297
A legújabb kommunikátor!
  • dotkom
    akkor nagyon befolyasos haverod lehet:D:D:D:D:D:D
  • Taranov
  • Zizou5
    hát hidd el hogy neki ilyenje van, és akkora mint egy fél tégla...
  • ColdFire
    ilyen biztos nincs -.-
  • Taranov
    Szerintem úgy érdemes tekinteni a dologra, hogy egy 9500-át használtan már 60 körül megvehetsz, és e-mailezésre tökéletesen megfelel.
    Én a 9210i-t használom e-mailezésre már évek óta, bár az adatátviteli sebesség nagyon alacsony, de egyébként hibátlanul muködik a cucc.
  • Zizou5
    nekem haveromnak van ilyen.. hát akkora mitn 1 tégla :D:D::D de amugy nan pro kis cucc :)
  • Bandee1987
    végülis amiatt gondoltam a pda+olcsóbb mobilra, mivel egy ilyen kommunikátor újan általában 200 ezer felett van, egy pda+mobil pedig simán kijöhet 150-ből is. (acer c530-ast szeretnék venni, csakhát nincs most 80 ezrem rá :((
  • Taranov
    Azt gondolom, hogy logikus Bandee gondolata is, de én személy szerint beleszerettem a Nokia kommunikátorokba, mikor megvettem a 9210i-met, mindenképp szeretnék egy újat nyár felé. Eddig a 9500-án gondolkodtam, csakhát az sem egy modern darab.
  • Bandee1987
    sztem inkább vegyél mondjuk egy pda-t és egy vmilyen olcsóbb mobilt :)
  • King of Roads
    hát ez olyan nagyon annyira nagyon király...
  • Taranov
    Ja, szenzációs :-)
  • Web mester
    Ha nem jöttél volna rá, ez a telefon még nincs kiadva, ezek még csak kémfotók. A jövő heti barcelonai bemutatón lesz szerintem hivatalosan bemutatva. Ezek az első képek a telefonról, szerintem ezek is szenzációsak.
  • bardocz
    minek minden mobil szarságnak új topik?
  • Taranov
    Azért ez megér egy topicot.
    A cikk képei egyébként nagyon gyengék, nem is értem, miért publikálnak ilyet.
  • ColdFire
    mié nem nyicc egy olyan topikot h e-series? -.-
  • Web mester
    Hello!
    Itt egy cikk róla képekel.