44549
-
#3716 nem. ettől neked jó lesz. -
KNORBI #3715 Igen, ilyen van, de az nem csak a hangulatot tartja fent? Nekem valami alvás elleni megoldás kellene, mert hamar elfárad, pedig végigyomtam az atlétika skillt is. -
#3714 Ő, akkor kevertem. Akkor 60.000. Nem emléxem a nevére. Tán valami ilyesmi: hangulatkezelő vagy ilyesmi. -
KNORBI #3713 40.000-ért gyűjteményrendező van, melyikre gondolsz pontosan? -
Itt Évi #3712 akkor a hangeltűnésről még semmi okosat nem hallot senki? eredetibe is elmegy a zene hifiből meg építősdiből? -
#3711 40.000 pontért van egy reward ami pont ezt csinálja! Tessék játszani! -
KNORBI #3710 Sziasztok! Működő trainert tudtok a játékhoz? Nem pénzcsalás kell, hanem mondjuk, hogy ne kelljen aludni járni. -
Gólya #3709 zene nekem eddig is volt - a hites ugyan említett valamit, hogy nála nem stimmelt, meg ugye itt is írták többen, tehát valószínű az az előző verzió hibája volt -
Gólya #3708 passz - tegnap épphogy belekukkantottam, a hites volt több időt a gépnél, de azt hiszem, eddig még nem jutott - szingli simet kreált és még igen csóró állapotában leledzik:)
(az enyém is munka után megy a "városligetbe", mert ott lehet ingyen kajálni, aludni...nem sokkal jobb minőségű ágya van egyelőre mint a ligeti pad:)) - no meg könyvtárazik...:))) -
#3707 arcsimogatás helyett még mindig arcon csapás van?
zene neked biztos van...
finomítás volt eddig is. -
Gólya #3706 a mappa helyett tudom ajánlani a nagyobb méretű rajztáblát - pont egy kicsivel nagyobb a laptopnál, nálunk bevált -
Gólya #3705 nincs - legalábbis eddig nem vettem észre
arra nem emlékszem, hogy a sim-kreálásnál a "finomítások" benne voltak-e az előző változatban (most haladónak jelöli ezeket - lehet, benne voltak, csak nem figyeltem rá)
meg a hites említett valami olyat, hogy most magára a simre kattintva lehet küldeni parkba, tengerpartra, stb. -
karajjj #3704 leveszed a hátulján a nagyobb műanyag lapot és a réz lamellákról leszeded a félcentis koszt, máris helyrejön a hűtés
tipikus laptop betegség -
Alias91 #3703 Valaki tud irni, hogy mennyiben más az eredeti? van benne több butor, ruha, haj? -
#3702 a legelső nap regisztrált (01.06), ha megnézed St és Pheel is akkori regisztráció -
#3701 Inkább asztalon. Fix sima nem szövet felületen tartsd.
Akkor jobb a hőleadás! -
estrella #3700 nem.általában egy kemény mappán tartom vagy asztalon.de megpróbálom,amit írtál.köszi szépen a segítséget :) -
#3699 No, sikeresen átköltöztem a régi városból riverbe a kicccsaládommal.
Amit ilyenkor bukik az ember:
-összes barát
-összes mevásárolt ingatlan (tulajdonosi cucc)
-átmeneti célok (volt 2 db 5-6000-es cél amit sajnálok)
Minden más megmarad:
-pénz
-karrier
-lakás, berendezés (ha házzal együtt mentetted ki)
-megszezett életcél jutalmak és pontok -
#3698 Hajjjaj...akkor kevés lesz neki a vas. Ugye nem puha felületen van a laptop? (párna, terítő, plüsscucc). Mert akkor nem tud jól szellőzni.
Amúgy a magasnyomású levegővel való átfújást laptoppal is meg lehet csinálni. -
estrella #3697 azt elfelejtettem leírni,hogy laptopom van.ilyenkor mi a teendő?
-
#3696 Túlmelegedik szerintem.
Gép portalanítása magasnyomású levegővel, ház oldalának levétele, jobb hűtés beszerelése. -
estrella #3695 sziasztok!
nekem az a problémám,hogy 1-másfél óra játék után rendszeresen lefagy a játékom és újraindul a gépem.ez mitől lehet és mit lehetne ellene tenni?előre is köszi a válaszokat:) -
Gólya #3694 ja és természetesen pont az előzőben leírtak miatt egyáltalán nem biztos, hogy a két vagy több háztartásodbeli jó eséllyel pályázhat házasságra vagy ilyesmire, hisz míg az egyikkel játszol, a másik öregszik és fordítva is (hacsak nem ugrálsz naponta a háztartások között - de még akkor is érhetnek kellemetlen meglepetések) -
Gólya #3693 ha kicsit lejjebb olvasod, azt az opciót is látod, hogy "mentés más néven"
de személy szerint nem ajánlom, hogy több háztartásod legyen egy játékon belül, mert ha csak ezen a fórumon is visszaolvasol, láthatod, hogy azok a háztartások, amikkel nem foglalkoznak, "elsilányodnak"
persze, te tudod:)
-
szegedimese #3692 sziasztok,két különböző karakterem van,hogyan lehet őket egy városba elmenteni? az első mentésnél meghagytam a sunset valley nevet,aztán menteni akartam a másik karaktert(külön háztartás) és felül akarta irni az előző mentést. szval szeretném,ha több simem mozogna ugyanabban a városban.(összefutnak,házasodnak,cimbiznek egymással)lehetséges ez?valaki?? -
Gólya #3691 tudnál még pár képet mutatni róla?
mert amit eddig láttam, azzal nem nyerte el a tetszésemet - Sunset szerintem jobb -
Gólya #3690 ezt én is furcsálltam - hisz egyébként 6 hónap:(
viszont a póló nem rossz:)) -
#3689 aki megvette az nem scannelné be a dvd borítót? -
#3688 nézd már, hogy bírtál te előttem 1 nappal regisztrálni az sg-n? :) -
#3687 Legalább életszerű. -
#3686 de furcsa ez így
a kezdeti felnőtt simemnek már alig van vmi hátra, és sorra halnak a barátai :( -
#3685 Riverview
-
#3684 nem kicsit -
#3683 töltsd le ingyen gyere a warez topikba -
#3682 Ja, néhány felső, egy hűtő, meg egy számítógép ingyenesen letölthető a Store-ból. -
Joybull #3681 Találtam ingyenesen letölthető tárgyakat, egyébként tényleg rablásnak néz ki a dolog.
A komplett berendezések, készletek árai egy kicsit elszálltak. -
Joybull #3680 Köszi a segítséget.
Gazdagabb lettem 1000 Simpoint-tal -
#3679 Közben nekem is sikerült, letöltöttem a várost, a 2 autót, megvan az 1000 SimPoint is. Nem tudom, mire fogom felhasználni, 1 db haj 100-ba kerül, a tárgyak 75-be, a készletek több ezerbe, pffff... -
#3678 Store - Fiókom - Bejelentkezés - Beváltás
Valahogy így. -
Joybull #3677 Nekem sikerült regisztrálni és letölteni az autót meg a + várost firefox-al, de az 1000 simpénzt még nem tudtam bezsebelni, mert nem találtam a regisztráció helyét.
A pendrive tényleg remek.
Érdekesség hogy a kézikönyv szerint az EA csak 90 napos szavatosságot vállal a termékére.