Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mi van Camelot-al?
Acer Aspire one
Swedish people are albino monkeys
Aztán majd egyben akarok legyártani annyit, amennyit csak tudok. :P
+340 / óra
+340 / óra
+340 / óra
+223 / óra(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Acer Aspire one
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hadd üdvözöljek minden kedves -SG- klántagot, immáron az -SG- szövetséges klánjának, a Kazoonion klántagjainak nevében!
Bocsi, de még mindig nincs vipacom :)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A lényeg, hogy külön géprõl játszatok.
(Honnan tudják, hogy külön géprõl nyomjátok? Sehonnan! Azaz félig-meddig ... a válasz a sütikben (cookie) rejlik.)
Nem lenne rossz, ha lehetne ilyesmit látni kívülrõl, nem kellenek számszerû eredmények, de annyit, hogy pl rendszeresen mennek csapatok X-bõl Y-hoz támadni. Így pl rá lehetne lesni, hogy egy háborúskodó klánba hívnak-e, vagy sem. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
".. Te a nálad jóval kisebb felhasználónak ..."
Sehol se látom benne a jóval szót. Én a szabályzatból azt vettem ki, hogyha mondjuk van egy 100 lakosú a falu és egy 101 lakosú b falu, akkor
- a bnek napi 1 órai
- b anak napi 3 órai
nyersanyagot küldhet. (persze helyettesítés, közös géphasználat esetén nem igaz)
én most 1 hetet kérek, hogy kifejlesszem az összes búza, vas stb tárolómat, hogy betudjam fogadni az átutalásokat