7029
-
#365 nah neizgulj, még gyorsan kifejlesztem a könnyű lovast, és legyártok belőle egyet, mert az fel tud deríteni anélkül, hogy elkapnák...aztán ha endre barátunknak nincsenek nagyon meglepetései, akkor megindul a lovasság leirtani :)
(persze még lesz +5 lovas, de akkor ezeket nem küldöm) -
#364 ennél már csak Ergo volt böszmébb ö ugy irt mint ha "cézár" lenne XDDDD -
halallovag #363 Még bírok úgy 10-et, de akkor nem lessz búzatermelés!!!
-
#362 uhh...vazze, tényleg...:S
dobok ma összesen még 4 lovast, remélem ezt még kibirod (tegnap küldtem nekik egy kis nasit :)), utánna kifejlesztem a könnyűlovast, mert az fel tud deríteni, úgy, hogy ne kapják el, aztán meglátjuk mihez kezdünk...
a fegyverkovácsnál fejlesztettem +1 szintet ezen a lovasságon, de fingom nincs mennyi vizet zavar :)
amúgy úgy saccolom, hogy kb 150 buzogányosa van, és 80 csatabárdosa, és hozzájuk 27 lovas kell, hogy teljesen megsemmisuljenek, de már 23 is jelentős veszteséget okoz neki...szóval ha valóban kb ennyi egysége van, akkor lehet, hogy még ma meg lesz támadva :) -
halallovag #361 lol az én búzámat eszik nem a tiedet -
halallovag #360 hmm 3k ment... a többit elköltöttem búzamezőre sorry... kellett -
#359 4k helyem van össz, kűgy 3500at :) -
#358 hej=HELY!!! -
halallovag #357 mennyi hejed van a raktáradban??? mert van 5k fám etmenetre késsz... Van annyi hejed? -
halallovag #356 ok:) lassan zúzhatod is endrét:P -
#355 6lovast kapsz este :) -
halallovag #354 Joe fojamatos szállítás várható!!! nagy mennyiségben minden...
3k fa már ment! -
halallovag #353 megy 3k cucc -
halallovag #352 hmm simán
-
#351 ha megtudsz vágni 100 agyaggal még ma hozzádobok neked kettőt :) -
halallovag #350 Haladunk Joe már 9 lovas:) nemsokára meglessz a 15-20... már holnap szerintem... -
#349 Most nézem 4 mezőre van tőlem :D -
#348 mit, azt, hogy "oké"? :DD -
#347 válaszoltam neki -
#346 szépen leirta :D -
#345 egy ilyen úriembernek naná :D
Tisztelt ColdFire!
Úgy illik, hogy ha egy klánhoz kérdéssel fordulok, annak alapítóját szólítsam meg.
Klánunk, a Pro Pambus nevében írok, mint annak alapítója: Keressük azokat a klánokat, akikkel szövetségben, a jó együttműködést példázva játszhatunk a Traviánban, kiki a saját tehetsége és ambíciója szerint. Kérdésem az lenne, hogy a tisztelt -SG- klán elfogadná-e a szövetségre lépést a Pro Pambus klánnal? -
F1re #344 na kiraly muxik thx tesztnek kuldtem 100 buza't :D majd szoljatok ha kell vami es ha tok kuldok -
halallovag #343 figy a piacnál a faluhoz írd be: milánó
majd válszd ki hogy mennyit és miból akarsz küldeni, majd katt az okra... Kijön ez:
milánó (-49|27)
Játékos: olcsover
Időtartam: 3:35:50
Kereskedő: 1
katt az ok-ra még 1X és jó... De vigyázz hogy ne akarj többet küldeni mint ahány kereskedőd van!! -
F1re #342 vaki meg tudja mondani hogy en miert nem tudtam olcsovernek kuldeni cumot ? -
halallovag #341 joe... ittvagy? -
#340 oké már megjött köszi
-
F1re #339 en ezt nem ertem hogy kell kuldeni mert en a piacnal mar mindent meg nyomtam de tolem nem vont le azt hittem az majd levon kessobb vagy vami o.0 nem csaplak en be hidd el -
halallovag #338 Joe van hej a raktárodban, meg nem támadnak??? mert akkor annyit küldok amennyit tok... fából meg ami kell... -
halallovag #337 Úgyis volt raktáron 1500... :) -
halallovag #336 majd ha nagyobb leszel visszafüzetheted... -
halallovag #335 750 búza úton!
Sajna 3 óra... de ez van... -
#334 230 agyag mást em tudok vasamból meg épp nincs semmi
-
F1re #333 1.5 ora es ott van 270 buza tobb nem volt mind1 mit kuldesz cserebe :D -
#332 Korábban írtam, hogy hol a falum. ^_^
#88 -
#331 hú meg tud dobni valaki 500 kajával pls o kajám van pls nagyon megköszönném adok érte bármit pls vasat ne kérj nincs XD -
F1re #330 thx :) -
halallovag #329 Utánpótlás ment!!! -
#328 Kiképzés alatt Időtartam Kész
2 Equites Imperatoris 1:10:32 11:44 óra
lesz itt még bazdmeg :) -
#327 Laxika thx:
Követség (Szint 5) 1:10:05 óra Kész: 08:40 óra -
#326 küldök, csak kevés volt a hely, és nem is voltál, addig meg minek, mindjárt küldök