Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK... ha kell segítség csak szóljatok...
Olcsóvér
mg van bocsáltva

Acer Aspire one

hmm nem vagy azt???XD ... sorry... nah mind1 ha kell segíthetek mindenkinekXD... csak szóljatok...
ColdFire
miert vagyok inaktiv? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sorry hogy kiléptem:( cold inaktív...

Mi van Camelot-al?
Olcsóvér
Camelot bú de ideges vagyok rá<#boxer><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#boxer><#boxer><#boxer>

Acer Aspire one

Malakai
Ja, én most a KoH & APVSZ-ben vagyok. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkHorSe
beleptem FTPbe, akartok veluk szovetseget kotni? ^^

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Malakai
0 egység, amúgy védelemnek testõrség páncélzatát fejleszgetem, meg támadásnak a nehézlovasság fegyverzetét.
Aztán majd egyben akarok legyártani annyit, amennyit csak tudok. :P
+340 / óra
+340 / óra
+340 / óra
+223 / óra

(\__/) ( X.x) ( } . { )

20 phalanx +1 hõs +10 hõsök háza...
ColdFire
22 közepes lovas

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

na ki hogy al 1segek meg orai ellatasban ?
jah...
Olcsóvér
devinek annyi

Acer Aspire one

Olcsóvér
jahxD

Acer Aspire one

Joe-val ha legközelebbárutszállítunk, akkor majd kirabol engemXD
De csak mert ha nem pipálom be akkor nem enged reggelni<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>.......<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Olcsóvér
ja télleg
XD

Acer Aspire one

Malakai
Amikor regisztrálsz bepipálod, hogy elfogadod a játékszabályzatot és a license jogokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
szerintetek mot hogy? csak annyit lehet küldeni amennyit termelsz egy óra alatt? ki olvasssa a szabályzatot? :P

Acer Aspire one

Nem mintha érdekeltek volna a szabályok, csakhát <#nyes><#nyes>
Ok köszi...
hmm mielott rosszul tudnatok nyugotan jatszhatnak 1 netrol ketten attol nem lessz ugyan az az ip koliba sa ugyan az minden 1es gepnek a netre meno ip-je meg nyugdhatsz
Malakai
Én meg üdvözlöm az -SG-seket és a Kazooniont, õõ saját magam nevében! :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ZsZso
De faragatlan vagyok ... helyesbítem az elõzõ hozzászólásom.

Hadd üdvözöljek minden kedves -SG- klántagot, immáron az -SG- szövetséges klánjának, a Kazoonion klántagjainak nevében!

Bocsi, de még mindig nincs vipacom :)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Olcsóvér
<#wave>üdvözlök minden Kazoonion klántagot<#wave>

Acer Aspire one

ColdFire
<#wave>

ZsZso
Had üdvözöljek minden -SG- klántagot, immáron az -SG- szövetséges klánjának, a Kazoonion vezéreként is :)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Egy IPrõl is lehet tolni 500an (lásd koliban nem járhatsz végig minden egyes szobát: "hello, te játszassz a Traviannal? Jó, akkor írjuk már be egymást! :)

A lényeg, hogy külön géprõl játszatok.

(Honnan tudják, hogy külön géprõl nyomjátok? Sehonnan! Azaz félig-meddig ... a válasz a sütikben (cookie) rejlik.)

Malakai
Újra freelancer vagyok, =FFK= megszûnik valószinüleg (én már kiléptem)... Vmi olyasmi volt, hogy az UF R@ID-ben összebalhéztak vkik vkivel, kiszállt, beállt az FFK-ba és ezért az UF R@ID úgy döntött, hogy az FFK vezetõ játékosait legyalulja. Egy párezer fõs támadás tegnap ment le, a vezér seregét lenyomták és az egyik faluját tönkrevágták. Jó helyre álltam be, pont egy háborúskodó klánba. :S Ja igen, amúgy elõtte MNTbe volt a 2 klán...

Nem lenne rossz, ha lehetne ilyesmit látni kívülrõl, nem kellenek számszerû eredmények, de annyit, hogy pl rendszeresen mennek csapatok X-bõl Y-hoz támadni. Így pl rá lehetne lesni, hogy egy háborúskodó klánba hívnak-e, vagy sem. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Azt õk nem tudhassák érzékelni, viszont a profilban a felhasználó beállításoknál van a "Közös számítógép használat" rovat, oda be kell írnotok egymás nevét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Routerre nincs benne infó???? Mert a külsõ IP ugyan az viszont a szomszéd is játszik... és egy az IP így...????
Olcsóvér
<#worship>

Acer Aspire one

DarkHorSe
hohoo micsoda Zsákmány! 68 69 66 67 :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ColdFire
Követségünk szintje inmár 6os

Olcsóvér
igaz

Acer Aspire one

Picar77
Igen láttam azért is kérdeztem

()() (^^)

ZsZso

pontosan !
ZsZso
Igen, a legszarabb, hogy el van dugva a játékszabályok link. Csak a kezdõoldalról lehet elérni, és csak 1 helyen tettek ki hozzá linket. Máshol még nem láttam. Játékszabályok

".. Te a nálad jóval kisebb felhasználónak ..."
Sehol se látom benne a jóval szót. Én a szabályzatból azt vettem ki, hogyha mondjuk van egy 100 lakosú a falu és egy 101 lakosú b falu, akkor
- a bnek napi 1 órai
- b anak napi 3 órai
nyersanyagot küldhet. (persze helyettesítés, közös géphasználat esetén nem igaz)

napi 3 ora anyagot lehet csak kuldeni nem ? !
Picar77
akkor oké

()() (^^)

ColdFire
nemhinném, mert csak lv10ig kell

Picar77
Ebbõl nem lesz gond? Nem lesz az belöle az mint a #454-bõl

()() (^^)

Olcsóvér
jah :D

Acer Aspire one

legalább bár én inkább a 3-ra szavazok <#buck>
1k mindenbõl!
ColdFire
Szavazást indítok, ki mennyit akar hetente (vsárnaponként) fizetni a guild kasszájába, hogy fejlõdjön a követség, és hogy vmi összefogás is legyen a guildban...
én most 1 hetet kérek, hogy kifejlesszem az összes búza, vas stb tárolómat, hogy betudjam fogadni az átutalásokat

Olcsóvér
üdv

Acer Aspire one

Udv ujra :)