Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
<#nyes><#idiota>

()() (^^)

Olcsóvér
derossz megit 2t küldött

Acer Aspire one

Olcsóvér
ez nem ide való de a tribalban lehet városfalat csináni?

Acer Aspire one

Olcsóvér
ez nem ide való de a tribalban lehet városfalat csináni?

Acer Aspire one

?😊
ColdFire
sokmindent nem értesz még 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hmm nem bannoltak véletlenül?😉
ColdFire
várom az ohajsóhajt mit tehetek még a guild érdekében...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

De FOS ez az elfogott túszokat csak elengedni lehet...😞 Mi a sz@rért???
Tudodmit joe? Gyere Tribal Warsozni... ugyan ilyen csak angol, és én ott rohadt jól állok... www.tribalwars.net és ott a world 1-en játszom.
DarkHorSe
En sehol sem lattam ezt szabalyzatba leirva, plusz ahogy egyre tobb user lesz nem hiszem hogy oda tudnanak erre figyelni erre a kesobbiekben.
Nekem meg az nem tetszik hogy ez egy ilyen seggnyalo jatek, egyedul semmire nem mehet az ember, midenkepp be kell valami klanba allnia, mar csak azert is hogy ne raboljak ki -.-

Swedish people are albino monkeys&#65279;

joebacsi
nah, az itteni vészmadarunknak csak igaza volt 😊

"

Helló joebacsi,

a felhasználód egy szabály megszegése végett zárolva van. Az egyoldalú nagy mennyiségû nyersanyagszállítás ("tömés") tilos. Te a nálad jóval kisebb felhasználónak maximum 3 órai nyersanyagtermelést szabad küldeni naponta, nagyobb felhasználóknak pedig maximum egy órai nyersanyagtermelést.

Azok a játékosok, akik egy számítógéprõl játszanak, vagy valaki, aki a helyettesítõ szerepét képviseli, azok egyáltalán nem küldhetnek nyersanyagokat egymásnak, és maximum 1:1 arányú kereskedéseket folytathatnak.

Hogy a jövõben ne kelljen még egyszer téged zárolni, olvasd pontosan végig a Játékszabályokat:

» Játékszabályok

Hogy továbbjátszhass, írj egy üzenetet
a Multihunter felhasználónak és tisztázd az esetet.

"

most így hirtelenjében ezt válaszolnám a drágaságnak, és így is gondolom (nem küldtem még el)
😊

"

hali, közös ellenség ellen léptünk fel, aki sorra fosztogatta a környezõ falvakat...egyikünk a gazdaságra, passzív védelemre gyúrt, másik pedig a katonaságra, és mivel mindkettõnk érdeke volt, hogy minél elõbb legyen egy ütõképes sereg, illetve pont egymás mellett voltunk, így evidesnek tûnt, hogy az elõbbi támogassa az utóbbit nyersanyagokkal, és fel se merült bennünk, hogy ez szabálytalan (órai termelési megkötéssel nemsok értelme lett volna)...
lehet, hogy visszaélésekre biztosíthat lehetõséget, ha itt a rugalmasabb együttmûködés szabálytalannak számít (1 órai termelés nem sokat számít, fõleg kezdetben, illetve az összevont támadás hiányában, csak nyersanyagokban lehet összeolvasztani az erõket), akkor köszönöm az eddigi lehetõséget a szórakozásra, de a továbbiakban nem érdekel a játék...

üdv: joebacsi

"

úgyhogy köszi srácok nektek is, de ha nem mondtok valami szívderítõt, akkor én búcsúzom 😊
(pedig ez még nem is olyan idõelb@szós játék 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Olcsóvér
elég nagy a pangás :s

Acer Aspire one

Malakai
=FFK=, de lehet pont most lesz átnevezve.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
csöndben, sunyiban, békében fejlõdgetünk 😊
te melyik csapatban is vagy benne?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Malakai
Na mijahelyzet SG? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Sztem nagy klánok összecsapásán lehet ennyi... Ne feledd, hogy voltak olyan szerverek, amikor többször annyi ideig futottak, mint eddig a magyar!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nemhiszem hogy ennyit lehet etetni... szorozd meg õket legalább 1-el... bár lehet hogy ha nagyon akarja egy nagy klááán esetleg...
Malakai
Valószinüleg több játékos eteti õket, sok faluval, nagy klán pl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

😊
joebacsi
felejtõs, 400+ a népesség, szinte tuti, hogy van neki is felderítõje, és akkor úgyis felfedik...f@szom se akar cassus belit adni a második legerõsebb klánnak 😊

Bassz és most jó lett a hiperlink... én ezt már nem értem <#wilting><#wilting>
Hmm ez valami csít lehet... Hogy tudnak ennyit etetni... Képtelenség...
Taktikai felderítést kérnék erre a falura:

Garden of Eden (16|-30)
Malakai
De jó, csak a imageshack nem enged direkt linket, hozd be a képet külön tabon és ctrl+f5-el frissíts rá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmm nem jó a link...
DarkHorSe

durvaa xD

DarkHorSe
ja es nem Could hanem Coldfire, errol se feledkezz meg! xD

joebacsi
másik meg, hogy itt nem guildek, vagy mik vannak, ez nem kötsög wow 😛

Malakai
Csak, ha kirúgnak. 😊
Vagyis nincs autómatikus kiesés, de klánokban szokott lenni rá szabály (pl sokáig vörös vagy, akkor kalapkabát).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
ÉS EZZEL KI LEHET ESNI EGY KLÁNBÓL?

Acer Aspire one

Malakai
A klánban? Ha igen, húzd rá az egeret és kiírja. De segítek, az utolsó bejelentkezésük ideje.
Kék: Most is online.
Zõld: Utóbbi 1 napban.
Sárga: Utóbbi 3 napban.
Vörös: Utóbbi héten.
Szürke: Egy héten túl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
mit jelentenek ezek hogy ilyen sárga jelölés meg piros?

Acer Aspire one

joebacsi
áhh cold az járkál meg csinálgatja, csak kicsit ráérõsen 😊
meg aztán én se szándékozom túl sok idõt elb@szni erre 😊

Malakai
Amúgy korábban már elkezdtem (itteni FAQnak), de van igény a help.travian.com magyarra fordítására?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkHorSe
csinalhatnal masik guildet, ha could ugyse jar mar tobbet ide

Malakai
Fire: A(z alap) szimulátor semilyen módosítót nem számol, tehát mintha 0-ás várossal, hõs nélkül harcolnának.
Ezért kell beleszámolni, pl ha támadsz, akkor komolyabb védõ csapatokkal számolj, mint ami ténylegesen várható (erõsítheti õket ugye a páncél, vagy a fal).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
így jártunk, cold többet töketlenkedett a kelleténél 😊
mind1, végülis hatásosan úgyis csak az egymáshoz közel lévõ emberkék tudnak effektíven összejátszani, ahogy én eddig látom...

arra gondoltam hogy van a az a kovacs haz geci ami gondolom meg valtztatja vamennyire az embereket amit a simulator nem szamol bele nem lehet ?
Malakai
Sorry emberek, közben már sokadjára kaptam meghívót egyik klántól és elfogadtam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi

DarkHorSe
rajottem, tenyleg a mocsok banyaszok eszik meg xD

Malakai
Nem, úgytudom alapból nem, viszont tuti, hogy jól számoltad?
Fent ahol jelzi mibõl mennyid van a legjobb oldali, az áthúzott búza, az mennyi/mennyi? Annak a különbségének egyenlõnek kell lenni a (felhasználható) búzatermeléseddel. (Mert az-az arány a fogyasztás/össztermelés.)
Ha számolgatsz azt is számold bele, hogy van épület (és bánya is), ami többet visz, mint 1-et.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkHorSe
annyit nem ehetnek,

11et esznek, az epuleteket is beleszamoltam
es 24et termelek

hogy lesz ebbol 2 orankent?
vagy alapbol is eszik valamennyit a falvam? <#wilting>

joebacsi
lezabálják a melósok a bányába 😊

Malakai
Ja, én is azt szoktam nézni, ha vmi nem tiszta, vagy pontos adatokat idézek ide. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Pontyosan, minden épületnél a kis áthúzott búza jel mutatja, hogy mennyit vesz le az óránkénti termelésbõl (mekkora a búzafogyasztása), a búzafarmon kívül majdnem mind1ik épület vesz el, de az igazán sokba kerülõ búzából az a katonaság (lényegében az a fizetésük).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ZsZso
apró popó ... travian és GYIK ...
ha segítségre van szükségetek, és tudtok egy picit angolul lessétek meg a következõ oldalt: help.travian.com. Minden kérdésre választ ad. Legszuperebb oldal.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Segítség, a búzatermelésem állandóan csökken!
A termelésnél (pl. 10) a nettó búzatermelés látható, tehát ebbõl már le van vonva a csapatok és a lakosság (pl. 5) fogyasztása. A bruttó termelésedet jobbra fennt láthatod, pl.: Búzafelhasználás 5/15

itt olvasgass, ha többet szeretnél tudni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkHorSe
2 buza jon be orankent amikor 4 mezom is 1es, miapicsaez!?