7029
-
#165 félek sokat nemérnek :(
hányat küldtél?
kár egyébként, mert valszeg megértené, hogy hosszabb távon mi jövünk ki úgyis jobban, szal tuti meg tudnánk vele egyezni... -
#164 nem tud rabolni, ha nincs sereg :) -
halallovag #163 " mert ha egyszer felmorzsoltuk ezt az 50 buzogányosát, onnantól megvan lőve, mert gazdaságilag ratyi..."
Közben amit elrabol abból gyárt BUMP! -
halallovag #162 phalanx útban! -
halallovag #161 ütnek??? üssünkXD
-
#160 áhh vazz ne küldj...:S
most nézem, hogy betámadott ez a gyökér, és megpusztult mind a 7 légió...csak tudnám 15ös népesség mellett, hogy lett neki 52 buzogányosa...
(még korábban küldtem rá 2 légiót próbaképp, de egyik se élte túl, azthittem, csak az alapvédelem fogta meg őket, aztán most találta ki, hogy "bosszút áll")
nézd meg a klánon belül a 'Támadások'-at...vicc...
mind1, új taktika kell, addig ne küldj semmit, mert 50 buzogányossal (azért 2 megdöglött :)) csak azt nem visz el tőlem perpillanat, amit nem szégyel, szóval szerintem inkább most majd én küldök neked nyersanyagot, hogy képezz védőket, illetve fejlesztem a falamat, mert ha egyszer felmorzsoltuk ezt az 50 buzogányosát, onnantól megvan lőve, mert gazdaságilag ratyi...
(ez csak akkor bukik, ha kiderül, hogy valami tápos támogatja) -
halallovag #159 uhh sorry nemtok küldeni... (épp rendeltem 200 vasta aztán még nem jött megXD) -
halallovag #158 ok még küldök 220 vas-t mert azzal lemaradtam... (bár asszem tegnap...) -
#157 nah most kezdtem képezni 3 légiót a nyersanyagaidból, 4 van készen, még 1et hozzácsapok, és estefelé a 8 légió meg is indulhat :) -
#156 "azzal nő a leginkább a népesség, ha növeled a termelést :)"
A termelés minden építkezéstől 1el nő, mind1, hogy az egy farm/bánya/stb, vagy egy épület a faluban, meg az is mind1, hogy új épület, vagy fejlesztés. -
F1re #155 Fa: 28 óránként
Agyag: 34 óránként
Vas: 21 óránként
Búza: 17 óránként
Egységek:
11 Buzogányos -
F1re #154 na sracok holnap koltozom es meg oda is bekell ktni a netet meg iesmit szva msot 10 darabig nem leszek legyetek jok :D remelem nem fognak meg tamadni byby -
#153 nekem semmim nincs, le vagyok égve, ebből egy pár és pluszal van :\
Termelés:
Fa: 28 óránként
Agyag: 30 óránként
Vas: 35 óránként
Búza: 15 óránként -
#152 oksa, most 3 van akkor (vagyis lesz még kb fél óra múlva), holnap még fel kell húznom nekem is egy 3as búzaföldet, hogy tudjam zabáltatni egyáltalán a sereget :)
de még én is hozzácsapok 2 légiót saját erőből, oszt holnap este olyan 10 felé megindulhat szépen a 9 légió...remélem endre barátunk nemvolt túl aktív mostanában...(vagyis tele a nyersanyagraktár )
nah asszem viszont most hunyok egyet, hogy kipihent legyek a holnapi világhódító hadjáratra :D
joccaka -
halallovag #151 Holnap este 8-kor küldök 4 légióra valót.
3/4-ed 8-kor kezdem szállítani! -
#150 húú bőven jó, agyagom meg búzám épp van elég, pont fa meg vas hiányzott :)
már tréningezik a harmadik légió, thx! :) -
halallovag #149 Ezt tudtam küldeni...:
laxika Szállítás Kerepes faluba
Érkezés 0:02:24 óra 21:45 órakor
Nyersanyagok 250 | 0 | 120 | 0
-
halallovag #148 Termelés:
Fa: 42 óránként
Agyag: 53 óránként
Vas: 32 óránként
Búza: 17 óránként
-
halallovag #147 Majd csak holnap küldök sorry elment a maradék egy 3. szintü búzamezőre... de holnap megy... engem védenek a csapdák (10db...) de azért phalankszot is csinálok. -
#146 jah, csak ezzel nem b@szok el annyi időt :) -
#145 azzal nő a leginkább a népesség, ha növeled a termelést :) -
#144 oksa,
1 légió:
120 fa
100 agyag
180 vas
040 búza
----------
420 összesen (pont belefér még az 500as határba, amit első szintű piacon lehet küldeni)
most képzem a második légiót (még fél óra), ha olyan 10-fél 11ig megjön a nyersanyagod, akkor még ma este hozzácsapok még1et, és holnap úgy délután-este tudok képezni még 2-3 légiót hozzá, és utánna az az 5-6 légió meg is indulhat Endre felé :)
aztán ha minden a terv szerint alakul felezzük a jattot...viszont közbe te kezdj el falanxokat gyártani, mert azok ócsóbbak, és jobbak a védekezésben (cserébe persze a támadásban szarok, ezért azt az én légióim művelik), és szerintem nemsokára akadni fog pár homoszexuális, aki bepróbálkozik nálad, vagy nálam :D -
#143 én elöször jol felhuzom a termelésemet ezért alig növekszik a népesség de majd utána :) addig megha vmi nyomi megtámadt hivom barátomat és legyakja :D -
halallovag #142 Joe küldök nyersanyagot... -
#141 Ja szerencsére tőlem is messze vannak :D -
#140 tiszta Battlefield az egész :DDDDD -
#139 ázbiztos :D -
#138 tőlem hálistennek messze vannak :P
de ja, minket...lesz ennek még böjtje...kicsit mögtáposodunk, oszt jól szétkenjük az arcukat :) -
#137 főnök lassan elkezdhetjük fosztogatni a közelben lévő gyengéket...ahogy nézem kb 5-6 légióval a 30-40 alattiaktól simán lehet rabolni veszteség nélkül, és van körül hál istennek jópár :)
ha átdobsz úgy 2-3 légióra való nyersanyagot (én saját erőből képzek ugyanennyit, kb 1 napi termésből ennyi összejön), akkor fifti-fiftiben elosszuk a rabolt cuccokat... -
#136 minket :DDD -
#135 gia-nak hülyeség volt szövetséget ajánlani, úgyse fogják elfogadni addig, amíg facsarhatnak titeket :( -
F1re #134 :D:D:D: oks -
#133 közérdekű közlemény:
=C= és -SG- szövetséget kötött.
Fórumot nézzétek, új topik -
halallovag #132 csinálni kéne egy ellenség listát...
Irjátok le a nevét és mellé zárójelben a koordinátáit... -
#131 nem sikerült a szövetség GiA-val, majd később -
#130 Most számoltam össze, eddig 8 játékos támadott meg, abból 3 többször is, és 1 az, aki rendszeresen visszajár, bár még mindig nem értem miért, elég ritka, hogy több nyersanyagom lenne, mint amit rejtekhely befogad. :P -
halallovag #129 nah növelem a raktárt meg sok csapdát meg rejtekhejek meg még talán egy kicsit a kitermelés fejlesztésére is futja... -
#128 Nem semmi akkor ilyeneket nem fogok megtámadni asszem egy darabig :D -
#127 Jah legyél te -
#126 Legyé Te a házigizda