7029
-
#85 Nem engem illet a dicsőség, én is csak találtam. -
#84 A helpben vagy 3 helyen le van írva, de pszt. :P -
#83 -49/27 -
#82 el kéne fogadni -.- -
#81 sztem ez megfelel -
halallovag #80 lol kösz... azért odatehettek volna egy nagy táblá hogy IDE TEDD A GYÜLEKEZŐHEJET vagy nemtom... mert magamntól a csak véletlenül nem kattintok oda nem jöttem, volna ráXD
-
#79 A Főépülettől jobbra lent találod a helyet, ahova lehet.
-
halallovag #78 hoyg kell építeni azt a k.szott Rally Pointot (Gyülekezőt)??????? -
#77 tököjjé cak jólessz az én érzem bannert a nébneg -
#76 Persze ez csak egy gyorsan összedobott vmi, szóval más is essen neki, meg én is még fogok vele tökölni sztem. :) -
#75 beveszel a klánodba?
-
#74 De, én már gondoltam egy flash bannerre, linkekkel (building tree, help, faq, stb)...
Az alapja ez lenne, alul pedig a gombok... -
#73 mekkorának kell lennie? -
#72 ügyes vagy -.-
xDDDD
vki nem akar csinálni bannert? :D -
#71 Rally Pointot (Gyülekezőt) ugye tudod, hogy csak 1 bizonyos helyre lehet építeni? -
halallovag #70 uhh nincs Rally Pointom... de azt írja ki hogy:
Pillanatnyilag nem lehet további épületeket építeni.
Sok olyan épület van, melyek építéset csak akkor lehet elkezdeni, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Az épületekhez tartozó feltételeket meg tudod nézni az Épületkövetelményeknél, az ismertetőben.
És a kezdőházam is lvl 3... -
#69 És ehhez mit szólsz:
http://img276.imageshack.us/my.php?image=buildingsandunitsv39ek.jpg -
#68 ezekielprofeta -
halallovag #67 Az mért van hogy gall vagyok és nemtok semmi támadócuccot építeni, pedig a főépületem 3-as... -
#66 névt :D -
#65 KI NE HAGYJATOK VAZZ -
#64 Hali hol tok. sg clánba menni? -
F1re #63 jovan thx amugy nem csodalkoztam o.0 csak teszt volt -
#62 talán elpusztult a csapatod mert csak 2 nyomival támadtál sztem ne csodálkozz -
halallovag #61 jah és felhsználónevem laxika... ha esetleg az kell... -
#60 Menj a Gyülekezőtérre, ott Harc szimulálása, Támadónak saját (Germán?), védőnek meg Természet, támadás Rablótámadás.
Amúgy természet ellen csak erős csapattal és Heroval érdemes azthiszem menni XP miatt. -
F1re #59 ezt hogy szimulalod hogy ezeket tamadod ? :D 27 Patkány
17 Pók
12 Vaddisznó
-
#58 A természet elleni csatáknál is vannak ott lények, lehet az ellen is szimulálni harcot.
Coldfire: Tudtommal ez a building tree van vhol magyarul is, na nem mintha ne lenne érthető. :P -
#57 Már írtam neki, igaz, csak magyarul, de semmi reakció, na beprószálom angolul is...
Szerk: Nem, magyar a csávó, ott van a lakhely (Tatabánya)... Csak simán leszarja gondolom.. De ma pl betámadott egy másik környező erősebb falu is, elrabolt egész szépen nyersanyagot, hogy dögőne meg. :( -
F1re #56 irtam a klan forumaba de latom azt nem naon hasznaljatok :D
olvasd
en mar kudltem 1 tamadast 1 elhagyot volgyre es eltunt mind a 2 db tamado 1segem o.0 az mi ? -
halallovag #55 laxika faluja a falum neve XD... vegyetek be pls -
#54 -
#53 ok
engem holnap támadnak
:D -
#52 vannak olyan emberek akik az inaktiv játékosokat levadásszák sztem irj nekik ha nem magyar akkor amilyen nyelven tudsz talán meguszod -
nagyon szeretném ha felvennétek a klánba
előre is köszi -
#50 oké jó hogy mondod akkor még van 1 szabad támadásmentes napom:D megnyugodtam:D
-
#49 olcsover -49/27 -
#48 Első 3 napban nem tudnak megtámadni, szóval, hogyha azon belül vagy, akkor lehet azért. :P Nekem 17-es a populációm, de én kb 1-1.5 napot játszottam, aztán 1 hétig hozzá se nyúltam, szóval ezután egyből támadások értek.
Ja igen, és amúgy közel vagyunk egymáshoz. :) (15 egységnyire.) -
#47 Ja, majd akkor lépek be, ha lesz követségem persze. :P
Van egy-két dolog, amit még azelőtt szeretnék megépíteni, szóval majd utána írok. :) -
#46 Engem még szerencsére nem támadnak és máig egy falu se volt a közelembe ma sajna 2 falu is létrejött, úgy hogy asszem lesznek majd gondjam