51
Ki mikor hol és kit tart egyedülálló személyiségnek.
-
#11 leonardo da vinci :0 -
#10 szerintem értelmesebb mint pl egy "Árcsökkenés és új modellek az Opteron családban" vagy "A64 socket 939 tuningolás" esetleg "Intel dual-core" topic, de ez nézőpont kérdése. -
#9 szted ha nem lett volna zseni akkor hogy tudta volna elérni azt amit elért?! Én is elítélem, de akkor is nagy elme volt, csak rosszra fordította a tudását. -
Thanatos #8 a zsenit csak egy hajszál választja el az őrülttől..., meg sokszor a nézőpont... :) -
#7 na mi van itt, egyre több az új értelmes topik?:D pl. "Koreszmék -> bukás?"
amúgy most nemtok hozzászólni, nagyon ki vok fáradva...:) -
#6 Pyx rox! -
#5 Két ellentétes személyiséget hoztam fel, amúgy nemrég láttam róla egy dokumentumfilmet, azért jutott pont ő eszembe. Pont ez az érdekes, hogy akik kiemelkedtek a többiek közül, azok közül egyik oldal pusztításra használta tudását, a másik pedig "építésre". És miért? Teli van a történelem furcsa személyiségekkel. -
blackgamer #4 Hitler nem kéne feszegetni a témát, hogy zseni lenne az főleg badarság és felháborító
tudom csak példát hoztál fel, de választhattál volna jobban is -
#3 téged nem dob ki a google -
#2 pl.: én -
#1 Üdv, megnéztem a keresőben, de nem dobott ki semmit a kulcsszavakra... Szóval a kérdés hogy ki kit tart érdekes vagy utánozhatatlan embernek/személységnek,.. olyan, akihez hasonló nem fog születni mégegyszer.
Például aki nézegetett Hitlerről dokumentumfilmet vagy akár mozifilmet, az rájött már hogy a nézetei olyanok voltak, amilyenek, viszont bizonyos aspektusból egy zseni volt (politikában,szónoklásban,népámításban stb.). Bár őt inkább antikrisztusnak említenénk..
Martin Luther King életrajzát olvasva viszont kijelenthető h ő mindenképp az volt. Gyűjtsünk érdekes történeteket híres történelmi személyekről. Kezdheti aki akarja én is ollózni fogok hamarosan ide.