44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Mondom, hogy ez nem az én kiegem lesz. :(
  • Glinda7
    Hali! Hol lehet venni a lovaknak karámot, vagy hogy nevezik ezt? :D Vagy azt nekem kell csinálni?
  • Ironman2
    Megjöttek az első képek a showtime-ból

• Ironman2
    Will Wright következő projectje:HiveMind

HiveMind egy játék, és ez is a neve annak az új Berkeley, Kalifornia alapú startup Wright is bemutatta ma egy exkluzív interjúban VentureBeat.

Az ötlet egy új evolúciós játék, hogy Wright hívások "személyes játék." Ez egy játék, amely testre is az egyes játékosnak, figyelembe véve szempontjait játékos valós helyzetet elemei a játéknak.

Ez nem könnyű fogalom megértéséhez, különösen azért, mert Wright nem írja le a játékot részletesen még.

"Ahelyett, kézműves játék, mint a Farmville a játékosok tanulni és játszani, akkor megtudjuk, Ön és a rutin, és bele, hogy egy formája a játék," mondta Wright.

Megjegyezte például, hogy lehet 50 különböző méretű, hogy egy személy, hogy lehet átvenni a adatgyűjtést. Néhányan azok közül, méreteit lehet helyfüggő, mint ahol van, ahol a barátai, és mennyi pénz van a pénztárcájában. Úgy hangzik, mint egy hátborzongató inváziója az adatvédelmi játék tudni, hogy mi van, de Wright akarja emelni a szórakoztató megosztása, és miért az embereknek talán ezen információk megosztását szívesen.

Szóval Will Wright költözött abból Bar Karma (ami nem hiszem, fogunk látni a második évad, sajnos ... rá egy új projekt - HiveMind. Elolvasása hosszú cikket VentureBeat , én azt kell mondanom, kívánok Will sok sikert, de nem hiszem, fogok venni egy részét. Nem tetszik az ötlet a játék körül, a személyes információk. Persze, tudom megosztani info alkalmi Facebook - de én nem 't használja fel rá, amikor a játék ... főleg játék a Facebook-on.

Nagyon szeretnék neki jönni vissza az EA és vegye ellenőrzése alatt a Sims sorozat, valamint a SimCity. Ő inkább lépni az új dolgokat, de őszintén szólva szeretném volna ragadt, amit ismert - az apa a szimuláció.

Google forditó
  • Svenson
    Na, az uncsi még a tévében is.
  • Svenson
    Látom, senki nem válaszolt neked. Van itt fent egy menü, ahonnan el tudod olvasni a FAQ-ot, ha ott nem találsz választ, érdemes esetleg a warez topikban érdeklődni, ott az ilyen kérdésekre szoktak válaszolni.
  • lucifer9393
    Kettesben volt :) nem nehéz akkor átkonvertálniuk gondolom...
  • kem001
    Kíváncsi leszek, hogy szauna mikor lesz majd a játékba :D
  • kem001
    Varázsló dologra leszek kíváncsi. Vampires vs. Wizards :DD
  • Roccio
    Biztos, hogy jó lesz ez a kieg, hiszen itt a sztárságot feltúrbózzák!:DD
    Meg még lesz benne egy csomó dolog.. nekem bejön! :D
  • Ironman2
    Hát ezért írtam.D
  • kem001
    Bár ha jól emlékszem írták anno, hogy a játék motorja nem képes az időjárás generálásra
  • kem001
    Ezt azért ne állítsuk így még szerintem
  • Ironman2
    Mert valószínü hogy nem is lesz olyan
  • kem001
    De mi a fenéért kell ennyire húzni az időjárás kiegészítőt?? Egyébként ahogy olvasom, ez Sims Superstar feldolgozás lesz
  • Ironman2
    Nem csak te,hanem az egész világ ahogy olvasom a fórumot.Bukta lesz előre ez a kieg
  • kem001
    Nálam nem akadozik szerencsére. Mindenesetre részletes város lett
  • kem001
    Nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül, hogy mekkorát csalódtam most bennük..
  • lucifer9393
    Vajon azt hogy valósítják meg h. átküldheted egy barátod játékába a Simedet?
  • janik
    csősztok mit kell csinálni akkor ha azt irja ki hogy nem hiteles a cd-kulcsom ?? csak az alap game-el akarok jáccani. Előre is köxi. PLZ HELP
  • Ironman2
    Szóval ez amolyan Sims Csillag születik lesz.DD
  • Ironman2
    The Sims3 Showtime hivatalosan is megerősítve! Egyenlőre csak angolul van szöveg:

Origin EU has now listed The Sims 3 Showtime, with the full description of the game, so we know it’s coming… take a breath, time will tell. No pictures are currently available.

The Sims™ 3 Showtime Limited Edition

Exclusive Limited Edition content: Get a bonus venue and stage for your Sims!
     Get the exclusive stage and venue
     Give your Sims the exclusive stage and venue for them to give the performance of a lifetime!
    Live the rags to riches story with your Sims while being connected to your friends! Experience the rise to stardom as your Sim performs on stage from one venue to the next. And for the first time, The Sims 3 Showtime introduces social features, including Passport, an all-new feature that lets you send your Sims to a friend’s game! There, your Sim can perform at your friend’s venue in front of your friend’s Sims! You will also be able to chat with friends and post messages and screenshots on your friends’ walls.

KEY FEATURES

Your Sims can live the dream as Singers, Performers, Magicians, and DJs. Watch them rise to fame—or go down in flames as they perform for other Sims.
     All-new social features: chat with friends, post to their walls, give status updates, and create friends lists.
     Send your Sims to a friend’s game and have your friend’s Sim come to your game!
     Create your own venue! Build a swanky concert hall, a massive stadium, or an indie club. How the stage is built will influence your Sims’ performance and career progression.
     Get a bonus venue and stage for your Sims to perform in the Limited Edition!
  • Roccio
    jaja los angeles persze persze csak már nincs meg mert nagyon akadozott. érdekes mert pl: az apoloosa meg a többi az nem akadozik...
    ja néztem azt a csajt benne. :DD
  • kem001
    Mint látod.. Emlékszel arra a városra, amit még te ajánlottál? Lady Lala nagyon komoly benne XD
  • Roccio
    na mivan megállt az élet? :D
  • Gné Era
    Az ágyból teleportálás pár másodperc múlva,az egy bug volt,ami a Nemzedékek kiegészítő megjelenése után keserítette meg az életünket.Ezt a hibát orvosolta a Pets,legalábbis azóta nem panaszkodott ilyenre senki.Nálam sem fordult elő.Ez a nem alvás dolog is volt nálam régebben,nem tudom mitől lehetett,de általában egy új ágy vásárlása megoldotta a problémát. A kaszásnak nem hinném ,hogy köze van a dologhoz.
  • erika1788
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
    Valami baj van a játékommal. frissítettem a legújabb játékfrissítéssel, a TS3_1.26.89.0130xx_update-el. Előtte volt olyan, hogy létrehoztam egy párt. pár napig(sim napig)játszottam velük és a pasival valami gubanc lett. Lefeküdt aludni a csaj mellé és egy pár mp múlva mindketten kiugrottak az ágyból. A frissítés után már nem csinálta ezt, de tegnapelőtt csinált olyat, hogy nem akart a pasi egyáltalán aludni. Aztán újraindítottam a játékot, játszottam vele kb egy fél órát, azután megjelent a kaszás és kinyírta a pasit.
    Ez megint valami gubanc?
  • Gné Era
    De rég jártam erre..Látom nem maradtam le semmiről a múlt hét óta:))
  • cseri001
    igen, ne már, tök jó, hogy valaki gondol arra, hogy esetleg kellhet másnak is, amit talált, illetve neki tetszik, hátha más is kedvet kap rá, hogy a játékban viszontlássa.
    mindenki nevében köszönöm a hozzánk való jóságodat! :)
    akit nem érdekel, az meg ne foglalkozzon vele (szerintem)...
  • rage
    Köszönöm itt is :)
  • Svenson
    Ne már. Nekem pl. pont jól jönnek, mert sok időt spórolsz meg vele, és éppen jó növényeket kerestem. Én mindig örülök, ha egyszerűen elérhető letöltéseket rak fel valaki, képekkel.
  • Ironman2
    BOLDOG SZÜLINAPOT RAGE!

Bár én már tegnap megköszöntöttelek a topikomban,de igazából ma van a szülinapod.Milyen érzés elhagyni a 4 X-et? Én majd február 26-án tudom meg.
  • Joschka
    Kozmetikumok (Ingyenes)

Letöltése:

http://www64.zippyshare.com/v/65672392/file.html
  • Joschka
    Hehe... 'könyönettel' jó elgépeltem a köszönettel-t.
  • Joschka
    Hééé, én már elmúltam....öööö...annnyi!!!!

Visszafelé nem lehet menni a időben, ez van!
  • Joschka
    Öszintén megmondom, hogy a fene se tuggya, hogy mi ez....biztosan valami "rapli", ahogy felénk mondják...olyan időszakos zizi lehet...szerintem nincs olyan ember, akinél ez elő ne fordulna időnként, csak most éppen rám kergült a sor....
  • Joschka
    Hááááát a német tudásom most akkor megint gyarapodott, könyönettel Neked!!!

Nem, nincsen veled semmi bajom...égyébként senkivel sem szeretnék undi lenni. Jobb a békesség!!!!
  • Gólya #19235
    talán a német megfelelője ismerősebb: torschlusspanik:)
    még ha csak 50+-osoknál fordulna elő...van, akire sokkal korábban jön rá - vagy legalábbis arra fogja:D

egyébként velem nem is volt semmi bajod, igaz?
  • Ironman2
    Szívesen!
  • nigthden
    Köszönöm, ez segített rajta. Es a gyors választ is köszönöm:)