44549
-
Coolfire #3676 Én olyan titulust kérek,"hogy a warez részleg vezetője". -
#3675 Eddig még csak a karaktergenerátorral játszottam, de az baromi jó lett. Mindenkit könnyedén meg lehet benne csinálni. A ruhák variálása és a színezgetés fantörpikus. Amúgy nem tudtam beregisztálni a játékot, és így a bónusz cuccokat se letölteni, mert valószínűleg Internet Explorer kell neki, de azt viszont én rég letakarítottam a gépről. :D A játék verziószáma alapból 1.0.631.00002, a gyémánt pendrive pedig állati jó! -
#3674 eszköztárban rákatt a gitárra és jáccol -
szaba16 #3673 jó lett :)) -
Szabi1991 #3672 jól néz ki :) -
#3671 megfogod és behúzod, igy tudod betenni a gitárt az eszköztárba
a bilit meg tudom hogy kell használni, azt mondtam hogy nem lehet! -
#3670 Akinek van hozzáférése a FAQ-hoz, az már be tud lépni, ugyan módosítani még nem tud semmit, de ellenőrizheti, hogy jól lettek-e beállítva az adatai. -
#3669 amikor a gyereknek szarnia kell rákattintasz a bilire és ott lesz hogy : XY bilire szoktatása
engem az érdekel hogy lehet gitározni a parkba?:D mert próbáltam bele rakni a család eszköz tárba és onnan meg nem lehet a parkba rakni...(személyes eszköztárba hogyan teszem bele a gitárt?) -
#3668 Kampechalhoz tizes horgászat kell asszem
Omninövénnyel pedig nem taxival fogsz járni hanem busszal -
#3667 Kampechalat hogy lehet fogni?
Omninövényel mi fenét kell csinálni?
-
csti88 #3666 úgy látom ebbe nincs benne amit keresek. Vagy csak nem találom... -
#3665 :-( nálam nem megy -
Dodek88 #3664 Benne vannak a sokak által keresett leírás a munkákról, előléptetésről, pénzről. Leírás traits-ről, ilyesmik:)) Aki nem tud angolul, annak sorry...:( -
Dodek88 #3663 Természetesen ehhez a részhez is adnak ki Prima Guide-t, főleg pénzért, de pár oldalt ingyenesen is meg lehet nézni! Ajánlom, érdemes: http://www.primagames.com/features/sims3/ -
csti88 #3662 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem!
Hol találok életgyümölcsöt és tűpiros gyümölcsöt?
Hogyan tudok kőzetet gyüjteni, meg rovart fogni?
Meg még annyi h tudom a receptek 96%-át, azaz sztem már csak egy hiányzik, de lövésem sincs mi lehet az, és hol találom meg. Kb a horgászattal is így vagyok.
Előre is kösz a segítséget! -
#3661 Amúgy én úgy vettem észre, hogy azért olyan észveszejtően nem nagy előrelépés a 3 a 2-höz képest. Sem grafikailag sem játékmenetileg. -
bevike89 #3660 nem találom sehol -
szaba16 #3659 valamit valamiért elven működik az EA üzletpolitikája, ha még nem tünt volna fel.
A Sims 2 alapjában nem volt játszótér, de volt játszás a felnőttekkel és gyerekekkel, a 3-ban van játszótér, de nincs játszás. Ez csak egy példa volt.
Most lehet támadni, hogy mindennek benne kell lennie, amit eddig megszoktunk, de hát ez van. A Sims 2-be se volt benne, amit a Sims 1-nél megszokhattak akik anno játszottak vele.
Vedd ezt egy váltásnak. Váltunk egy másik korszakra, ezt kell szeretni. Ezzel kell ellenni a kiegészítő(k) erejéig.
Amúgy nem bánom a kiegészítőket, mert így jobban kiélvezhető. Na, meg.. alapból is sok lett volna minden kiegészítőt beleépíteni a játékba. És, ha úgy nézzük az a 8 kiegészítő nem sok, fél évente. Persze árba mehetne lejjebb, és nem is azt mondom, hogy jajj, de sok dolog van benne, de pl. a jó utat, és a nagyvárosi élet elég tartalmas volt.
Bízzunk benne, hogy annyira tartalmas kiegészítőket gyártanak a 3-hoz, mint az alapjátékot megcsinálták. Mert nem lehet rá mondani, hogy nem tartalmas. Szerintem ezerszer jobb játékélményt kínál, mint a 2 és, ha minden kiegészítő megjelenik a 3-hoz, ezerszer lepipálja majd a 2. részt. Szvsz...
báár, addigra majd jön a Sims 4... -
#3658 Beállításokban ki lehet kapcsolni, de meg nem mondom már, hogy merre. -
bevike89 #3657 Az öregedést le lehet valahol állítani? -
#3656 van -
#3655 háhh gyereknevelésnél nincs bilireszoktatás... -
#3654 Nem az mondtam, hogy nem létezik, hanem hogy a játékban lévő dolognak nem az a megfelelő neve... -
szaba16 #3653 amúgy nekem (mióta tudni lehet a második szomszédságról) RiverView jobban tetszett Sunset Valley-nál. többiek? -
szaba16 #3652 ja, értem, ok :) -
#3651 Hány város van a teljes játékban? 4? -
#3650 Nem félek én attól...biztos gondoltak erre is csak épp nem akarták/tudták megcsinálni. Esetleg nem volt idő.
Ha nekünk eszünkbe jutott nekik is az biztos!
Beindítottam a csúnya verzió alá a RiverView-t, részletek a másik topikban:
-
#3649 írd meg az öteletedet az EA-nak, hátha küldenek neked egy kis pénzt -
#3648 tudom, hogy te mániás vagy :) de hagy hasonlítgassuk már ahhoz amihez tetszik
jelenleg a sims2-höz tudom hasonlítani, mivel ha simsezni akarok, akkor az a másik opció -
#3647 Nem lenne vészes ha csak az alapszinek lennének.
Vagy meg lehetne határozni, hogy mi minek minősül.
Folyamat:
-Ha az RGB színskálán a kék értéke 100 felett van, akkor kékszeműnek minősül
-szeresd azt a szimet jobban akinek a haja barna
-különben szeresd jobban azt a szimet akinek kék szeme van és szőke.
Ez így elég primitív leírás, de hátha értitek, meg lehetne csinálni csak plusszmacera. -
szaba16 #3646 a a szemszíneket eléggé nehéz lenne szerintem beprogramozni, mert egy csomó változot, vagy mit kéne írni.. most több millió színhez kéne akkor egy utasítást írni.. szerintem.. bár nem tudok programozni, csak gondolom :D
Amúgy meg ne a kiegészítőkhöz hasonlítsátok a játékot, hanem a SIMS 2 ALAPJÁTÉKÁHOZ. És a Sims 2 alapjátékkal összehasonlítva a Sims 3 föld és ég.. szerintem, szóval: ennyi :P -
#3645 Jött már rá válasz. -
#3644 Nem tudja valaki hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy FPS nézetbe tudjak váltani? Mint a CITY LIFE -ban? -
#3643 Azokat tudom amiket leírtam. -
#3642 Nektek nem szokott néha lefagyni a játék? Amikor bekapcsolom az élsimítást akkor néha kifagy. -
#3641 A szellemekből lehet normál élő embert csinálni vhogyan? -
#3640 És az orvosnak mi?
Elértem a 10-es szintet de semmit nem vettem észre. -
Itt Évi #3639 azért a sims 2 alapjátékhoz képest sokmindent lehet benne csinálni. :S nem olyan élelmesek, hogy belerakják az eddigi kiegészítőötleteket, mert akkor nem lesz mit eladni jó pénzért :D nekem az hiányzik, hogy maguktól döntsék el kihez vonzódnak, ez így elég nyomi, hogy csak úgy összejönnek és nincs olyan, hogy mondjuk, mert a kékszeműeket szereti :P ...phö -
#3638 max fogócska, azt szevasz -
Szabi1991 #3637 miért ne lehetne ? :D