Nokia E90 kommunikátor

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Tommy
Ha, nem a 400-as fw van a telon, akkor frissítsed, de elõtte mentsd le a számodra fontos dolgokat.
Ha a 400-as fw van fent, akkor lehet egy format segítene.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sziasztok!

Tud valaki olyan progit, amivel PPOE bejelentkezzéssel tudok Wi-Fi-re csatlakozni?
Esetleg gyári Nokia szoftver frissítés erre a dologra?

Sziasztok!

A névjegyzékem jelenleg 1856 bejegyzést tartalmaz.
Azt vettem észre, hogy az újonnan felvett névjegyeket nem tudom hang utasítással hívni, sõt, a lehetõség sem jelenik már meg az opciókban.
Lehetséges, hogy mondjuk kb. csak 1800db névjegyet lehet hanghívással kezelni???
Nem találtam ilyen limitrõl szóló feljegyzést sehol sem.
Kérlek benneteket, ha tudtok valamit errõl a dologról, írjátok meg nekem.

Más:

A telóm, minden reggel 09:00-09:20-ig, illetve 10:00-10:20-ig használhatatlanul belassul.
Minden gombnyomásra vagy fél perc után reagál, és legalább mégegyszer ennyi idõ, mire a képernyõ megjeleníti a kívánt dolgot, ha egyáltalán megjeleníti.
A hívás fogadását sem tudom a zöld gombbal elvégezni.
Van valakinek ilyen tapasztalata?

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Üdv.: Gutyek

Taranov
Nálam is 2-3 perc, vagy még több, de utána nincs gond a jellel.
A térképekkel viszont annál inkább.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én garmin nal próbáltam 2-3perc alatt talál rá a mûholdra nálam(?<#merges3> de amúgy nagyon jó)

Taranov
Nálam nem látszik meg szerencsére.
Engem összesen annyi bánt, hogy nem lehet két böngészõ ablakot egymás mellett megnyitni (vagy legalábbis nem tudom, hogyan).
A hangos navigációt pedig még mindig nem vettem meg, valakinek van róla tapasztalata?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nálam tökéletesen.Jóideje megvan de nagyon rossz, hogy a kijelzõn meglátszik a bill nyoma.Ez ellen lehet valamit tenni?

Taranov
Miért haldoklik ez a nagyszerû topic? Nálatok hogy muzsikál a kommunikátor?

Sziasztok,

Megvettem a kicsikém én is 😊
Elõtte 2 napig volt egy iPhoneom, de a gyerekbetegségei miatt el is adtam gyorsan.
Az E90-es T-M....-os, nekem meg vodás kártyával kellene használni 😊
Sok függetlenítõt megkerestem már, de még túl új a masina.
Nincs ötletetek?
Taranov
Sziasztok, megvette már valaki a Nokia Maps-hez a hangos navigációt?

Taranov
Ti is észrevettétek, hogy a WLAN és a GPS kicsit gyenge a telefonban, legalábbis a PDA-khoz képest?

Mille Grazie!
800 x 615

Ezen a felbontáson a kép mind a kinti mind a benti kijelzõn jó lesz a kép.

További info:

http://nokia-e90.blogspot.com/2007/07/perfect-resolution-for-e90-wallpaper.html

Sok sikert.

Taranov
Én passzolom.

Segítsetek! 😄
Milyen méretû ( pixel x pixel ) képet készítsek Photoshoppal, hogy a belsõ kijelzõt kitöltse?
POntosan, torzítás nélkül...
van tapasztalatotok?

köszi elõre is
Taranov
Akkor ezekszerint jól mûködik a telefon nálad is 😊
Az akku nálam is kb. ennyire bírja, talán a 6310 után a leghosszabb üzemidejû telefonom.

A belsõ világítás-t nem fényszenszor vezérli mint a külsõjét.

A belsõ billentyûvilágítást a bal legfelsõ gombbal tudod bekapcsolni (az desk alatti - kis villanykörte van rárajzolva - vajon miért? 😊 ).

Van MSN live amúgy E90-re (Symbian Series 60). Keress rá google-ön. Ingyenes és teljesen funkcionáló MSN live.

Újra itthon 😄
Nos Agile nem bírt mûködni, eltekintve attól, h folyamatosan fordítva vam a két belsõ gomb. De nem bírt kapcsolódni msn -serverhez sehol sem, se reptéren, se a szigeten, se máshol, ahol wifi van.
Ferihegy 2-n pl semmi nem jön be, csak t-... weboldala!

Belsõ billentyûzeten nincs világítás, vagy csak én nem "látom" 😄
jah, és készenlétrõl annyit, hogy elsõ nap töltöttem a telefont,utána folyamatosan egész nap a széfben pihent, 5mp utáni átirányítással, esti használattal, az sem sokkal.
Mikor hazaértem ,akkor merült le, azaz 6 teljes nap 😉
Taranov
Az nem rossz. Még a Kelenföld sem olyan vészes nekem. Szétnézek majd ezügyben is, de igazából én csak laptopos boltokat ismerek, PDA-hoz még nem volt szerencsém 😊

Kelenföldön... de szerintem bármely PDA boltban megcsinálják neked.... kifújják a port, ujjlenyomatot letörlik és ráteszik.

Mivel két Brando fólia kellett ezért ca. 5.000,- Ft volt.

Taranov
Ezek hol vannak helyileg? Milyen árban volt a téma?

A PDAstoreba bevittem par napja és vágattam méretre Brando foliát... Fel is tették mind belülre mind kívülre.

Taranov
Sajnos az enyémrõl már nagyon le akar jönni a fólia 😞

A belsõ kijelzõn végig fel van cserélve a 2 soft button. De fogod látni, hogy amikor "Send"-et nyomsz az "options" ugrik elõ és vice versa.

De meg lehet szokni hamar 😊 Jó nyaralás, nagy meleg van kint 😊

Taranov
Hát ez jó kérdés, szerintem a belsõ kijelzõn mindig fel van cserélve az a két gomb, szóval nem csak az indításnál.

Grazie!
Holnap repülök Korfura, remélem tudom használni..
Utána már egyértelmû Agile?
Taranov
Köszi, este elszórakozom vele.
Az Agile Messengernél a belsõ kijelzõn fel vannak cserélve a gombok, az OK a kilépés, a kilépés az OK.
A külsõ kijelzõn viszont jól megy, én ott próbáltam.
Na ettõl függetlenül egyszer használtam, sajnálom a 3G forgalmi díját az MSN-ezésre 😊

Az mitõl lehet, hogy Agile Messenger nem indul el?
Azt írja az elején, hogy kapcsolatot fog teremteni az internettel.
Nyomok egy OK-t és kilép.
Vagy ezt csak a belsõ kijelzõn csinálja?

Map LOaderben a kis >ra klikkelve kinyílnak a földrészek, és ott látod a méreteket.
Jah, és arra figyelj, hogy nem a PC Suite kapcsolatot kell bejelölni, hanem az "Adatátvitelt"!
Taranov
Mindenesetre örülök, hogy már hárman tudjuk megosztani a tapasztalatokat ebben a topikban.

Taranov
Köszi, mostmár lassan tényleg rászánom magam, de eddig nem is igazán csatlakoztattam a telót 😊

Ez országtól függõ. De pl. egy Magyarország simán fel fog menni... ill. néhány kisebb is.

Töltsd le a Maploader-t ott pontosan írja, hogy melyik ország térkép mekkora 😊

Taranov
Mennyit foglalnak ezek a térképek? Elõször kell beszerezni a memóriakártyát, vagy 1-2 ország anélkül is felmegy? 😊

Szívesen.

Örülök, hogy mûködik <#vigyor0>

köszi, megtaláltam.( mármint, amit korábban írtál)
3x kellett nekifutnom, mire sikerült letölteni, illetve a telóra feltennie a proginak, 2x lefagyott közben ...
de most OK!
Grazie!
Ha nem megy a PC suite toltsd le a legujabbat a Nokia oldalarol.

Minden tovabbi nelkul mennie kell.

Mar irtam a terkepletoltest korabban.

Lehetosegek:

1.a) Nokia map loader -> Telefonra direktbe

1.b) Nokia map loader -> Vinyora (DVD-re) majd onnan telefonra

2.) A www.smart2go.com-rol is letoltheted az osszes terkepet mivel a Nokia maps ugyanez, csak ez a szerver altalaban gyorsabb 😊

kasokaa
aki szereti a nokiát mindenképpen nézze meg ezt!!!

Taranov
A térképletöltés engem is érdekelne. Sajnos a Nokia PC Suite-ot sem tudtam felrakni, mert a felhasználói licenszszerzõdésen nem tudok túllépni, nem látok elfogad gombot.

Nekem 150 + 1 év hûség-ben van. De nem érdekes, nem akarok szolgáltatót váltani.
A térképek letöltésére van valami gyors ötletetek? Telón keresztül nem nagyon akar kapcsolódni a szerverhez...

A telefon egyébként király 😉
reggel betettem az "üres" akksit, és este 9kor merült le. Nem egy N95 😄
Nagggggyon korrekt kis telefon, és gyönyörû is ráadásul!
179 + 2 ev huseg (magyarul eleg jo arban vettuk meg mindig).

Remelhetoleg nem T firmware-el - az betenne a az rendszeres bugfixeknek.

Igy is eleg rendszeresen jelennek / jelentek meg a firmware frissitesek (Nokia) - a voda-s, T-s custom firwarek sajna altalaban tobb honapos kesessel jelennek meg - ha egyaltalan megjelennek.

Ezzel anno sokat szenvedtem a brit voda-s 9500-ammal.

Taranov
Nahát, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megjelenik a szolgáltatók kínálatában. Az árával kapcsolatban írhatnál majd pár számot, de csakis akkor, ha már megvan és jól mûködik 😊

magentás szolgáltatónál voltam benn ma, egy órát "játszottam" a telefonnal, de csak holnaptól lehet eladni, mert holnaptól szerepel az árlistában.
fél 9kor nyitnak 😄
Taranov
Grat!
Hol szerzed be?

NA!
Holnap reggel fél 9kor megyek a telefonomért 😄
Nem is akarok vele egyenlõre semmit sem tenni, vár a gépemen a telefonra...
ahogy írtam is 😄
Taranov
Ez jó hír, én végülis ráérek, várok szívesen.

CHS-ben a 4GB-s kingston kb 4000 Ft volt.

De ha varsz egy kicsit akkor hasonlo arban talalkozhatsz 6-8 GB-sekkel is - hamarosan.

Taranov
Én nem nagyon akarom hekkelni a telefont, a lényeg, hogy most jól mûködik.
Amire majd szükség lesz, az egy jó kis memóriakártya, illetve várom, hogy a 3G ára radikálisan csökkenjen :-)

Taranov
Ja értem.
Nem akarlak megbántani, a terveidet befolyásolni végképp nem, de telefon nélkül szerintem nem sokat érsz vele 😄

letöltöttem 😄DD
Oldal 1 / 6Következő →