Microsoft: marad a Hotmail név
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok a kérséem az lenne hogy hool tudom emgnézni hotmail on hogy az outlook ba mijen adatokat irjak hogy hol tölcsem le az e-mailjeim ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Pl arra, ha sok képet küldözgetsz sokfelé... igaz még így is nagyon sok... Én pl családi fotóközpontként mûködök, hetente kb 50 megányi képet továbbítok mindenféle rokonoknak... amiket többnyire marhára nem tartok meg... de gmailben megmarad kimenõnek.. és ha kapom azt valamelyik rokontól, hogy az ödönke letörölte a képeket, akkor nem kell megin kiválogatnom a géprõl (ha még megvan) ami neki kell, hanem csak kikeresem gmail-be. Vagy ha havertól csak pár mp3-at akarok átküldeni magamnak, arra is nagyon pöpec.
Sok lehetõség van, nem kell leragadni az egyszerû szöveges leveleknél (bár fontos információközlésben én is ezeket részesítem elõnyben)
Sok lehetõség van, nem kell leragadni az egyszerû szöveges leveleknél (bár fontos információközlésben én is ezeket részesítem elõnyben)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Bocsi, ez kricsinek ment.
Most úgy õszintén, minek 2,8 giga a leveleknek?
Ha valami nagyobb cuccot akarok feltölteni (pl. film, játék) regisztrálok egy tárhelyet, és ftp-vel szépen feltöltögetem. Levelezésnek bõven jó a freemail meg a többi ingyenes szolgáltató.
Ha valami nagyobb cuccot akarok feltölteni (pl. film, játék) regisztrálok egy tárhelyet, és ftp-vel szépen feltöltögetem. Levelezésnek bõven jó a freemail meg a többi ingyenes szolgáltató.
Például az A1274815 nevû usert. <#hehe>#hehe>
Szerintem is Gmail a legjobb , nem mindenhol kap az ember 2,8 gigát a leveleinek...
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
És ez most DjDano és kbupdate -en kívül kit érdekel?
)Yahoo nekem nagyon bejövõs most. Szép igényes használható felület. És elég jól szûri a spam-et. Kaptam kb eddig 5-6 db-ot és azt is spam kosárba rakta.
Hotmail egy kalap szar, akárhogy is hívják... dotmac is szar, freemail is. GMail rulez
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.