7029
  • joebacsi
    félek sokat nemérnek :(
    hányat küldtél?

kár egyébként, mert valszeg megértené, hogy hosszabb távon mi jövünk ki úgyis jobban, szal tuti meg tudnánk vele egyezni...
  • joebacsi
    nem tud rabolni, ha nincs sereg :)
  • halallovag
    " mert ha egyszer felmorzsoltuk ezt az 50 buzogányosát, onnantól megvan lőve, mert gazdaságilag ratyi..."

Közben amit elrabol abból gyárt BUMP!
  • halallovag
    phalanx útban!
  • halallovag
    ütnek??? üssünkXD
  • joebacsi
    áhh vazz ne küldj...:S

most nézem, hogy betámadott ez a gyökér, és megpusztult mind a 7 légió...csak tudnám 15ös népesség mellett, hogy lett neki 52 buzogányosa...

(még korábban küldtem rá 2 légiót próbaképp, de egyik se élte túl, azthittem, csak az alapvédelem fogta meg őket, aztán most találta ki, hogy "bosszút áll")

nézd meg a klánon belül a 'Támadások'-at...vicc...

mind1, új taktika kell, addig ne küldj semmit, mert 50 buzogányossal (azért 2 megdöglött :)) csak azt nem visz el tőlem perpillanat, amit nem szégyel, szóval szerintem inkább most majd én küldök neked nyersanyagot, hogy képezz védőket, illetve fejlesztem a falamat, mert ha egyszer felmorzsoltuk ezt az 50 buzogányosát, onnantól megvan lőve, mert gazdaságilag ratyi...
    (ez csak akkor bukik, ha kiderül, hogy valami tápos támogatja)
  • halallovag
    uhh sorry nemtok küldeni... (épp rendeltem 200 vasta aztán még nem jött megXD)
  • halallovag
    ok még küldök 220 vas-t mert azzal lemaradtam... (bár asszem tegnap...)
  • joebacsi
    nah most kezdtem képezni 3 légiót a nyersanyagaidból, 4 van készen, még 1et hozzácsapok, és estefelé a 8 légió meg is indulhat :)
  • Malakai
    "azzal nő a leginkább a népesség, ha növeled a termelést :)"
    A termelés minden építkezéstől 1el nő, mind1, hogy az egy farm/bánya/stb, vagy egy épület a faluban, meg az is mind1, hogy új épület, vagy fejlesztés.
  • F1re
    Fa: 28 óránként
    Agyag: 34 óránként
    Vas: 21 óránként
    Búza: 17 óránként

Egységek:
    11 Buzogányos
  • F1re
    na sracok holnap koltozom es meg oda is bekell ktni a netet meg iesmit szva msot 10 darabig nem leszek legyetek jok :D remelem nem fognak meg tamadni byby
  • ColdFire
    nekem semmim nincs, le vagyok égve, ebből egy pár és pluszal van :\

Termelés:
    Fa: 28 óránként
    Agyag: 30 óránként
    Vas: 35 óránként
    Búza: 15 óránként
  • joebacsi
    oksa, most 3 van akkor (vagyis lesz még kb fél óra múlva), holnap még fel kell húznom nekem is egy 3as búzaföldet, hogy tudjam zabáltatni egyáltalán a sereget :)
    de még én is hozzácsapok 2 légiót saját erőből, oszt holnap este olyan 10 felé megindulhat szépen a 9 légió...remélem endre barátunk nemvolt túl aktív mostanában...(vagyis tele a nyersanyagraktár )

nah asszem viszont most hunyok egyet, hogy kipihent legyek a holnapi világhódító hadjáratra :D

joccaka
  • halallovag
    Holnap este 8-kor küldök 4 légióra valót.
    3/4-ed 8-kor kezdem szállítani!
  • joebacsi
    húú bőven jó, agyagom meg búzám épp van elég, pont fa meg vas hiányzott :)
    már tréningezik a harmadik légió, thx! :)
  • halallovag
    Ezt tudtam küldeni...:

laxika Szállítás Kerepes faluba
    Érkezés 0:02:24 óra 21:45 órakor
    Nyersanyagok 250 | 0 | 120 | 0
  • halallovag
    Termelés:
    Fa: 42 óránként
    Agyag: 53 óránként
    Vas: 32 óránként
    Búza: 17 óránként
  • halallovag
    Majd csak holnap küldök sorry elment a maradék egy 3. szintü búzamezőre... de holnap megy... engem védenek a csapdák (10db...) de azért phalankszot is csinálok.
  • joebacsi
    jah, csak ezzel nem b@szok el annyi időt :)
  • joebacsi
    azzal nő a leginkább a népesség, ha növeled a termelést :)
  • joebacsi
    oksa,

1 légió:

120 fa
    100 agyag
    180 vas
    040 búza
    ----------
    420 összesen (pont belefér még az 500as határba, amit első szintű piacon lehet küldeni)

most képzem a második légiót (még fél óra), ha olyan 10-fél 11ig megjön a nyersanyagod, akkor még ma este hozzácsapok még1et, és holnap úgy délután-este tudok képezni még 2-3 légiót hozzá, és utánna az az 5-6 légió meg is indulhat Endre felé :)
    aztán ha minden a terv szerint alakul felezzük a jattot...viszont közbe te kezdj el falanxokat gyártani, mert azok ócsóbbak, és jobbak a védekezésben (cserébe persze a támadásban szarok, ezért azt az én légióim művelik), és szerintem nemsokára akadni fog pár homoszexuális, aki bepróbálkozik nálad, vagy nálam :D
  • Győri Devi
    én elöször jol felhuzom a termelésemet ezért alig növekszik a népesség de majd utána :) addig megha vmi nyomi megtámadt hivom barátomat és legyakja :D
  • halallovag
    Joe küldök nyersanyagot...
  • Picar77
    Ja szerencsére tőlem is messze vannak :D
  • ColdFire
    tiszta Battlefield az egész :DDDDD
  • ColdFire
    ázbiztos :D
  • joebacsi
    tőlem hálistennek messze vannak :P
    de ja, minket...lesz ennek még böjtje...kicsit mögtáposodunk, oszt jól szétkenjük az arcukat :)
  • joebacsi
    főnök lassan elkezdhetjük fosztogatni a közelben lévő gyengéket...ahogy nézem kb 5-6 légióval a 30-40 alattiaktól simán lehet rabolni veszteség nélkül, és van körül hál istennek jópár :)
    ha átdobsz úgy 2-3 légióra való nyersanyagot (én saját erőből képzek ugyanennyit, kb 1 napi termésből ennyi összejön), akkor fifti-fiftiben elosszuk a rabolt cuccokat...
  • ColdFire
    minket :DDD
  • joebacsi
    gia-nak hülyeség volt szövetséget ajánlani, úgyse fogják elfogadni addig, amíg facsarhatnak titeket :(
  • F1re
    :D:D:D: oks
  • ColdFire
    közérdekű közlemény:

=C= és -SG- szövetséget kötött.

Fórumot nézzétek, új topik
  • halallovag
    csinálni kéne egy ellenség listát...

Irjátok le a nevét és mellé zárójelben a koordinátáit...
  • ColdFire
    nem sikerült a szövetség GiA-val, majd később
  • Malakai
    Most számoltam össze, eddig 8 játékos támadott meg, abból 3 többször is, és 1 az, aki rendszeresen visszajár, bár még mindig nem értem miért, elég ritka, hogy több nyersanyagom lenne, mint amit rejtekhely befogad. :P
  • halallovag
    nah növelem a raktárt meg sok csapdát meg rejtekhejek meg még talán egy kicsit a kitermelés fejlesztésére is futja...
  • Picar77
    Nem semmi akkor ilyeneket nem fogok megtámadni asszem egy darabig :D
  • Picar77
    Jah legyél te
  • Solid Snake
    Legyé Te a házigizda