44549
-
#3756 Documentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music -
#3755 linket pls, az én topikomba, köszi:-) -
#3754 igen, az az -
#3753 Sziasztok tudtok segíteni? Ebben a játékban nincs fiatalító ital?
Láttam a könyvesboltba egy "ambrózia"ital elkészítését tartalmazó könyvet az lenne az?/10-es szakácstudomány kell hozzá/ -
karajjj #3752 úgy csináld, ahogy leírtam, utána betekerheted akár egy paplanba is, akkor se fog túlmelegedni -
#3751 Szerintem sehogy. -
#3750 Esetleg valamivel meg is emelheted, mert a laptop beépített talpa nem ad túl sok helyet a hűtő levegőáramlásának. -
Kabala #3749 Hogy lehet egy sim családot átrakni egyik városból a másikba?? -
geforceatti #3748 Hy.
Lenne egy kérdésem,Hogyan lehet mp3-as zenét bele rakni a játékba? -
estrella #3747 köszi mindenkinek a válaszokat.asztalra raktam,és úgy már nem fagyott le. de azért egy átfújást/tisztogatást még sztem megejtek majd.mégegyszer köszi:) -
szaba16 #3746 valaki kipróbálta már, hogy a sime hangulatát teljesen a 0-ra vigye? vagyis annál picit feljebb, mert akkor halál van.. :D de amúgy valaki? olyankor mi van, ha teljesen pocsék a hangulata? nem jön a dili-doki, mint a 2-ben? -
#3745 Sziasztok. Hogyha már elkészítettem egy simet akkor már nem lehet szerkeszteni? -
Gólya #3744 mellesleg, az anyaga nem valami híres, meg aztán tényleg fura lenne egy vén szatyor egy simses pólóban -
Gólya #3743 mé'?
tán nem teccene, he? -
Flora2 #3742 Még nem biztos, még nincs olyan magas születésszám összesen, hogy az bizonyíték legyen rá.
A MATY-n azt írják, hogy a Prima Guide-ban benne van, hogy igen, az alma-dinnye evése eldönti a baba nemét. Ugyanakkor sokan azt is írják, hogy a Prima Guide-ot nem lehet 100%-osra venni, mert ezek mindig egy pre-játékverzió idején íródnak, és a Sims2 Prima Guide-jaiban is voltak hibák.
Részletek itt, a Choosing Sex of Babies topicban:
MATY al-fórum -
Coolfire #3741 Remélem nem veszed fel..:)) -
#3740 Reloadedhez meg alapból nem is kell... -
#3739 Elméletileg a BÉTA dolgot az EA terjeszti, mégpedig azért, mert már a megjelenés előtt túl sokan letöltötték WAREZ formájában a játékot. Hogy ez igaz, vagy nem, azt talán csak ők tudnák megmondani, de valljuk be, nem hülyeség, ha azt mondják a warezra, hogy BÉTA, ha így van ha nincs. -
#3738 Nálam felismeri a mini imaget
Tedd fel a legújabb Daemont. -
Gólya #3737 a gondunk, hogy csak a lemezről megy a játék
erre valami megoldás?
így ui. havonta vehetek újat, márpedig ennyire azért nem megy jól
a gamecopyworld-ről a daemon nem ismeri fel a miniimage-t
segítenétek?
Mike-nak: eredeti játékunk van, szerintem ez így már nem tartozik a warezhoz (?) -
#3736 ha dinnyét eszik a sims akkor szinte biztos hogy lánya fog születni?(eddig nekem 3-szor jött össze bár kitudja hogy a dinnyétől-e) -
Gólya #3735 küldtek a játékkal együtt egy sima fehér pólót, aminek a hátán van a "The Sims 3" felirat a kristállyal -
Csisszancs #3734 -
Csisszancs #3733 Ok. Köszi! -
#3732 Kertbe valami kis cuki medencét vagy valamit tegyél :P -
CamelX #3731 Nah megvan a játékban a fő célom, kihoztam csíít nélkül, saját kezűleg 1 zsír házikót :) egész jól sikerült, bár hiányolom a modernistább elemeket a 2-ből.
-
#3730 Majd csak elhiszitek, hogy tényleg nem bétával, hanem a véglegessel játszottatok eddig is... -
karajjj #3729 igen, erre céloztam -
Flora2 #3728 Szia, pont most néztem a hivatalos Sims 3 oldal fórumát, és igen, ott is vannak olyanok, akik panaszkodnak, hogy egy-két szám után elmegy a zene. Márpedig aki oda regizett hozzászólni, annak tuti bolti játéka van... (?). -
Flora2 #3727 Ez az, most nem aszerint jönnek elő a magasabbrendű beszélgetési opciók, hogy mennyire zöld a kapcsolati mérőjük, hanem minden újabb párbeszéd elkezdésénél újra és újra fel kell tornázni azt a mutatót, hogy mit gondol rólad a másik. Amíg csak "oké" vagy neki, addig nem jön elő a beköltöztetés, csak ha már minimum "nagyon szórakoztató", vagy nem tudom, mik a szövegek a magyarban. Ja, és az összeköltözés a Baráti dialógusok között lesz, nem a Romantikusok között. -
#3726 Hogyha már elkészítettem egy simet akkor már nem lehet szerkeszteni??? -
Csisszancs #3725 Elméletileg szerelmes. Fiatal felnőtt. -
#3724 lehet túl fiatal?:D -
karajjj #3723 mit gondol rólad a másik sim? -
Csisszancs #3722 De teljesen tele volt a "kapcsolatméter" és úgy se lehetett.. Vagy mindenképpen valamilyen alkalom kell hozzá? -
karajjj #3721 elég jóba vagy vele, akkor lesz olyan opció, engem pl a főnököm kért meg, hogy költözzek hozzájuk, mert megcsináltam a magnóját -
Joybull #3720 Milyen póló is? -
Csisszancs #3719 Hogy lehet valakit megkérni, hogy költözzenek össze? -
karajjj #3718 offtopik -
malnor01 #3717 A The Sims 3 Reloaded-nél elő lehet hívni a cheat konzolt?