FPS-kalauz 2007: a nehézbombázók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A crysis meg akaráki akármit mond egy grafikai motor reklám elsz (sztem) mert ha nem lenne ez az übergrafika a kutyát se érdekelné nem ? Viszont ezzel szemben a Stalker nem valami jó grafikailag (még Dx8-as elemel megtalálható benne)de játékélmyén biztos többet nyújt egy mutansos hentnél mint ahogy azt te beállíitottad. ETQW meg multi hent lesz ütõs grafikával ez igaz de valahogy jobban szeretem multi játékokat mint a single-ben való hentelést , persze nem egy jatkkal jacottam mar ami jó volt single-ben (Far Cry, Half -Life 2 , Half-Life 2 Epi ONE)de legalább ezekrõl már tudok vélemyént alkotni mert láttam már de Crysis -rõl nem mert nem lattam csak képeket meg videót na puff...
Ennek ellenére bízok benne, hogy a Crysis nem követi a FarCry példáját. Sajnos az Ubisoft nyomása miatt lett olyan az FC amilyen, EA-nál jobb körülmények vannak.
Az ágyat sem szánkónak használom, pedig lehet, hogy azt is lehet vele.
A képek alapján a game kidolgozottnak tûnik...tûnik de nem az, a háttér az katasztrófa.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Meghogy fos a videó. Bazmeg ilyen minõségû és kész, ez nem a játék hibája. AKkora baromságokat tudtok mondani, hogy nagyanyámat is lekörözitek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A gémerek nagy része úgyis megvárja míg lemegy a DX10 -es cuccok ára. Legalábbis én biztos.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
A Crysis meg ha minden igaz, nagyon is jó játék lesz, tessék megnézni a Far Cry-t.
wiki
Az Epic üdvöskéje lehet bármilyen jó,a '99 hangulatát nem tudják már visszahozni,max megközelíteni(lentrõl)...
de majd elválik
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro