76
-
kridiota #76 Az előző jó volt remélem ez is jó lesz. -
n0k0m #75 Azert, hogy a megjelenes napjan leszedd azt a 20 giganyi cuccot, aztan 2 fps-el told dx 9-ben? Nemtokmind1 mikor jon ki? -
emy182 #74 Hali!
Azt tudni már hogy mikor jön ki a játék?
Thx -
Keldor #72 "grafika mondjuk mehetne a half life2 is, mert hogy nálam nem az számít hogy directx hányat használ, és hogy mennyire van tele csillivilli seder 201.43-as idióta effektekkel, hanem hogy a színek a táj, mennyire tűnik valósághűnek"
Pont ezek nélkül nem valósághű... a Crysis szerintem eddig a LEGvalósághűbb játék lesz amit valaha csináltak! Főleg a DX10 és az SM4.0 miatt. Ha neked az Imperium Galactica 1 (ami jó játék volt, de nem a graffal hódított) pl. élethű, akkor inkább menj ki a házad elé és nézd meg, hogy mi az élethű, mert akkor te ezekszerint nem jártál még kint csak a gép elött kockúlsznapi 24 órát. :P -
#71 Frontlines: Fuel of War -
gamer33 #70 És hol a HALO 3 ?!?! Egyértelmű hogy idén ez lesz a legjobb FPS. -
#69 Hol késik már az Unreal Tournament 3? -
irkab1rka #68 snipers 4eva
5 marine = 1 sniper, ha tudják hol van.
1 sniper = 50 marine, de csak ha a snipernek a tára max 50-et bir ;)
-
#67 Csak bírja a gépem ezt a sok szép játékot.... -
dxtr #66 gratulálok!, jó kis összefoglaló.
jó lenne, ha az sg.hu-n több ilyen lenne!!
-
#65 Szeva minden fanatikus FPS harcosnak
Szerintem helyzet a következő,a Crysis grafika beállitás szempontjából hasonló lesz mint a Far Cry,alap,gyengébb grafkarival is jól fog futni,de az igényeseknek min.8600GT azt majd meglátjuk.Mindenesetre lesz még nekünk UT2007-is 1 teljesen új fejlesztésű motort kapott(R6-Vegas)is ezt használja már,ja és a Quake újabb kalandok,és még MOHA,STAKLER stb.Tehát mozgalmas év elé nézünk,meg magas villanyszála.szevasztook
-
Inquisitor #64 "A quake wars zsírkirályság lesz, ..."
Én nagyon várom, vártam az UT3-al együtt, de annyit halasztották és halasztják, hogy lehet csak 2008-ban jön, vagy úgy jár mint a Wolfi ET. :(
Amúgy meg a Crysis-ben elég jópofa multi móka van, picit jobban meg van csinálva, mint a FarCry.
De én azért a Bioshock/STALKER programokat favorizálom jobban :) -
Inquisitor #63 "Én sem értem, mi baj volt a Far Cry-al, akkoriban azt megközelítő grafikát sem lehetett látni, ..."
Hát ez az! És eltelt pár év azóta, de még most se sűrűn! -
Garibaldi #62 Én sem értem, mi baj volt a Far Cry-al, akkoriban azt megközelítő grafikát sem lehetett látni, de szerintem nem sok mindenkinek volt gépe hozzá, hogy teljes szépségében lássa./ a patch-ek nélkül valóban csak átlagosnál kicsit jobb garafika/A hangulatát meg szerintem azóta sem múlták felül a mostani fps-ekben/.De akkor sem a folytatását, hanem a Bioshockot várom legjobban, annak a készítői valami olyat tudnak, mint még a Far Cry készítői sem, ami nem tudom mi, de mindig odaszögezett a gép elé. System Shock 2 az örök első, ebben a műfajban nálam./amíg jobb nem készül/ -
Normal #61 Arról mér' nem jelenik meg cikk, hogy "megjelent a játék, ilyen lett".
Revieweket a previewek mellé! -
M0rph3u5 #60 a far cry optimalizáltságáról...
AKADÁS-MENTESEN FUTTATTAM A KÖV. KONFIG.-ON:
P3 celeron 733MHz(BIOS-ban 933MHz-re húzva)
256MB SD RAM
GeForce MX440 32MB(amiről mellesleg elszállt még régen a venti, szal anélkül)
(egy kis tuning: powerstrip)
amúgy a fear-nek télleg jó az ai-ja, de ha jól emléxem, nem a FC-jal egyidőben jött ki.
én többször végigvittem a far cry, pedig sosem sniper-eztek le pisztollyal.
aki a csónakos résznél beilyed, annak ajánlom a super mario-t. abban nem akar mindenki agyonlőni:D -
kanduhr #59 Hogy helyre igazítsalak, pont itt kérdezte vki hogy toltam-e a Stalker bétájával, erre feleltem, mert okoskodott, hogy az milyen jó. Szóval előbb olvass vissza, aztán okoskodj. -
#58 Engem a Quake Wars nem érdekel, a Crysis igen, mert az olyan lesz, mint a Far Cry :-) -
#57 A quake wars zsírkirályság lesz, de ez a crisis nem érdekel ez amolyan Far Cry szerű valami. -
#56 2,5 milkát 3 év után haladta meg, 1-et fél év alatt. És legtöbb játékból 3 év után már nem is vesznek egy darabot sem :) -
obe #55 5-6 év eltelte után, tegyük hozzá -
#54 Lol játszottál a bétával ami mellesleg egy játékengine volt multi deathmatch-al, pár kisebb pályán :DDD de megmondod ebből a frankót mi? -
sathinel #53 ) én felraktam mostanában a FARCRY progit, és max grafika. Hát jó élmény volt végigvinni a gamét insane módban.Most akadásmentesen rohatulszép grafikával megy. Ahogy elnézem az új gamékat vehetek új gépet, pedig ez a game is gyönyörű, és nem annyival jobb az új játékok grafikája. Minimál story, max csillogás, pár nap és vége a gaménak játékidő...Az FPS-ek világába is elkellene valami olyan mint a fantasy világokban a wow. -
#52 Attól, hogy veteran fokon 200 méterről fejbelő a bot egy pisztollyal még
egyáltalán nem biztos, hogy jó az AI. Inkább idegesítő.
Sztem a legjobb AI eddig a FEAR -ban volt.
De az FPS az multiban az igazi. -
jzombi #51 "Ráadásul már kb 6-7 éve csinálják, és még semmi megrendítőt nem láttunk belőle."
Kb. 6-7 éve? Nem gondolod, hogy az túl rég lenne? (Segítek: Kr. U. 2000-01-ről beszélünk:)) -
kanduhr #50 Toltam én is Stalker bétával, semmi extra nincs benne. Ráadásul már kb 6-7 éve csinálják, és még semmi megrendítőt nem láttunk belőle. Crysisból viszont láttunk in-game videót normális harc közben is, tudjuk mire kell számítanunk, nem érhet sok meglepetés, nem a sztorival akarnak adogatni, hanem játékmenettel. Hiába csinálnak túl csavaros sztorit, ha másodszori végigjátszás alatt a scriptek miatt ugyanaz az élmény, ami hosszútávon nem nyújt maradandót. Bár a Far Cry techdemónak indult, mégis csináltak hozzá egy pont kielégítő történetet, ennél több a Crysisba sem kell.
Aki történetorientált, az olvasson könyvet vagy nézzen meg egy kémfilemt vagy mittmén mi. -
kanduhr #49 Nem mindegyik növény hajlik el. Majd te csinálsz jobbat. -
#48 Hát azért az ofp ~2,5 milliós eladott példányszámát már nem rétegjátéknál is sikeresnek szokták mondani :) -
obe #47 a half-life 2 az valóban méltó vetélytársa a far cry-nak, stori, hangulatban veri, ezért is mondtam hogy a hármas dobogon mindenképp helye van a far-cry-nak...ha túl müanyagosnak tünik a far-cry, akkor ott van a beállítások közt az 5-6 fajta render mode is:cartoon, hidegebb, stb..pláne ha felrakod a z 1.33-at, akkor pedig stalker megszégyenítő égbolt, fények orgiában lehet részed...a nyagfoku szabadságot fps kategóriára értettem( FPS-ekeről beszélünk ugye), tehát gta kilőve... a két sim-el én is egyetértek, meg az oblivionnal is, bár az obli nem tisztán fps, de simán belevehető e kategorába...
szal egy szó mint száz az itt összeszedett max 5 game az ami maradandót nyujtott, és ezek közt a far cry-nak semmi szégyenkezni valója nincs..a tech demó erős túlzás, kb olyan mintha az mondanám, az op, és az arma csak szimulátorok, nagyon réteg stuffok, és ezen mivoltuk révén sosoem jutnak el a tömegekhez, ergo nem sikeresek:) -
#46 grafika, játékmenet, hangok, és nagyfoku szabadság terén jobb, sikeresebb...
grafika mondjuk mehetne a half life2 is, mert hogy nálam nem az számít hogy directx hányat használ, és hogy mennyire van tele csillivilli seder 201.43-as idióta effektekkel, hanem hogy a színek a táj, mennyire tűnik valósághűnek. Farcryban olyan minden mintha viasszal lenne bekenve, műanyag az egész, csak techdemo. A crysisben meg már kék műanyag lesz minden :D
Játékmenet: hát hadd ne soroljak fel párszáz játékot :)
nagyfoku szabadság terén jobb: GTA-k, Operation Flashpoint, Armed Assault, Oblivion, stb.
sikeresebb: az meg a legtöbb sötét játékosnál a grafikai effektektől, és a reklámtól függ, szal semmit nem jelent. -
MongooseHUN #45 ÉN az össszes híres FPS-t végigtoltam és biztion állíthatom, hogy a Far Cry nagyon jó játék ! HL2, Doom 3 versenyből nálam a FC a győztes. Amikor betöltöttem megfofott a hangulata, képvilága és a szabadsága ellenben a doom és a hl szürke egysíkű és begyöpösödött játékmenetével. A grafikája nagyon szép, a fizikája baromi jó az MI az nem rossz, de az a strandos nyaralós hangulat fenomenális.
Vannak benne autók élen a Hummerrel + rengeteg apróság. A stroryja is bejött, szóval ma is megálja ahelyét. De én most a Rainbow Six Vegast tolom, nekem hihtetlenül bejön szerintem ez a 2007-es év single fps-e, mert multiba azért a bf2 és a CS az igazi. -
#44 FarCry realistic-en is kiszámítható. :)
Sőt, nem is értem, miért mondjátok, hogy jó az AI. Egy nagy szar. Komolyan bennem csak az maradt meg, hogy az ellenség egy helyben térdelve lő. :D Semmi mást nem csinál. Semmilyen nehézségi fokozaton. Még MOHAA-ba is kerestek fedezéket, sőt HL1-be is. :D -
HUmanEmber41st #43 Akárhogy is megfeszülnek a programozók, soha sem fogják elérni AI-ban azt a tudást, amit egy tapasztalt FPS játékos tud. Az FPS halála az egyjátékos mód és a botok..
Semmit sem jelent a csúcsgépeken is csak szaggatva futó DX 10-es poligonáradat, ha a játékélmény ugyanaz. Mindig csak jönnek az idegenek, azt jóvan.
Persze kinek mi az ízlése. Engem jobban tud érdekelni a reális földi környezetben megtörtént vagy megtörténhető ütközetek újra és újrajátszása. -
obe #42 ugye a választható öt nehézségi fokozat közül a legnehezebbel toltad? mert ha nem akkor ne állits sületlenségeket..esetleg egy másik játékot említenél ahol az AI ravaszabb volt?...nem tuom megérteni azokat, akiket a far cry nem fogott meg, pláne ha szeretik az fps műfajt..ráadásul már a hajónál abbahagytad?!..tiz prec játék után???..lol, ez olyan mintha egy filmenek csak az elejét nézed meg, azt lefikázod..méghogy techdemó...egy szabadon bejárható trópusi sziget?hány hasonló játékkal találkoztál? egy kezeden biztos meg tudod számolni...akárhogy toljátok itt az elégedetlen fikát, még mindig az fps-ek képzeletbeli dobogójának egyik fokán áll, és ez nem izlés kérdése hanem tény...várom az ellenpéldákat, emlits kérlek olyan fps-t ami: grafika, játékmenet, hangok, és nagyfoku szabadság terén jobb, sikeresebb... -
szurop #41 Künnyű módban kiszámítható az AI, ezért nem abban kell menni. -
#40 Bakker én azthittem, hogy az ubisoft csinálja a játékot, most láttam meg hogy az EA. A cry engine 1 még az Ubisofté volt, ő adta ki a FarCry -t nem, a cry engine 2.0 hogy lett az EA -é? Na mind1, most meglepődtem. Akkor már érdekel a játék :D -
archkoven #39 Nem tudom ki hogy van vele, de én kurvára nem dobtam el magam a Far Cry-tól. A grafika szép volt, de a játék engem sajnos nagyon untatott, még a hajón abbahagytam mert annyira gyengének találtam. Nem hatott meg a AI sem, szerintem nagyon is kiszámítható volt.
Ez remélhetőleg jobb is lesz, nem csak szebb. -
#38 Igen, viszont a katonák szőrszálai széthasogatódtak amikor felrobbant mellettük valami
-
sgember #37 A crysis 2. videóján nem láttam hogy elhajoltak volna a növények, ha keresztül ment a főszereplő. Átment rajtuk, mintha ott sem lettek volna. -
sgember #36 A nagy directx uralomban a Quake Wars a Doom3 OpenGL -s "erősen feltupírozott motorja" lesz? Hajrá!(az opengl miatt)