297
A legújabb kommunikátor!
-
Supergamer_real #57 Azt tudom biztosan, hogy az első hullámban nem jut még a "tömegeknek".
Ezért van preorder mindenütt.
Az első nagy shipmentek 2007 Q3-ban lesznek, az első nagyobb árcsökkenés várhatóan jövő januárban.
Feltételezem lesz Bécsben is de számomra az angol út járhatóbb :)
A nő még azt is felajánlotta, hogy tesz mellé egy convertert ha addig nem lenne EURO töltőjük :)
Én is a 200-250k-s árat tartom valószínűnek. -
#56 Hát én sem bánnám, de bő 200-ra fel vagyok készülve :) -
#55 Nem rossz ötlet, megköszönném, ha információval szolgálnál majd.
Esetleg Bécsben elképzelhető, hogy még júniusban megjelenik? -
Supergamer_real #54 Most beszéltem egy másik angol online shoppal.
Bár nem hiszem, hogy a nő túlzottan kompetens lenne (szerinte az E90 400 GPB lesz SIM FREE).
Nagyot néznék ha 150.000 Ft + 25 font shippingért megszerezhető lenne, de neki legyen igaza - és ez esetben nem is vitatkoznék vele sokat az áron . -
Supergamer_real #53 Hát... én nagyon gondolkodom, hogy megint angliából szerzem be.
Beszélek jövőhéten a carphonewarehouse-osokkal, ha tényleg van nekik 18-tól akkor ha gondolod rendelhetünk együtt is.
Egyetlen hátrány az angol töltő amihez egy socket converterrel (kb 1000 ft) kell megoldani a töltést ha esetleg nem jó hozzá a standard nokia gyorstöltő. -
#52 Mindenesetre most megörültem a valódi dátum láttán :) -
#51 És mit javasolsz, ha minél hamarabb szeretném magaménak tudni a szerkezetet, hol érdemes megkísérelni a vásárlást? -
Supergamer_real #50 Bocs, igazából jól is tervezted.
Én írtam el a June-t July-ra a nagy rohanásban :)
A lényeg, hogy jövőhét hétfő (18 JUNE, 2007).
-
#49 Hát nem örülök, én már nyárra terveztem. -
Supergamer_real #48 Csak nyugalom.
A dátum amire vársz 18 July, 2007
Ez az olasz Nokia webshopban jelent meg korábban (a kelleténél ), majd külföldi fórumokon is elhangzott párszor.
De a 9500-as bevezetéséből - és az eddigi hírekből - kiindulva az első shippment nagy része pre-order alapján fog elkelni. A nagyobb szállítmányok állítólag 2007 Q3-ban várhatóak.
Komolyan gondolkodom rajta, hogy a 9500-hoz hasonlóan ezt is Angliából szerezzem be, ott nagyobb volt anno az indulókészlet. -
#47 Lehet, hogy már megjelent a kommunikátor?
Az angol weboldalon nem látok megjelenési dátumot. -
#46 Az a baj, hogy a 13 éveseket átverik ezekkel a hülyeségekkel. -
#45 Ezt minden mobilos topicba megírtad? -
rosta1994 #44 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
#43 Ebben biztos vagyok, és nyilván jobban is használható. Amivel gond van, az csak az ára. -
#42 Nem tom, de biztos még egy csomo mindent tud. Nézz körül a nokia Európai oldalán. De sztem egy kommunikátor sokkal igényesebb mint egy SE P990i. -
#41 Van benne, de nem ez kerül 125k-val többe, ebben biztos vagyok.
Talán a nagyobb kijelző? -
#40 Sztem E90 fénymilárdszor jobb. Nem tom naon énse a tudását, de valami GPS is mintha benne lenne. -
#39 Azt mondjátok meg, hogy mivel tud majd többet az E90 a Sony Ericcson P990i-nél.
Már eldöntöttem, hogy az E90-et megvárom, de őszíntén szólva nem tudom, hogy miért kérnek majd el 200 ezret, mivel a P990i-t kártyafüggetlenül láttam 75 ezerért, és a 3G, a PushEmail, a Symbian ugyanúgy benne van. -
#38 Ezek közül a 3G azért fontos, illetve úgy hallottam, hogy PushE-mail is lesz. -
Ádám 18 #37 Kívül ugyanazt fogja tudni mint belül. Minden egyes programot kívül is meg lehet rajt nyitni. Csupán a kijelzőkön máshogy lesznek rendezve a dolgok. Az ára várhatóan 800 EUR körül fog mozogni (durván 200.000 Ft)
Szerintem nyáron már nálunk is piacra fogják dobni. De egy két embernél már látták.
Jelenleg 9500-ám van, ami tökéletesen kiszolgál, igaz ami igaz, olykor zavaró tud lenni az állandó nyitogatás, pl zenehallgatásnál. Szal E90-nél ez mindenképp pozitívum.
Az újdonságok 9500-ához képest: 3G, GPS, HSDPA, 3,2 megás kamera, klaviatúra meg lesz világítva, és rezegni is fog. -
#36 Jó lenne, ha már jönne az E90, mert meghalt a 9210i-m. -
#35 És ez hogy illik ide? E90-t nem hiszem hogy lehet nyerni... -
#33 Feliratkoztam a nokia.com-on az értesítésre.
Én szerintem rögtön veszem majd, ha megjelenik. -
#32 Én nem tudok semmi újat. -
#31 No van valami új hír? -
#30 Ja, nekem is teccik... bye-bye 9300... Végre S60 lesz rajta!!! Ezt vártam már nagyon, és végre kivül is lehet csinálni valamit SMS-en és hiváson kivül -
#29 Bíztató.
Olcsó viszont nem lesz. -
#28 SG cikk -
#27 Nagyon jó cuccnak tunik, de azért ahhoz aránylag olcsónak kéne lennie, hogy a notebookokkal versenyezni tudjon. Igaz, hogy ez nem egészen arra való, de nekem azért dilemmát jelentene, hogy notebookot hordjak vagy ilyet, mert előbbi mégiscsak jobban használható. -
#26 Hivatalos oldal. -
#25 A beépített GPS-nek őszíntén szólva nagyon örülök, de nem tudom igazából, hogy Mo. térképpel rendelkező szoftver létezik-e Symbianra. -
#24 najó egy játékban van kis millió dolog meg ezer probléma kérdés de egy mibolba? -
#23 "kommunikátortulajdonosnak"
megszentsgételeníthetetlenségeskedéseitekért -
#22 -
#21 Figyu.
Nem azér nyitottam ezt a topicot hogy itt téglázzatok.
Fikázni nem itt kell. Akinek teccik és tudja milyen érzés kommunikátortulajdonosnak lenni az írjon. De ilyen ostobaságokat nem szeretnék olvasni. Akinek nagy az vegyen gagyi samsungot meg motorolát. Ez a telefon üzleti célokra készült és a méret mellékes dolog. Amugy sem lehetnek egy 10 cm hosszú telefonon gépelni. -
#20 Egyébként minden kommunikátor olyan, mint egy fél tégla, szóval ezzel nagy újdonságot nem mondtál.
Viszont ez egyáltalán nem baj. -
#19 Mer minek minden játéknak topik? Mér nincs egy olyan hogy játékok azt kész?:) -
#18 johát jol élnek van kapcsolatuk...
amugy helyesbítek. nem a haverom hanem 1 kis pöcs, akinek a seggébőkl is pénz folyik :D -
#17 persze, jövő héten mutatják be, de neki van
persze-persze