Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Van egy másik város Sunset Valley-n kívül a Riverview?? Mert nincs az eredetibe sem (nekem az van!) Csak olvastam h van olyan is... Riverview

Csináltam egy jó kis lakást...
De nem tudom feltölteni. Félúton megáll és piros kör az eredmény..

Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudja feltölteni?

igen elolvastam és azt nem értem!!!
Kilépsz a fórum fõoldalára,és ott az üdvözlés alatt piros betükkel van irva hogy 1 olvasatlan üzeneted van!

nem értem hogy kell csinálni!
privátot küldtem neked!

ja és még valami ha elváltam akkor miért nem tudok ujra megházasodni akárkivel akarnék nem egedi senkinél! Ez most hogy?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy: letöltöttem a honlapról cuccokat, addig rendben is van hogy letölti de utána telepítettem és nem akar bejönni mint új cucc. Most mit csináljak már kb 3x telepítettem de egyszer se volt jó!!! Ha tudtok valami okosságot mondani akkor írjatok! remélem tudtok segíteni elõre is kösssz!!!
dani71
én mióta megkaptam a küldetést már 5 múmiával találkoztam,de egyik sem átkozott el.<#szomoru1>próbálkozni kell.

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Dehogyisnem!<#vigyor4>

A pénz az nem boldogít..
A csecsebecsék értékesebbek.

El lehet õket adni az ereklyekereskedõnél a piacon

Lenne 1-2 kérdésem...
Amiket összeszedtem Egyiptomban, eltört váza,tál..stb., megkövesedett cuccok., mellszobrok, korsók...stb.
mire valók? Csak díszek?

Joschka
Szia! Hát szerintem is, The Sims= folyt köv...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

és mi tart vissza? ja, hogy ez már kerülõ...😊

használjátok belátásotok szerint: egy kis segítség

Éppen gondolkoztam,hogy meglátogatlak.😊Jövõ héten újfent megyek Nyíregyházára és Nagykállóra.Sõt,még Kállósemjénbe is.Tudod,a nagy átcsoportosítások.De azért beugrom a DOTE-ra is.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Bizti,hogy folytatják a Sims sorozatot.Ez 100%,mivel ez a EA fejõstehene.Az más lapra tartozik,hogy a kutyának nem kell.😊100 milkán felül csak az elsõbõl tudtak eladni.Azóta folyamatosan megy le a vásárlási index.A 3-ból pölö 10 milkót nem tudtak eladni..

Rég "láttalak".Mizújs?

vica0523
Ha 3-as vízumszinted van, akkor vehetsz nyaralót a telefonon keresztül. Ott lakni nem tudsz, annyi idõt tölthetsz ott amennyire egyébként is tudnál utazni.

Hi! Tudok házat venni vagy telket Egyiptomba, Francba meg Kínába ?😊Ott is tudok lakni? Most fogom megvenni a Világ körül-t ésés csak kérdezem h lehet e ezeket: házat venni ott akkor utazási irodába kell menni ha utazni akarok? 😊 vagy hogyab lehet?😊 meg lehet nyralót is venni.. stb.......... ?? 😊

Sipocz
Helló Mike!
Jó játékot😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
szasz sipöcz, de rég jártál erre! <#integet2>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Hali!
Az idõ megy a játékodban? Minden "kiteljesedés"-szerû dologhoz szükséges hogy az idõ ne álljon (lásd.:állapotos nõk).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hello!

Nem tudja valaki, hogy hogy tudok elátkozódni? A múmia csak megvert eddig.(már vagy 3-4alkalommal..)

Más.
Ki járt már az Abu Simbel kapujánál?
Hogy lehet bejutni? Hogy tudom rátolni a nehezéket anélkül hogy ne zárjam be magam..?

Joschka
válaszom erre:
1. Szerintem is reális a 3-5 évig terjedõ...hehe
2. A mysims-esek nem raknak ki az oldalukra kamu hírt!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Ilyenkor próbáld meg a mentés másként opciót.De különben simán visszatudod állitani a korábbi mentésedet,mert a Dokumentumok könyvtárben,az Electronic Arts/Sims 3/Saves mappában létrehoz egy backup mappát is minden mentésednél.Ennek a tartalmát kell csak visszamásolni a felette lévõ ugyanolyan nevü mentés könyvtárba.A játék minden egyes mentéskor duplán ment,csinál egy biztonsági másolatot.Ebbõl látszik hogy még a játék sem bízik saját magában.

õõõ.. 2 dolgot mondok:
1. 3-5 év.. épp belefér
2. 99% kamu, akkoris ha az atyaúristen mondta!
Joschka
Na, ez jó!

A Sims játék egyik vezetõ karakter modellezõje a
Twitteren megosztotta a közönséggel azt a titkos
információt, mely szerint a csapat elkezdett dolgozni a
Sims 4 játékon. Számításaink szerint 3-5 éven belül már
kapható lesz. Az információ a SimPrograms oldalról
származik.
A Sims 4-rõl több információval nem rendelkezünk, az
Interaktívban sem tudunk majd többet róla mondani!

(Forrás: mysims.hu)

aaaah... egész napi játékom elveszett :S asszem most jön az a rész h "18 simnappal ezelõtt" -.-
HellO! Van egy kis gondom!
Menteni akartam a játékot, mire az azt válaszolta h 12-es kód van, részletek az Olvassel-ben. Oké, olvassuk el, 12-es hibaköd: Világ mentése sikertelen... hát ezzel elõrébb vagyok -.- Nem tudjátok mit lehetne ezzel kezdeni? Mert nekem vhogy nincs kedvem órákkal ezelõtti mentést betölteni.
Az Abu Simbel-ben a bal oldalon lévõnél, hogy tudom rátolni a nehezéket?

Köszi az Abu Simbel cuccot, bejutottam!
De még van egy gondom..
Már vagy 3-4 múmiával találkoztam, de csak megvertek és utána visszamentek a helyükre..(még csak egyiptomba járt ez a sim. máshol még nem.)
Te hogy csináltad meg?

dani71
én is megkaptam az öngyilkos küldetést<#buck>

dani71
Abu simbel kapuja mellett látsz 2 vitrint a baloldaliba egy ókori vagy régibb relikviát a jobboldaliba pedig egy apró ûrsziklát(meteoritot)
tegyél(helyezz el) és kinyílik a kapu.ennyi<#integet2>

dani71
menj a múmia közelébe és vagy csak megver vagy el is átkoz(ha harcmûvészet
ben jó vagy akkor megverheted te de ettõl függetlenül még elátkozhat)<#awink>
ennyi.De vigyázz <#felkialtas>mert a múmia átkától (ha nem kezeled meghalsz)...legalábbis az öngyilkosjelölt simed<#buck>
komolyan melyik hülye sim fizetett ezért neked?

És még valami, Hogy lehet bejutni Abu Simbel "sír" helyére?

Helllo!

Egyiptomban vagyok.
Hogy tudom magam elátkozni?(ez a feladat. tûzben égni, eláztatni magam, és most el kellene, de nemtom hogy kell...)

dani71
valaki felvetette(már nem emlékszek,hogy ki<#fejvakaras>)hogy a nagy piramisban 2 föld magja kulcskõ kéne.a képeimen (7155) látszik,hogy én az egészet felfedeztem a másik ajtó mögé is bejutottam.Hórusz könnye által bevizsgálva(minden kincs begyûjtve,felfedezhetõ hely jel eltûnt)
valóban az egyik ajtó zárva maradt.de ha az egyiket kinyitod azzal késõbb olyan utat talász ami bevezet a másik mögé.nem kell 2 kulcs.

Mike
hívd fel az itthoni EA képviseletet
õk segíteni fognak

Valóban nem tudja senki, hogy a kiegészítõ megvásárlásakor a dobozban ígért 11€ értékû bónusz kreditet hogyan lehet érvényesíteni?

hehe,csak nem tesók vagytok?

Joschka
Szia Coolfire!

Na, tudtál tegnap játszani végül is?

Paffff...😊

Joschka
Oké, Mike majd megteszem amit tõlem telik, bár nem egészen világos elõttem, hogy pontosan mit értesz az itteni lazaságon?<#nemtudom>

Mike
kezdem ezt a veszekedést/évõdést már nagyon unni!
aki Gólyát piszkálja, mostantól engem piszkál, úgyhogy a jõvõben az ilyen jellegü hsz-eket (amiben személyeskedés van) indoklás nélkül törölni fogom!

hg

Mike
akkor kérlek, legyél kicsit lazább itt 😊

miért lennék rád mérges? a #7161 nem neked szólt

ja és kösz, hogy megcsináltad, ezeket én is látom a saját játékomban, de mint írtam, csak egy pici indítás kellett volna, hol az a <#kocsog> kulcskõ

de mindegy, otthagytam, majd egyszer visszamegyek, nem létkérdés, ha nem lesz meg, sem múlik el a világ

dani71
raktam fel fotókat 7155 nem volt kevés idõ és neked csináltam
ezen minden rajta van ami kelhet.az egész nagy piramis rajta van minden szintjével együtt.mit nem csináltam meg,mit csesztem el<#nemtudom>
mindent megtettem ne legyél rám mérges<#sir><#lookaround>

ez most csak azért jutott eszembe, mert korábban szóba került, hogy x vagy y mennyi ideje van itt<#wave>