Nokia E90 kommunikátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a 400-as fw van fent, akkor lehet egy format segítene.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Tud valaki olyan progit, amivel PPOE bejelentkezzéssel tudok Wi-Fi-re csatlakozni?
Esetleg gyári Nokia szoftver frissítés erre a dologra?
A névjegyzékem jelenleg 1856 bejegyzést tartalmaz.
Azt vettem észre, hogy az újonnan felvett névjegyeket nem tudom hang utasítással hívni, sõt, a lehetõség sem jelenik már meg az opciókban.
Lehetséges, hogy mondjuk kb. csak 1800db névjegyet lehet hanghívással kezelni???
Nem találtam ilyen limitrõl szóló feljegyzést sehol sem.
Kérlek benneteket, ha tudtok valamit errõl a dologról, írjátok meg nekem.
Más:
A telóm, minden reggel 09:00-09:20-ig, illetve 10:00-10:20-ig használhatatlanul belassul.
Minden gombnyomásra vagy fél perc után reagál, és legalább mégegyszer ennyi idõ, mire a képernyõ megjeleníti a kívánt dolgot, ha egyáltalán megjeleníti.
A hívás fogadását sem tudom a zöld gombbal elvégezni.
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv.: Gutyek
A térképekkel viszont annál inkább.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Engem összesen annyi bánt, hogy nem lehet két böngészõ ablakot egymás mellett megnyitni (vagy legalábbis nem tudom, hogyan).
A hangos navigációt pedig még mindig nem vettem meg, valakinek van róla tapasztalata?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Megvettem a kicsikém én is 😊
Elõtte 2 napig volt egy iPhoneom, de a gyerekbetegségei miatt el is adtam gyorsan.
Az E90-es T-M....-os, nekem meg vodás kártyával kellene használni 😊
Sok függetlenítõt megkerestem már, de még túl új a masina.
Nincs ötletetek?
Ezen a felbontáson a kép mind a kinti mind a benti kijelzõn jó lesz a kép.
További info:
http://nokia-e90.blogspot.com/2007/07/perfect-resolution-for-e90-wallpaper.html
Sok sikert.
Milyen méretû ( pixel x pixel ) képet készítsek Photoshoppal, hogy a belsõ kijelzõt kitöltse?
POntosan, torzítás nélkül...
van tapasztalatotok?
köszi elõre is
Az akku nálam is kb. ennyire bírja, talán a 6310 után a leghosszabb üzemidejû telefonom.
A belsõ billentyûvilágítást a bal legfelsõ gombbal tudod bekapcsolni (az desk alatti - kis villanykörte van rárajzolva - vajon miért? 😊 ).
Van MSN live amúgy E90-re (Symbian Series 60). Keress rá google-ön. Ingyenes és teljesen funkcionáló MSN live.
Nos Agile nem bírt mûködni, eltekintve attól, h folyamatosan fordítva vam a két belsõ gomb. De nem bírt kapcsolódni msn -serverhez sehol sem, se reptéren, se a szigeten, se máshol, ahol wifi van.
Ferihegy 2-n pl semmi nem jön be, csak t-... weboldala!
Belsõ billentyûzeten nincs világítás, vagy csak én nem "látom" 😄
jah, és készenlétrõl annyit, hogy elsõ nap töltöttem a telefont,utána folyamatosan egész nap a széfben pihent, 5mp utáni átirányítással, esti használattal, az sem sokkal.
Mikor hazaértem ,akkor merült le, azaz 6 teljes nap 😉
Mivel két Brando fólia kellett ezért ca. 5.000,- Ft volt.
De meg lehet szokni hamar 😊 Jó nyaralás, nagy meleg van kint 😊
Holnap repülök Korfura, remélem tudom használni..
Utána már egyértelmû Agile?
Az Agile Messengernél a belsõ kijelzõn fel vannak cserélve a gombok, az OK a kilépés, a kilépés az OK.
A külsõ kijelzõn viszont jól megy, én ott próbáltam.
Na ettõl függetlenül egyszer használtam, sajnálom a 3G forgalmi díját az MSN-ezésre 😊
Azt írja az elején, hogy kapcsolatot fog teremteni az internettel.
Nyomok egy OK-t és kilép.
Vagy ezt csak a belsõ kijelzõn csinálja?
Map LOaderben a kis >ra klikkelve kinyílnak a földrészek, és ott látod a méreteket.
Jah, és arra figyelj, hogy nem a PC Suite kapcsolatot kell bejelölni, hanem az "Adatátvitelt"!
Töltsd le a Maploader-t ott pontosan írja, hogy melyik ország térkép mekkora 😊
Örülök, hogy mûködik <#vigyor0>#vigyor0>
3x kellett nekifutnom, mire sikerült letölteni, illetve a telóra feltennie a proginak, 2x lefagyott közben ...
de most OK!
Grazie!
Minden tovabbi nelkul mennie kell.
Lehetosegek:
1.a) Nokia map loader -> Telefonra direktbe
1.b) Nokia map loader -> Vinyora (DVD-re) majd onnan telefonra
2.) A www.smart2go.com-rol is letoltheted az osszes terkepet mivel a Nokia maps ugyanez, csak ez a szerver altalaban gyorsabb 😊
A térképek letöltésére van valami gyors ötletetek? Telón keresztül nem nagyon akar kapcsolódni a szerverhez...
A telefon egyébként király 😉
reggel betettem az "üres" akksit, és este 9kor merült le. Nem egy N95 😄
Nagggggyon korrekt kis telefon, és gyönyörû is ráadásul!
Remelhetoleg nem T firmware-el - az betenne a az rendszeres bugfixeknek.
Igy is eleg rendszeresen jelennek / jelentek meg a firmware frissitesek (Nokia) - a voda-s, T-s custom firwarek sajna altalaban tobb honapos kesessel jelennek meg - ha egyaltalan megjelennek.
Ezzel anno sokat szenvedtem a brit voda-s 9500-ammal.
fél 9kor nyitnak 😄
Hol szerzed be?
Holnap reggel fél 9kor megyek a telefonomért 😄
ahogy írtam is 😄
De ha varsz egy kicsit akkor hasonlo arban talalkozhatsz 6-8 GB-sekkel is - hamarosan.
Amire majd szükség lesz, az egy jó kis memóriakártya, illetve várom, hogy a 3G ára radikálisan csökkenjen :-)
Nem akarlak megbántani, a terveidet befolyásolni végképp nem, de telefon nélkül szerintem nem sokat érsz vele 😄