234
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#154 kicseréltem. -
#153 az előző topikba (ZTE Blade) kérném a banner kép cseréjét erre
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/15/zteblade.png
ugyanaz a kép, csak reload után már nem jelenik meg (legalábbis nálam), ezzel nem lesz gond, kössz -
#152 kész -
#151 üdv
ezt a képet kérném bannernak ide
köszönöm -
#150 kész -
#149 EZT szeretném IDE
thx -
#148 itt: iphone topik reklámozó. :S -
#147 ezt a képet kérném bannernak ide
amíg nincs jobb :) -
#146 remélem most sikerült túlesni rajta, ha bárki folytatja, megy a tockos. -
#145 iPhone topikban lehetne valami megoldást találni, mert már azon megy a vita, hogy min megy a vita, és ki kezdte, kezd egy kicsit unalmas lenni. -
#144 iPhone topic
A kedves kolléga már hónapok óta ilyen stílusban flame-el, az egy dolog, hogy nem ért egyet valakivel, de unalmas. Ha szépen válaszol neki valaki, akkor is tajparaszt stílusban folytatja, nap mint nap beleköt 2-3 emberbe, személyeskedik, stb - nyilván egy idő után az emberben felmegy a pumpa...
-
WinStar #143 Ismét egy felesleges hozzászólás 2# -
WinStar #142 2. hozzászólás figyelemre méltó sztem!De lehet csak az én szememet szúrja -
#141 ITT a "driod" szót légyszi írjátok át "droid" -ra :) a nagy és a kis címben is :)
köszi a témanyitó nevében is :D -
msstz #140 ezt a csilliárd éve törlésre ítélt topikomat töröljétek már, légy szíves. -
#139 a wapot és a mobilinternetet ne vegyük már egy kalap alá, mégsem kellene keverni a szezont a fazonnal -
#138 htx -
#137 Hali!
Kéretik Ezt a képet bannernek tenni idebe. Kösz. -
#136 és a két koronás nickemet sem amortizálom ilyen szarokkal :( -
#135 legközelebb lófaszt jelentek be, nem topikot :( -
#134 topiknyitó mehet pihenni -
#133 Ebben a hozzászólásban lévő bannert és FAQ-t szeretném berakni a topicba.Köszönöm. -
#132 Sziasztok!
Ezt a bannert szeretnénk ebbe a topikba. -
Verseghy #131 Szerintem ezt nem itt kéne. -
#130 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1170706145]#14 bann :D. vagy pár felkiáltójel. reklám.[/URL] véletlen tévedtem a topikba :D. -
#129 Bannernek lécci:9 Köszi4:D -
Szabi1991 #128 hali, tudná törölni vmeik modi ezt a topikom, utólag rájöttem hogy minimálisan warez és fölösleges :/ -
#127 Zárható topic. -
karajjj #126 neki büntetlenül lehet reklámozni? -
karajjj #125 reklámtopik, szintén zárható és kaphatna egy beutalót is a topiknyitó -
#124 Reklámtopic, zárható, a topicnyitó meg mehet a banamákra. -
#123 Lassan nem kellene hülyeségeket beszélned ebben a topikban... -
#122 Lassan be kéne zárni az összes random sony nokia meg hasonló mobilos topicot mert ez érvénytelenítette őket. -
#121 . -
#120 A T-Mobile topicba szeretnénk kérni fejlécbe berakni ezt a kis HTML oldalt, ha megoldható, valamint a topic átnevezését "T-Mobile internet" topicra. Köszönöm! -
#119 Sehol máshol nem értelmetlen de persze nem meglepő hogy itt az sg-n bezárták -
#118 Ne nyiss értelmetlen topikot, és meg is van oldva a gondod! -
#117 hali
kérnék szépen itt egy teljes offtalanítást sajnos páran úgy élik ki magukat hogy szétcseszik a topikot köszi. -
#116 Üdv! Ezt kellene ide az előző helyett, köszi! -
#115 EZT a bannert EBBE a topikba kellene kirakni. Köszönjük! :)