51
Ki mikor hol és kit tart egyedülálló személyiségnek.
  • Guer
    Dzsingisz Kán
  • armageddon666
    paszmek XD ezt én akartaaam :D rá is kerestem csak aztán rájöttem hogy nemakarok floodolni -.-'
  • Ronny
    emlékeztek arra, hogy milyen állatságnak tűnt az a kirohanása, hogy a német nép végleg elbukott a III. Birodalommal együtt, és ezért le kell rombolni a városokat, elpusztítani az infrastruktúrát, etc.

Száz évvel Hitler halála után a muszlimok lesznek többségben Németországban. Végülis igaza lett! Azt nem merném mondani, hogy zseni volt, hiszen a harctéri parancsai egészen mást mutatnak, de valamit azért tudott.
  • Ronny
    ez egy teljesen jó hozzállás. Nem volt ő antikrisztus bármennyire is próbálják a csökkentek a "Jew" York Times és az ADL nótáját fújni.
  • Ronny
    miért lenne felháborító?
  • SeLFisCH
    jani a kemény
  • Prank
    charles darwin
  • 400Dani
    lál ács ID
  • Brolly28
    Brolly a dbzből
  • Matthew Prosac
    Szerintem Ő is egy unikum!
  • gordon 24
    Ez is igaz.. Nem kevés gyerek volt benne. De persze nem erre gondoltam. Hanem a páncélos haderejére.. Abban az időben az AMerikaiaknak nem volt olyan felszerelése mint a németeknek.. Taroltak is rendesen..
  • Matthew Prosac
    vezérnek semmiképp nem mondhatni, de taktikusnak sem volt az igazi (volt egy két nagyon elbaltázott lépése (Barbarossa-terv).
    a fél világ az túlzás, viszont az akkori németország méretéhez képest hatalmas területeket annektált!
    A hadserege tényleg magas szintű volt, a gyerekeket leszámítva ...
  • gordon 24
    ebbe egyet értünk!! Igaz.. De ő is kellett hozzá.
  • PíszLávJuniti
    Már ne is haragudj, de az hogy rakétát fejlesztett, meg sok más technikai újdonság jött létre, sosem egy vezér érdeme, hanem a mérnököké és a tudósoké.
  • gordon 24
    Elöször is azzal kezdem hogy nem értek semmilyen téren eggett azzal a kondolkodással!!

De.. Ő egy hatalmas nagy vezér volt.. Gondold végig. A Faust2 rakétát ami a mostani rakéták alapja. Kik csinálták és mikor?
    A Tengeralatt járok tovább fejlesztett változatait.
    Ráadásul elfoglalt egy fél világot ugy hogy csak ámult mindenki és várta hogy vége legyen..
    Ezen kívül olyan hadserege volt amit a mai napig megirigyelhetne akárki..

De persze ezek a dolgok mind mind hátérbe szorulnak a tömeggyilkosságok miatt. Amiket ép eszü ember nem csinál..
    De egyébként mondják azt is hogy a zsenit és az idiotát egy hajszál választja el egymástól.. Nála nagyon nagyon vékony vagy talán már nem is volt meg az a hajszál..

• Matthew Prosac
    #18, örülök hogy ilyen sokáig lovagoltok a témán...
  • Goth
    A(z) "PJack" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 44 600 találatból. (0,13 másodperc)
  • Goth
    hitler
  • PíszLávJuniti
    lenin
  • Mirk
    kiemelkedő egyéniségek kultúrától, kortól, környezettől függetlenül bárhol megjelenhetnek
  • baca01
    =======>Sir Winston Churchill<=======
  • _Atti_
    Témában egy kicsit eltérve, de ki mit gondol arról a furcsa tényről hogy ezek a személyiségek a legváltozatosabb környezetből és társadalmi rétegekből kerültek elő.. Mennyire hisztek abban hogy bármely emberből (akár belőletek,belőlem) támadhatnak Hitlerek,Napóleonok?
    Amugy egy pár kapcsolódó cucc akit érdekel az efféle elgondolás:
    Van egy Utolsó vacsora című film az feszengeti ezt a témát..
    A Planescape univerzum istenember frakciójának filozófiája..
  • zoolee
    Áj láv 2. vhs német diktátor....
    Azér nem írok nevet mer akkor ban lenne...
  • Matthew Prosac
    hmm :P

[sok az off]
  • Matthew Prosac
    #22 dicsak! országunk szégyene, Magyarország anti-imázsa generátora.
    #23 szónoklásban zseni volt, nalátod !
    emellett ajánlom a nemtúl izgalmas, ám annál érdekesebb Max című filmet, ami a művészi oldaláról világítja meg.
  • Brolly28
    egyéniség:)
  • Szabi1991
    :P
  • Matthew Prosac
    igen, igen, a topicjában már beszéltük h miért is... emberileg mindenképpen az meg már csak a + hogy sportban mit ért el.
  • Frosty01
    irtózatosan nagy hataloméhség lakozott benne, és ezért mindent hajlandó volt megtenni, nem volt szörny, nem volt szadista, kivégzéseknek sem örült, sőt csak 1et nézett végig, ahol a merénylőit nyírták ki. Zseni egyáltalán nem volt, egyszerüen volt logikája, és nagyon jó szónoki képessége, ami által a tömegeket maga mellé tudta állítani. Ennyi
  • Brolly28
    Gáspár Győző?:D
  • Brolly28
    sebaj
  • majerbélazsák
    Szalacsi Sándor?
  • bertino
    ööö

Puskás Öcsi ? :)
  • Matthew Prosac
    én olyan kulcsszavakkal próbáltam hogy "PJack + korszakos egyéniség"
  • Brolly28
    kidobja itt
  • Matthew Prosac
    Ez nem túl tudományos, de marhaérdekes.
  • Matthew Prosac
    * majd a menet végén 10 (!!!) másodperccel a vége előtt kiütötte Foreman-t.
  • Matthew Prosac
    nekem a sport területén például Muhammad Ali jut eszembe. Érdemes olvasni róla, amin pedig ledöbbentem az a mitikus George Foreman elleni mérkőzése volt...
    Röviden, aki nem járatos a boxban: Ali a 8. menet végéig altatta Foreman-t, a kötelekhez menekült, csak védte magát, majd a menet végén 10 (!!!) másodperccel kiütötte Foreman-t. Világbajnoki címmeccsen. Tudatos taktika volt, el is nevezték rope-a-dope taktikának. Ilyen sportoló egy évszázadban egyszer ha születik...
  • antijuve
    Napóleon
  • Rage47

Nostradamus? :)