44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    engem inkább az zavar, hogy nem lehet a gyerekkel játszani
    a 2-ben már egész sok mindent lehetett, itt ebben alig van valami
  • Carlos
    Ennyit találtam. Remélem nem teljes csak én nem jöttem rá, hogy mi van még...
    Ez így elég nokedli a sims 2-höz képest!
  • Mike at home
    wow :(
    az interjú a meló része
    mitől jó az nekem? semmitől
    írhatok szegény barátaimról negatív cikket
    mert aki nem a barátom elhajt, pozitiv cikk meg nem ér semmit
  • Carlos
    Bűnöző/Gonosz: a munkanapokon festményeket lop.
    Bűnöző/Tolvaj: lopakodás, szobrocska ami +25-öt ad 8 óráig (állítólag a városházáról is lehet lopni valami überspec dolgot, de lehet, hogy csak urban legend)
    Sportoló: meccsek, autógrammosztás
    Tudós: kütyü amivel tulajdonságokat ad a tárgyaknak
    Politikus: autógram, lelkesítés, adománygyüjtés
    Újságíró: meg lehet interjúvolni az embereket
    Szakács: spec frigó (+1 az elkészített étel minőségére)
    Rendőr: saját rendőrautó
  • Mike at home
    az újságíróinak mi? én nem találtam semmit
  • Carlos
    Valaki rájött már, hogy mi a politikusi karrier rewardja? Egyedül annyi plussz-t tudok, hogy most is tudok autógrammot gyüjtögetni, van egy lelkesítő beszéd interakció és lehet adományt gyűjteni (nem saját kasszába).
    Asszem átállok katonai vagy rendőri hivatásra. :D
  • Mike at home
    tényleg nem lakik ilyen nevü család sehol
  • Gólya #3629
    viszont amikor elmúlik a kávé hatása, szegény sim összeesik mint a tejszínhab
  • Gólya #3628
    ajjajj...az irodaházban nem lakik senki - valami nincs rendben akkor
  • Gólya #3627
    tudhatnád, hogy még ilyenkor is "illik" sportosnak lenni...
  • Gólya #3626
    talán így jobban ismerős: torschlußpanik
    (bár néhányunkat kivéve úgy tűnik, főleg gyerekek fórumoznak itt)
  • szaba16
    Ha hangfal problémád van, akkor kapcsold be a rádiót, mentsd el a játékot, lépj ki a főmenübe, lépj vissza, és fog szólni. Átmeneti megoldás :)
  • Itt Évi
    nem riportnak szántam, csak a saját tapasztalatom mondtam el, mert mióta játszom nekem is elmegy a hang. És én is tudom, milyen állati idegesítő, városnézetbe is nuku, házibulin nuku, építkezésbe csak az idegesítő kerregő építkezéshangok...párszor ezzel a legutóbbi mentéses dologgal megoldottam a hangot, de most szegény csákómnak egy luxusvityillót építettem és nem szereti úgylátszik, mert elment a soundja, és túl sokat szenvedtem, nem akarok visszatölteni :D ....szal én is el vagyok átkozva, nem kell saját szocproblémádnak tekinteni. ehh mindegy, kilövöm a hangfalakat és akkor nem veszem észre hogy a játéknak van e hanghibája vag nincs
  • Mike at home
    a kispapa meg utána taxival! :) van a srácnak esze :DD
  • IIIsixIII
    Jah éértem, köszi :)
  • Mike at home
    ez nem semmi
    a csaj szülni készül, mondtam neki, menjen be a kórházba szülni, erre felpattan a biciklire, és elkarikázott a kórházba
  • Flora2
    Amik így megjelennek a térképen események, azok nem annyira "parti", hanem inkább a "küldetés" kategóriába tartoznak: ötágú csillagos menü, nehezítve azzal, hogy ketyeg az idő, tehát az esemény ideje alatt kell gyorsan megnyerni.
  • IIIsixIII
    Szerintem csak figyeld néha a térképet. Múltkor énis nézelődtem és megjelent a strandon egy ikon hogy valami grillparty van ott. Lehetett rá nevezni is :)
  • Flora2
    Hát úgy, hogy te rendezed. :) Mint a Sims2-ben.
  • Flora2
    És cheat-tel megváltoztatni? vagy az nálad szentségtörés?
    testingcheatsenabled true, aztán Shift-klikk a sim-re: mintha ott felajánlana egy ilyen opciót...
  • tommygear
    am ilyenekről honnan értesülhetek hogy hol van party??
  • Flora2
    Egyébként ami nagyon tetszik, hogy lehet partit rendezni közösségi helyen is (bár pénzbe kerül a helységbérlet), és van dressz-kód. Eddig egy darab fürdőruhás partit adtam a strandon, és nagyon hangulatos volt! - de a formális estélyiruhás-szmokingos parti Gazdagéknál is állati jól nézett ki.
  • Mike at home
    másik ami még furcsa, hogy a csaj ugye beköltözött, még nem volt meg a házasság, fiatal felnőtt, nem tini, mégis +15 pontot kap, időkorlát nélkül az out after curlfew-re
  • tommygear
    nem fog örökölni
    de miért kell 2 nap alatt? :D
  • Mike at home
    terhes. 2 nap alatt nem fogok tudni neki összehozni 20 ezret
  • Mike at home
    az a baj, hogy a születendő gyerek is örökölni fog tőle, és azt nem szeretném
  • tommygear
    teljesíted a vágyait
  • Mike at home
    hogy lehet vkinek lifetime pontokat adni
    kéne 20k, mert meg akarom változtatni a csaj tulajdonságait
    van 1-2 ami nem szimpi nekem sem meg a simemnek sem
    vagy nem kéne, és így a jó, max majd elválnak?
  • Flora2
    Köszi a riportot erről, én is "jól szórakozom" azon, mi mindentől megy el a hang. Nekem is van hang akkor, ha elindítom a játékot, bármely családnál, aztán elég egy átpördülős átöltözés, vagy egy tüsszentés, vagy bármilyen hang-effekttel járó cselekmény, ami lenémítja a rádiót, és onnantól Építés módban sincs háttérzene.
    Bocs, hogy mi hang-nélküliek ezen lovagolunk, de akinek nincs ez a hiba, az nem is érzi, milyen zavaró, ha pl. nem hallható a zene, amire táncikálnak. Nekem pl. a háttérzene is tetszik, néha pl. emlékeztet a Sim City 4 városépítgetős dallamaira... jó lenne mindig hallani.
  • tommygear
    való életben se fogsz a kávétól hulla fáradtan friss lenni max kicsit feldob
  • tommygear
    na és az nem elég?
  • V43 1105
    Ez a lényege, hogy nem növeli hanem szintentartja kicsit az energiáját .
  • Flora2
    Van kávégép, igen, csak sajnos nekem pl. egyáltalán nem emeli az energiát, mint ahogy a 2-ben tette. Másnak emeli? Nálam csak azt műveli, hogy ad egy olyan moodlet-et, hogy nem bír elaludni 3 órán át. De zöldebb nem lesz tőle az energiája. Fura.
  • rage
    A bannerban a várható megjelenést átírhatod arra, hogy megjelent
    Ma már lehetett kapni az 576 Kbyte-ban
    :)
  • Mike at home
    Érdekesek ezek az npc-k
    ma átjött az egyik szomszéd kisgyerek aki - megnéztem - az irodaházban lakik
  • Mike at home
    pedig kapuzárási pánik létező kifejezés, max nem ismeritek
  • Mike at home
    kibővítettem a házat egy emelettel, aztán rájöttem, elég lett volna a szomszédba átköltözni, hiszen simán át lehet járni a szomszédba a nagyapihoz, gyümölcsöt ültetni, kertet gondozni is akár
  • Hassan B
    Ja, azt én is néztem, de talán annyiban van értelme, hogy még mást is ki szeretne próbálni. A tulajdonságoktól függ pár dolog, hogy mit lehet megcsinálni...
  • Rundstedt17
    angolban is fura néha,de magyart semmi pénzért nem vállalnék be:DDDD
  • offkorzreg
    ja tudom,ez a kapuzárási pánik sem értem,aztán közben a személyiséget változtatja meg,bár az EA is hülye,egy kocsi van ikonként vagymi a lófasz:D