FPS-kalauz 2007: a nehézbombázók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudni már hogy mikor jön ki a játék?
Thx
Pont ezek nélkül nem valósághû... a Crysis szerintem eddig a LEGvalósághûbb játék lesz amit valaha csináltak! Fõleg a DX10 és az SM4.0 miatt. Ha neked az Imperium Galactica 1 (ami jó játék volt, de nem a graffal hódított) pl. élethû, akkor inkább menj ki a házad elé és nézd meg, hogy mi az élethû, mert akkor te ezekszerint nem jártál még kint csak a gép elött kockúlsznapi 24 órát. 😛
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
5 marine = 1 sniper, ha tudják hol van.
1 sniper = 50 marine, de csak ha a snipernek a tára max 50-et bir 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
jó lenne, ha az sg.hu-n több ilyen lenne!!
Szerintem helyzet a következõ,a Crysis grafika beállitás szempontjából hasonló lesz mint a Far Cry,alap,gyengébb grafkarival is jól fog futni,de az igényeseknek min.8600GT azt majd meglátjuk.Mindenesetre lesz még nekünk UT2007-is 1 teljesen új fejlesztésû motort kapott(R6-Vegas)is ezt használja már,ja és a Quake újabb kalandok,és még MOHA,STAKLER stb.Tehát mozgalmas év elé nézünk,meg magas villanyszála.szevasztook
élet a legjobb méreg
Én nagyon várom, vártam az UT3-al együtt, de annyit halasztották és halasztják, hogy lehet csak 2008-ban jön, vagy úgy jár mint a Wolfi ET. 😞
Amúgy meg a Crysis-ben elég jópofa multi móka van, picit jobban meg van csinálva, mint a FarCry.
De én azért a Bioshock/STALKER programokat favorizálom jobban 😊
Hát ez az! És eltelt pár év azóta, de még most se sûrûn!
Revieweket a previewek mellé!
AKADÁS-MENTESEN FUTTATTAM A KÖV. KONFIG.-ON:
P3 celeron 733MHz(BIOS-ban 933MHz-re húzva)
256MB SD RAM
GeForce MX440 32MB(amirõl mellesleg elszállt még régen a venti, szal anélkül)
(egy kis tuning: powerstrip)
amúgy a fear-nek télleg jó az ai-ja, de ha jól emléxem, nem a FC-jal egyidõben jött ki.
én többször végigvittem a far cry, pedig sosem sniper-eztek le pisztollyal.
aki a csónakos résznél beilyed, annak ajánlom a super mario-t. abban nem akar mindenki agyonlõni😄
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
egyáltalán nem biztos, hogy jó az AI. Inkább idegesítõ.
Sztem a legjobb AI eddig a FEAR -ban volt.
De az FPS az multiban az igazi.
Kb. 6-7 éve? Nem gondolod, hogy az túl rég lenne? (Segítek: Kr. U. 2000-01-rõl beszélünk😊)
Aki történetorientált, az olvasson könyvet vagy nézzen meg egy kémfilemt vagy mittmén mi.
szal egy szó mint száz az itt összeszedett max 5 game az ami maradandót nyujtott, és ezek közt a far cry-nak semmi szégyenkezni valója nincs..a tech demó erõs túlzás, kb olyan mintha az mondanám, az op, és az arma csak szimulátorok, nagyon réteg stuffok, és ezen mivoltuk révén sosoem jutnak el a tömegekhez, ergo nem sikeresek😊
grafika mondjuk mehetne a half life2 is, mert hogy nálam nem az számít hogy directx hányat használ, és hogy mennyire van tele csillivilli seder 201.43-as idióta effektekkel, hanem hogy a színek a táj, mennyire tûnik valósághûnek. Farcryban olyan minden mintha viasszal lenne bekenve, mûanyag az egész, csak techdemo. A crysisben meg már kék mûanyag lesz minden 😄
Játékmenet: hát hadd ne soroljak fel párszáz játékot 😊
nagyfoku szabadság terén jobb: GTA-k, Operation Flashpoint, Armed Assault, Oblivion, stb.
sikeresebb: az meg a legtöbb sötét játékosnál a grafikai effektektõl, és a reklámtól függ, szal semmit nem jelent.
Vannak benne autók élen a Hummerrel + rengeteg apróság. A stroryja is bejött, szóval ma is megálja ahelyét. De én most a Rainbow Six Vegast tolom, nekem hihtetlenül bejön szerintem ez a 2007-es év single fps-e, mert multiba azért a bf2 és a CS az igazi.
Sõt, nem is értem, miért mondjátok, hogy jó az AI. Egy nagy szar. Komolyan bennem csak az maradt meg, hogy az ellenség egy helyben térdelve lõ. 😄 Semmi mást nem csinál. Semmilyen nehézségi fokozaton. Még MOHAA-ba is kerestek fedezéket, sõt HL1-be is. 😄
Semmit sem jelent a csúcsgépeken is csak szaggatva futó DX 10-es poligonáradat, ha a játékélmény ugyanaz. Mindig csak jönnek az idegenek, azt jóvan.
Persze kinek mi az ízlése. Engem jobban tud érdekelni a reális földi környezetben megtörtént vagy megtörténhetõ ütközetek újra és újrajátszása.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ez remélhetõleg jobb is lesz, nem csak szebb.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Amúgy sztem is csak egy grafikai techdemo, látható is az elõzetes infokból. Mibõl is áll az elõzetes info? Screenshotokból, amin a csillivilli grafikát mutogatják, ami mellesleg helyenként igénytelenül hülyén néz ki.
Mi köze az UBI Softnak a Crysis gépigényéhez? Oké, hogy kiadtak olyan optimalizálatlan szutykokat, mint a R6 Vegas és a GRAW, de azok Unreal Engine 3.0-án mennek, nem pedig Cry Engine 2.0-án 😊
Crysisben a nanokütyü nem újdonság. Deusex 1ben, ha más formában is, de talákozhatott ilyennel a nagyérdemû. Az AI és a körnayzet fizikája lehet az, ami nagyot durranhat.
De a mostani játékok alapján amiket az ubisoft kiad, a crysis szerintem már geforce 7600 gt-n is élvezhetetlenül fog akadni..., de a játék uncsi, mint legtöbb átlagos fps-ben.
Az EA játékait én meg mindig nagyon szerettem, Mohaa, Battlefield-ek, C&C Renegade, meg még sok más. Bár én fõleg multiplayer kedvelõ vagyok.
Azért ha az ember kiad egy zsák pénz egy SZÉP FPS játékért, akkor az is lehet szempont, hogy milyen MOS-okat lehet kihozni hozzá. És a Crysis játékmenete engem se nyûgõz le annyira, mint a BioShock vagy a Stalker, de a gyönyörû GFX és fizikai motor alá akár még egy kanadjátékot is össze lehetne hozni ...
FarCry pedig optimalizálatlan volt. Hidd el. Multiba jött elõ nagyon. Brutál gépekkel közelharcba 30 FPS. Na ez a "LOL". Majd próbáld ki. Legszebb az egészbe, hogy ha laggol egy szerver, (magyaroknak mindegyik laggol) akkor az FPS is beesett. Ez nem "LOL"?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"