7029
  • Tom3 #285
    Ahogy elnéztem már 3-4napja támad engem napi 8 vagy 10 támadással, jelenleg fejlesztem a rejtekhelyem 4es szintüre. Ha palotát épitek akkor nem olyasminek kéne lennie hogy azt a városom nem tudják megtámadni? Támadó egységeket meg nem tudom még hogyan kell csinálni de sejtésem szerint először egy Gyülekezőtér kéne amire majd csak összekaparom a nyers anyagot. Amúgy ha megvan az, támadó egységeket hogy tudok "gyártani"? Külön épülettel? :S
  • Malakai
    Üzenj a rendszeres támadóknak, ha értelmesen beszélsz és ő is normális, akár le is dumálhatjátok a dolgot. Rejtsd el a nyersanyagot (rejtekhely leginkább, de 1 támadás erejére a piacra kivitel is használható), Gallokkal csapdák, hogyha több a vesztesége, mint a nyeresége, akkor valószínűleg egy idő után leszáll rólad. Később pedig szövetségek, beállni egy klánba, ha az ott a neved mellett az már jelenthet egyfajta védelmet.
    Persze mindig vannak értelmetlen játékosok, pl nálam 2 játékos támadott rendszeresen (kb 4-5 héten át minden nap 1x2x3x), pedig az első támadásuktól az utolsóig soha nem vittek el egyetlen nyersanyagot se.
  • Tom3 #283
    Hali, nem rég kezdtem a játékot ezért kérdezném:

Meg lehet oldani legalább ezt az egy falumat ne támadják meg?:S
    Visty vagyok.
  • Malakai
    Jee, a faluban ünnepelnek, ma volt meg az 50. támadás a falu ellen, amikor nem vittek el semmit. :D
  • Malakai
    Nálam (is) 3 van. :D
  • Picar77
    nekem már az is 10 szinten van XD
  • halallovag
    Nah elkezdtem kiépíteni a második relytekhejemXD:)
  • Malakai
    Nah, mai napot úgy zárom, hogy végre fejlesztgetek akadémián, sztem holnapi cél is az, hogy még1 egységet kifejlesztek. :)
  • Malakai
    És első szinten csak 5%-al növeli csak a búzatermést. Mert mondjuk 5-ös szinten már 25%-al növeli, ami már nemrossz, de addig az 11.185 fa, 9.840 agyag, 8.500 vas, 27.735 búza.
  • halallovag
    Joe támadnak??? vagy már nem??? mert nagyon el kéne küldenem úg 500-1000 vasat...
  • halallovag
    1240 búza
  • halallovag
    lol mien drága a malom... sok búza:(
  • Malakai
    Oké, nem veszett el semmi. :)
  • Malakai
    Hoppá, "Database 1 is unavailable"...
  • ColdFire
    támadási parancs:
    http://s1.travian.hu/karte.php?d=281520&c=81
  • halallovag
    Joe ha vas kell rám számíthatsz!
  • joebacsi
    most gyúrok én is nyersanyagra, meg a katonai infrastruktúrát fejlesztem ezerrel, hogy tudjak lovasságot gyártani, mer a harcszimulátor szerint 5 lovassal normál támadással szét lehet vágni a 90 buzogányost 3 veszteség mellett :D

viszont a gáz az, hogy endre barátunk becsókolta magát egy durvább klánba...majd egyezkedni kéne velük, hogy csak a támadóseregét akarjuk szétb*szni, hogy ne zaklassa már a környékbelieket, szóval ne essenek nekünk rögtön utánna :)
  • Malakai
    Nincs több nyersanyag, a tégla is az agyagtermelést növeli gyakorlatilag (ahogy a fafeldolgozó is a fatermést, meg az öntöde is a vastermést). A liszt, meg a kenyér (ha van pékséged) is a búzatermést növeli.
  • Solid Snake
    Támadás!
  • ColdFire
    igen
  • halallovag
    Mármint a búzatermelés növekszik??? Vagy a lisz mire jó???
  • ColdFire
    A malomban a búzát lisztté őrlik. Minél tovább ki van építve a búzamalom, annál nagyobb lesz a termelésnövekedés százaléka. Maximálisan 25 százalékkal növekedhet a termelés.
  • halallovag
    Figyu a malom mire jó??? Tudja valaki?
  • ColdFire
    és csökkent
  • halallovag
    a nap végére ennyire nőttXD:

Termelés:
    Fa: 110 óránként
    Agyag: 124 óránként
    Vas: 110 óránként
    Búza: 72 óránként

Joe ha kell katonához a vas csak szólj, van sok.:)
  • ColdFire
    [villog]
    Termelés:
    Fa: 32 óránként
    Agyag: 36 óránként
    Vas: 28 óránként
    Búza: 16 óránként

:DDDDD
  • Malakai
    Jólvan, villogjál... :P
  • halallovag
    Termelés:
    Fa: 99 óránként
    Agyag: 124 óránként
    Vas: 92 óránként
    Búza: 67 óránként

• Malakai
    Noh, kezd most már tetszeni, ahogy jönnek a nyersanyagok.. 72 / 73 / 79 / 42 ^_^
    Asszem sunyiban befejlesztek egy-két egységet akadémián. :)
  • joebacsi
    keressen szövetségeseket, mert egyedül tényleg meg van kötve a keze...lassan mi is kezdünk megerősödni ahhoz, hogy összedobjunk egy jelentős hadsereget, csak előbb még egy kis helyi konfliktust kell elintézni, utánna jöhetnek majd csak a saba féle emberkék :)
    addig tartson ki, és fejlesztgesse a gazdaságát (meg a plusz rejtekhelyeket)

ja és iszonyatosan nem vagyunk tapasztalt játékosok, úgy 2 hete kattintgatunk csak összevissza ebben a tamagocsis játékban :D
    nekem azért tetszik, mert jópofa, és sok időt nem visz el az ember életéből :)
  • Florentin
    Sziasztok!
    A tapasztaltabb játékosoktól kérnék tanácsot.
    A barátnőm szokott játszani ezzel a játékkal,
    el "tamagocsizik" vele... (remélem nem bántottam meg a szóval senkit)
    De az utóbbi pár napban pár román gyerek (az egyik
    a pár hozzászólással lejjebb szereplő "saba" nevű) folyamatosan támadja
    (napjában 4-5x).
    Belenéztem a játékba és felfejlesztettem a rejtekhelyet 10-esre, így nem
    tudnak elvinni semmit, de idegesítőek.
    Visszatámadni nem tudom, mert katonát nem tudok 2 támadás
    között annyit gyártani.
    Mit lehet csinálni velük?
    Vagy keressek neki más játékot, ez ilyen harcolós lest?
  • halallovag
    rúgjátok ki azt aki nem játszik! (inaktiv)
  • ColdFire
    majd... :)
  • joebacsi
    cold fejlesszed pls a követtséget, mert elértük a 9es taglétszámlimitet
    htx :)
  • Malakai
    Én mostanság fa hiányban szenvedek, de hamarosan ráállok az akadémiában a fejlesztgetésre, akkor sztem vas fog majd kelleni. :)
  • Győri Devi
    nekem meg abbol van mindig hiány
  • joebacsi
    derék :)
    előbb nyomjuk le endre barátunkat, ezt a nagyobb csapatizét meg majd megvitatjuk jól...
    (bár én abszolút nem lelkesedek a dologé, majd ha időm lesz, leírom mér)
  • halallovag
    lol hazaérek és 2300/2300 az agyagom
  • Olcsóvér
    ja ezt nem tudm feltenni
    :S
  • Olcsóvér
    ilyet hogy lehet csinálni?