Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(persze még lesz +5 lovas, de akkor ezeket nem küldöm)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
dobok ma összesen még 4 lovast, remélem ezt még kibirod (tegnap küldtem nekik egy kis nasit 😊), utánna kifejlesztem a könnyûlovast, mert az fel tud deríteni, úgy, hogy ne kapják el, aztán meglátjuk mihez kezdünk...
a fegyverkovácsnál fejlesztettem +1 szintet ezen a lovasságon, de fingom nincs mennyi vizet zavar 😊
amúgy úgy saccolom, hogy kb 150 buzogányosa van, és 80 csatabárdosa, és hozzájuk 27 lovas kell, hogy teljesen megsemmisuljenek, de már 23 is jelentõs veszteséget okoz neki...szóval ha valóban kb ennyi egysége van, akkor lehet, hogy még ma meg lesz támadva 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
3k fa már ment!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tisztelt ColdFire!
Úgy illik, hogy ha egy klánhoz kérdéssel fordulok, annak alapítóját szólítsam meg.
Klánunk, a Pro Pambus nevében írok, mint annak alapítója: Keressük azokat a klánokat, akikkel szövetségben, a jó együttmûködést példázva játszhatunk a Traviánban, kiki a saját tehetsége és ambíciója szerint. Kérdésem az lenne, hogy a tisztelt -SG- klán elfogadná-e a szövetségre lépést a Pro Pambus klánnal?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
majd válszd ki hogy mennyit és miból akarsz küldeni, majd katt az okra... Kijön ez:
milánó (-49|27)
Játékos: olcsover
Idõtartam: 3:35:50
Kereskedõ: 1
katt az ok-ra még 1X és jó... De vigyázz hogy ne akarj többet küldeni mint ahány kereskedõd van!!
Sajna 3 óra... de ez van...
Acer Aspire one
2 Equites Imperatoris 1:10:32 11:44 óra
lesz itt még bazdmeg 😊
Követség (Szint 5) 1:10:05 óra Kész: 08:40 óra
na ujra vok csak multkor koltoztem de mar itt vok 1.5 hete 😄 na mind1
az a lenyeg hogy Cold te rugtal ki a klanbol ? 😄 mind1 nekem csak nem kuldesz ujra meghivot ?
Equites Imperatoris 3:14:49 04:11 óra
nah, még jó, hogy melómmal is most lettem kész 😊
joccaka
szal te inkább csak fára gyúrj 😊
egy 10-et vagy 15-öt elbír a gazdaságom búzával...
Fát meg majd megpróbálok venni...
fa a szûk keresztmetszet, meg az, hogy 3 búzát zabál
Cold majd akkor küldök hozzá cuccot...