44549
-
igen
meg kerestem magot, és utána a termést elültettem, és aztán a további termést is -
poénból volt te
na nem offolok 1. olyan macsekot itt szerintem nagyon ritkán lehet találni, 2. meg sem bírnám fizetni. Dédelgetem majd a Simsben és cső
-
Neked aztán furcsa kivánságaid vannak, miért nem keresed meg magad? -
Petsben megtetszett a Szavanna macsek. Utánakerestem aztán hogy is néz ki élőben és nekem KELL!!!! K itud szerezni? :P -
Egy cső-dör már csak ilyen... -
Most belegondoltam, a házamba egyedül egy magnó van ami értékes. Még egy kanapé sincs, amit el lehetne lopni XD -
Gné Era #18448 Megőrülök ettől a csődörtől..Állandóan mozogni akar..hülyét kapok tőle.. Alig várom ,hogy megöregedjen,talán akkor nyugisabb lesz:)DD -
Gné Era #18447 Elpusztult a papagájom:(( Épp nézegettem a ketrecben egyszer csak egy puffanás,aztán nagy tollhalmaz)))) Az örök vadászmezőkön jár:)DD -
Gné Era #18446 a "barátnőmel" sem rossz egy n-el:)D -
ja XD -
hehe.."normálidan"...egész jó beszéd...hehe -
nekem megy normálidan most mentem franciába a barátnömel :) -
Na majd a macskám elfogja. Na meg a riasztó XD -
Gné Era #18441 ajha..nekem sikerült.. -
hollófernyiges #18440 Ti tudtok utazni ha fent van ez a Pets kieg? Nálam Kína (meg a többi is) betöltése úgy 98%-on megáll és se té se tova. -
Ironman2 #18439
-
Nézem, köszi. -
Gné Era #18437 nézd meg milyen a telek..lehet át kell nevezni..ha nem bejárhatóra van állítva,akkor nem lehet letenni a házat.. -
Létezik az, hogy nem lehet letenni egy nagyobb telekre egy kisebb házat? Eddig ilyen nem volt. -
Köszi. Most éppen a lovakra cuppantam rá. :)) -
Gné Era #18434 Olvastam:))) -
Gné Era #18433 Na meg is van..a Független jellemvonás,amitől egyedül is kielégíti a társasági szükségletét. Lassabban is megy le neki a mutatója,de kerítsd körbe a házat,mert azt írja hamarabb szalad világgá is. Azt mondjuk nem tudom,hogy a kutyára is lehet-e ilyet választani? -
Köszi. Bár most mérgemben csináltam egy nagy marhaságot. (Nem akarom itt ecsetelni, a másikban leírtam.) Úgyhogy valószínűleg játék helyett telepítek. :((( (Már amit tudok.) -
Gné Era #18431 Na főzés közben kicsit játszom..Megnézem neked azt a jellemvonást.. -
Született egy csikóm. De kipateroltam az anyjával együtt, mert mindkét szülőjétől csak a rosszat örökölte. Pedig amúgy helyes volt. Most rájöttem, hogy kéne egy másik csikó, csak nem tudom, hogy a csődöröm hajlandó lesz-e az új kancával társsá válni, mert a régi megvan, mint társ. Lehet, hogy törölnöm kéne a régi társat a játékból? -
Gné Era #18429 Ezzel a cheat kóddal előhoztam a gyümölcsöket,hogy ne kelljen elutaznom értük. Két olyan fajta szőlő is van közöttük,amit az életben még soha nem találtam a franciáknál,pedig már elég régóta játszom. Vajon hol lehettek ezek?? -
Gné Era #18428 Nekem másnap jött a pénz..de a rendőr jól lecseszett..aztán pár nap múlva újra betört a rohadék,és elvitte a csocsóasztalomat.Na akkor raktam riasztót a ház külső oldalára is..Azóta nem jött.. -
Felszereltem mégey riasztót. Meg van egy agresszív macska a háznál XD -
engem jutalomból mégegyszer kirabolt
-
Elengedtem a betörőt a játékban pár napja. Azt ígérte, hogy jutalmat ad majd. Mikor várható a visszatérése vajon? -
átmentem.. :) -
Coolfire #18423 Gyere át a másikba,most ráérünk.:) -
Coolfire #18422 De picike ez a kép.:)De ha jól látom jó helyen van. -
na sziasztok
nem szedtem ki, nyugi (valahogy nem tetszett az elgondolás, meg nem tudnám mondani, hogy miért) :)
viszont most mindkét helyen (Dokumentumok és Program Files) ott van a Mods/Packages + resource.cfg,mert gondoltam hátha úgy jó lesz, de semmi eredmény. A játék elindul, de azokból semmi a világon nem látszik, amit package-ként szerettem volna a játékba "importálni".
szóval most el vagyok látva mods és package mappákkal, de még mindig nem jó

mi a szar lehet a szar?
valamit jól elbasztam? :)
-
honnan vannak a bokraid? kertészkedést tanultál hozzá? -
normálisabb package file-nál le van írva, hogy kell installálni
de ha nem, akkor mod te sims
vagy
how to install package file on sims 3
http://www.ehow.com/how_5289206_install-custom-content-sims.html
-
hát akkor? 
-
nem, ne szedd ki onnan -
jöhetne már peggytől a javítás, újra játszani akarok azzal sim családommal, ahol 12 lifefruit bokrom van -
egy hajat szerettem volna próbaképpen, meg alap skineket, mert olyanok, mint a barbik, tök béna... :)
a Program Files/Game/Bin mappában van egy Resource.cfg.. akkor onnan meg szedjem ki? (nem fog az hiányozni? -- tudom, menjek már a picsbe, ha nem értek hozzá, ne akadékoskodjak..)