Elhunyt Anna Nicole Smith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazmeg a biró sirva fakadt, mikor a temetés helyérõl döntöttek. Ezt a képmutató bulvár ribanc világot!
R.I.P. <#rinya>#rinya>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Igazad van.
Biztos sokat ártot neked, minek is sajnálnád, hisz csak egy embertársad volt.
<#kocsog>#kocsog>
Biztos sokat ártot neked, minek is sajnálnád, hisz csak egy embertársad volt.
<#kocsog>#kocsog>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#shakehead>#shakehead>
James Dean sem szerepelt nagyon több, mint 4 filmben . . . mégis . . .
"magyar no info, de fikázom + rosszindulatú vaok" trend 2007
"magyar no info, de fikázom + rosszindulatú vaok" trend 2007
http://www.prisonbreak.atw.hu
"Ha komoly színész lett volna nem csak 4 filmben szerepelt volna."
jajj, ezt ne mondtad volna😊 hadd csapjak a hasamra, geroge eads hetedik éve fõszereplõ a helyszínelõkben és csak egy filmben játszott. neki is kéne szólni, hogy nem színész😊
az már mellékes, hogy természetesen nem 4 filmben szerepelt, de ha számolni akarsz, akkor több filmben volt, mint playboyban. a válasz lényege nem a foglalkozása volt (oda is írtam direkt, hogy bulvárember) de írhatnám, hogy volt tévésorozata is, stb. fogalmam sincs. annyira nem figyeltem.
jajj, ezt ne mondtad volna😊 hadd csapjak a hasamra, geroge eads hetedik éve fõszereplõ a helyszínelõkben és csak egy filmben játszott. neki is kéne szólni, hogy nem színész😊
az már mellékes, hogy természetesen nem 4 filmben szerepelt, de ha számolni akarsz, akkor több filmben volt, mint playboyban. a válasz lényege nem a foglalkozása volt (oda is írtam direkt, hogy bulvárember) de írhatnám, hogy volt tévésorozata is, stb. fogalmam sincs. annyira nem figyeltem.
Ha komoly színész lett volna nem csak 4 filmben szerepelt volna.
Milyen színész volt te hülye! Ex-Playmate volt
White Horse megártott neki
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
már megbocsáss, de ezen jó nagyot röhögtem😊 nem kell sajnálni, nem arról van szó. egy színész volt, bulvárember, de ez a "ahogy olvastam" duna röhej.
rég rossz, ha az ember azok alapján ítél, "ahogy olvassa"
rég rossz, ha az ember azok alapján ítél, "ahogy olvassa"
ahogy olvastam elég nagy drogos, alkholista volt+ ribanc is így hát nem tudom sajnálni