76
  • atomka91
    Legutolsó Oldalon a cikkből a legalsó 4 kép közül jobb felsőn nézzétek meg a kép bal szélén lévő katonának az ujját ami a ravaszon van :D kicsit durva :D hogy lehet igy meghuzni a ravaszt ?:)
  • Sanyix
    "s nemvolt optimalizálatlan ahogy mondod, max gyenge volt a géped" LOL? Az optimalizáltság pont azt jelenti hogy gyenge gépen elmegy, szal ezzel most leírtad hogy optimalizálatlan :)

Amúgy sztem is csak egy grafikai techdemo, látható is az előzetes infokból. Miből is áll az előzetes info? Screenshotokból, amin a csillivilli grafikát mutogatják, ami mellesleg helyenként igénytelenül hülyén néz ki.
  • Inquisitor
    "De a mostani játékok alapján amiket az ubisoft kiad, a crysis szerintem már geforce 7600 gt-n is élvezhetetlenül fog akadni..."

Mi köze az UBI Softnak a Crysis gépigényéhez? Oké, hogy kiadtak olyan optimalizálatlan szutykokat, mint a R6 Vegas és a GRAW, de azok Unreal Engine 3.0-án mennek, nem pedig Cry Engine 2.0-án :)
  • Skeez
    Ave!
    Crysisben a nanokütyü nem újdonság. Deusex 1ben, ha más formában is, de talákozhatott ilyennel a nagyérdemű. Az AI és a körnayzet fizikája lehet az, ami nagyot durranhat.
  • dcyrax
    mikor jelenik a duke ?
  • Balumann
    FarCry nem volt optimalizálatlan, még egy geforce 4-el is élvezetes volt a grafikája. Játékmenet is jó volt akkoriban én szerintem, az AI is, meg minden.
    De a mostani játékok alapján amiket az ubisoft kiad, a crysis szerintem már geforce 7600 gt-n is élvezhetetlenül fog akadni..., de a játék uncsi, mint legtöbb átlagos fps-ben.

Az EA játékait én meg mindig nagyon szerettem, Mohaa, Battlefield-ek, C&C Renegade, meg még sok más. Bár én főleg multiplayer kedvelő vagyok.
  • Inquisitor
    "Crysis egy grafikai motor reklám engem nem érdekel akármilyen szép is ha játékélmény amit nálam a stori biztosit egyenlő a 0-val ..."

Azért ha az ember kiad egy zsák pénz egy SZÉP FPS játékért, akkor az is lehet szempont, hogy milyen MOS-okat lehet kihozni hozzá. És a Crysis játékmenete engem se nyűgőz le annyira, mint a BioShock vagy a Stalker, de a gyönyörű GFX és fizikai motor alá akár még egy kanadjátékot is össze lehetne hozni ...
  • Inquisitor
    Az oké, hogy miért e három cím került ide, de reménykedjünk benne, hogy az QW-ET idén kijön, mert már elhalasztották párszor ...
  • Ability
    EA-t mindenki leszarozza. Pedig hidd el, lehet, hogy szar tömegjátékokat gyártanak, de többet áldoznak a fejlesztésre, és nem szabnak teljesítehetetlen határidőt.

FarCry pedig optimalizálatlan volt. Hidd el. Multiba jött elő nagyon. Brutál gépekkel közelharcba 30 FPS. Na ez a "LOL". Majd próbáld ki. Legszebb az egészbe, hogy ha laggol egy szerver, (magyaroknak mindegyik laggol) akkor az FPS is beesett. Ez nem "LOL"?
  • Micsu
    hát a far cry ahhoz képest hogy techdemonak indult nagyot ütött, kva jó játék volt sztem, és nemvolt optimalizálatlan ahogy mondod, max gyenge volt a géped, hát adx10ben nyugodj mg a crysys még optimalizálatlanabb lesz, azmeghogy az eanál jobbak a körülmények azmeg lol
  • atomka91
    Helyesírásért elnézést kérek mert az nem megy na :)
  • atomka91
    Kandhur már megbocsáss de jacottal mar crysis béájával esetleg ? Én viszont jacottaqm stalker bétájával és elmondhatom róla h nem egy idióta mutánsos játék mivel ez nagy részében RPG lesz ezért nem is került be ebbe a cikkbe...
    A crysis meg akaráki akármit mond egy grafikai motor reklám elsz (sztem) mert ha nem lenne ez az übergrafika a kutyát se érdekelné nem ? Viszont ezzel szemben a Stalker nem valami jó grafikailag (még Dx8-as elemel megtalálható benne)de játékélmyén biztos többet nyújt egy mutansos hentnél mint ahogy azt te beállíitottad. ETQW meg multi hent lesz ütős grafikával ez igaz de valahogy jobban szeretem multi játékokat mint a single-ben való hentelést , persze nem egy jatkkal jacottam mar ami jó volt single-ben (Far Cry, Half -Life 2 , Half-Life 2 Epi ONE)de legalább ezekről már tudok vélemyént alkotni mert láttam már de Crysis -ről nem mert nem lattam csak képeket meg videót na puff...
  • Ability
    FarCry-t nem tudom hova dicséritek. A vetélytársaihoz képest megszégyenítő grafikája volt akkoriban, de ennyi. Optimalizálatlan volt a graf motor, és ez multi alatt jött ki a legjobban. A története 0, élvezhetetlen egysíkú játék, ahol az MI-t mindig ki lehetett számítani. Multiba meg ne menjünk bele, mert csak ideges leszek, hogy egy ilyan szarral játszok még mindig.

Ennek ellenére bízok benne, hogy a Crysis nem követi a FarCry példáját. Sajnos az Ubisoft nyomása miatt lett olyan az FC amilyen, EA-nál jobb körülmények vannak.
  • roliika
    Fú de régen játszottam jó játékkal...talán 4 éve a Sonic Adventure DreamCasten... :D Namajd ha sok pénzem lesz, azért veszek 1 PS3-at, videókari, meg alaplap gyártók meg bekaphatják, munkára jó a noti is, játékra meg van más.

Az ágyat sem szánkónak használom, pedig lehet, hogy azt is lehet vele.

A képek alapján a game kidolgozottnak tűnik...tűnik de nem az, a háttér az katasztrófa.
  • kanduhr
    Vki itt írta hogy szar a sztorija meg a grafikán kívül minden középszerű benne.(és inkább Stalkert meg Quake Warst vár, amelyek közül egyik multi hent, a másik meg egy elbasztott mutánsos játék) Mondok én neki vmit: menjen és akassza fel magát és dobja ki a gépét. Már a Far Cryban a lehető legjobb MI volt az ellenfeleknél, ami még élvezetesebbé tette a játékot
    Meghogy fos a videó. Bazmeg ilyen minőségű és kész, ez nem a játék hibája. AKkora baromságokat tudtok mondani, hogy nagyanyámat is lekörözitek.
  • Enlight
    Ez így van, de ugyanúgy az is okoskodás, aki már előre megmondja, hogy ez lesz a legjobb, anélkül, hogy kipróbálta volna. Kiadják, aztán majd kiderül. És akkor akinek majd igaza lesz, az nagyképűen verheti a mellét, hogy "hát én megmondtam!" :)
  • NeoMaN
    Quake Wars multit akarok, többi nemérdekel.
    :D
  • p00h
    nemtom mér szapuljátok crysist mikor még ki se próbáltátok... far cry annó se csak grafikában volt jó, a játékmenet is marhajó volt szvsz... és sztem a crytekben lehet bízni, hogy nem csak a graikára épít... ténlyeg nem értem az embereket akik ki se próbálták és már leírják, fikázzák... a puding próbája az evés addig meg nem kell okoskodni
  • Sanyix
    Hát nemnagyon vágod a dolgot. Már összel kiadhatták volna, mert rég kész van, de a thq azt mondta hogy márciusban kiadva üzletileg sikeresebb lehet, és addig várjanak, szal nem rázott gyatyába senkit, csak hátráltat.
  • Atees1987
    talán játszottál már vele?
  • nedudu
    Ilyen fos elmosott grafikára veritek a nyálatokat 2007-ben? Nagyon király vissza a 3DFX korába.
  • bertino
    ja, gyönyörű renderképek, mi ? :D
  • InfectedMann
    Pedig sok beteg fanatikus lesz aki képes lesz egy komplett gép áráért venni egy vidókarit.
    A gémerek nagy része úgyis megvárja míg lemegy a DX10 -es cuccok ára. Legalábbis én biztos.
  • Tobacco
    a játékhoz csomagolnak is video kártyát? nem hiszem, és én nem fogok 2 x360 áráért videkártyát venni, nem ér annyit az egész.
  • 1hengeresVmotor
    az agyam eldobom a képeken
  • Newfronter
    Látom nem vágod a dolgot. A THQ egy KIADÓ. És ő tőle függ mikor adja ki.

A Crysis meg ha minden igaz, nagyon is jó játék lesz, tessék megnézni a Far Cry-t.
  • Atomy
    A torténelmi hitelesség kedvéért nem a Doom-al kezdődött az fps stílus hanem előtte már volt a Wolfenstein 3D aminek a motorját az Ultima Underworld: The Stygian Abyss techdemo inspirálta.
    wiki
  • Cleawer
    Miéert van olyan érzésem hogy az RT:QW-t már kiadták csak Return to Castle Wolfeinstein néven?Más graf,ás nevek,de ugyan az,csak az veszett jó volt multiban.

Az Epic üdvöskéje lehet bármilyen jó,a '99 hangulatát nem tudják már visszahozni,max megközelíteni(lentről)...
    de majd elválik
  • Ren
    A Stalker azért nem jelent meg, mert a készítők fűt-fát igértek, de elkészülni valahogy nem akartak. Az utobbi kb 1 évben a THQ gatyába rázta őket és így végre talán megjelenik elöbb-utóbb
  • scorpeeon
    Én mind3-at nagyon várom :)
  • sweech
    a thq miatt nem jelent még meg a stalker
  • atomka91
    Crysis egy grafikai motor reklám engem nem érdekel akármilyen szép is ha játékélmény amit nálam a stori biztosit egyenlő a 0-val szal azt ugy ahogy van leszarom :) persze - persze megnézem de nem hiszem h az nekem nagy örömöket fog okozni .... Enemy Terrority : Quake Wars érdekel engem is legjobban + Stalker amiről már tudjuk h március 16.-án jönni fog, mivel THQ átvette a fejlesztést és ők nem nagyon szoktak tologatni ... Amugy a cikk egész jóra sikerült az egyébként elég szar Németh Szabolcs cikkekhez képest VÉGRE VAN TARTALOM és nem anyira sablonos az egész , na pontosan így kéne Szabolcs ... :)
  • BCs design
    az baj hogy csak grafikában jó de minden másban közép szerü :D
  • sweech
    engem a ET érdekelne a legjobban, de az a gyanúm hogy nem fogom megtudni milyen :p
  • Vakeraka
    Crysis-t dobják már piacra a többi nem érdekel:)