7029
-
#285 Ahogy elnéztem már 3-4napja támad engem napi 8 vagy 10 támadással, jelenleg fejlesztem a rejtekhelyem 4es szintüre. Ha palotát épitek akkor nem olyasminek kéne lennie hogy azt a városom nem tudják megtámadni? Támadó egységeket meg nem tudom még hogyan kell csinálni de sejtésem szerint először egy Gyülekezőtér kéne amire majd csak összekaparom a nyers anyagot. Amúgy ha megvan az, támadó egységeket hogy tudok "gyártani"? Külön épülettel? :S -
#284 Üzenj a rendszeres támadóknak, ha értelmesen beszélsz és ő is normális, akár le is dumálhatjátok a dolgot. Rejtsd el a nyersanyagot (rejtekhely leginkább, de 1 támadás erejére a piacra kivitel is használható), Gallokkal csapdák, hogyha több a vesztesége, mint a nyeresége, akkor valószínűleg egy idő után leszáll rólad. Később pedig szövetségek, beállni egy klánba, ha az ott a neved mellett az már jelenthet egyfajta védelmet.
Persze mindig vannak értelmetlen játékosok, pl nálam 2 játékos támadott rendszeresen (kb 4-5 héten át minden nap 1x2x3x), pedig az első támadásuktól az utolsóig soha nem vittek el egyetlen nyersanyagot se. -
#283 Hali, nem rég kezdtem a játékot ezért kérdezném:
Meg lehet oldani legalább ezt az egy falumat ne támadják meg?:S
Visty vagyok. -
#282 Jee, a faluban ünnepelnek, ma volt meg az 50. támadás a falu ellen, amikor nem vittek el semmit. :D -
#281 Nálam (is) 3 van. :D -
#280 nekem már az is 10 szinten van XD -
halallovag #279 Nah elkezdtem kiépíteni a második relytekhejemXD:) -
#278 Nah, mai napot úgy zárom, hogy végre fejlesztgetek akadémián, sztem holnapi cél is az, hogy még1 egységet kifejlesztek. :) -
#277 És első szinten csak 5%-al növeli csak a búzatermést. Mert mondjuk 5-ös szinten már 25%-al növeli, ami már nemrossz, de addig az 11.185 fa, 9.840 agyag, 8.500 vas, 27.735 búza. -
halallovag #276 Joe támadnak??? vagy már nem??? mert nagyon el kéne küldenem úg 500-1000 vasat...
-
halallovag #275 1240 búza -
halallovag #274 lol mien drága a malom... sok búza:( -
#273 Oké, nem veszett el semmi. :) -
#272 Hoppá, "Database 1 is unavailable"... -
#271 támadási parancs:
http://s1.travian.hu/karte.php?d=281520&c=81 -
halallovag #270 Joe ha vas kell rám számíthatsz! -
#269 most gyúrok én is nyersanyagra, meg a katonai infrastruktúrát fejlesztem ezerrel, hogy tudjak lovasságot gyártani, mer a harcszimulátor szerint 5 lovassal normál támadással szét lehet vágni a 90 buzogányost 3 veszteség mellett :D
viszont a gáz az, hogy endre barátunk becsókolta magát egy durvább klánba...majd egyezkedni kéne velük, hogy csak a támadóseregét akarjuk szétb*szni, hogy ne zaklassa már a környékbelieket, szóval ne essenek nekünk rögtön utánna :) -
#268 Nincs több nyersanyag, a tégla is az agyagtermelést növeli gyakorlatilag (ahogy a fafeldolgozó is a fatermést, meg az öntöde is a vastermést). A liszt, meg a kenyér (ha van pékséged) is a búzatermést növeli. -
#267 Támadás! -
#266 igen -
halallovag #265 Mármint a búzatermelés növekszik??? Vagy a lisz mire jó??? -
#264 A malomban a búzát lisztté őrlik. Minél tovább ki van építve a búzamalom, annál nagyobb lesz a termelésnövekedés százaléka. Maximálisan 25 százalékkal növekedhet a termelés. -
halallovag #263 Figyu a malom mire jó??? Tudja valaki? -
#262 és csökkent -
halallovag #261 a nap végére ennyire nőttXD:
Termelés:
Fa: 110 óránként
Agyag: 124 óránként
Vas: 110 óránként
Búza: 72 óránként
Joe ha kell katonához a vas csak szólj, van sok.:) -
#260 [villog]
Termelés:
Fa: 32 óránként
Agyag: 36 óránként
Vas: 28 óránként
Búza: 16 óránként
:DDDDD -
#259 Jólvan, villogjál... :P -
halallovag #258 Termelés:
Fa: 99 óránként
Agyag: 124 óránként
Vas: 92 óránként
Búza: 67 óránként
-
#257 Noh, kezd most már tetszeni, ahogy jönnek a nyersanyagok.. 72 / 73 / 79 / 42 ^_^
Asszem sunyiban befejlesztek egy-két egységet akadémián. :) -
#256 keressen szövetségeseket, mert egyedül tényleg meg van kötve a keze...lassan mi is kezdünk megerősödni ahhoz, hogy összedobjunk egy jelentős hadsereget, csak előbb még egy kis helyi konfliktust kell elintézni, utánna jöhetnek majd csak a saba féle emberkék :)
addig tartson ki, és fejlesztgesse a gazdaságát (meg a plusz rejtekhelyeket)
ja és iszonyatosan nem vagyunk tapasztalt játékosok, úgy 2 hete kattintgatunk csak összevissza ebben a tamagocsis játékban :D
nekem azért tetszik, mert jópofa, és sok időt nem visz el az ember életéből :) -
Florentin #255 Sziasztok!
A tapasztaltabb játékosoktól kérnék tanácsot.
A barátnőm szokott játszani ezzel a játékkal,
el "tamagocsizik" vele... (remélem nem bántottam meg a szóval senkit)
De az utóbbi pár napban pár román gyerek (az egyik
a pár hozzászólással lejjebb szereplő "saba" nevű) folyamatosan támadja
(napjában 4-5x).
Belenéztem a játékba és felfejlesztettem a rejtekhelyet 10-esre, így nem
tudnak elvinni semmit, de idegesítőek.
Visszatámadni nem tudom, mert katonát nem tudok 2 támadás
között annyit gyártani.
Mit lehet csinálni velük?
Vagy keressek neki más játékot, ez ilyen harcolós lest? -
halallovag #254 rúgjátok ki azt aki nem játszik! (inaktiv) -
#253 majd... :) -
#252 cold fejlesszed pls a követtséget, mert elértük a 9es taglétszámlimitet
htx :) -
#251 Én mostanság fa hiányban szenvedek, de hamarosan ráállok az akadémiában a fejlesztgetésre, akkor sztem vas fog majd kelleni. :) -
#250 nekem meg abbol van mindig hiány -
#249 derék :)
előbb nyomjuk le endre barátunkat, ezt a nagyobb csapatizét meg majd megvitatjuk jól...
(bár én abszolút nem lelkesedek a dologé, majd ha időm lesz, leírom mér) -
halallovag #248 lol hazaérek és 2300/2300 az agyagom -
#247 ja ezt nem tudm feltenni
:S
-
#246 ilyet hogy lehet csinálni?