7029
  • joebacsi
    nem is kell neked támadni...csak össze kéne dobni, úgy 30 phalanxot és átdobni hozzám, hogy jól darálják endre barátunk seregét :)
    de a csapdás megmozdulásod tényleg jobbnak tűnik...
    nekem az a gondom, hogy nem fejleszthetem orrba-szájba a gazdaságot, mer akkor többet is tud lenyúlni a kedves kolléga, mer több nyúlik túl a rejtekhelyen :)
    oszt tovább fejleszti belőle magát...
  • halallovag
    Termelés:
    Fa: 54 óránként
    Agyag: 68 óránként
    Vas: 48 óránként
    Búza: 23 óránként
  • halallovag
    Én 1 phalanxot akartam mondaniXD sorry... Meg mostanában nem fogok támadni... Csak gazdaság...
  • joebacsi
    hmm ez se rossz...
    amúgy énis úgy gondoltam, hogy feltunningoljuk a védelmet, és hagyjuk támadni...
    múltkor mondtad, hogy van 11 phalanxod, az hova tűnt? :)
    azokkal nehogy támadj...
    meg ha megvagy a csapdákkal, akkor is előtte beszéljük meg a külpolitikai lépéseket, hogy énis felkészült tudjak lenni :)
  • halallovag
    Figy olcsó taktika szerintem az lessz hogy felrakom a csapdaházam 10. szintre csinálok 100 csapdát majd elküldöm Endrét melegebb égtájra ő hiúsegból megtámad és bumm....
  • halallovag
    nektek megy a travian???

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
    The proxy server could not handle the request GET http://www.travian.hu/.

Reason: DNS lookup failure for: www.travian.hu
  • halallovag
    figy szerintem elősször erősödjünk gazdaságilag és csak utánna csapjunk le rá!!! Eddig 1 phalanksz vanXD De drága...
  • joebacsi
    nah hogy állsz a phalanxokkal?
    sajna sikerült neki ma reggel másfél buzogányosra való nyersanyagot lopnia...de mind1, csak elég nagy számú phalanx kell, amivel egyszer tudjuk megfogni...utánna megvan lőve...
    meg lassan rágyúrhatsz az akadémiára, meg a fegyverkovácsra, mert a kardosok támadáshoz is elég jónak tűnnek...
  • Malakai
    Ó, neki már nagyon rég írtam, asszem ő támadott meg legelőször is, akkor megkérdeztem, hogy lehetne-e vmi közös nevezőre jutni, nem jött válasz, most megkérdeztem, hogy miért jó neki, hogy az első támadásával se és azóta se rabolt semmit, mégis minden nap 1x2x megtámad. :P
  • ZsZso
    Amúgy higgyétek el, hogy személyeskedést kerülve sokkal többre juttok! Csak próbáljátok kicsit leküzdeni a bennek lakozó dühöt, s úgy kérni a másik felet.
  • Olcsóvér
    hát
    nekem is sok eszem van elkültem egy hasonlót vki-nek és sztem berágott rám
  • Győri Devi
    ilyenkor kell nekik üzenetet irni kb egy ilyet: nah most ez meg miért jo neked IQ fighter? :D
  • Malakai
    Engem napi 5-6 támadás minimum ér, akik nem visznek el semmit, mégis napról napra megtámadnak, nemtom' mit élveznek rajta. :P
  • Picar77
    Na tárt karokkal várom semmmit se fog tudni elvinni :D
  • Picar77
    Rejtekhely nem gond mert 8 lesz mire ideér csak elkell küldenem őket és kész
    szerintem fire-nek fogom küldeni mert őt még eddig egyszerse támadták meg
    :D
  • Malakai
    Én ezért is hanyagolom még az egységek kiképzését, csak a nyersanyaggal, meg annak elrejtésével foglalkozok. :P
    Persze ehhez a módszerhez jobbak lennének a Gallok, akkor kiraknék csapdákat is, had örüljenek. :P

Szerk: Újabban egyik faluból hőssel küldi a csapatokat, azért kap TPt a hőse, hogyha harc nélkül jön a faluba és távozik nyersanyag nélkül? :P
  • Picar77
    3:41 pec múlva ér ide :D na majd akkor elküldöm valahova
  • Győri Devi
    hát ha nagyon támadnak küld át öket egy faluba tamogatni.. én spec megszivtam mert azt is megtámadták és meghalt :D
  • Picar77
    Van 2 db légiom de jönnek megtámadni hova küldjem őket hogy életbe maradjanak?
  • halallovag
    Inkább álítsuk a mi oldalunkra... vagy gyárts el mindent... aztán ha nyagyok leszünk leverjük mint a sz@rt
  • joebacsi
    hmm Endre barátunk most is próbálkozott, csak pötyikét benézte :)
    a rossz hír az, hogy megint 54 buzogányosa van, a jó pedig az, hogy épp fejlesztésre lett szépen elköltve a matéria, a maradék pedig belefért a rejtekhelybe, így semmi nem maradt neki :)

asszem még párszor próbálkozik, szóval laxika megkapsz addig minden felesleges nyersanyagot, és képezd ezerrel a phalanxokat...téged ugye nem támad, szóval sunyiban ki tudod képezni őket, úgy hogy én is táplálom beléd a cuccokat, és ha összejön olyan 30-40, akkor átdobod őket hozzám, és már csak hátra kell dőlni, és nézni, ahogy bedarálják Endre seregét :)
    most ez tűnik optimális tervnek :P
    nah jóccaka
  • Malakai
    Pár utóbbi támadásból:
    -21 Theutat Villám
    -16 Theutat Villám
    -4 Buzogányos és 82 Lándzsás
    -3 Testőr
    -5 Légiós
    -6 Légiós
    -10 Buzogányos
    -4 Buzogányos
  • joebacsi
    hány egységgel szoktak betámadni általában?
  • Malakai
    Most én is azon vagyok, hogy a nyersanyagellátást megerősítsem (jelenleg 34 / 34 / 34 / 18, de pár perc múlva az agyag növekedni fog), addig az egységekkel nem is vesződök, rejtegetem a nyersanyagot és nem foglalkozok holmi rablótámadásokkal. :)
  • joebacsi
    vasban überebb vagyok :P

Termelés:
    Fa: 36 óránként
    Agyag: 34 óránként
    Vas: 38 óránként
    Búza: 24 óránként

most gyorsan felhúztam 3as szintre a rejteket, hogy ha endre rakoncátlankodni akar a taktikai erőgyűjtés alatt, akkor se legyen gond :)

egyébként nem látom a phalanx támadásodat a klánoldalon...vagy csak simán visszavontad?
  • halallovag
    leverjük endrét mint vak a poharat meg közben fejlődgetünk azt majd küldjük a segéjt...

• joebacsi
    elintézzük itt a lokális problémákat, oszt majd kiokoskodjuk, hogyan tudjunk segíteni...addig ássátok be magatokat, és fejlődgessetek :)
  • Malakai
    Mondjuk Devin kívül tőlletek mindenki elég messze van. :P
    -sg- csapat + én. :)
  • joebacsi
    jah, pedig full randomra mentem anno az elrendezésnél, csak mikor beírtad ide, hogy laxika, akkó vót valahonnan ismerős :D
  • halallovag
    Mert Joe a mellettem lévő kockán vanXD 2,5p hogy átmennyen egy full szállítmány
  • halallovag
    Majd nektek is küldök cuccot csak elöbb fölhúzom magam... meg mire doaér...
  • Malakai
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171192010&no=88]#88[/url] ^_^
  • ColdFire
    mia neved in game?
  • Malakai
    Én meg még csak klánba se vagyok.. :P
    De egyenlőre olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudnék segítségért adni semmit. :$
  • Malakai
    Jah, észrevettem. ^_^
  • ColdFire
    ez nagyszerű hogy ti igy megvagytok egymással, de az egész szövibe ez kéne, én pl le vagyok égve, alapbol van most 3 légiósom -.-
  • ZsZso
    Ha csak árulod a portékád, de nem vette még meg senki, az támadás során visszakerül hozzád (azaz megszűnik a kereskedelmi ajánlatod), s ugyanúgy elkobozhatják. Hidd el, tudom ... (hehe mint a megfázós reklámban :)
  • Malakai
    Folyton a piacon tartok 200 vasat, mert nem elég nagy a rejtekem, tök jó. :P
  • halallovag
    átküldtem a phalankszot de visszajüttXD
  • halallovag
    Toljuk a gazdaságot... mindent gyárts el gazdaságra ahogy lehet meg mküldj nekem én gyártok phalankszot...