7029
-
#405 ne izguljatok már, nemlesz itt semmi klánacsalkodás, eléggé pici emberke ő abban a csapatban, nagyrészt csak a szája nagy :)
a vezetők valszeg belemennek az mnt-be minden retorzió nélkül...
mindenki fejlődgessen okosan, amennyire tud... -
#404 hali ratyi, bameg, kintebbre nemtudtál volna telepedni? :D -
#403 Ha ez nem Kamu akkor megszívjuk nem kicsit nagyon -
F1re #402 en is azt neztem miutan irtam sg hogy kamuzik :D -
#401 Ez-az endre nem az UF RM™-es endre, ugye? Mert akkor egy clan war nem tenne jót (50 tag, 18436 pont)... -
halallovag #400 Clan War embereeeek.... -
#399 br0ken 3, -74 -
#398 még tegnap küldtem egy üzenetet a külügyminiszterüknek, épp arra az esetre, ha tényleg komolyan gondolnák :)
endre elég fiatalka, meg komolytalanka, de kitudja...még nem írtak vissza...
ja és coldot baszogassad, hogy ménemvagymég a csapatban :) -
#397 Sztem meg ilyesmit tessék komolyan venni, csak mondjuk nem feltétlen endrével beszélni, hanem a klánnak vmilyen rangján lévővel (pl diplomatával, ha van ilyen).
De én nem vagyok a klánban, szal ezt csak apróval. :P -
F1re #396 SZTEM KAMU :d -
#395 küldök hozzád egy felderítőt, mer endre barátunknak is van már
(az utolsó felderítőm nemjött vissza, ez valszeg azért van, mert már neki is van ilyen egysége)
az én felderítőm pedig ki tudja szűrni, ha nálad próbálkozik...
amúgy a környék klántalanjait elkezdtem szépen fosztogatni, mert endre miatt kell viszonylag erős sereget fenntartani, és már akkor ha megvannak valami hasznuk is legyen :D
de nemjön be jelentős számú nyersanyag nagyon, meg gazdaságilag kissé erősödnöm kéne, szal ebből még nem adok %ot...viszont ha összedobálsz egy kisebb csapatot, te is csipegethetsz, mivel már az ellenállások már le vannak pusztítva :) -
#394 endre barátunk nemkicsit gyökér :D
figyekj en nem akarok senkinek se rosszat de azzal hogy kinyirtatok a seregemet azzal azt jelenti hogy a klanomat is megtamadtatok ! nalunk nagy az osszetartas es en mar irtam is a fonoknek hogy lezuztatok ! ok azt mondtak hogy le fognak titeket zuzni 0 nepessegre de esetleg meg tudjuk ugy beszelni hogy en nem tamadlak titeket cserebe ti se es a klanom se , de mind 1 től 1 ig vissza fell fizetnetek a seregemet amit lezuztatok meg amit elloptatok ! nah igy meg vagyun kegyezve ! ?
méghogy visszafizetni a seregét :D
örüljön, hogy békén hagyja...max ha van valami alapja mégis annak, amit mond, majd elmagyarázom jól az egyik fejesüknek, hogy csak önvédelemből zúztuk szét, ami nagyrészt igaz is :) -
#393 Sry a hosszú írásokért. :P -
#392 aha, köszi, majd rágyúrok :)
amúgy klántagvagymá? :)
meg mi a helyzet, környékeden nem lenne szükség egy kis rendbetételre? :)
ez a lovas kémlelés meg amúgy nagy okosság... -
#391 Egyszerre amúgy 1 aktív hős lehet (meg plussz 2 inaktív, bár ennek nemtom' pontosan mi értelme).. Ha egy hős meghal, akkor újraélesztheted, tehát végleg nem vész el, csak plussz nyersanyagba kerül.
Azt kifelejtettem, hogy a hős támadó és védóértékét csak tapasztalattal lehet növelni, a páncél és a fegyverkovács nem tuningolja őt. Ja és csak gyalogos és lovasból lehet hős, szenátorból, telepesből, meg harcigépekből nem. :) Ja és a hős nem tud rabolni nyersanyagot, vagyis szállítani nem, természetesen az alatta harcoló egyéb egységek tudnak.
Az oázisosdi macera lehet, mert a természetet is néha nehéz legyűrni, meg ha meg is van, utána meg is kell védeni (mint egy másik szövetséges városba, lehet küldeni egységeket védelemnek), plussz olvastam vmi olyat, hogy az oázison keresztül lehet támadni a várat. Gondolom ez azt jelenti, hogy az oázis és a várad közti utat nem kell lelépnie az ellennek, de nekem ez még nem tiszta, nincs oázisom. :) De persze hasznosak az oázisok, általában 1, vagy 2 típusú nyersanyag termelését növelik 25%-al, de van pl a nagy méretű búzamezős (két nagy tábla búza a képe), az 50%-al növeli a búzát. -
#390 hmm, asszem most kicsit behozom magam gazdaságilag (a hadseregfejlesztés miatt kicsit itt elmaradtam), oszt rágyúrok erre a nehézlovas hősösdire :)) -
#389 Hát egy hős több mindenre jó lehet, érdemes erős egységből csinálni természetesen.
Van neki Off, meg Def bónusza (a saját fejleszthető támadása, védekezése és regenerációja mellett), ami százalékkal növeli a sereg (amivel együtt harcol) összes egységének támadó/védő értékét.
Később egy hőssel oázisokat lehet tartani (minden természeti területnek megvan, hogy milyen és mennyi nyersanyag bónuszt ad százalékosan, ha befoglalod egy hőssel és elég nagy a hősök házád, akkor ezt megkapod)...
Másról nem tudok. -
#388 Semilyen tuningot nem tud a szimulátor, az alap egységekkel mér.
A Plusznak nemtudom milyen a szimulátora, eddig csak NPC-kereskedelemre költöttem az aranyam.. És feleslegesen próbálnám ki, mert ha még tetszene is, akkor se fizetnék később rendszeresen, hogy legyen aranyam. :P -
#387 jaja, te szípen gyúrjad a gazdaságodat ezerrel, meg fejlesszé egy kis aktív védelmet is, mer valahogy nemérzem abban az 1 phalanxban az átütő erőt :D
(mittomén, egy 10et dobjá össze, többit elvégzik a csapdák :))
amúgy endre barátunk most védekezésre gyúrogat, nemkicsit lehet megszeppenve :)
(nézegessétek a klánoldalon a támadásokat, ott látszik a kikémlelés is) -
#386 de a lovasok támadóértéke is 1 szinttel meg volt növelve (amit igazán nemtudok mit jelent, de kb 1000-1000 egységbe került a fegyverkovácsnál :))...gondolom ezt se kalkulálta bele...
mind1 jó ez így is :)
viszont ez a hősösdi vajon mennyire éri meg? -
#385 endre bácsi de megszivta XD -
#384 A harcszim pl ilyet nem tud figyelembe venni, hogy városfal. -
halallovag #383 Azt hozzáteszem, hogy én se támadtam, és nem mis nagyon fogok...
Majd JoeXD -
#382 vazze, faszán kikémleltelek :D
sry, mellényomtam... -
#381 nah, kamikaze akció végrehajtva :D
írtam halász elláknak, hogy folymatosan b@sszon hozzá mostmár mindent, ami mozdítható, meg nyugodtan képezzen sereget, mer őt nem fogja megtámadni...illetve folyamatosan kell támadni ahhoz, hogy ellehetetlenítsük...
a kötsög harcszim szerint egyébként 3 lovasomnak maradnia kellet volna...mind1, mutatóba hagytunk neki 1 csatabárdost :D
amúgy a felderítés sokat segített... -
#380 nem, csak brutális védelme van, illetve én felfogom a gyökereket előle :D
cserébe viszont át tudom menekíteni hozzá a legyártott egységeimet, akik védve vannak... -
#379 normalizáljuk a helyzetünket laxikával, utánna szétcsapunk az ilyen gyökerek között, akik baszogatnak titeket :) -
#378 engem rengetegen támadtak de azért én is szoktam támadgatni -
#377 Engem egyszer de akkor sem vittek el semit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kopp kopp :D -
#376 megvan az oka h a klánban élmezőnybe vagy...
engem ugy is basztatnak h semmit nem tudnak elvinni olyan védelmem van, de 50 légiós az én 5 légiósom ellen brutális, de csak ennyit tudok ált gyártani egyhuzamba... -
#375 Mer mákostészta vagy. :) -
halallovag #374 engem meg egyszer se támadtak meg:P -
#373 Amúgy meg mostanság már normalizálódik a helyzet, nap 1-2 támadás a maximum, de mostmár volt olyan nap, hogy meg se támadtak, nem semmi! :) -
#372 Tudom, hogy csak arra jó, meg lopásra. :) -
#371 az csak felderítésre jó...meg gondolom neked most perpillanat megvannak a saját problémáid :) -
#370 Én most hijján vagyok picit nyersanyagnak, de 5-6 könnyűlovast (Legatit) le tudok gyártani...
Mondjuk én az északi részen vagyok, szal messze. :P -
#369 búza -9 óránként xD -
halallovag #368 vidd majd a 2 légióst is plsXD -
halallovag #367 Búza: 47 óránként
22 lovassal:) -
halallovag #366 küldheted őket... bírom...