7029
  • Requiem88
    igen, az elején tényleg jók, gyorsan lehet velük fejlődni (amíg van nyersanyagod). de ennek csak az elején van jelentősége, amikor az első faluddal szarakodsz, a későbbiekben érvényét veszti - mint ahogy a gallok dupla rejtekhelye és a germánok fosztogatási bónusza. azt viszont nyugodtan csinálhatod, hogy miután kiépítettél egy adag nyersanyaglelőhelyet, van kaszárnyád meg gyülekezőtered, végigfosztogatod a környéket és rengeteg nyersanyagot be fogsz tudni gyűjteni.
  • mike0013
    hát csak nem akarnak jönni a kereskedők az őshazából:(
  • gyuri12
    az első falum római volt, a harcban tényleg szarok voltak:/nem is nagyon támadoztam aztán,inkább maradtam nyugton,aztán sztán szétbatyták a falum,és újat csináltam
  • bodesz
    eleinte.aztán durvák lesznek...csinálj római fost xD lehet h jobbak építésben de harcban háááááát...
  • gyuri12
    de az elején,hogy csak egy épületet építhetek egyszerre,meg ilyenek... hááát:/
  • sweech
    támadásban azok
  • donatus13
    AAA a kereskedők megérkeztek az őshaázból jobbkor nem is jöhetett volna:D
  • gyuri12
    hát, ezek a Germánok jó szarok:D
    azthittem,hogy erősek:/
  • donatus13
    Lényeg hogy a vita a serverek száma körül kering:D
  • gyuri12
    dejó vazz. most be akarok jelentkezni,erre "Név nem létezik." fuck:/
  • MegaHarcos
    Valaki öszefoglalná röviden a tegnapi történéseket mert több száz üzit nincs kedvem elolvasni.
  • gyuri12
    (-79 | -44)
    Jurij12
  • gyuri12
    ok.
  • mike0013
    oks, és igen server 3
    a mi neveinket ill. koordinátáinkat felül találod, bár még nincs ott mindenkié
  • gyuri12
    server3?
    nevem gyuri12:D
  • mike0013
    de persze, gyere nyugodtan
    délnyugaton vagyunk
  • gyuri12
    hi, teljsen szétrombolták a régi falumat,és gondoltam csinálok egy újat. az eddigi klánom egy kaki volt, kértem tőlük segítséget,nem nagyoin kaptam...

az új falumat szeretném majd valahova közétek rakni,szal nem lehetne,hogy csatlakozok majd ide?
    előre is köszönöm.
  • Rise Against
    de gondolom ha valaki megalapít egy klánt, majd átad minden jogot egy másik játékosnak, attól még ugyanúgy az ő követség szintje számít a taglétszám esetében, nem?
    mert megtehetném azt, hogy egyik regemmel megcsinálom a klánt, a másikat meg beveszem, átadok neki minden jogot, és kilépek... így 1-es követséggel meglehetne a klán D:
  • gabo91
    elvileg. de ha egy szem nyerset küldenél már törölnének, bezzeg azokat akik tömték magukat mint a szemét azokat nem szabad mert veszik az aranyat...
    korupt egy játék ez a travian is...
  • gabo91
    #1593: jolett, lehet bekéne linkelni majd mint régio térképet...

Mikor felvetettem azt az ötletet hogy ne egy klán legyen nem arra gondoltam hogy minden ember más klánba legyen. 2-3 klán lenne a paraktikus. most jol fejlődnénk igy, késöbb egybeolvadnánk ha nem lenne jo a dolog. viszont a számok egyfajta rangsort jelentenek. Akkor kikellene találni minden régionak egy megkülönböztető valamit.
    pl ilyenre gondolok, hgy lenne
    ++sg++
    --sg--
    **sg**
    ez máris három klán de senkisem tudja igy aztmondani hogy alklán. EGy klán az egész csupán azért tbrészletben mert igy parktikusabb most, meg mert csak 60ember férhet egy klánba...
    Szoval akkor elösször ezt kéne eldönteni hogy menyi legyen meg kik lesznek az épitők vezetők. nem feltétlenül kell a vezetőnek épiteni...
    Válaszott vezető: ....
    igy irjuk majd ki.
    ha nem válik be egy vezető vagy nem akarja tovább csinálni akkor ujat választotok...

És anyit hozátennék, hogy szépdolog elválalni azért hogy a nevetek kintlegyen mint alapitó, de az nem jelent semitse, vezetni kell a klánt mégha diplomácia van akkor is... szoval valami tapasztalt vezető/ játékos kellene vezetőnek meg aki tudná is csinálni mert van rá ideje

77uj üzenet szép :D
  • Picar77
    jaja úgy igen
  • Rise Against
    ezért mondtam, hogy be kell írni a pforilba... van egy kocka kihagyva egy felhasználóvének, azt kell beírni oda, aki egy gépen játszik veled. Beírod oda a másik regedet, és jétszhatsz is kettével... csak ne tápold egyik faluból a másikat is, mert akkor elkapnak.
  • Requiem88
    a travian world analyzer-nek is írtam hogy vegyék már fel az s3-at... eddig még nem sikerült
  • Cat 02 #1666
    netcafe?
  • Cat 02 #1665
    egyenlőre sztem nem sok követésg van
  • Picar77
    ip-t is néznek és abbol egyből kiderül :)
    s1-en sokan buktak ám be ....
  • Requiem88
    egyhamar nem is lesz :D
    még mindig nem sikerült eldönteni hogy hány klán legyen?
  • Cat 02 #1662
    46 klán van :)
  • Cat 02 #1661
    s3 még nincs :S
  • Rise Against
    csak akkor, ha lenyomozzák, miért jön nekem a másik falumból folyamatosan nyersanyag :p
    tehát küldözgetni nem szabad, ha valaki két névvel játszik, profilba be kell írni, h a másik névvel közös gépen játszol, és meg van oldva :p
  • Cat 02 #1659
    hm, de mail cím más szal nem tudnak mit tenni :)
  • Picar77
    ezzel a két faluval vigyázzatok , mert végén mindkét falut letörlik :DDD
  • Cat 02 #1657
    most h mondod nekem is csak 2 oázis van :S
    majd 2. falum jó helyre rakom xD
  • Rise Against
    shikamaru.
    jah, és WTalex is az én regem, de szar helyre rakott, szinte nuku normális oázis, így lehet a törlést is elindítom, és shikamaruval játszok tovább, így szélen úgyis izgalmasabb =)
  • Picar77
    jaja elleszünk mi ott :D
    max kicsit nehezebb lesz de az nem baj
    [a legelsős sgs klánba is egyedül voltam a környéken XDD, aztán mégis túléltem most meg már 173. vagyok :D]
  • sweech
    (y)
  • Cat 02 #1653
    neked mi a neved ?:)
  • Cat 02 #1652
    nah sztem 3 klán -> 3db 3 as követség ami azért nem kevés így az elején
    ha meg fejlettebbek leszünk akkor a a klánleadernek küldünk nyersit azt fejleszti :)
    (h lehet megnövelni a max férőhelyet? simán magasabb szintre kell építeni?)
  • Rise Against
    így van, menjen másodklánokba az aki kétnaponta lép be, vagy két hét késéssel kezdi a szerveren.
    Különben sem kell hogy egy klán egy csoportba tömörüljön, az én tapasztalatom az, hogyha nem a te klánod a legerősebb, lerohanják, szétbontják pillanatok alatt a közelben lévők.
    Ha megoszlik 3 csoportra és 3 népességre, persze később nyílván kibővülve, 20-20-20 arányban, akkor nem tud minket egyetlen klán szétverni, mert messze van két csoport egymástól. A testvérklán meg akkor jöhet majd szóba, ha elérjük a 60-as taglétszámot, na akkor már ketté lehet bontani a területet.
    Hülyeség az, hogy minden klántagodnak közvetlen melletted kell lennie, hogy bevédhessenek. Elég ha van 6 ember egy kupacban, így összetartóbb kis csoportok alakulnak ki, amik később kibővülnek.
    Tegnap még úgy volt, hogy megalapítom a követséget, aztán Gabo felső, mike a középső régió vezetője. Úgy gondolom, hogy nekik menne. Nem akarom, hogy bármi kezdő vezető meg alapító legyen, akinek ez az első szervere... szóval én rájuk bíznám, az alsó kis régióban meg meglennék a pár társammal, és toborozgatnék a környékről.
  • Requiem88
    rendben, csinálhatunk egy klánt is.
    akkor viszont valakinek el kell vállalnia hogy ő fejleszti a követséget akkora szintre hogy 15 ember (egynelőre!) beférjen, félre kell tennie saját érdekeit, és a követségre kellkoncentrálnia. Természetesen nem lesz egyedül, mi is támogatjuk amint megépült a piacunk és tudunk egyáltalán nyersanyagot küldeni neki. jó lenne ha valahonnan a kék zónából ( http://images.netbag.hu/20070831/20295790014.jpeg ) vállalná el valaki, gyorsabban érne oda a támogatás mintha a zöldből küldenénk a pirosba pl.
    én szivesen vállalom, ha senki másnak nincs ínyére.