The Sims Krónikák

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a felbontást akkorára állítottam mint a monitor az ablak módot meg kikapcsoltam és JÓ LETT!!!!!NAGYON SZ😛EN K0sz0n0m
Mike
há tállítsd a monitor felbontásánál kisebbre
meg kapcsold be az ablak módot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

a monitor 1024x768 a sims is ekkora volt és 1280x800 ra állítottam.de nem változott semmi de köcce a betûkombinációt így egyenlõre tudok vele játszani de jó lenne normálisan!Elõre is köszi
Mike
és ha jól emlékszem akkor wasd-vel lehet mozgatni a kamerát

Mike
kicsit több infot

képernyõ felbontása, mire állítottad, stb

sziasztok!Sajnos nem tudok játszani a laptopon a játékkal mert valószínû hogy rossz a felbontás nem teljes képernyõbe van a játék és így nem tudok balra jobbra menni!Hiába állítottam a játék felbontásán nem jó!Nagyon szeretnék játszani nincs valami ötletetek???ELÕRE IS KÖSZI
Nos kiborultam idegileg XD Láttam mit írtatok de én nem találom az oltárokat 😞 valaki légyszi írja le pontosan hol van😊 köszi😊
Sziasztok,elakadtam az elején,hol találok bozótvágó kést?

Igaz én már befejeztem a játékot a krónikákkal, de azthiszem ugyanazon a teleken, ahol voltak az urnák, ott kell elhelyezni õket olyan kis "éjjeliszekrényes köves stílusu oltár"-ra😄
Mike
grafkártyadriver

sziasztok!!
Már régóta játszok a sims2 vel. Nemrég kipróbáltam a krónikákat (mind a 3-at) számítógépen, ahol minden jól mûködött. Viszont, amikor felraktam a laptopomra, akkor sajna a falak pirosan villogtak és tavak szintén.<#confused> Nem tudom mi lehet a baj, hiszen a játék laptopbarát.<#nemtudom> Nem tudja véletlen valaki, hogy miért lehet ez? Esetleg találkozott már valaki hasonló problémával?? Nagyon elrontja a játékélményt!!<#szomoru1><#sir> Elõre is köszi a segítséget!! Üdv.: Petra<#wave>
Mike
olyan kis kõ bibaszok

Sziasztok! Valaki legyen kedves segíteni nekem! Én is az urnáknál ragadtam le, fogalmam sincs hol van a három oltár, ahová el kell helyezni õket... Már össze-vissza kerestem, történetmódot, mindent végignéztem plusz infoért, de sehogy sem jövök rá. Szóval lécci', lécci'!
(Bónusz kérdés: Milyen napló?)<#vigyor2>
Mike
olvasd el a naplót

Shiwo
torrenten

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem tudja vki h hol lehetne letölteni a hajótöröttek krónikáját magyarul????<#confused><#confused><#confused><#szomoru1><#help><#help>
sziasztok ! A tiltott faluban mit kell csinálni a három urnával itt bolyongok de nem találok semmit.aDUMÁROL LECSÚSZTAM MERT A KISLÁNYOM BELEBESZÉLT.
Mike at home
túlélési terv az, ha elhúzol melózni
kattints a simedre

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sziasztok h lehet túlélési tervet készíteni? elakadtam rendesen 😞

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Mike at home
fõmenüben új user, jobbra fent
utána akár magadnak is csináhatsz karaktert, vagy az aalapjátékból is áthozhatsz magadnak valakit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

köszi
És azt hogyan kell?
Mike
de
csinálsz ,agadnak egy új usert és akkor lehet

Hello
Ha egyszer végigvittem a fõ cselekményvonalat akkor nem lehet újra kezdeni a másik szereplõvel?
köszi
Ja az elfeledtem amiért jöttem!
Hol a zongora? Már csak azt kéne feloldani!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Öregednek, de a "küldetésnél" nem csak utána!
Egyébként tényleg nagyon szar a forditás!
Jó a megfogalamzás de a kulcsszavak eltérnek, és ez zavaró lehet!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Mike at home
öregednek

a Hajótörött krónikákban egyáltalán öregednek a simek? mert én nem úgy veszem észre 😛
Nem tudom megfigyeltétek-e, de egy csomó dolog félre van fordítva a magyar verzióban 😄 Néha ez elég zavaró is tud lenni mondjuk 😛
ÁÁÁá tárgytalan, ez a hülye játék rosz utasitást adott, énmeg bedöltem!

Segitsetek, elakadtam<#szomoru1>
Hogy kell elzárni a vizet, hogy a Rémálmosvölgybe jussak?
Elõre is köszi!

CSALÁSOK
------
Figyelmeztetés: Nem minden csalás stabil, és tönkretehetik a játékot. Ha sûrûn használsz csalásokat, elmentett játékaid sérültté válhatnak, és törölnöd kell a mentett játékot. A The Sims(TM) Hajótörött Krónikákat alkalmi és új játékosoknak hozták létre, ezért próbálj csalások nélkül játszani.

A The Sims(TM) Hajótörött Krónikák csalásokhoz a csalás utasításablak megnyitásához egyszerre kell lenyomnod a ctrl-shift-c billentyûket. A csalások kis- és nagybetû érzékenyek.
Az alábbiakban felsorolunk néhány csalást, amit a játékban használhatsz:

exit: bezárja az utasításablakot.

expand: az utasításablakot növelheted vagy csökkentheted vele.

kaching - ezer Simoleont ad a tõkédhez

motherlode - ötvenezer Simoleont ad a tõkédhez

aging off - kikapcsolja az öregedést

aging on - bekapcsolja az öregedést
sziasztok...valaki tudna adni cheat-et a Castway-hez mert elakadtam:S Elõre is köszönöm!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Mike at home
leveleket szedd össue, ott van balra, fent

Sziasztok!
Elakadtam a sámánnál, leült bubblezni és már jópár napja csak azt nyomja. Szerintetek bug? :S pedig beszélnem kellene vele..

msn: [email protected]
sziasztok megint
még annyit kérdeznék, aztán többet nem is irkálok ide, hogy mi a különbség a történetmód végigvitele utáni játszásban, és a második módban? (Hajótörött Krónikák) Ja és még annyit, hogy addig ki fogja írkálni a simem vágyának hogy pl 3 másik simmel "etye-petyézni" akar (nyílt helyen is), amíg nem teljesítem a vágyát? 😛 Vagy ha már lesz gyereke, akkor letesz errõl? 😛
elõre is köszi a válaszokat
megvannak már az urnák, csak alig látszódtak 😛
a munkás kérdésemre viszont még mindig érdekelne válasz
és még egy kérdés: a 3 urna hol található, amit a tiltott faluban kell elhelyezni?
köszi a segítséget mindenkinek, aki válaszolt a privát üzenetbeli kérdésemre, megoldódott a problémám 😊 (és azért nem tudtam a fórumba beírni, mert újonnan regisztrált tag voltam, és 24 órán belül nem enged írni ilyenkor 😛) Még annyi kérdésem lenne, hogy ha felmondom a munkámat, és belekezdek egy másik karrierbe (hogy annak az ajándékát is megkapjam) és késöbb vissza akarok lépni az elõzõ munkámba, akkor ugyanazon beosztásom lesz?
Mike
tábortûz
meggyújtod
utána, reggelizzen/vacsorázzon halat párolva

A hajótörött krónikákban elakadtam, halat kellene fõznöm, de nem sikerül. Mit kell csinálni?
Mike
mondjuk szivem szerint magamhoz vettem volna a leopárdot, de az lement valahová, szal nem lehet leopárdom sehogysem? vagy nem lehet pl. venni?

Mike
áneklõ kövek:
ez egy memóriajáték, el kell ismételned amit lejátszik
én 11-es szintig jutottam, akkor odaadta az éneklõ követ, ami az egyik helyi csajnak kellett

majd át fogsz menni a másik szigetre, de az még odébb van

a leopárddal még ne foglalkozz

sziasztok
hajótörött krónikákhoz
egy kis segitség kéne...van egy olyan rész ,ahol az "éneklõ köves játékkal" kell pötyögni. értem a lényegét ,csak nemtudom mit kell tenni. pl meddig kell csinálni hogy kinyiljon az az átjáró a másikszigetrészre. vagy nem is azért van ott?

meg van egy olyan kapu is ami elõtt egy leopárd van és õ n em enged át ,azzal mit kezdjek? nemtudok továbbmenni.

Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball

Közben megoldódót a probléma bár magam sem tom miért. Újraindítottam és utána hagyta. Már végeztem is. DE Vincent története sztem nem lett olyan jó mint Riley-é.
Mike
öszíntem megmondom, fogalmam sincs

És miért nem tudok taxit vagy fuvart hívni, hogy el tudjunk menni vásárolni?
Mike
szerintem nem kell öregedniük

Na végre sikerült leszednem a Kertvárosi Krónikákat, de sztem vmiért újra kell telepíteni, mert Riley nem öregszik egy napot sem, és el kéne vinnem Dylent vásárolni, de nem tok közterületre menni. Valaki tudja miért, vagy télleg rakjam újra?
amit Mike mondott azzal tisztában voltam. azóta már megoldódott a probléma, télleg a forrásnál kellett hívni ^^ azért thx (:
cseri001
igen, ahogy Mike mondja.. 😊
és ne otthonról, vagyis a ligetbõl hívjad, hanem ahol az ürge adta neked a kagylofont, a Fortyan-forrástól, különben tényleg csak üzenetrögzítõ felel állandóan, viszont ha onnan próbálkozol, akkor rögtön odautazik hozzád a kiválasztott.

Úristen hód, fújd már ki!!!

Oldal 1 / 4Következő →