7029
-
halallovag #245 lentről felfele olvasva... -
halallovag #244 saba 25.02.07
RE^2: nincs cím 09:42:10
ok
ugy ertettem hogy az egesszen ahanyan vagytok az SG ben gyertek at hozzank
tapasztalatbol mondom mar jatszottunk a com.-on es tudom mi lesz a vege
de ahogy akarjatok persze
szia
üdv: Laxika
saba 24.02.07
nincs cím 22:26:06
szia
nem akartok at jonni a mi klanunkba?
eleg jo helyen allunk es konnyebb megmaradni ha sokan vagyunk es osszetartunk mert elobb utobb a kemeny klanok nem hagynak majd nyugton
beszeljetek me
varom a valaszt
koszi
-
#243 nah most fogom majd megépiteni az akadémiát és kefejlesztem a jobb harcosokat -
#242 ilyent hogy? -
#241 én is tudok napi 2 küldeni
-
#240 Ja, már én is beelőztelek, pedig nem is vagyok -SG-ben. :D -
#239 bele kell húznom :DDD -
#238 SG csapat signature :P de csak az első öt helyezet (többet nem tud).. :P
-
#237 Amúgy ma építettem meg a kaszárnyámat, jee.. :P
Nah, azért a masszív kiképzés még arrébb van, még mindig elsődleges a gazdaságot kiépíteni. :) -
#236 "(the numbr of imprisoned troops is the same like the number of traps)"
Vagyis elméletileg amennyi csapda, annyi fogoly, de ez elég durván hangzana.. Gyakorlatban is így van? :) -
#235 áhh, csak elpazarolnád őket jelenleg...
naponta hányat tudsz kitermelni?
mert én sztem napi 2re való nyersanyagot tudok küldeni, ha mondjuk ehhez még hozzácsapsz 3at, akkor 6 nap alatt összehajigáljuk a 30 légióra valót, azzal már lehet érdemes lenne megtámadni...persze úgy számolva, hogy csak az 55ös hadserege tartózkodik "otthon", mert 90 buzogányos ellen, még ez is kevés...
germán sráccal jobban járnánk, csak vele is macerás ezt megoldani, mert őt is támadja nagyrészt naponta...szóval igaz, hogy átmenekíti laxikához a seregét, de tuti lesz veszteség közben... -
#234 nekem most van 7 légiósom, ha kell támogatok -
#233 érzem, hogy be fogjuk szopni azokkal a csapdákkal :D
travian fórumon kicsit utánna kéne olvasni, hogy mégis a gyakorlatban mennyire hatásosak :) -
#232 első támadáskor egyébként nekem is 7 légióm volt, mint most neked, de szerinted mennyi vizet zavartak 53 buzogányos ellen? :) -
halallovag #231 majd a csapdák joe majd a csapdák -
#230 van egy germán falu a közelünkben egy 35ös és egy 55ös buzogányos sereggel, ami ellen perpillanat tehetetlenek vagyunk, viszont ő egyedül van, mi meg sokan, így csak egyszer kell megtörni...most épp azt próbáljuk megszervezni, hogy összejöjjön úgy 30 fős sereg, amivel megtámadhatjuk (mivel a buzogányosai szarul védekeznek, így lehet rá a legnagyobb csapást mérni)
csak engem speciel folyamatosan támad, és igaz, hog nem lop semmit, de így nem tudok sereget képezni...halallovag pedig gall, ő csak jó védekező phalanxokat tud kiköpdösni, de buzogányosok ellen iszonyat szopás védekezni...
így most bevonnánk azt a germán srácot, neki kéne a meghívót küldeni a csapatba, és ő összedobná a sereget, miközben mi pumpáljuk belé a nyersanyagot... -
#229 kell vkit támadni? ^^
amugy hadseregetek milyen? -
halallovag #228 akkor majd megtárgyaljuk veleXD (vagy leverjük mint vak a poharatXD) -
#227 Hát ha igen akkor megszivjátok nagyon :D -
halallovag #226 azon vagyok 40 csapda van eddig... -
#225 egyébként remélem endre nem olvasgatja ezt a topikot :) -
#224 cód, mögkéne őtet hívni a csapatba:
"Halász Ellák"
miután legyűrtük endre barátunkat, majd ő lesz a kulcsa a támadóhadtestünk kialakításának :) -
#223 na főnök, új helyzet van...a =C= -s kolléga kilőve, mert gettofalva ugyanúgy támadja, viszont lesz egy germán szövetséges...ő olcsóbb, és jobb támadósereget tud összedobni mint az én légióim, viszont ő is folyamatosan támadva van, tehát a letermelt támadósereg hozzád lesz átdobva, mert te viszonylag védve vagy :)
a lényeg, hogy most gyúrj védelemre ezerrel... -
#222 mer van hősöd? -
#221 ez szemétség a hösnek 9es fentartása van és nem számit bele a népességbe... -
#220 szép :D
Én már csütörtökön így jártam. -
#219 tegnap raboltam kicsit, ma felkelek, fa 1200, vas 1200, agyag 800, gabona 400 :DDD -
halallovag #218 lol -
#217 Király akkor álnatok neki :D
Véletlen rezidenciát épitettem palota helyet -
#216 Ha a főépületed 10-es szintű, azelőtt nem. -
#215 Épületet lehet valahogy törölni ? -
halallovag #214 hétvégén meglessz a 100csapda
Pillanatnyilag 30 csapdád van, ebből 0 'foglalt'. -
#213 na? -
halallovag #212 figy azért szerintem elviszi elég sok egységét a 100csapda... meg az esetleges phalanxhad... -
#211 felejtsd el a csapdákat, meg a védelemre gyúrást...
próbálgattam a harc szimulációt, és nagyon szopás a buzogányosok ellen védekezni...
sokkal jobban járunk, ha kitermelünk 30 légiót és azzal megtámadjuk...csak az a bibi, hogy ugye te gall vagy, engem pedig folyamatosan támadgat (bár lopni sokat nem tud, de én így pont nem tudok megfelelő hatékonysággal sereget képezni)...viszont van a közelben egy =C= klános srác, akit még nem támadott meg (ugye szövetséges klán), szóval ki kéne puhatolni, hogy mennyire megbízható, mert ha igen, akkor sztem össze kéne adnunk a hármunk gazdasági teljesítményét nála, és ő kiképezné a 30 légiót, majd megtámadná szépen a germán haversrácunkat :)
(a harcszimuláció szerint 30 légió támadásával 55 germán buzogányos védekezése mellett 15ös saját veszteség mellett 29 veszteséget okozunk neki, többet mint a serege fele)
ezután pedig mi simán tudjuk hárman pótolni a veszteséget, ő pedig nem, szóval egy második csapás végzetes lesz...de ezelőtt meg lehet lépni sztem valami békeultimátumot...vélemény? :) -
halallovag #210 A csapdák tök olcsóak... és 100db csak feltart 50 kis szart... -
#209 ja lol -
#208 rájöttem nem vagyok gall XD -
#207 csapdaház? :o
miután lehet építeni? -
#206 Én mért nem tudok csapdaházat csinálni?
A főépületem már 4 és elvileg ahoz csak 3 kell nem?