FPS-kalauz 2007: a nehézbombázók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyesírásért elnézést kérek mert az nem megy na 😊
Kandhur már megbocsáss de jacottal mar crysis béájával esetleg ? Én viszont jacottaqm stalker bétájával és elmondhatom róla h nem egy idióta mutánsos játék mivel ez nagy részében RPG lesz ezért nem is került be ebbe a cikkbe...
A crysis meg akaráki akármit mond egy grafikai motor reklám elsz (sztem) mert ha nem lenne ez az übergrafika a kutyát se érdekelné nem ? Viszont ezzel szemben a Stalker nem valami jó grafikailag (még Dx8-as elemel megtalálható benne)de játékélmyén biztos többet nyújt egy mutansos hentnél mint ahogy azt te beállíitottad. ETQW meg multi hent lesz ütõs grafikával ez igaz de valahogy jobban szeretem multi játékokat mint a single-ben való hentelést , persze nem egy jatkkal jacottam mar ami jó volt single-ben (Far Cry, Half -Life 2 , Half-Life 2 Epi ONE)de legalább ezekrõl már tudok vélemyént alkotni mert láttam már de Crysis -rõl nem mert nem lattam csak képeket meg videót na puff...
Ability
FarCry-t nem tudom hova dicséritek. A vetélytársaihoz képest megszégyenítõ grafikája volt akkoriban, de ennyi. Optimalizálatlan volt a graf motor, és ez multi alatt jött ki a legjobban. A története 0, élvezhetetlen egysíkú játék, ahol az MI-t mindig ki lehetett számítani. Multiba meg ne menjünk bele, mert csak ideges leszek, hogy egy ilyan szarral játszok még mindig.

Ennek ellenére bízok benne, hogy a Crysis nem követi a FarCry példáját. Sajnos az Ubisoft nyomása miatt lett olyan az FC amilyen, EA-nál jobb körülmények vannak.
Fú de régen játszottam jó játékkal...talán 4 éve a Sonic Adventure DreamCasten... 😄 Namajd ha sok pénzem lesz, azért veszek 1 PS3-at, videókari, meg alaplap gyártók meg bekaphatják, munkára jó a noti is, játékra meg van más.

Az ágyat sem szánkónak használom, pedig lehet, hogy azt is lehet vele.

A képek alapján a game kidolgozottnak tûnik...tûnik de nem az, a háttér az katasztrófa.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Vki itt írta hogy szar a sztorija meg a grafikán kívül minden középszerû benne.(és inkább Stalkert meg Quake Warst vár, amelyek közül egyik multi hent, a másik meg egy elbasztott mutánsos játék) Mondok én neki vmit: menjen és akassza fel magát és dobja ki a gépét. Már a Far Cryban a lehetõ legjobb MI volt az ellenfeleknél, ami még élvezetesebbé tette a játékot
Meghogy fos a videó. Bazmeg ilyen minõségû és kész, ez nem a játék hibája. AKkora baromságokat tudtok mondani, hogy nagyanyámat is lekörözitek.
Ez így van, de ugyanúgy az is okoskodás, aki már elõre megmondja, hogy ez lesz a legjobb, anélkül, hogy kipróbálta volna. Kiadják, aztán majd kiderül. És akkor akinek majd igaza lesz, az nagyképûen verheti a mellét, hogy "hát én megmondtam!" 😊
NeoMaN
Quake Wars multit akarok, többi nemérdekel.
😄

nemtom mér szapuljátok crysist mikor még ki se próbáltátok... far cry annó se csak grafikában volt jó, a játékmenet is marhajó volt szvsz... és sztem a crytekben lehet bízni, hogy nem csak a graikára épít... ténlyeg nem értem az embereket akik ki se próbálták és már leírják, fikázzák... a puding próbája az evés addig meg nem kell okoskodni

Sanyix
Hát nemnagyon vágod a dolgot. Már összel kiadhatták volna, mert rég kész van, de a thq azt mondta hogy márciusban kiadva üzletileg sikeresebb lehet, és addig várjanak, szal nem rázott gyatyába senkit, csak hátráltat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

talán játszottál már vele?
Ilyen fos elmosott grafikára veritek a nyálatokat 2007-ben? Nagyon király vissza a 3DFX korába.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

bertino
ja, gyönyörû renderképek, mi ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

InfectedMann
Pedig sok beteg fanatikus lesz aki képes lesz egy komplett gép áráért venni egy vidókarit.
A gémerek nagy része úgyis megvárja míg lemegy a DX10 -es cuccok ára. Legalábbis én biztos.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tobacco
a játékhoz csomagolnak is video kártyát? nem hiszem, és én nem fogok 2 x360 áráért videkártyát venni, nem ér annyit az egész.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

az agyam eldobom a képeken<#vigyor2>

Látom nem vágod a dolgot. A THQ egy KIADÓ. És õ tõle függ mikor adja ki.

A Crysis meg ha minden igaz, nagyon is jó játék lesz, tessék megnézni a Far Cry-t.
A torténelmi hitelesség kedvéért nem a Doom-al kezdõdött az fps stílus hanem elõtte már volt a Wolfenstein 3D aminek a motorját az Ultima Underworld: The Stygian Abyss techdemo inspirálta.
wiki

Miéert van olyan érzésem hogy az RT:QW-t már kiadták csak Return to Castle Wolfeinstein néven?Más graf,ás nevek,de ugyan az,csak az veszett jó volt multiban.

Az Epic üdvöskéje lehet bármilyen jó,a '99 hangulatát nem tudják már visszahozni,max megközelíteni(lentrõl)...
de majd elválik

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

A Stalker azért nem jelent meg, mert a készítõk fût-fát igértek, de elkészülni valahogy nem akartak. Az utobbi kb 1 évben a THQ gatyába rázta õket és így végre talán megjelenik elöbb-utóbb

scorpeeon
Én mind3-at nagyon várom 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

sweech
a thq miatt nem jelent még meg a stalker

Crysis egy grafikai motor reklám engem nem érdekel akármilyen szép is ha játékélmény amit nálam a stori biztosit egyenlõ a 0-val szal azt ugy ahogy van leszarom 😊 persze - persze megnézem de nem hiszem h az nekem nagy örömöket fog okozni .... Enemy Terrority : Quake Wars érdekel engem is legjobban + Stalker amirõl már tudjuk h március 16.-án jönni fog, mivel THQ átvette a fejlesztést és õk nem nagyon szoktak tologatni ... Amugy a cikk egész jóra sikerült az egyébként elég szar Németh Szabolcs cikkekhez képest VÉGRE VAN TARTALOM és nem anyira sablonos az egész , na pontosan így kéne Szabolcs ... 😊
az baj hogy csak grafikában jó de minden másban közép szerü 😄

sweech
engem a ET érdekelne a legjobban, de az a gyanúm hogy nem fogom megtudni milyen :p

Crysis-t dobják már piacra a többi nem érdekel😊

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

← ElőzőOldal 2 / 2