Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
htx, csak fa kell már, abból viszont úgy ezernéccáz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

500 agyag már repeszt is feléd😊
csak?😉 küldözgetek majd akkor ami nem kell... csak még a piacot fejlesztem...
joebacsi
"2000fa, 1300 agyag, 1000vas és 500 búza"
ennyi kõ 😊
énis úgy gondoltam, hogy hozzád dobom át rögtön a legyártott egységeket...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

cold mennyi a lvl5?
joe ha kell valami nyersanyag csak szólj!!!

Termelés:
Fa: 169 óránként
Agyag: 166 óránként
Vas: 169 óránként
Búza: 106 óránként

Jah és a késsz lovasokat átküldheted... van falam lvl 4 meg 70 csapda...
ColdFire
Követség Szint 4

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
<#worship>

ColdFire
Követség (Szint 4) 0:59:51 óra Kész: 16:18 óra

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
te meg vessél ki valami adót, hogy tudj követséget fejleszteni 😊

ColdFire
még a nevedet se tudom :c

Malakai
Én pár oldallal korábban jeleztem már, hozzátéve, hogy még csapatokat nem tudok küldeni, gondolom ezért nem kaptam meghívót. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
te nem akarod betolni végre a zarcod a csapatba? 😊
ezekkel a lovasokkal szanaszétszolizzuk majd a népet...
a gond csak az velük, hogy védekezni nagyon szarok...

Malakai
Én (is) most fejlesztem azokat a lovasokat. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
arra gyúrok ezerrel, ezért vagyok kussban 😊
már minden meg van hozzá, csak a lovas (Equites Imperatoris) kifejlesztéséhez kell nekem perpillanat még
2000fa, 1300 agyag, 1000vas és 500 búza
ha most hozzám tudjátok ezt vágni, már el is indítom a termelését, naponta 4et tudok kiállítani (közbe a kajaellátást is fejlesztenem kell ezerrel, mer sokat zabálnak 😊)
viszont szimulálva ez a 20 lovas átmegy mindenen 😊

mondjuk 20 db lovast...
Joe van kedved hadsereget felállítani?😉
Olcsóvér
hu ok
köszi

Acer Aspire one

Malakai
Ha 1 falud van, akkor azt semmiképp se tudják elfoglalni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
kösz picar

Acer Aspire one

Picar77
Fõvározban palota van nem rezidencia de attól se tudják elfoglalni

()() (^^)

Olcsóvér
izé faluközpontot

Acer Aspire one

Olcsóvér
érdés ha rezidenciám van akkor se tudják elfoglalni a fõvárosomat
????????????

Acer Aspire one

Olcsóvér
te hogy lehet elfoglalni falut?<#nemtudom>

Acer Aspire one

Malakai
De.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
csak a galloknál lehet csapdaházat építeni nem?

Acer Aspire one

Csapdát neki!!!
Csinálj csapdaházat és csapdázd alá a környéket😊
Picar77
Nem igazán 10 légio simán leveri 1 veszteséggel XD

()() (^^)

Tom3
Értem, köszi! 😊

Csak a gond az 200náé több nyersanyagot gyüjteni nem tudok mert mindig kirabol.(mondjuk most 15:30 körül támadott de nem tudott el vinni semmit, 5db phalanxal azok erõsek?O_O)
Malakai
Azt a várost, ahol palota van, az fõvárossá nyilvánítható és nem elfoglalható, de amíg 1 városod van, addig amúgy se elfoglalható, viszont rablótámadást ( most is olyannal támadnak ) mindig lehet indítani.
Egységeket a kaszárnyában ( kell hozzá gyülekezõtér, meg 3as fõépület ) és az istállóban ( kell hozzá 3as fegyverkovács, 5ös akadémia ) képezhetsz ki, értelemszerûen kaszárnyában a gyalogos, istállóban a lovas egységeket. Még van egység képzés a palotában és a mûhelyben is, de az más tészta már pindurit.
Egységeket az akadémián fejleszthetsz ( 3as kaszárnya, 3as fõépület ), mert alapból csak Légióst tudsz kiképezni a kaszárnyában.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tom3
Ahogy elnéztem már 3-4napja támad engem napi 8 vagy 10 támadással, jelenleg fejlesztem a rejtekhelyem 4es szintüre. Ha palotát épitek akkor nem olyasminek kéne lennie hogy azt a városom nem tudják megtámadni? Támadó egységeket meg nem tudom még hogyan kell csinálni de sejtésem szerint elõször egy Gyülekezõtér kéne amire majd csak összekaparom a nyers anyagot. Amúgy ha megvan az, támadó egységeket hogy tudok "gyártani"? Külön épülettel? :S
Malakai
Üzenj a rendszeres támadóknak, ha értelmesen beszélsz és õ is normális, akár le is dumálhatjátok a dolgot. Rejtsd el a nyersanyagot (rejtekhely leginkább, de 1 támadás erejére a piacra kivitel is használható), Gallokkal csapdák, hogyha több a vesztesége, mint a nyeresége, akkor valószínûleg egy idõ után leszáll rólad. Késõbb pedig szövetségek, beállni egy klánba, ha az ott a neved mellett az már jelenthet egyfajta védelmet.
Persze mindig vannak értelmetlen játékosok, pl nálam 2 játékos támadott rendszeresen (kb 4-5 héten át minden nap 1x2x3x), pedig az elsõ támadásuktól az utolsóig soha nem vittek el egyetlen nyersanyagot se.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tom3
Hali, nem rég kezdtem a játékot ezért kérdezném:

Meg lehet oldani legalább ezt az egy falumat ne támadják meg?:S
Visty vagyok.
Malakai
Jee, a faluban ünnepelnek, ma volt meg az 50. támadás a falu ellen, amikor nem vittek el semmit. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nálam (is) 3 van. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Picar77
nekem már az is 10 szinten van XD

()() (^^)

Nah elkezdtem kiépíteni a második relytekhejemXD😊
Malakai
Nah, mai napot úgy zárom, hogy végre fejlesztgetek akadémián, sztem holnapi cél is az, hogy még1 egységet kifejlesztek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
És elsõ szinten csak 5%-al növeli csak a búzatermést. Mert mondjuk 5-ös szinten már 25%-al növeli, ami már nemrossz, de addig az 11.185 fa, 9.840 agyag, 8.500 vas, 27.735 búza.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Joe támadnak??? vagy már nem??? mert nagyon el kéne küldenem úg 500-1000 vasat...
1240 búza<#wow1><#wow1>
lol mien drága a malom... sok búza😞
Malakai
Oké, nem veszett el semmi. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Hoppá, "Database 1 is unavailable"...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ColdFire
támadási parancs:
http://s1.travian.hu/karte.php?d=281520&c=81

Joe ha vas kell rám számíthatsz!
joebacsi
most gyúrok én is nyersanyagra, meg a katonai infrastruktúrát fejlesztem ezerrel, hogy tudjak lovasságot gyártani, mer a harcszimulátor szerint 5 lovassal normál támadással szét lehet vágni a 90 buzogányost 3 veszteség mellett 😄

viszont a gáz az, hogy endre barátunk becsókolta magát egy durvább klánba...majd egyezkedni kéne velük, hogy csak a támadóseregét akarjuk szétb*szni, hogy ne zaklassa már a környékbelieket, szóval ne essenek nekünk rögtön utánna 😊

Malakai
Nincs több nyersanyag, a tégla is az agyagtermelést növeli gyakorlatilag (ahogy a fafeldolgozó is a fatermést, meg az öntöde is a vastermést). A liszt, meg a kenyér (ha van pékséged) is a búzatermést növeli.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Solid Snake
Támadás! <#violent><#eplus2>
ColdFire
igen