Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
nah neizgulj, még gyorsan kifejlesztem a könnyû lovast, és legyártok belõle egyet, mert az fel tud deríteni anélkül, hogy elkapnák...aztán ha endre barátunknak nincsenek nagyon meglepetései, akkor megindul a lovasság leirtani 😊
(persze még lesz +5 lovas, de akkor ezeket nem küldöm)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Győri Devi
ennél már csak Ergo volt böszmébb ö ugy irt mint ha "cézár" lenne XDDDD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Még bírok úgy 10-et, de akkor nem lessz búzatermelés!!!
joebacsi
uhh...vazze, tényleg...:S

dobok ma összesen még 4 lovast, remélem ezt még kibirod (tegnap küldtem nekik egy kis nasit 😊), utánna kifejlesztem a könnyûlovast, mert az fel tud deríteni, úgy, hogy ne kapják el, aztán meglátjuk mihez kezdünk...
a fegyverkovácsnál fejlesztettem +1 szintet ezen a lovasságon, de fingom nincs mennyi vizet zavar 😊
amúgy úgy saccolom, hogy kb 150 buzogányosa van, és 80 csatabárdosa, és hozzájuk 27 lovas kell, hogy teljesen megsemmisuljenek, de már 23 is jelentõs veszteséget okoz neki...szóval ha valóban kb ennyi egysége van, akkor lehet, hogy még ma meg lesz támadva 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lol az én búzámat eszik nem a tiedet<#wow1><#wow1><#wow1><#crazya><#crazya>
hmm 3k ment... a többit elköltöttem búzamezõre sorry... kellett
joebacsi
4k helyem van össz, kûgy 3500at 😊

hzsolt
hej=HELY!!!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

mennyi hejed van a raktáradban??? mert van 5k fám etmenetre késsz... Van annyi hejed?
ok😊 lassan zúzhatod is endrét😛
joebacsi
6lovast kapsz este 😊

Joe fojamatos szállítás várható!!! nagy mennyiségben minden...
3k fa már ment!
megy 3k cucc
hmm simán
joebacsi
ha megtudsz vágni 100 agyaggal még ma hozzádobok neked kettõt 😊

Haladunk Joe már 9 lovas😊 nemsokára meglessz a 15-20... már holnap szerintem...
Picar77
Most nézem 4 mezõre van tõlem 😄

()() (^^)

joebacsi
mit, azt, hogy "oké"? 😄D

ColdFire
válaszoltam neki <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Picar77
szépen leirta 😄

()() (^^)

ColdFire
egy ilyen úriembernek naná 😄

Tisztelt ColdFire!

Úgy illik, hogy ha egy klánhoz kérdéssel fordulok, annak alapítóját szólítsam meg.
Klánunk, a Pro Pambus nevében írok, mint annak alapítója: Keressük azokat a klánokat, akikkel szövetségben, a jó együttmûködést példázva játszhatunk a Traviánban, kiki a saját tehetsége és ambíciója szerint. Kérdésem az lenne, hogy a tisztelt -SG- klán elfogadná-e a szövetségre lépést a Pro Pambus klánnal?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

na kiraly muxik thx tesztnek kuldtem 100 buza't 😄 majd szoljatok ha kell vami es ha tok kuldok
figy a piacnál a faluhoz írd be: milánó
majd válszd ki hogy mennyit és miból akarsz küldeni, majd katt az okra... Kijön ez:

milánó (-49|27)

Játékos: olcsover
Idõtartam: 3:35:50
Kereskedõ: 1

katt az ok-ra még 1X és jó... De vigyázz hogy ne akarj többet küldeni mint ahány kereskedõd van!!
vaki meg tudja mondani hogy en miert nem tudtam olcsovernek kuldeni cumot ?
joe... ittvagy?
Olcsóvér
oké már megjött köszi

Acer Aspire one

en ezt nem ertem hogy kell kuldeni mert en a piacnal mar mindent meg nyomtam de tolem nem vont le azt hittem az majd levon kessobb vagy vami o.0 nem csaplak en be hidd el
Joe van hej a raktárodban, meg nem támadnak??? mert akkor annyit küldok amennyit tok... fából meg ami kell...
Úgyis volt raktáron 1500... 😊
majd ha nagyobb leszel visszafüzetheted...
750 búza úton!
Sajna 3 óra... de ez van...
Olcsóvér
230 agyag mást em tudok vasamból meg épp nincs semmi

Acer Aspire one

1.5 ora es ott van 270 buza tobb nem volt mind1 mit kuldesz cserebe 😄
Malakai
Korábban írtam, hogy hol a falum. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
hú meg tud dobni valaki 500 kajával pls o kajám van pls nagyon megköszönném adok érte bármit pls vasat ne kérj nincs XD

Acer Aspire one

thx 😊
Utánpótlás ment!!!
joebacsi
Kiképzés alatt Idõtartam Kész
2 Equites Imperatoris 1:10:32 11:44 óra

lesz itt még bazdmeg 😊

ColdFire
Laxika thx:

Követség (Szint 5) 1:10:05 óra Kész: 08:40 óra

ColdFire
küldök, csak kevés volt a hely, és nem is voltál, addig meg minek, mindjárt küldök

hali
na ujra vok csak multkor koltoztem de mar itt vok 1.5 hete 😄 na mind1
az a lenyeg hogy Cold te rugtal ki a klanbol ? 😄 mind1 nekem csak nem kuldesz ujra meghivot ?
joebacsi
Fejlesztés alatt Idõtartam Kész:
Equites Imperatoris 3:14:49 04:11 óra

nah, még jó, hogy melómmal is most lettem kész 😊
joccaka

jah akkor zsír...
joebacsi
nekem kell eltartanom õket, attól, hogy nálad állomásoznak
szal te inkább csak fára gyúrj 😊

hm...
egy 10-et vagy 15-öt elbír a gazdaságom búzával...
Fát meg majd megpróbálok venni...
joebacsi
550 440 320 100

fa a szûk keresztmetszet, meg az, hogy 3 búzát zabál

mindent küldök csak fát nem... azt majd te biztosítsd pls
mennyi egy lovas?

Cold majd akkor küldök hozzá cuccot...
500 fa ment...
ColdFire
485 | 350 | 405 | 215