7029
-
halallovag #125 1200/1200 1200/1200 870/1200 400/1200 66/78
1 nap, lol növelnem kell a raktáram...
-
#124 Jéé, létrejött egy erdő a falum mellett, de a vadvilág elég durva, 49 Vaddisznó, 37 Farkas, 52 Medve. :) Ez piszok durva. :)
Csak példaként pár érték, hogy milyenek ezek a dögök:
Római Birodalmi TÉ: 70 VÉ: 40
Equites Caesaris (Nehézlovasság) TÉ: 180 VÉ: 80
Farkas TÉ: 100 VÉ-Gyalogság: 80 VÉ-Lovasság: 70
Medve TÉ: 250 VÉ-Gyalogság: 140 VÉ-Lovasság: 200[/apro] -
F1re #123 komolyan :D amugy van 11 egysegem ien buzoganyos meg tamadunk vami szart ? XD -
#122 really? thx! :D -
F1re #121 ra'd szavazok XD -
#120 házigazda nem lesz in topik? -
#119 Majd, ha kilábalok abból a helyzetből, hogy lényegében csak a nyersanyagra gyúrok, akkor majd én is az -SG-be szeretnék tartozni, ha nem baj. :) -
#118 ICE felajánlott egy szövetséget -SG- 18.02.07 11:16
sztem bólincsá rája cold :)
3 táposcsirke, tuti, hogy nem potenciális kirabolnivaló így az elején, amúgy meg nemveszíthetünk semmit velük :) -
#117 csak 10 sima harcos van szal nemtul vészes -
#116 majd mi rámozdulunk mint a cigányok -
#115 nah még mindig támad az a nyomi nah majd jol megszivatom -
#114 jaaaa ok :DDD
hát írjon üzenetet vazzeg
-
#113 a klánvezérrel akar beszélni az meg te vagy XDDD -
#112 nekem ez má magass xDDD -
#111 nem velem hanem veled te :D -
#110 beszéjj :DDDD -
#109 Nah Coldfire az aki engem támad (Ergo) beszélni szeretne veled ugymond diplomácia felvétel kapcsán -
#108 Az nem semmi az enyém csak kettes még az agyagom mindig elfogy:D -
#107 Nálam se tudnak semmit se ellopni, hogyha nem halmozódott fel éppen sok vmiből, mert 7. szintű a rejtekhelyem. -
#106 ez az IQ fighter megint támad azt hiszi tud vmit lopni :D -
#105 lol :D -
#104 megtámadtak engem is de szegény alig szerzett vmit mert amint megláttam hogy támadni akar egyböl épitettem vmi ji drágát és nem volt mit elcsornia :D -
#103 Azért azon vagyok, hogy a szomszédokkal jó kapcsolatot építsek ki, 2 emberrel már sikerült értelmesen beszélnem, ők nem is támadtak tovább. ^_^ -
#102 akkor kiküldöd a seregedet vhova hogy nem ott gyülekezzenek -
halallovag #101 Bekerítő hadműveletXD -
#100 Amúgy nem értem teljesen, hős is van velük (nem jelzi) és az kap XPt, vagy mi?
Mert a rejtekhely miatt sose tudnak semmit senem elvinni (kivétel, ha vmi "durvára" gyűjtök és nem fejlesztettem a rejtekhelyet), szal eddig még nem is zavarna annyira, de ahogy majd egységeket kezdek kiképezni (jelenleg húzom a dolgokat, addig, jó nyersanyagforrásokat és erős falat akarok addig :P) és közben megtámadnak, akkor le is gyakják őket...
De ezt már írtam alább. -
#99 Napi 4 alá nem megy, a legsűrűbb nap volt 7, vagy 8. -
#98 Nekem egyenlőre szerencsém van még nem támadtak meg eddig. kop kop kop :D -
#97 Na építettem követséget, bár nemtudom mennyi értelme lesz a játéknak itt, a támadások nem nagyon csökkennek. :S -
F1re #96 ha't ez cool :) -
#95 Én megszakítanám, annyit északi területen benne lennék. :) -
#94 Egy szép félkör:D -
#93 Találtam két jó kis térképet a Travianhoz:
-sg- csapat
A beállító ablak ehhez a térképhez
Google Map szerű térkép -
halallovag #92 miért????????????? -
#91 Lehet muszáj lesz újrakezdenem. :S -
halallovag #90 Ez azért szerintem odavág...
Swordfighter (Gauls)
Támadóérték Védelmi érték gyalogsággal szemben Védelmi érték lovassággal szemben Fa Agyag Vas Búza
65 35 20 140 150 185 60
The swordfighters are more expensive than the phalanx, but they represent a quite good attack unit.
They are very weak at defending, especially when attacked by cavalry.
Sebesség: 6 Mező/óra
Terhelhetőség: 45 Nyersanyagok
Ellátás: supply 1
Kiképzési idő: 0:30:00
Requirements
Akadémia Szint 1
Fegyverkovács Szint 1 -
halallovag #89 Úgy szaporodtatok körülöttem mint a gombákXD Népem üdvözli a kerepesieketXD -
#88 Najó, mielőtt még betámadtok engem - bár nem vagytok a közelemben - a falum: 0 | 45
Habár gondolkoztam rajta, hogy elölről kezdem, csak szívok vele így, mert szükség van az épületekre már (hogy támadnak pl még rendes nyersanyagforrások előtt jól fel kellett építeni a Rejtekhelyet)... -
#87 csá szomszéd! :D
kicsi ez a (travian) világ :)
eddig épp arra gyúrtam, hogy azt az 'Endre'-t előtted fosszam ki :D
azokkal a gallokkal ne gyárts inkább támadókat, mert abban ratyik, inkább gyúrjuk fel magunkat, és majd a rómaiaimmal nekiesek a környező kicsi husiknak, a zsákmányt meg majd felosszuk :)
nekem viszont majd kellenének tőled később védekező katonák, mert abban überebb vagy...
ja coldfire: 'joebacsi' (meglepően :))
most fel is húzok gyorsan egy követséget, mert eddig az erőforrásokat fejlesztettem szinte csak...
-
#86 Szerintem már ez is jó lenne! :D