44549
-
atomaty #4252 sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy kell beköltöztetni1olyan simet a házba, aki csak "bot" vagy itt minek hívják, nincs háza, nincs semmije, csak úgy néha jön (pl takarítók ilyenek, pizzafutár, stb) -
#4251 Másold ide a zenét : C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music -
#4250 Szülinapi torta.> Fújasd el azzal a személlyel akit idősebbé akarsz tenni. -
#4249 Nem lehet venni. A ruhásszekrénynél tudod a ruháidat változtatni. -
#4248 meg is tanultad a receptet (elolvasni)?Ha ez is megvan nézd meg a desszerteknél is.+sütemények stb. -
#4247 Vagy hibásan szedte le valamelyik fájlt vagy nem az első fájlt kezdted el kibontani ! Amigy ha nem tömöritett fájl hanem 001 és társai azt Total Commanderben lehet egyesiteni ! -
Dórea #4246 sziasztok, leszedtem a 3at kétszer is, de darabokban jött le és sehogy se indul, azt írja nincs mit kibontani. tudtok segíteni? köszike -
Mermaid #4245 de ez is megvan... nem értem... -
Zizi4 #4244 Meg kell venni hozzá a könyvesboltban a receptet , jó drága úgy 10 000 körül van, azt elolvasni, utánna fel fogja ajánlani. -
Mermaid #4243 ez mind megvan, max lvl főzés, pecázás van életgyümölcsöm is kampechalam is, de nem ajánlja fel... -
#4242 kell hozzá életgyümölcs vagymi meg kampechal és lvl 10 főzés. -
Mermaid #4241 Mondja már el vki, aki csinált már ambróziát, hogyan kell, ha megvan minden felszerelés hozzá? Nekem nem ajánlja fel a hűtő se reggel se délbe se este... -
#4240 aha, köszi -
Itt Évi #4239 áhh nem sokat ér szerintem, nekem volt egy nagydarab nőm, megvettem ezt a cuccot neki és lesoványítottam, kiizmoltam, de napról napra vissza hízott, annyit ér, hogy nem kell bíbelődni az edzéssel, hanem azonnal olyan amilyenre akarod, de nem sokáig :S viszont akkor használod amikor akarod, de nekem szimpibb, ha edzéssel éri el, mint hogy bemászik és kijön. ez csak ideőtakarékolás....vagy mi ... :D -
#4238 a 30.000 pontért megvehető body sculptor csak egyszer használható az életben? és ha ezzel beállítom a sim tulajdonságait, akkor az úgy marad örökre? és mire vonatkozik az alacsony, közepes, magas? vagy többször is kell használni a kívánt cél érdekében? pl. elhízott simből bodybuildert gyártsunk? -
Mermaid #4237 megvan mindenem, sőt a receptet is tudja, de a hűtőnél nem ajánlja fel sehol, hogy csináljon ambróziát... -
Bal0924 #4236 Hello!
Hogyan tud a csecsemőből tipegő lenni? Ha már letelt a 3napja. -
#4235 és mennyi kurva sok időt elpepecselnek vele... nem reális szerintem. -
#4234 Marha sok növényt lehet termeszteni.
És le merem fogadni, h még így sem találtam meg mindent. -
#4233 megvan az Ambrióza recepted? (10.es főzéstudomány kell) -
Mermaid #4232 Nekem is van kérdésem, megetettem egyik simemmel egy életgyümölcsöt és nem hogy fiatalodott volna 1 nappal öregedett...
Hogy lehet ambrózia ételt csinálni, ha minden összetevőm megvan? A hűtő nem ajánlja fel... -
#4231 jah.. nem lapoztam végig XD -
#4230 kézikönyv nem írja? -
#4229 hi
játékba lehet betenni saját zenét? (hifire gondolok hogy az szóljon ha egyéni csatornára váltok) -
Ez nem ajándék... -
#4227 ez a játék tele van meglepetésekkel -
Bal0924 #4226 Hol lehet ruhát vásárolni? -
#4225 Tegnap amikor játszottam történt egy furcsa dolog. Megszületett a simjeim gyereke, hívtam egy bébicsőszt, és amikor kiírta, hogy mára végeztem, elvitte magával a gyereket Oldalról a panelről is eltűnt, viszont az ismerősökben bennemaradt. -
#4224 nem kell -
szaba16 #4223 ja, igen. Tényleg meglehet így oldani, de azért reméljük, hogy a Sims 4-ben már alapból meglesznek oldva ezek a funkciók. :)
Én jobban örültem volna a hangulatváltozás jobb kidolgozásának. Jó, jó - fejlődött, és jobb, mint volt. De azért, ha egy családtag meghal és kap 2 nap szomorú hangulatot a Sim, nem értem, hogy miért mosolyog, vagy miért tud nevetni a vicceken, és stb, stb.
Azért jó lett volna egy kicsit szenvedni látni a simet :D
És miután kiheverte a dolgot jöhetett volna a boldog élet.. -
szaba16 #4222 Szerintem sem volt hülye kérdés, főleg úgy nem, hogy eleinte úgy volt, hogy kell majd a játékhoz net (az online reklámok, és a hitelesítés miatt) -
Fanny girl #4221 miért volt rém hülye kérdés?? csak annyit kérdeztem hogy kell e net vgay nem. -
Flora2 #4220 Nem, nem, eszembe se jut fényképezni, meg ilyenek - amely részét nem lehet a történetnek ténylegesen lejátszani, azt hozzáteszem a fejemben. Példa: azt konkrétan le lehet játszani, hogy az újságíró sim ír egy cikket a városházán folyó korrupcióról (ilyen címet adok a cikknek), meg meginterjúvol pár embert, titokban találkozva velük - azt meg, hogy utána éri egy háztartási baleset, kis segítséggel szintén le lehet játszani (köhm), azt meg, hogy utána az özvegye elkezd gyanakodni, hogy nem véletlen baleset volt, és elkezd ő is nyomozgatni meg kérdezősködni, azt már nagyrészt a fejemben teszem hozzá. -
szaba16 #4219 úgy, hogy lefényképezed a képeket, és írsz hozzá egy sztorit :D -
#4218 ahogy mondod, rutin verkli
amúgy amiket irtál, hogy tudod kivitelezni? -
#4217 :-D Jó, hát valaki ezért játszik, valaki azért :) -
#4216 izmos legyen, méteres fasszal? mert akkor tudjuk -
#4215 halálvirágot csak 1szer lehet használni.. másodszorra hiába van nála...akkor is elviszi.. -
Samspye #4214 A simemnél volt halálvirág még is elvitte a kaszás :( de most ez akkor, hogy működik? -
Gólya #4213 miért lenne "okoskodás"? ugyan...
általában nem hagyok a simemnek egy perc szabadságot sem, de most a hármasban néha elengedem és figyelem, mikre "vetemedik" saját kútfőből...
tanulságos, legalábbis arra nézve, hogy miket felejtek el néha
s ha nincs ötletem, én is felállok a monitor elől - akkor, abban a pillanatban elegem van, de aztán eltelik valamennyi idő és újra visszaülök
volt már úgy korábban, hogy szinte hetekig felé sem néztem a játéknak, de aztán "pattant a szikra" és újra csak itt ültem