15
-
djukel #15 Bazmeg a biró sirva fakadt, mikor a temetés helyéről döntöttek. Ezt a képmutató bulvár ribanc világot! -
GErYkE83 #14 R.I.P. -
#13 Igazad van.
Biztos sokat ártot neked, minek is sajnálnád, hisz csak egy embertársad volt.
-
pauly #12 -
#11 Én megdugtam volna.. -
atothhu #10 James Dean sem szerepelt nagyon több, mint 4 filmben . . . mégis . . .
"magyar no info, de fikázom + rosszindulatú vaok" trend 2007 -
winnie #9 "Ha komoly színész lett volna nem csak 4 filmben szerepelt volna."
jajj, ezt ne mondtad volna:) hadd csapjak a hasamra, geroge eads hetedik éve főszereplő a helyszínelőkben és csak egy filmben játszott. neki is kéne szólni, hogy nem színész:)
az már mellékes, hogy természetesen nem 4 filmben szerepelt, de ha számolni akarsz, akkor több filmben volt, mint playboyban. a válasz lényege nem a foglalkozása volt (oda is írtam direkt, hogy bulvárember) de írhatnám, hogy volt tévésorozata is, stb. fogalmam sincs. annyira nem figyeltem. -
Mentoloshurkaka #8 Ha komoly színész lett volna nem csak 4 filmben szerepelt volna. -
Mentoloshurkaka #7 Milyen színész volt te hülye! Ex-Playmate volt -
#6 White Horse megártott neki -
winnie #5 már megbocsáss, de ezen jó nagyot röhögtem:) nem kell sajnálni, nem arról van szó. egy színész volt, bulvárember, de ez a "ahogy olvastam" duna röhej.
rég rossz, ha az ember azok alapján ítél, "ahogy olvassa" -
Mentoloshurkaka #4 ahogy olvastam elég nagy drogos, alkholista volt+ ribanc is így hát nem tudom sajnálni -
#3 **miben -
#2 *mibe -
#1 mie halt meg ien fiatalon???