44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Én olyan titulust kérek,"hogy a warez részleg vezetője".
  • rotator
    Eddig még csak a karaktergenerátorral játszottam, de az baromi jó lett. Mindenkit könnyedén meg lehet benne csinálni. A ruhák variálása és a színezgetés fantörpikus. Amúgy nem tudtam beregisztálni a játékot, és így a bónusz cuccokat se letölteni, mert valószínűleg Internet Explorer kell neki, de azt viszont én rég letakarítottam a gépről. :D A játék verziószáma alapból 1.0.631.00002, a gyémánt pendrive pedig állati jó!
  • tommygear
    eszköztárban rákatt a gitárra és jáccol
  • szaba16
    jó lett :))
  • Szabi1991
    jól néz ki :)
  • predator1982
    megfogod és behúzod, igy tudod betenni a gitárt az eszköztárba

a bilit meg tudom hogy kell használni, azt mondtam hogy nem lehet!
  • Hassan B
    Akinek van hozzáférése a FAQ-hoz, az már be tud lépni, ugyan módosítani még nem tud semmit, de ellenőrizheti, hogy jól lettek-e beállítva az adatai.
  • nonicks
    amikor a gyereknek szarnia kell rákattintasz a bilire és ott lesz hogy : XY bilire szoktatása
    engem az érdekel hogy lehet gitározni a parkba?:D mert próbáltam bele rakni a család eszköz tárba és onnan meg nem lehet a parkba rakni...(személyes eszköztárba hogyan teszem bele a gitárt?)
  • Fabio Capello
    Kampechalhoz tizes horgászat kell asszem

Omninövénnyel pedig nem taxival fogsz járni hanem busszal
  • Niimo
    Kampechalat hogy lehet fogni?
    Omninövényel mi fenét kell csinálni?
  • csti88
    úgy látom ebbe nincs benne amit keresek. Vagy csak nem találom...
  • predator1982
    :-( nálam nem megy
  • Dodek88
    Benne vannak a sokak által keresett leírás a munkákról, előléptetésről, pénzről. Leírás traits-ről, ilyesmik:)) Aki nem tud angolul, annak sorry...:(
  • Dodek88
    Természetesen ehhez a részhez is adnak ki Prima Guide-t, főleg pénzért, de pár oldalt ingyenesen is meg lehet nézni! Ajánlom, érdemes: http://www.primagames.com/features/sims3/
  • csti88
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem!
    Hol találok életgyümölcsöt és tűpiros gyümölcsöt?
    Hogyan tudok kőzetet gyüjteni, meg rovart fogni?
    Meg még annyi h tudom a receptek 96%-át, azaz sztem már csak egy hiányzik, de lövésem sincs mi lehet az, és hol találom meg. Kb a horgászattal is így vagyok.
    Előre is kösz a segítséget!
  • Fenrir
    Amúgy én úgy vettem észre, hogy azért olyan észveszejtően nem nagy előrelépés a 3 a 2-höz képest. Sem grafikailag sem játékmenetileg.
  • bevike89
    nem találom sehol
  • szaba16
    valamit valamiért elven működik az EA üzletpolitikája, ha még nem tünt volna fel.

A Sims 2 alapjában nem volt játszótér, de volt játszás a felnőttekkel és gyerekekkel, a 3-ban van játszótér, de nincs játszás. Ez csak egy példa volt.

Most lehet támadni, hogy mindennek benne kell lennie, amit eddig megszoktunk, de hát ez van. A Sims 2-be se volt benne, amit a Sims 1-nél megszokhattak akik anno játszottak vele.

Vedd ezt egy váltásnak. Váltunk egy másik korszakra, ezt kell szeretni. Ezzel kell ellenni a kiegészítő(k) erejéig.

Amúgy nem bánom a kiegészítőket, mert így jobban kiélvezhető. Na, meg.. alapból is sok lett volna minden kiegészítőt beleépíteni a játékba. És, ha úgy nézzük az a 8 kiegészítő nem sok, fél évente. Persze árba mehetne lejjebb, és nem is azt mondom, hogy jajj, de sok dolog van benne, de pl. a jó utat, és a nagyvárosi élet elég tartalmas volt.

Bízzunk benne, hogy annyira tartalmas kiegészítőket gyártanak a 3-hoz, mint az alapjátékot megcsinálták. Mert nem lehet rá mondani, hogy nem tartalmas. Szerintem ezerszer jobb játékélményt kínál, mint a 2 és, ha minden kiegészítő megjelenik a 3-hoz, ezerszer lepipálja majd a 2. részt. Szvsz...

báár, addigra majd jön a Sims 4...
  • FZoleee
    Beállításokban ki lehet kapcsolni, de meg nem mondom már, hogy merre.
  • bevike89
    Az öregedést le lehet valahol állítani?
  • tommygear
    van
  • predator1982
    háhh gyereknevelésnél nincs bilireszoktatás...
  • Hassan B
    Nem az mondtam, hogy nem létezik, hanem hogy a játékban lévő dolognak nem az a megfelelő neve...
  • szaba16
    amúgy nekem (mióta tudni lehet a második szomszédságról) RiverView jobban tetszett Sunset Valley-nál. többiek?
  • szaba16
    ja, értem, ok :)
  • Prince23
    Hány város van a teljes játékban? 4?
  • Carlos
    Nem félek én attól...biztos gondoltak erre is csak épp nem akarták/tudták megcsinálni. Esetleg nem volt idő.
    Ha nekünk eszünkbe jutott nekik is az biztos!

Beindítottam a csúnya verzió alá a RiverView-t, részletek a másik topikban:
  • Mike at home
    írd meg az öteletedet az EA-nak, hátha küldenek neked egy kis pénzt
  • Mike at home
    tudom, hogy te mániás vagy :) de hagy hasonlítgassuk már ahhoz amihez tetszik
    jelenleg a sims2-höz tudom hasonlítani, mivel ha simsezni akarok, akkor az a másik opció
  • Carlos
    Nem lenne vészes ha csak az alapszinek lennének.
    Vagy meg lehetne határozni, hogy mi minek minősül.

Folyamat:
    -Ha az RGB színskálán a kék értéke 100 felett van, akkor kékszeműnek minősül
    -szeresd azt a szimet jobban akinek a haja barna
    -különben szeresd jobban azt a szimet akinek kék szeme van és szőke.

Ez így elég primitív leírás, de hátha értitek, meg lehetne csinálni csak plusszmacera.
  • szaba16
    a a szemszíneket eléggé nehéz lenne szerintem beprogramozni, mert egy csomó változot, vagy mit kéne írni.. most több millió színhez kéne akkor egy utasítást írni.. szerintem.. bár nem tudok programozni, csak gondolom :D

Amúgy meg ne a kiegészítőkhöz hasonlítsátok a játékot, hanem a SIMS 2 ALAPJÁTÉKÁHOZ. És a Sims 2 alapjátékkal összehasonlítva a Sims 3 föld és ég.. szerintem, szóval: ennyi :P
  • Carlos
    Jött már rá válasz.
  • derdani
    Nem tudja valaki hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy FPS nézetbe tudjak váltani? Mint a CITY LIFE -ban?
  • Carlos
    Azokat tudom amiket leírtam.
  • Fenrir
    Nektek nem szokott néha lefagyni a játék? Amikor bekapcsolom az élsimítást akkor néha kifagy.
  • GyaxyBoy
    A szellemekből lehet normál élő embert csinálni vhogyan?
  • Devids Pro
    És az orvosnak mi?
    Elértem a 10-es szintet de semmit nem vettem észre.
  • Itt Évi
    azért a sims 2 alapjátékhoz képest sokmindent lehet benne csinálni. :S nem olyan élelmesek, hogy belerakják az eddigi kiegészítőötleteket, mert akkor nem lesz mit eladni jó pénzért :D nekem az hiányzik, hogy maguktól döntsék el kihez vonzódnak, ez így elég nyomi, hogy csak úgy összejönnek és nincs olyan, hogy mondjuk, mert a kékszeműeket szereti :P ...phö
  • Mike at home
    max fogócska, azt szevasz
  • Szabi1991
    miért ne lehetne ? :D