással is foglalkozni, sztem pénzkeresésre nagyon jó állás :) ....hát én ennyi tanácsot tudtam adni -
#3524 én is kérdeztem és nekem se válaszoltak,ja és az 500hszel ezelőtt volt,ne várd el hoyg bárki is visszaolvasson... -
loserman #3523 Három oldalt átnyálaztam!
Mondj egy kulcsszót, és visszaolvasoK! -
#3522 Mért nem tudsz visszaolvasni?!!!!!!!444444444 -
loserman #3521 Hello!
Melyik a legjobban kereső állás? ( Juttatások is kellenének :D )
Hivatalban dolgoztam, fullon felfejlesztve, 545$/h,
Lopok a kampányalapból?
persze.
Észrevettek..
Kirúgtak :(
Szóval most keresem az ideális állást!
-
#3520 ok -
#3519 Énis. -
#3518 mi az, hogy nem tudok letölteni? én tudok, jópár cuccot beleraktam már... -
#3517 hoppá, nincs már szerkesztésem, sorry:( csak az az árva zene működne. kiváncsi vagyok hogy origiba menni fog e a zene, mert ha nem ...:@ ha meg megy, hátha jön clone:D -
#3516 te használod az ilyen dolgokat letöoltésre? én warezba alpból fel nem megyek netre sosem:D -
#3515 Én befejeztem. Engem annyira nem érdekel a dolog, hogy ezzel 1 percnél többet foglalkozzak.
Én jól elvagyok azzal a verzióval amivel most játszom, cuccokat tudok letölteni, szóval pont. -
Coolfire #3514 Menjetek már át a szomszédba,mert Mike seggberúg benneteket..:) -
Coolfire #3513 ehehhh...