Kihúzható képernyős mobiltelefon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ezt a jegyzetelési dolgot a nokia 9300i-mel oldottam meg.eleinte kicsit furcsa volt de hamar megszoktam a gépelést(mostmár jobban megy mintha kézzel írnék)és e-book ot is nagyon jó rajta olvasni mert sokkal kissebb mint egy rendes könyv,mindíg velem van és úgy állítom a kontrasztot meg a fényerõt ahogy én akarom.nagyon tuti kis gép.bátran ajánlom mindenkinek
Ja persze. Megveszem többhavi fizetésért vagy jó hosszú hitelre, aztán mire kifizetem már a sok hajtogatástól meg is reped a képernyõ és dobhatom ki mert persze javítani nem fogják. Kell a francnak. 😛
cr3ativ3
Osztálytársammal filozofáltunk ezen, hogy meg lehetne oldlani azt hogy pl. egy laptopot lebutítani annyira, hogy ne legyen veszett drága, tanni bele egy nagy akkumulátort (igaz, akkor nehéz is lesz) ami elbírna vagy 5 - 5,5 órát (rendes tanítási idõ). És ott van elõtted egy szerkezet amin elvileg meg lehetne jeleníteni tankönyveket, pl írásvédett rom-ba tenni az op. rendszert, illerve egy cserélhetõ írásvédett SD kártyára rá lehetne tenni a könyveket, ezen felül lehetne akár egy 2-3 Gb-os SD kártyát tenni bele jegyzetelési dolgok miatt. Elvileg lenne ez csak kivitelezhetõ. Gyakorlailag a papír + ceruza sokkal olcsóbb és igénytelenebb megoldás 😛

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

hen-tes
Kényelmesebb lenne tankkönyveket ilyen formában is kiadni.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gerygrey
Unatkoztam a múltkor a melóhelyemen és a P910 kijelzõjén olvastam végig a tesco titok 😊 könyvet. Szerintem nem gáz, egy jobb felbontású kijelzõ mégjobb lehet, úgyhogy hajrá, örömmel várom ezt a gépet. (bár inkább egy PDA, de ki tudja)

#18 miért ovis? Vannak felnõttek akik úgy rajonganak a tech cuccokért mint az ovis a legóért, ez tény, de mindenkinek megvan a maga zizije, attól még nem gyerekes.
Felbontásról egy szó sem esik. Nem tudja valaki, hogy mekkora?

Egyébként kódoláshoz, tervezéshez (UML) jó jönne egy olcsó A0 méretû (legalább) 72dpi felbontású kijelzõ. :-)
Tetsuo
Én min VGA-PDAt keresek ennyiért. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mo.Organ
Most jönnek majd az ovisok. KELL NEKEM ILYEN. Szerencsétlenek <#idiota>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Nekem pont a PDA háttérvilágítása fárasztja a szemem, de nagyon.
NEXUS6
Nekem is ez jutott eszembe.<#alien>😉))

Amúgy valójában, ez az igazi és valóban foradalmi megoldás a telók funkcióinak különbözõ display igényének megoldására, anélkül hogy a telónak marha nagynak kellene lennie.

Ha csak telefonál/mp3-azik az ember, akkor ne kelljen már egy féltéglát a kezében tartania. Netezésnél, viszont kell a nagy képernyõ, a felbontás növelése ua méret mellett meg csak a sasszemûeknek megoldás.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

GulaSoft
Na most ha minden igaz, ez igazából az e-papír technológiát használja, és igazából nem hajtogatod nagyon. Olyan lehet mint azok a kihúzható mérõszalagok, ebbõl következõen egy irányba kell csak bírni a hajtogatást, tehát fogja bírni. A 10 napot viszont nem értem, állítólag az epapír csak akkor fogyaszt ha lapváltás van.
Ami meg a tft-n való olvasást jelenti, lassan egy éve nem vettem a kezembe könyvet (max szakmait vagy újságot) és ezalatt az idõ alatt kiolvastam vagy 40 könyvet.
A titok nyitja a PDA. Nagy kijelzõ, sötétben is olvasható a háttérvilágítás miatt ami azért annyira szolíd, hogy az ágyunkban alvó feleségemet és az ott alvó pici lányomat sem zavarja.
Egy ilyen PDA ára (ipaq 8350) 40.000Ft (itthon, ebayen még ennyi sincs)
Király! Remélem tényleg jobb lesz a szemnek mint a tft..

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Na, kezd végre értelmes ötlet is csatlakozni egy jó technológiához. Nekem megygyõzõdésem, hogy az eink-é a jövõ, és ez a mobilba integrált kihúzható megoldás pl. egy frappáns, és jó ötlet.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Könyvet olvasni nem jó monitoron. Hiába szép a kép, A TFT-n mégis elfárad a szem.
Kiváncsi vagyok erre a kijelzõre. Még jó is lehet
Griphons
Ez zseniális! Kell ilyen nekem is 😊
És mi a legfelsõ opció? Kedvenc könyvem a Galaxis Utikalauz Stopposoknak e-book verziója <#hehe>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

papabear
Minek? Letöltöd a netrõl és fizetsz a mobilszolgáltatódon keresztül.
Tetsuo
tökmind1 minek nevezzük ez csak egy prototípus ennek a funkciónak, így önmagában nem sokáig lesz, teló, PDA, adattároló.. all in 1 ami végül érintõs PDAra fog hasonlítani.. 1000 ilyen van, még 1ik sem tökéletes, néhány év és télleg megvalósul.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Na tom mit fogok használni ZH-kon<#banplz>
Bith
Persze, automata lesz 😊. Bedobod a lóvét, aztán leszívhatod az anyagot, hehe.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hasonlít az Earth: Final Conflict sorozatban látható telekommunikációs kütyükhöz... <#alien2><#vigyor4>
Teppik Amon
persze ehhez az is kell hogy a napi/heti lapok is kiadjak ilyen formatumban ay ujsagot. Trafikosnal lesz usb csatlakozas is? 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Jó ötlet, kiváncsi vagyok mennyi hajtogatást bír ki a kijelzõ.

Ki nem látta ezt elõre?

Tojesz
Ez már szinte nem is telefon<#szomoru1>