297
A legújabb kommunikátor!
-
#257 Nahát, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megjelenik a szolgáltatók kínálatában. Az árával kapcsolatban írhatnál majd pár számot, de csakis akkor, ha már megvan és jól működik :) -
LevyASR #256 magentás szolgáltatónál voltam benn ma, egy órát "játszottam" a telefonnal, de csak holnaptól lehet eladni, mert holnaptól szerepel az árlistában.
fél 9kor nyitnak :D -
#255 Grat!
Hol szerzed be? -
LevyASR #254 NA!
Holnap reggel fél 9kor megyek a telefonomért :D -
LevyASR #253 Nem is akarok vele egyenlőre semmit sem tenni, vár a gépemen a telefonra...
ahogy írtam is :D -
#252 Ez jó hír, én végülis ráérek, várok szívesen. -
Supergamer_real #251 CHS-ben a 4GB-s kingston kb 4000 Ft volt.
De ha varsz egy kicsit akkor hasonlo arban talalkozhatsz 6-8 GB-sekkel is - hamarosan. -
#250 Én nem nagyon akarom hekkelni a telefont, a lényeg, hogy most jól működik.
Amire majd szükség lesz, az egy jó kis memóriakártya, illetve várom, hogy a 3G ára radikálisan csökkenjen :-) -
#249 Ja értem.
Nem akarlak megbántani, a terveidet befolyásolni végképp nem, de telefon nélkül szerintem nem sokat érsz vele :D -
LevyASR #248 letöltöttem :DDD -
Supergamer_real #247 Fontosabb product codeok:
0514979: EMEA 1 - UK red
0533332: EMEA 1 - UK mocca
0544294: EMEA 1 - South Africa mocca
0545983: EMEA 1 - South Africa red
0544295: EMEA 2 - Scandinavian1 mocca
0545986: EMEA 2 - Scandinavian1 red
0545807: EMEA 3 - Scandinavian2 mocca
0545988: EMEA 3 - Scandinavian2 red
0546493: EMEA 4 red
0544297: EMEA 4 mocca
0544351: EMEA 5 - German mocca
0545990: EMEA 5 - German red
0548270: SWAP EMEA 5 - German red
0552044: EMEA 7 - France Native red
0552045: EMEA 7 - France Native mocca
0544356: EMEA 8 - Spain mocca
0544357: EMEA 8 - Portugal mocca
0544380: EMEA 9 - Turkey mocca
0546526: EMEA 10 - Czech mocca
0550193: EMEA 10 - Czech red
0544383: EMEA 11 - Greece mocca
0546435: EMEA 12 - Hungary mocca
0544384: EMEA 13 - Poland mocca
0545995: EMEA 14 - Russia red
0544388: EMEA 14 - Russia mocca
0544393: EMEA 14 - Ukraine mocca
0545997: EMEA 15 - Italy red
0544403: EMEA 15 - Italy mocca
0545999: EMEA 16 - Arabia1 red
0544406: EMEA 16 - Arabia1 mocca -
#246 "lehúztam"
Ez mit jelent? :) -
LevyASR #245 lehúztam,már csak telóra várok... :D
jól müxik? -
Supergamer_real #244 Nem kell formazni.
Az uzemido nagyban fugg a felhasznalas modjatol, de a 3-5 meg mindig nagyon jo.
Erdekessegek:
1.)http://www.nimbuzz.com - Skype es MSN E90-re amig nincs Fring.
A kulso kijelzon jol mukodik.
2.) Telefon product codejanak megvaltoztatasa ezzel a programmal lehetseges:
http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm
Utana a megvaltoztatott product codenak megfelelo nyelvu firmware telepitheto (akar a Magyar is) az egesz folyamat kb. 5 klikk.
-
#243 Hülye kérdés: ugye ezt az akksit nem kellett formázni?
Kicsit gyorsabban merül már, mint az elején, bár még pontosan nem tudom, mennyit bír, de a múltkori egy héthez képest, 3-5 napnak látszik most. -
Supergamer_real #242 A csak iPhone-ra optimalizalt youtubenak semmi ertelme mivel mar kesz van a mobil youtube oldal es hamarosan minden tovabbi nelkul menni fog minden mobil keszuleken.... ill... ev vege fele jon a 3-as mobile flash es akkor nativeban tamogatni fogja az E90 a normal youtubeot is... nem lesz a mobilra sem szukseg.
Animalt menut meg ha akarsz talasz / csinalsz e90re is.
En sem szidni akarom az iPhone-t szo se rola, de ketsegkivul nem nekunk talaltak ki. -
#241 Egyetértek, bár E90-tulajként nem stílusos, hogy leszóljuk az iPhone-t, de személyszerint én is úgy gondolom, hogy ezek az animált menük, illetve az iPhone-ra optimalizált Youtube nem azok a funkciók, amik nekünk kellenének.
Egyébként én azért tartok ki a 2110 óta a Nokia mellett, mert a menüje mindvégig követhető és ésszerű maradt. -
Supergamer_real #240 Arrol mar kevesbe beszelnek, hogy hanyan adjak vissza az iPhonejukat (pl. a zDnet foszerkesztoje, aki korabban 1 napig allt erte sorban) mert kb 5 gombnyomas mire tudod hasznalni a legalapvetobb funkciojara (telefonhivas) - kicsit BMW iDriveosnak tunik a tortenet - 15 klikk mire elersz alapveto funkciokat.
Nem beszelve rengeteg featurerol amit beleposzintu telefonok tudnak, de a "hype"-r-super iphone nem :)
De a 2 telefon nem konkurenciaja egymasnak. Az egyik egy high end business phone a masik egy fashion telefon komoly muszaki hianyossagokkal (melynek csak kis resze javithato szoftveresen). -
#239 Még itt sem ment le az E90 ára. Úgy tűnik, hogy kifejezetten jó áron vettük. -
LevyASR #238 gondolom mert az amcsi piacra készült elsősorban, ott meg ugye mindennek nagy feneket kerítenek... -
#237 Egyébként ez érdekes, hogy az iPhone-t ennyivel nagyobb felhajtás övezi, mint az E90-t. -
Supergamer_real #236 Az active standby screen beállításainál megadhatod, hogy mi legyen vagy mi ne legyen megjelenítve. -
#235 Szerintem ez egy hiba lehet, mert ha a naptáram üres, azt írja, hogy "No calendar entries today", de az egy hét múlva esedékes dolgokat is kiírja, ha bármit beírok.
Az ikont sajnos nem tudtam eltüntetni. -
Supergamer_real #234 Legutolsó post az oldal legalján. -
#233 Béka -
Supergamer_real #232 Bocs,klikk ide a képért. -
Supergamer_real #231 Érdekesség:
8GB-s Micro SD kártya Nokia E90-ben.
Állítólag a jövő év (2008 Q1) megjelenő Sandisk 12GB-s és 16GB-s kártyák is menni fognak... -
#230 Én is így vagyok, és nekem sem ártana a fólia.
A kameráról már lejött, de a kijelzők sokkal fontosabbak. -
Supergamer_real #229 Viszont kellene kerítsünk képernyővédő fóliát ... mert a belső kép is elég könnyen koszolódik sajna... a kintin még az eredeti fólia elég jól bírja. -
#228 Főleg, ha azt is belevesszük, hogy Magyarországon vettük meg ennyiért, ahová a Nokia többhetes/hónapos késéssel hozza hivatalosan. -
Supergamer_real #227 Hmm...
Úgy néz ki angliában 650 Fontért vannak pre-orderek (ca. 236.000 Ft) E90-re... Shipping in 2 weeks.
Ezek szerint nem jártunk rosszul egyáltalán. -
LevyASR #226 A másik változás, ami engem nagyon zavar a 9210i-hez képest: ha létrehozok egy naptárbejegyzést (mindegy, milyen típusút) mondjuk jövő hétfőre, akkor az 1 hétig folyamatosan meg fog jelenni a vezérlőpultomon. Erre vajon van valami megoldás?
azt tudod tenni, hogy leveszed a kijelzőről a NAPTÁR ikont. Gondolom akkor nem lesz fenn a hozzá való figyelmeztetés sem...
sztem max így oldható meg.
És aug elején jön a t-m*bilhoz a teló, úgyhogy akkor startolok is ;) -
Supergamer_real #225 Ez esetben installáld fel az ingyenes World Mate-et és a world map menupont a te barátod (pont azt teszi amit lentebb leírtál) :) -
#224 Na jó, belerakni bele lehet, ez oké.
De a 9210i-ben már egy csomó város benne volt, mellé a Föld térképe, hogy lehessen szabadidőnkben topográfiát gyakorolni (az volt a legjobb játék benne), ráadásul még az aktuális napfelkelte és naplemente időpontját is írta. -
Supergamer_real #223 Hehe :)
Világóra van benne. Menu \ clock és nyomj két jobbra nyilat :) Annyit raksz be amennyit akarsz.
De ha letöltöd a worldmate-et abban is van.
Én mind2-t használom, fejlettebb mint ami a 9500ban van. -
#222 Köszönöm.
Nem nagy gond egyébként, így is jól tudom használni a telefont, ezek csak apróságok, amikre felfigyeltem.
Meg úgy látom, hogy a világóra is hiányzik belőle, ami a 9210i-ben benne volt, de igazából ritkán megyek más időzónába :-) -
Supergamer_real #221 Push email: legjobb tudomasom szerint csak ennyit csinal.
A naptaros kerdesedre szerintem a valasz az, h nincs megoldas... De ezt barmelyik tapasztaltabb symbian s60 felhasznalo meg tudja mondani neked. En nem sok s60as telefont hasznaltam korabban. -
#220 Tehát akkor ez a push e-mail egyszerűen azt csinálja, amit egy számítógépes levelezőprogram állandó internetkapcsolat esetén: bizonyos időközönként lekérdezi, hogy jött-e e-mail.
A másik változás, ami engem nagyon zavar a 9210i-hez képest: ha létrehozok egy naptárbejegyzést (mindegy, milyen típusút) mondjuk jövő hétfőre, akkor az 1 hétig folyamatosan meg fog jelenni a vezérlőpultomon. Erre vajon van valami megoldás? -
Supergamer_real #219 Webmester:
A zsanéron belül dupla gumitekercsben futnak át a kábelek (mindkét oldalon). Az amerikai szabványügyi hivatal honlapján találhatóak képek róla (valahol megvolt a link, de már sajna elhagytam). Keress rá, érdemes :)
Taranov:
Igen, csak connectelt állapotban is van adatforgalom, bár mininális, de szabályos időközönként. -
#218 Igen, én sem láttam még másnál :)
Már említettem is lentebb, hogy nekem elvileg a 9500 is megfelelt volna, mert az EDGE sebessége elfogadható, csak úgy gondoltam, hogy ezt az E90-et 5-6 évig használom, és így még talán olcsóbban is kijövök, mintha most vennék egy 9500-át 1-2 évre.