297
A legújabb kommunikátor!
-
#16 akkor nagyon befolyasos haverod lehet:D:D:D:D:D:D -
#15 -
#14 hát hidd el hogy neki ilyenje van, és akkora mint egy fél tégla... -
#13 ilyen biztos nincs -.- -
#12 Szerintem úgy érdemes tekinteni a dologra, hogy egy 9500-át használtan már 60 körül megvehetsz, és e-mailezésre tökéletesen megfelel.
Én a 9210i-t használom e-mailezésre már évek óta, bár az adatátviteli sebesség nagyon alacsony, de egyébként hibátlanul muködik a cucc. -
#11 nekem haveromnak van ilyen.. hát akkora mitn 1 tégla :D:D::D de amugy nan pro kis cucc :) -
#10 végülis amiatt gondoltam a pda+olcsóbb mobilra, mivel egy ilyen kommunikátor újan általában 200 ezer felett van, egy pda+mobil pedig simán kijöhet 150-ből is. (acer c530-ast szeretnék venni, csakhát nincs most 80 ezrem rá :(( -
#9 Azt gondolom, hogy logikus Bandee gondolata is, de én személy szerint beleszerettem a Nokia kommunikátorokba, mikor megvettem a 9210i-met, mindenképp szeretnék egy újat nyár felé. Eddig a 9500-án gondolkodtam, csakhát az sem egy modern darab. -
#8 sztem inkább vegyél mondjuk egy pda-t és egy vmilyen olcsóbb mobilt :) -
#7 hát ez olyan nagyon annyira nagyon király... -
#6 Ja, szenzációs :-) -
#5 Ha nem jöttél volna rá, ez a telefon még nincs kiadva, ezek még csak kémfotók. A jövő heti barcelonai bemutatón lesz szerintem hivatalosan bemutatva. Ezek az első képek a telefonról, szerintem ezek is szenzációsak. -
#4 minek minden mobil szarságnak új topik? -
#3 Azért ez megér egy topicot.
A cikk képei egyébként nagyon gyengék, nem is értem, miért publikálnak ilyet. -
#2 mié nem nyicc egy olyan topikot h e-series? -.- -
#1 Hello!
Itt egy cikk róla képekel.