44549

no-warez.gif
  • derdani
    Documentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music
  • predator1982
    linket pls, az én topikomba, köszi:-)
  • Fabio Capello
    igen, az az
  • dalmar
    Sziasztok tudtok segíteni? Ebben a játékban nincs fiatalító ital?
    Láttam a könyvesboltba egy "ambrózia"ital elkészítését tartalmazó könyvet az lenne az?/10-es szakácstudomány kell hozzá/
  • karajjj
    úgy csináld, ahogy leírtam, utána betekerheted akár egy paplanba is, akkor se fog túlmelegedni
  • Hassan B
    Szerintem sehogy.
  • Hassan B
    Esetleg valamivel meg is emelheted, mert a laptop beépített talpa nem ad túl sok helyet a hűtő levegőáramlásának.
  • Kabala
    Hogy lehet egy sim családot átrakni egyik városból a másikba??
  • geforceatti
    Hy.
    Lenne egy kérdésem,Hogyan lehet mp3-as zenét bele rakni a játékba?
  • estrella
    köszi mindenkinek a válaszokat.asztalra raktam,és úgy már nem fagyott le. de azért egy átfújást/tisztogatást még sztem megejtek majd.mégegyszer köszi:)
  • szaba16
    valaki kipróbálta már, hogy a sime hangulatát teljesen a 0-ra vigye? vagyis annál picit feljebb, mert akkor halál van.. :D de amúgy valaki? olyankor mi van, ha teljesen pocsék a hangulata? nem jön a dili-doki, mint a 2-ben?
  • derdani
    Sziasztok. Hogyha már elkészítettem egy simet akkor már nem lehet szerkeszteni?
  • Gólya #3744
    mellesleg, az anyaga nem valami híres, meg aztán tényleg fura lenne egy vén szatyor egy simses pólóban
  • Gólya #3743
    mé'?
    tán nem teccene, he?
  • Flora2
    Még nem biztos, még nincs olyan magas születésszám összesen, hogy az bizonyíték legyen rá.
    A MATY-n azt írják, hogy a Prima Guide-ban benne van, hogy igen, az alma-dinnye evése eldönti a baba nemét. Ugyanakkor sokan azt is írják, hogy a Prima Guide-ot nem lehet 100%-osra venni, mert ezek mindig egy pre-játékverzió idején íródnak, és a Sims2 Prima Guide-jaiban is voltak hibák.
    Részletek itt, a Choosing Sex of Babies topicban:
    MATY al-fórum
  • Coolfire
    Remélem nem veszed fel..:))
  • Hassan B
    Reloadedhez meg alapból nem is kell...
  • Hassan B
    Elméletileg a BÉTA dolgot az EA terjeszti, mégpedig azért, mert már a megjelenés előtt túl sokan letöltötték WAREZ formájában a játékot. Hogy ez igaz, vagy nem, azt talán csak ők tudnák megmondani, de valljuk be, nem hülyeség, ha azt mondják a warezra, hogy BÉTA, ha így van ha nincs.
  • rage
    Nálam felismeri a mini imaget
    Tedd fel a legújabb Daemont.
  • Gólya #3737
    a gondunk, hogy csak a lemezről megy a játék
    erre valami megoldás?
    így ui. havonta vehetek újat, márpedig ennyire azért nem megy jól
    a gamecopyworld-ről a daemon nem ismeri fel a miniimage-t
    segítenétek?

Mike-nak: eredeti játékunk van, szerintem ez így már nem tartozik a warezhoz (?)
  • nonicks
    ha dinnyét eszik a sims akkor szinte biztos hogy lánya fog születni?(eddig nekem 3-szor jött össze bár kitudja hogy a dinnyétől-e)
  • Gólya #3735
    küldtek a játékkal együtt egy sima fehér pólót, aminek a hátán van a "The Sims 3" felirat a kristállyal
  • Csisszancs
  • Csisszancs
    Ok. Köszi!
  • V43 1105
    Kertbe valami kis cuki medencét vagy valamit tegyél :P
  • CamelX
    Nah megvan a játékban a fő célom, kihoztam csíít nélkül, saját kezűleg 1 zsír házikót :) egész jól sikerült, bár hiányolom a modernistább elemeket a 2-ből.

• rage
    Majd csak elhiszitek, hogy tényleg nem bétával, hanem a véglegessel játszottatok eddig is...
  • karajjj
    igen, erre céloztam
  • Flora2
    Szia, pont most néztem a hivatalos Sims 3 oldal fórumát, és igen, ott is vannak olyanok, akik panaszkodnak, hogy egy-két szám után elmegy a zene. Márpedig aki oda regizett hozzászólni, annak tuti bolti játéka van... (?).
  • Flora2
    Ez az, most nem aszerint jönnek elő a magasabbrendű beszélgetési opciók, hogy mennyire zöld a kapcsolati mérőjük, hanem minden újabb párbeszéd elkezdésénél újra és újra fel kell tornázni azt a mutatót, hogy mit gondol rólad a másik. Amíg csak "oké" vagy neki, addig nem jön elő a beköltöztetés, csak ha már minimum "nagyon szórakoztató", vagy nem tudom, mik a szövegek a magyarban. Ja, és az összeköltözés a Baráti dialógusok között lesz, nem a Romantikusok között.
  • derdani
    Hogyha már elkészítettem egy simet akkor már nem lehet szerkeszteni???
  • Csisszancs
    Elméletileg szerelmes. Fiatal felnőtt.
  • nonicks
    lehet túl fiatal?:D
  • karajjj
    mit gondol rólad a másik sim?
  • Csisszancs
    De teljesen tele volt a "kapcsolatméter" és úgy se lehetett.. Vagy mindenképpen valamilyen alkalom kell hozzá?
  • karajjj
    elég jóba vagy vele, akkor lesz olyan opció, engem pl a főnököm kért meg, hogy költözzek hozzájuk, mert megcsináltam a magnóját
  • Joybull
    Milyen póló is?
  • Csisszancs
    Hogy lehet valakit megkérni, hogy költözzenek össze?
  • karajjj
    offtopik
  • malnor01
    A The Sims 3 Reloaded-nél elő lehet hívni a cheat konzolt?