7029
-
810410 #6909 Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a Travian:Antifarm/Troop saver-Original scriptet hogyan kell beállítani? Fel van telepítve,de azthiszem,hogy valamit még be kéne állítani,hogy működjön.Vagy automatikus?Egyenlőre nem merem rábízni a csapataimat,magyar nyelvű leírást nem találtam,az angolt meg nem értem.
-
#6908 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ezt nem ide akartam írni. Elnézést. :P -
#6907 És a sakk azért sport, merty nm az izmaidat, hanem az agyadat "tornásztatja". -
#6906 server 6
regisztráció: febr.11
kezdet: febr. 13 06:00 -
nobodyknowme #6905 üdv!
a legközelebbi server startról tud valaki információt?
-
#6904 eddig 4 hónap alatt költöttem kb. 3k aranyat. vettem is az elején, meg vittem is át másik szerverről. ha több 15 búzásod van, akkor sok arany elmegy NPC-re. és ha sokat rabolsz, akkor is. lehet NPC nélkül is jól játszani természetsen, de sokkal hatékonyabb ha NPC-zel.
Nekünk az egyik trükk volt, hogy a karácsonyi szünet alatt beköltöztünk az ellen arcába, és ott alapítottam falut, majd meg lett tömve védővel, stb... Na ott is rengeteg arany elment, az építések gyorítására, és az NPC-re, mert kb. 2 óránként kellett váltanom.
Szóval el lehet használni simán, persze játékstíkus függő a dolog. -
Cat 02 #6903 Valaki úgy tolja h game elején szerez egy 15 búzást, és abból ugye rengeteg búza jön. Kihúz 3-4 magtárat és mikor tele vannak 1:1-ben átváltja a maradék 3 nyersire ^^ -
#6902 De azt mondtad, hogy nem vásároltál aranyat. A Travianban meg azt írja, hogy "aranyátutalás csak akkor történhet, ha az illető játékos legalább egyszer vásárolt aranyat". Ha ebnm így van akkor elnézést. Nem akarok veled vitatkozni. Bocsi. :( -
#6901 Hű tényleg vitatkozni akarsz hogy mit lehet?
1 már nem először teszem
2 megjött mailben a link amivel átmenthetem a maradék aranyaimat
egy másik szerverre
mi nem világos? nem kell válaszolnod
-
#6900 És arra elmegy 2000-nél is több arany? -
#6899 egyszerű, építés gyorsítás és NPC -
#6898 ÁÁÁ. Hülye billantyűzet. Már megint keveri a z-t és az y-t... -
#6897 Ha nem vásároltál aranzat, akkor nem tudsy átutalni senkinek. (ha nem lenne világos) -
#6896 1 forint nélkül (ha nem lenne világos)
-
#6895 az 1 es elejétől több falút vittem (különböző szervereken)
tehát végig rajta voltak a + százalékok sőt a végén már 6 falú ment egyszerre.Igy 1 hét alatt megvan a száz arany. -
#6894 Akkor meg minek kell 2000 arany??? -
#6893 nincs hiba a farmolásban sem... -
#6892 Azigen :D -
#6891 Jó, az te vagy. Én nem a +25% termelésekből, hanem a farmolásból élek. -
#6890 a világ összes aranya kevés lenne :(
Ha egy behívott játékos eléri a 75 fős lakosságot normál szerveren vagy 250 lakost speed szerveren, 20 aranyat kapsz.Eddig 2640 aranyat kerestél. -
#6889 Egyszerűen megvett egy 600-as adagot, szerintem, amiből ennyi maradt.
Nekem általában a REF linkem segítségevel gyűlik össze kb. 300, ami bőven elég az egész szrverre. -
#6888 Honnan volt annyi aranyad? -
#6887 Hi maradt 226 aranyam az 1-es ről .Amit átadhatok ha valakit komolyan érdekel.
(priviben) -
#6886 jól tettétek :) -
#6885 Közben az a abárátom kapott egy másik felhasználót egy olyantól, aki csak megnézt4e és törölt volna, de szóltunk neki, hogy ne tegye. -
#6884 arra értettem hogy olyannak nem adom oda aki csak benéz és töröl, annak a barátodnak szívesen megadom a germánt. -
#6883 Balfaszkodni? Akinek odaadtam volna, az 3x profibb nálam, pedig láthatod én is benne voltam a Top100-ban még 5 perccel ezelőtt, és holnap is a közelében fogok maradni.
De végülis mért ne várhatna még egy kicsit az az emberke?
Nem kell átadd senkinek, csak ha te is akarod. :) -
#6882 csinálj nekik print screent az újításokról azt nézegessék azt :D nem fogom azért átadni hogy balfaszoskodjanak vele aztán töröljék magukat -
#6881 Tudom, csak ők nem érdekelnek engem. -
Cat 02 #6880 Sztem mindenhol van :P -
#6879 Van egy pár ember a magyart tarvian fórumon(a hivataloson), akinek szüksége lenne egyre. Azt mondták, nekik mind1. h milyen mert csak meg akarják nézni. -
#6878 hát ha nagyon kell valakinek germán be tudom áldozni :D -
#6877 Hééé. Neked két akkod van és még ezrek várnak arra, hogy kipróbálják az új verziót...Hát milyen dolog ez? -
#6876 lottóznod kellene :) -
Cat 02 #6875 Jalol :D
Germán és Római gondolom ¢^ -
#6874 nekem csak 2 accom van :D -
#6873 Pedig tiszta free. :) -
#6872 Igen, már ma 3-kor megtelt a szeró. Nekem szerencsém, volt, mert pon t félórával a kezdés után, már csináltam az első küldetést. -
#6871 Én is jobban élvezném.
Elnézést a sörfőzdéért. Lóitatót akartam írni, csak nem figyeltem bocsi. -
#6870 http://www.travian.org/anmelden.php
itt lehetett regelni de ahogy olvasom már nem leeht mert elérte a limitet