The Sims Krónikák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg kapcsold be az ablak módot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
képernyõ felbontása, mire állítottad, stb
Már régóta játszok a sims2 vel. Nemrég kipróbáltam a krónikákat (mind a 3-at) számítógépen, ahol minden jól mûködött. Viszont, amikor felraktam a laptopomra, akkor sajna a falak pirosan villogtak és tavak szintén.<#confused>#confused> Nem tudom mi lehet a baj, hiszen a játék laptopbarát.<#nemtudom>#nemtudom> Nem tudja véletlen valaki, hogy miért lehet ez? Esetleg találkozott már valaki hasonló problémával?? Nagyon elrontja a játékélményt!!<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir> Elõre is köszi a segítséget!! Üdv.: Petra<#wave>#wave>
(Bónusz kérdés: Milyen napló?)<#vigyor2>#vigyor2>
kattints a simedre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
utána akár magadnak is csináhatsz karaktert, vagy az aalapjátékból is áthozhatsz magadnak valakit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És azt hogyan kell?
Ha egyszer végigvittem a fõ cselekményvonalat akkor nem lehet újra kezdeni a másik szereplõvel?
köszi
Hol a zongora? Már csak azt kéne feloldani!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Egyébként tényleg nagyon szar a forditás!
Jó a megfogalamzás de a kulcsszavak eltérnek, és ez zavaró lehet!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Hogy kell elzárni a vizet, hogy a Rémálmosvölgybe jussak?
Elõre is köszi!
------
Figyelmeztetés: Nem minden csalás stabil, és tönkretehetik a játékot. Ha sûrûn használsz csalásokat, elmentett játékaid sérültté válhatnak, és törölnöd kell a mentett játékot. A The Sims(TM) Hajótörött Krónikákat alkalmi és új játékosoknak hozták létre, ezért próbálj csalások nélkül játszani.
A The Sims(TM) Hajótörött Krónikák csalásokhoz a csalás utasításablak megnyitásához egyszerre kell lenyomnod a ctrl-shift-c billentyûket. A csalások kis- és nagybetû érzékenyek.
Az alábbiakban felsorolunk néhány csalást, amit a játékban használhatsz:
exit: bezárja az utasításablakot.
expand: az utasításablakot növelheted vagy csökkentheted vele.
kaching - ezer Simoleont ad a tõkédhez
motherlode - ötvenezer Simoleont ad a tõkédhez
aging off - kikapcsolja az öregedést
aging on - bekapcsolja az öregedést
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Elakadtam a sámánnál, leült bubblezni és már jópár napja csak azt nyomja. Szerintetek bug? :S pedig beszélnem kellene vele..
msn: [email protected]
még annyit kérdeznék, aztán többet nem is irkálok ide, hogy mi a különbség a történetmód végigvitele utáni játszásban, és a második módban? (Hajótörött Krónikák) Ja és még annyit, hogy addig ki fogja írkálni a simem vágyának hogy pl 3 másik simmel "etye-petyézni" akar (nyílt helyen is), amíg nem teljesítem a vágyát? 😛 Vagy ha már lesz gyereke, akkor letesz errõl? 😛
elõre is köszi a válaszokat
a munkás kérdésemre viszont még mindig érdekelne válasz
meggyújtod
utána, reggelizzen/vacsorázzon halat párolva
ez egy memóriajáték, el kell ismételned amit lejátszik
én 11-es szintig jutottam, akkor odaadta az éneklõ követ, ami az egyik helyi csajnak kellett
majd át fogsz menni a másik szigetre, de az még odébb van
a leopárddal még ne foglalkozz
hajótörött krónikákhoz
egy kis segitség kéne...van egy olyan rész ,ahol az "éneklõ köves játékkal" kell pötyögni. értem a lényegét ,csak nemtudom mit kell tenni. pl meddig kell csinálni hogy kinyiljon az az átjáró a másikszigetrészre. vagy nem is azért van ott?
meg van egy olyan kapu is ami elõtt egy leopárd van és õ n em enged át ,azzal mit kezdjek? nemtudok továbbmenni.
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball