Nokia E90 kommunikátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az angol weboldalon nem látok megjelenési dátumot.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Talán a nagyobb kijelzõ?
Már eldöntöttem, hogy az E90-et megvárom, de õszíntén szólva nem tudom, hogy miért kérnek majd el 200 ezret, mivel a P990i-t kártyafüggetlenül láttam 75 ezerért, és a 3G, a PushEmail, a Symbian ugyanúgy benne van.
Szerintem nyáron már nálunk is piacra fogják dobni. De egy két embernél már látták.
Jelenleg 9500-ám van, ami tökéletesen kiszolgál, igaz ami igaz, olykor zavaró tud lenni az állandó nyitogatás, pl zenehallgatásnál. Szal E90-nél ez mindenképp pozitívum.
Az újdonságok 9500-ához képest: 3G, GPS, HSDPA, 3,2 megás kamera, klaviatúra meg lesz világítva, és rezegni is fog.
Én szerintem rögtön veszem majd, ha megjelenik.
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Olcsó viszont nem lesz.
megszentsgételeníthetetlenségeskedéseitekért <#nyes>#nyes>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nem azér nyitottam ezt a topicot hogy itt téglázzatok.
Fikázni nem itt kell. Akinek teccik és tudja milyen érzés kommunikátortulajdonosnak lenni az írjon. De ilyen ostobaságokat nem szeretnék olvasni. Akinek nagy az vegyen gagyi samsungot meg motorolát. Ez a telefon üzleti célokra készült és a méret mellékes dolog. Amugy sem lehetnek egy 10 cm hosszú telefonon gépelni.
Viszont ez egyáltalán nem baj.
amugy helyesbítek. nem a haverom hanem 1 kis pöcs, akinek a seggébõkl is pénz folyik 😄
persze-persze
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Én a 9210i-t használom e-mailezésre már évek óta, bár az adatátviteli sebesség nagyon alacsony, de egyébként hibátlanul muködik a cucc.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A cikk képei egyébként nagyon gyengék, nem is értem, miért publikálnak ilyet.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Itt egy cikk róla képekel.