Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem tudom feltölteni. Félúton megáll és piros kör az eredmény..
Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudja feltölteni?
Olyan kérdésem lenne hogy: letöltöttem a honlapról cuccokat, addig rendben is van hogy letölti de utána telepítettem és nem akar bejönni mint új cucc. Most mit csináljak már kb 3x telepítettem de egyszer se volt jó!!! Ha tudtok valami okosságot mondani akkor írjatok! remélem tudtok segíteni elõre is kösssz!!!
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
A csecsebecsék értékesebbek.
Amiket összeszedtem Egyiptomban, eltört váza,tál..stb., megkövesedett cuccok., mellszobrok, korsók...stb.
mire valók? Csak díszek?
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Rég "láttalak".Mizújs?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az idõ megy a játékodban? Minden "kiteljesedés"-szerû dologhoz szükséges hogy az idõ ne álljon (lásd.:állapotos nõk).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Nem tudja valaki, hogy hogy tudok elátkozódni? A múmia csak megvert eddig.(már vagy 3-4alkalommal..)
Más.
Ki járt már az Abu Simbel kapujánál?
Hogy lehet bejutni? Hogy tudom rátolni a nehezéket anélkül hogy ne zárjam be magam..?
1. Szerintem is reális a 3-5 évig terjedõ...hehe
2. A mysims-esek nem raknak ki az oldalukra kamu hírt!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
1. 3-5 év.. épp belefér
2. 99% kamu, akkoris ha az atyaúristen mondta!
A Sims játék egyik vezetõ karakter modellezõje a
Twitteren megosztotta a közönséggel azt a titkos
információt, mely szerint a csapat elkezdett dolgozni a
Sims 4 játékon. Számításaink szerint 3-5 éven belül már
kapható lesz. Az információ a SimPrograms oldalról
származik.
A Sims 4-rõl több információval nem rendelkezünk, az
Interaktívban sem tudunk majd többet róla mondani!
(Forrás: mysims.hu)
Menteni akartam a játékot, mire az azt válaszolta h 12-es kód van, részletek az Olvassel-ben. Oké, olvassuk el, 12-es hibaköd: Világ mentése sikertelen... hát ezzel elõrébb vagyok -.- Nem tudjátok mit lehetne ezzel kezdeni? Mert nekem vhogy nincs kedvem órákkal ezelõtti mentést betölteni.
De még van egy gondom..
Már vagy 3-4 múmiával találkoztam, de csak megvertek és utána visszamentek a helyükre..(még csak egyiptomba járt ez a sim. máshol még nem.)
Te hogy csináltad meg?
tegyél(helyezz el) és kinyílik a kapu.ennyi<#integet2>#integet2>
ben jó vagy akkor megverheted te de ettõl függetlenül még elátkozhat)<#awink>#awink>
ennyi.De vigyázz <#felkialtas>#felkialtas>mert a múmia átkától (ha nem kezeled meghalsz)...legalábbis az öngyilkosjelölt simed<#buck>#buck>
komolyan melyik hülye sim fizetett ezért neked?
Egyiptomban vagyok.
Hogy tudom magam elátkozni?(ez a feladat. tûzben égni, eláztatni magam, és most el kellene, de nemtom hogy kell...)
valóban az egyik ajtó zárva maradt.de ha az egyiket kinyitod azzal késõbb olyan utat talász ami bevezet a másik mögé.nem kell 2 kulcs.
õk segíteni fognak
Na, tudtál tegnap játszani végül is?
aki Gólyát piszkálja, mostantól engem piszkál, úgyhogy a jõvõben az ilyen jellegü hsz-eket (amiben személyeskedés van) indoklás nélkül törölni fogom!
hg
ja és kösz, hogy megcsináltad, ezeket én is látom a saját játékomban, de mint írtam, csak egy pici indítás kellett volna, hol az a <#kocsog>#kocsog> kulcskõ
de mindegy, otthagytam, majd egyszer visszamegyek, nem létkérdés, ha nem lesz meg, sem múlik el a világ
ezen minden rajta van ami kelhet.az egész nagy piramis rajta van minden szintjével együtt.mit nem csináltam meg,mit csesztem el<#nemtudom>#nemtudom>
mindent megtettem ne legyél rám mérges<#sir>#sir><#lookaround>#lookaround>