44549

no-warez.gif
  • Mike
    igen
    meg kerestem magot, és utána a termést elültettem, és aztán a további termést is
  • lucifer9393
    poénból volt te na nem offolok 1. olyan macsekot itt szerintem nagyon ritkán lehet találni, 2. meg sem bírnám fizetni. Dédelgetem majd a Simsben és cső
  • Joschka
    Neked aztán furcsa kivánságaid vannak, miért nem keresed meg magad?
  • lucifer9393
    Petsben megtetszett a Szavanna macsek. Utánakerestem aztán hogy is néz ki élőben és nekem KELL!!!! K itud szerezni? :P
  • Joschka
    Egy cső-dör már csak ilyen...
  • kem001
    Most belegondoltam, a házamba egyedül egy magnó van ami értékes. Még egy kanapé sincs, amit el lehetne lopni XD
  • Gné Era
    Megőrülök ettől a csődörtől..Állandóan mozogni akar..hülyét kapok tőle.. Alig várom ,hogy megöregedjen,talán akkor nyugisabb lesz:)DD
  • Gné Era
    Elpusztult a papagájom:(( Épp nézegettem a ketrecben egyszer csak egy puffanás,aztán nagy tollhalmaz)))) Az örök vadászmezőkön jár:)DD
  • Gné Era
    a "barátnőmel" sem rossz egy n-el:)D
  • biliard10
    ja XD
  • Joschka
    hehe.."normálidan"...egész jó beszéd...hehe
  • biliard10
    nekem megy normálidan most mentem franciába a barátnömel :)
  • kem001
    Na majd a macskám elfogja. Na meg a riasztó XD
  • Gné Era
    ajha..nekem sikerült..
  • hollófernyiges
    Ti tudtok utazni ha fent van ez a Pets kieg? Nálam Kína (meg a többi is) betöltése úgy 98%-on megáll és se té se tova.
  • Ironman2
  • Svenson
    Nézem, köszi.
  • Gné Era
    nézd meg milyen a telek..lehet át kell nevezni..ha nem bejárhatóra van állítva,akkor nem lehet letenni a házat..
  • Svenson
    Létezik az, hogy nem lehet letenni egy nagyobb telekre egy kisebb házat? Eddig ilyen nem volt.
  • Svenson
    Köszi. Most éppen a lovakra cuppantam rá. :))
  • Gné Era
    Olvastam:)))
  • Gné Era
    Na meg is van..a Független jellemvonás,amitől egyedül is kielégíti a társasági szükségletét. Lassabban is megy le neki a mutatója,de kerítsd körbe a házat,mert azt írja hamarabb szalad világgá is. Azt mondjuk nem tudom,hogy a kutyára is lehet-e ilyet választani?
  • Svenson
    Köszi. Bár most mérgemben csináltam egy nagy marhaságot. (Nem akarom itt ecsetelni, a másikban leírtam.) Úgyhogy valószínűleg játék helyett telepítek. :((( (Már amit tudok.)
  • Gné Era
    Na főzés közben kicsit játszom..Megnézem neked azt a jellemvonást..
  • Svenson
    Született egy csikóm. De kipateroltam az anyjával együtt, mert mindkét szülőjétől csak a rosszat örökölte. Pedig amúgy helyes volt. Most rájöttem, hogy kéne egy másik csikó, csak nem tudom, hogy a csődöröm hajlandó lesz-e az új kancával társsá válni, mert a régi megvan, mint társ. Lehet, hogy törölnöm kéne a régi társat a játékból?
  • Gné Era
    Ezzel a cheat kóddal előhoztam a gyümölcsöket,hogy ne kelljen elutaznom értük. Két olyan fajta szőlő is van közöttük,amit az életben még soha nem találtam a franciáknál,pedig már elég régóta játszom. Vajon hol lehettek ezek??
  • Gné Era
    Nekem másnap jött a pénz..de a rendőr jól lecseszett..aztán pár nap múlva újra betört a rohadék,és elvitte a csocsóasztalomat.Na akkor raktam riasztót a ház külső oldalára is..Azóta nem jött..
  • kem001
    Felszereltem mégey riasztót. Meg van egy agresszív macska a háznál XD
  • lucifer9393
    engem jutalomból mégegyszer kirabolt
  • kem001
    Elengedtem a betörőt a játékban pár napja. Azt ígérte, hogy jutalmat ad majd. Mikor várható a visszatérése vajon?
  • cseri001
    átmentem.. :)
  • Coolfire
    Gyere át a másikba,most ráérünk.:)
  • Coolfire
    De picike ez a kép.:)De ha jól látom jó helyen van.
  • cseri001
    na sziasztok
    nem szedtem ki, nyugi (valahogy nem tetszett az elgondolás, meg nem tudnám mondani, hogy miért) :)
    viszont most mindkét helyen (Dokumentumok és Program Files) ott van a Mods/Packages + resource.cfg,mert gondoltam hátha úgy jó lesz, de semmi eredmény. A játék elindul, de azokból semmi a világon nem látszik, amit package-ként szerettem volna a játékba "importálni".
    szóval most el vagyok látva mods és package mappákkal, de még mindig nem jó
    mi a szar lehet a szar? valamit jól elbasztam? :)
  • predator1982
    honnan vannak a bokraid? kertészkedést tanultál hozzá?
  • Mike
    normálisabb package file-nál le van írva, hogy kell installálni

de ha nem, akkor mod te sims

vagy

how to install package file on sims 3

http://www.ehow.com/how_5289206_install-custom-content-sims.html
  • cseri001
    hát akkor?
  • Mike
    nem, ne szedd ki onnan
  • Mike
    jöhetne már peggytől a javítás, újra játszani akarok azzal sim családommal, ahol 12 lifefruit bokrom van
  • cseri001
    egy hajat szerettem volna próbaképpen, meg alap skineket, mert olyanok, mint a barbik, tök béna... :)
    a Program Files/Game/Bin mappában van egy Resource.cfg.. akkor onnan meg szedjem ki? (nem fog az hiányozni? -- tudom, menjek már a picsbe, ha nem értek hozzá, ne akadékoskodjak..)