112
  • gabber a hun
    #112
    nos aki csevapot(,s hozzá ajvárt) akar enni annak ajánlok madách téren egy fasza kis bisztrot(az elozo tuljék szerbek votak) a madách szinházzal szemben az árkádok alatt :D amugy szerintem kurvára nemigazán a nagyon finom kaja.... de lemegy :D
    ezmost nem reklam ugyi :D
  • Mike at home
    #111
    úgyse fognak
  • Atisz #110
    Lehet hogy másokat azért érdekel...ha csak elgondolkodik rajta, már megérte leírni.
  • Mike at home
    #109
    látom, csak nem sikerült +1 hsz-szel tovább olvasni :)
  • Zenty
    #108
    Miközöd a lapomhoz? Főleg ugy hogy a tiéd se részletes..

    A másik te meg továbbra is egyél sz@rt :D
  • Mike
    #107
    már 70 kiló vagy Janokám :o
  • Mike
    #106
    akkor ezek szerint érdemes ilyet üzemeltetni?
  • Mike
    #105
    mert ma a fikázás világát éljük
  • Mike
    #104
    csak az a kérdés hogy aki odajár azt éredkeli-e a véleményed
    szerintem nem nagyon :)
  • Atisz #103
    A "tocsog a zsírban" kefejezést nem szó szerint kell érteni. A McD kaja csupa szénhidrát, a sültburgonya csupa olaj (most nem térek ki arra hogy ezt milyen melléktermékből készítik - hát nem extra szűz olívaolajból... )
    Sikk a magyaros kajákat szidni, DE arról legalább tudod hogy miből készül. Nincs GMO, nem lejárt szavatosságú. Az utóbbi pár évben derült ki pl. hogy a mangalica zsír milyen jótékony hatású.
    Abban igazad van viszont hogy marha drága a McD-os kaja, én is mindig elcsodálkozom hogy mennyi ember fogyaszt ilyen helyeken. Ilyenkor elgondolkozom hogy talán nem is élünk mi magyarok olyan rosszul. Persze ez hülyeség. Az igazság az, hogy ez a fajta sznobizmus még 16 évvel a McD Magyarországra való "betörése" után is él. Megjegyzem az ilyesmin egy egészséges fogyasztói társadalom 4-5 év alatt túlhalad. Mi sajnos nem.
    Ebből most nem azt akartam kihozni hogy proli aki a McD-be jár, hanem hogy érdemes elgondolkozni azon hogy aki rendszeresen jár, az hosszú távon jól jár-e. Mind az egészséges táplálkozás, mind a takarékosság szempontjából. Szerintem nem...
  • lopbisz
    #102
    Te mekkora fogyatékos vagy! és még mc buzi is
  • Mike
    #101
    Azért élünk hogy élvezzük. Ha ehhez hozzátartozik a mértéktelen zabálás és ivászat, lehet hogy hamar meghalunk, de legalább azt az időt élveztük. Mig ha önmagunkat sanyargatjuk, fix hosszúnak fogjuk érezni az életünket, tudjátok mint a vicc:

    - doktorúr, ha nem iszom, dohányzom és nőzöm, tovább fogok élni?
    - nem, de úgy fogja érezni

    és mielőtt bárki belekötne, az a kis ha szócska nem ok nélkül van ott
  • Mike
    #100
    te meg csúnyán beszélsz
  • Mike
    #99
    ja és hogy ne legyen magas labda, én vagyok Mike at home
  • Mike at home
    #98
    te egyél inkább cukrost zsirt

    ja és kegyeskedj kitölteni az adatlapodat, htx
  • Mike at home
    #97
    de Blur, nyugtasson meg az a tudat, hogy nem vagy egyedül, itt van pl. a haverod is
  • Mike at home
    #96
    látom azért itt is feltünnek okoska megmondóemberek akik megmondják a frankót, jó kis tahó stílusban
    te nem sznob vagy kiscsillag, hanem önimádó :)
  • Mike at home
    #95
    lol
    meki helyett Donpepe vagy virsli

    sry de ez télleg vicces
  • Mike at home
    #94
    ma ha valami finom, akkor jól dolgoztak a vegyészek :)
  • Mike at home
    #93
    a menzés kajában az a jó, hogy nem hízol el tőle, én mindig fogytam suliidő alatt, bezzeg most :(
  • Mike at home
    #92
    én a mekis kaja mindegyikétől hasmenést kapok, kivéve a prémium szenyájuk és a krumpli. burgiban már több mindent ehetek, de ott is leginkább halat szoktam
    de amióta találtam egy vendéglőt ahol elfogadják a kajajegymet, ritkán eszem mekiben, max drive-ban
  • Mike at home
    #91
    Hi Oliapa!

  • Cat #90
    nem a pulykasonka a drága benne, elhiheted. A mekis 250ftos sajtburgerben van egy darab uborkaszelet! Egy ilyenben pedig fullra tele van paprikával, kétféle uborkával, paradicsommal, salátával, hagymával, sajttal, olivabogyóval. Ez a drága. Nézd meg a piacon mennyibe kerül februárban egy kiló paradicsom és egy kiló paprika.
  • OliApa
    #89
    Nálunk az egyik vendéglőben még tavaly is 178 Ft volt egy csumi menü. Ették is a nyugdíjasok ezerrel! De hogy miből állították elő, gőzöm sincs . . .
  • Nexxuss
    #88
    aha. ja. jó olcsó. és szerencsére a hús marha sok benne. 1200ft egy pulyasonkás szendvicsért? a Subwaynál nagyobb átverés nincs.
  • csibcsab
    #87
    hát nemtom ... az is lehet h zsir volt az alájn és csak ráönötték a levest.. itt minden elképzelhető... végül is 100ftért mit vár az ember
  • archkoven
    #86
    "a konyhásnéni rendesen belekavart és ugye az alját is felszette nem kell mondanom tömény zsirthozott fel a felszinre"
    -már bocs, de miféle zsír az ami leül a lábos aljára??:DD
  • hanandi
    #85
    En eleg gyakran eszem a Mekiben, a salijuk peldaul nem rossz es a halas szedvics utan sem erzem ugy magam mint egy tul toltott labda ket labon. Bar a kolomper lehetne egy kicsit kevesbe sos a vege ertekeles szamomra: nem olyan rossz. Es regen volt az a bazinagy szendvics amibol korites nelkul ugy jollaktal mintha egy harom fogasos vacsit ettel volna meg az sem volt rossz.
    Persze tudni kell megaljt parancsolni a kaja rendeles kozben. :-)
  • csibcsab
    #84
    A mekinél is rosszab hely: iskolai menza...

    Újrahasznosítás:

    Iskolai menza... visszaemlékezve pocsék volt... :S először adtak vmi kaját vais annak tünt és milánói makaróniként volt a neve... érdekes módon előző nap húsleves volt de a sok hús nem fogyott el... valósznűleg azt a húst rakták bele ami kimaradt... mivel mikor ettem tisztára éreztem a leves ízét vagy az aromáját (nemtom h mondják)... és a hús is elég ázott volt... ennyit a nem mekis ujrahasznosításról...

    Zsiradékok:

    Nahát milyen jó h lehet látni a sulis menzában h szedik ki a kaját itt konkrétan a levest... a konyhásnéni rendesen belekavart és ugye az alját is felszette nem kell mondanom tömény zsirthozott fel a felszinre.... ráadásul kormos is volt... midnezt a levesben!

    Higénikus környezet:

    Hát igen itt is a menzások viszik a pálmát... rajtuk van az a gumikesztyű de ha meg vannak fázva akkor oda ürítik ki a váladékukat meg minden... az asztalt pedig felmosó vizzel törlik amiben főznek azt pedig hipóval.

    Lejárt szavatosságú termékek:

    Karácsonykor vagy húsvétkor járt a menza kajához kis csoki nyuszi meg csoki mikulás... persze lejártan. És nem is beszélve amit elénk raktak!

    Megbízhatatlan alapanyagok:

    Dögivel:)

    Összegzés: Lehet h finnyás vagyok meg minden de a mekinél is van roszabb hely az iskolai menza... jah amugy a mekis kaják tök finomak... én pl elhizni szeretnék meg minden főleg azért is is jó a mekdonálc:D
  • winnie
    #83
    "Attól, hogy sok ember szereti, még nem lesz valami finom.""

    épp azért szereti sok ember. attól, hogy sok ember szereti, még neked nem lesz finom, ezzel nincs gond. segítek. a finomság elég szbjektív kategória.
  • Lameth
    #82
    Fél órája jöttem vissza mc-ből, toltam két két bigmac-et, és jól laktam. Ja, és ízlett is, szégyenlem is magam rendesen. :D
    Véleményem szerint sajnos a mai magyar lakosság 99%-a nem tudja megítélni, hogy amit eszik, az mennyire hat ki az életminőségére. Én kb. fél éve ettem utoljára mekis kaját a mai előtt. Ha most nyitva lett volna valami más is, akkor nem bigmek-et eszek, hanem valami normálisabbat. Nekem ízlik, kicsit drágának találom, és tudom, hogy egészségtelen, ezért próbálok minél kevesebbet ott kajálni, de szinte teljesen mit eszel mert vagy lejárt a szavatossága és átcímkézték, tele van mesterséges adalékokkal, vagy alapból csak simán sz@r a minősége. Ha totál bio-cuccokat ennék, egy hónapban 80-100k-t kéne kb. kajára költenem, s mivel nem vagyok milliomos, ezért csak a gagyi marad.
  • Cleawer
    #81
    "Egyél szart! 10 milliárd légy nem tévedhet"
    A mekis kaja finomnak tűnik ,de egy vagyon mire jol lakok vele,inkább egy DonP.pizza,vagy baquette és 3 virsli és otthon csinálok egy hotdogot.Esetleg a házi kacsából készített kacsazsíros kenyér + hagyma+paprika.Mi ez ha nem szakrális öngyilkosság a zsír oltárán? ja hogy a kacsát(tyűkot,marhát...) nem szarral + részecske gyorsítókkal etették pár (100)éve,hanem redes naponnevelkedett növénnyel...
  • Keldor
    #80
    Attól, hogy sok ember szereti, még nem lesz valami finom."

    Ez azt jelenti hogy hülye vagy...
  • Blur
    #79
    hahaha. Jogos.
  • archkoven
    #78
    "Egyszeruen nem szeretek közösködni azzal a rengeteg sok gyökér emberrel aki ott étkezik. Nevezzetek sznobnak, de egyszeruen undorito, ami a mcdonaldsokban van. Bemegyek és elhányom magam a sok birkától."
    -én sem járok mcdonaldsbe, de remélem, nem egy helyre járunk, nem szívesen nézegetném evés közben azt az undorító, gyökér, buzi, sznob fejedet. Ha meglátnám azt a birka képed, valószínűleg el is hánynám magam tőle.
  • Blur
    #77
    Azért nem "laktatnak" annyira, mert magas glikémiás indexe van, gyorsan felkurja a vércukrodat, majd le is esik és ujra cukoréhséged lesz.Elhizás biztos "receptje". Attól, hogy nem tocsog az olajban még nem jelenti azt hogy zsirszegény. Ezek szerint biztos megleplek, mikor elárulom, hogy a csoki nem zsirszegény.
    Aki meg azzal jön, hogy már igy is annyi méreg körül élünk, hogy az már rohadtul nem számit, hogy mit eszunk. Pont az számit, hogy mit eszunk hulye gyerek.

    És nem csak azért nem eszek gyakran gyorséttermekbe mert rohadtul egészségtelen. Egyszeruen nem szeretek közösködni azzal a rengeteg sok gyökér emberrel aki ott étkezik. Nevezzetek sznobnak, de egyszeruen undorito, ami a mcdonaldsokban van. Bemegyek és elhányom magam a sok birkától.
    Attól, hogy sok ember szereti, még nem lesz valami finom.
  • Zenty
    #76
    Az a probléma ,hogy te vagy nagyon hülye társadalom zombi.( sg-én ez a többség szal nem kell sirnod nem vagy egyedül.)

    Annyira idiote vagy ,hogy szerinted csak abban a husban lehet tömény zsir amin láthatóan folyik leh az olaj?
    Ettől a pontnál nem is folytatom ,mert lehetne magyarázni csak a kis iqu agyadig nemjutna el.

  • archkoven
    #75
    Mondd te ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?
    Az emberek azért esznek a mcdonaldsben mert ízlik nekik, bármilyen hihetetlen is ez számodra. Nekim is kurvár ízlik a mekis kaja, bár én nagyor ritkán eszem ott mert drágának tartom.
    A mc hamburger szerinted tömény zsír??? Mondd láttál te már hamburgert közelről??
    Egyébként megsúgom annak a tudálékos fejednek, hogy a zsíros kaják mindig nagyon laktatnak, a mc kaja pedig kurvára nem laktat. Most gondolkodhatsz azzl a csökött agyaddal, hogy hogyis van ez!
  • Zenty
    #74
    Amiket mind felsoroltál az igen!
    Vagy legalábis minimumot tarják be ,hogy járvány ne legyen és ne rontsanak anti reklámal magukon ,ezért hosszab távu kinyirásra mennek :D

    "Tocsognak a zsírban?" Ez a legjobban IGEN!
    Mit gondolsz miért szoknak rá az emberek a szar müanyag izre?
    Elöször senkinek se izlik mc hamburger ,de ha ugy hozza néhányszor megeszi kényszerből aztán harmadik alkalomra rászokik és megszokja,és rá fogja hogy izlik neki a tömény zsir + több olyan szar dologal ami + segit a rászokásal.

    Érdemes felmeni mc oldalára és megnézni hány kalória van egy bigmac szendvicsbe.
    És még nem is laksz tőle jól igazán jól kih van ez találva.


  • léry
    #73
    "igazi"
    mert a mekiben műanyagból van gondolom