44549

no-warez.gif
  • atomaty
    sziasztok!
    Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy kell beköltöztetni1olyan simet a házba, aki csak "bot" vagy itt minek hívják, nincs háza, nincs semmije, csak úgy néha jön (pl takarítók ilyenek, pizzafutár, stb)
  • xblades
    Másold ide a zenét : C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music
  • xblades
    Szülinapi torta.> Fújasd el azzal a személlyel akit idősebbé akarsz tenni.
  • xblades
    Nem lehet venni. A ruhásszekrénynél tudod a ruháidat változtatni.
  • ac
    meg is tanultad a receptet (elolvasni)?Ha ez is megvan nézd meg a desszerteknél is.+sütemények stb.
  • wesker24
    Vagy hibásan szedte le valamelyik fájlt vagy nem az első fájlt kezdted el kibontani ! Amigy ha nem tömöritett fájl hanem 001 és társai azt Total Commanderben lehet egyesiteni !
  • Dórea
    sziasztok, leszedtem a 3at kétszer is, de darabokban jött le és sehogy se indul, azt írja nincs mit kibontani. tudtok segíteni? köszike
  • Mermaid
    de ez is megvan... nem értem...
  • Zizi4
    Meg kell venni hozzá a könyvesboltban a receptet , jó drága úgy 10 000 körül van, azt elolvasni, utánna fel fogja ajánlani.
  • Mermaid
    ez mind megvan, max lvl főzés, pecázás van életgyümölcsöm is kampechalam is, de nem ajánlja fel...
  • Carlos
    kell hozzá életgyümölcs vagymi meg kampechal és lvl 10 főzés.
  • Mermaid
    Mondja már el vki, aki csinált már ambróziát, hogyan kell, ha megvan minden felszerelés hozzá? Nekem nem ajánlja fel a hűtő se reggel se délbe se este...
  • Mike at home
    aha, köszi
  • Itt Évi
    áhh nem sokat ér szerintem, nekem volt egy nagydarab nőm, megvettem ezt a cuccot neki és lesoványítottam, kiizmoltam, de napról napra vissza hízott, annyit ér, hogy nem kell bíbelődni az edzéssel, hanem azonnal olyan amilyenre akarod, de nem sokáig :S viszont akkor használod amikor akarod, de nekem szimpibb, ha edzéssel éri el, mint hogy bemászik és kijön. ez csak ideőtakarékolás....vagy mi ... :D
  • Mike at home
    a 30.000 pontért megvehető body sculptor csak egyszer használható az életben? és ha ezzel beállítom a sim tulajdonságait, akkor az úgy marad örökre? és mire vonatkozik az alacsony, közepes, magas? vagy többször is kell használni a kívánt cél érdekében? pl. elhízott simből bodybuildert gyártsunk?
  • Mermaid
    megvan mindenem, sőt a receptet is tudja, de a hűtőnél nem ajánlja fel sehol, hogy csináljon ambróziát...
  • Bal0924
    Hello!

Hogyan tud a csecsemőből tipegő lenni? Ha már letelt a 3napja.
  • cseri001
    és mennyi kurva sok időt elpepecselnek vele... nem reális szerintem.
  • Freddycom
    Marha sok növényt lehet termeszteni.
    És le merem fogadni, h még így sem találtam meg mindent.
  • nonicks
    megvan az Ambrióza recepted? (10.es főzéstudomány kell)
  • Mermaid
    Nekem is van kérdésem, megetettem egyik simemmel egy életgyümölcsöt és nem hogy fiatalodott volna 1 nappal öregedett...
    Hogy lehet ambrózia ételt csinálni, ha minden összetevőm megvan? A hűtő nem ajánlja fel...
  • totti10
    jah.. nem lapoztam végig XD
  • akyyy
    kézikönyv nem írja?
  • totti10
    hi

játékba lehet betenni saját zenét? (hifire gondolok hogy az szóljon ha egyéni csatornára váltok)
  • BlueMaster

Ez nem ajándék...
  • predator1982
    ez a játék tele van meglepetésekkel
  • Bal0924
    Hol lehet ruhát vásárolni?
  • Gerbill
    Tegnap amikor játszottam történt egy furcsa dolog. Megszületett a simjeim gyereke, hívtam egy bébicsőszt, és amikor kiírta, hogy mára végeztem, elvitte magával a gyereket Oldalról a panelről is eltűnt, viszont az ismerősökben bennemaradt.
  • predator1982
    nem kell
  • szaba16
    ja, igen. Tényleg meglehet így oldani, de azért reméljük, hogy a Sims 4-ben már alapból meglesznek oldva ezek a funkciók. :)

Én jobban örültem volna a hangulatváltozás jobb kidolgozásának. Jó, jó - fejlődött, és jobb, mint volt. De azért, ha egy családtag meghal és kap 2 nap szomorú hangulatot a Sim, nem értem, hogy miért mosolyog, vagy miért tud nevetni a vicceken, és stb, stb.

Azért jó lett volna egy kicsit szenvedni látni a simet :D
    És miután kiheverte a dolgot jöhetett volna a boldog élet..
  • szaba16
    Szerintem sem volt hülye kérdés, főleg úgy nem, hogy eleinte úgy volt, hogy kell majd a játékhoz net (az online reklámok, és a hitelesítés miatt)
  • Fanny girl
    miért volt rém hülye kérdés?? csak annyit kérdeztem hogy kell e net vgay nem.
  • Flora2
    Nem, nem, eszembe se jut fényképezni, meg ilyenek - amely részét nem lehet a történetnek ténylegesen lejátszani, azt hozzáteszem a fejemben. Példa: azt konkrétan le lehet játszani, hogy az újságíró sim ír egy cikket a városházán folyó korrupcióról (ilyen címet adok a cikknek), meg meginterjúvol pár embert, titokban találkozva velük - azt meg, hogy utána éri egy háztartási baleset, kis segítséggel szintén le lehet játszani (köhm), azt meg, hogy utána az özvegye elkezd gyanakodni, hogy nem véletlen baleset volt, és elkezd ő is nyomozgatni meg kérdezősködni, azt már nagyrészt a fejemben teszem hozzá.
  • szaba16
    úgy, hogy lefényképezed a képeket, és írsz hozzá egy sztorit :D
  • Mike at home
    ahogy mondod, rutin verkli
    amúgy amiket irtál, hogy tudod kivitelezni?
  • rage
    :-D Jó, hát valaki ezért játszik, valaki azért :)
  • Mike at home
    izmos legyen, méteres fasszal? mert akkor tudjuk
  • nonicks
    halálvirágot csak 1szer lehet használni.. másodszorra hiába van nála...akkor is elviszi..
  • Samspye
    A simemnél volt halálvirág még is elvitte a kaszás :( de most ez akkor, hogy működik?
  • Gólya #4213
    miért lenne "okoskodás"? ugyan...
    általában nem hagyok a simemnek egy perc szabadságot sem, de most a hármasban néha elengedem és figyelem, mikre "vetemedik" saját kútfőből...
    tanulságos, legalábbis arra nézve, hogy miket felejtek el néha
    s ha nincs ötletem, én is felállok a monitor elől - akkor, abban a pillanatban elegem van, de aztán eltelik valamennyi idő és újra visszaülök
    volt már úgy korábban, hogy szinte hetekig felé sem néztem a játéknak, de aztán "pattant a szikra" és újra csak itt ültem