37
  • n3whous3
    #37
    "Ugyanakkor figyelmeztetett mindenkit akinek DirectX 9-es kártyája van, hogy ne nézegessen DirectX 10-es képeket, mert nem fog ráismerni a gépén a játékra akkora lesz a különbség."

    Talán akkor fel kellene rakniuk néhány dx9-es képet, hogy "ráismerhessünk", tisztelt crytek.
  • Lobsterman
    #36
    "elsö kép mintha bugos volna :D (jobb alsó sarok)"
    Nem a kép bugos, ott egy logó volt valszeg és photoshoppal próbálta valaki eltűntetni :)
  • Tinman #35
    DX9-el teljesen jól.
  • picsába
    #34
    SZERINTETEK ATI X1600XTVEL 1 GB RAMMAL AMD 3800-AS PROCIVAL HOGY FUTHAT A GÉPEMEN A CRYSIS?
  • bermuda3
    #33
    a palafeltépő gomb ugyanaz lesz mint az ajtónyitó :D
  • schrank
    #32
    és hogyan tépi fel a palát lesz palafeltépőgomb vagy mi ?
  • hen-tes
    #31
    Ezzel csak az a gáz, hogy ilyen pörgős játékban erre nem igen van igény..
  • Akuma
    #30
    Kicsit vicces a második képen a manusz feje, szinte mosolyogva tekint fel "nekem is van gépfegyverem és nem félek használni" tekintettel... Szóval nem ártana, ha csinálnának végre grimaszokat is, szerintem nagyon sokat dobna a játékon... Egy ilyen tető feltépésnél az a minimum, hogy az ember megrémül, idegesen, gyanakvóan tekint fel és akkor tuti nem ilyen az arca...
  • schrank
    #29
    azt nem értem mire lő 1000 vietkong erre az egy pókemberre
  • St0RmTr00pEr
    #28
    elsö kép mintha bugos volna :D (jobb alsó sarok)
  • bermuda3
    #27
    akkoris szépek ezek a képek :)
    (bár nálam nem a grafika az első)
  • Tinman #26
    Ennyi felfelé mutató jelet már nem teszek be :-)))
  • Tinman #25
  • Atees1987
    #24
    ezt már olvastam a GSOn, (mekkora vita lett belöle)
  • WizArts
    #23
    A crytek előző fps-e, a Far Cry most is kiváló élményt nyújt mindenkinek aki szereti a műfajt. Vannak új modok, szabad a forrás, lehet páyákat gyártani... mi kell még? (az igaz, a netkód a multiban elég gagyi..)
    Emlékezzetek, hogy először azt is vmi geforce mx400-al toltuk 3 éve (én legalábbis). Most néha a 6800gt-vel is megakad (na ez a peccsek miatt.)
    Emlékszem olyanra, hogy nagyobb kari vétele után meglepődtünk a haverokal mennyi minden van még a grafikában amit eddig nem láttunk.

    Nem lesz ez másképp sztem most sem.
    Várom a megjelenést, meg is veszem. Már csak a multi miatt is.

    És az, hogy full grafon majd csak 1-2 év múlva tudom játszani...... ehhez csak annyit: legalább akkor is fog tudni újat mutatni..
  • Indigo
    #22
    Ja, amúgy éppen az OFP-vel játszom, a "Hungarian Revolution of 1956" nevű moddal. Ez meg a másik, hogy a moddolható, és ezzel hosszú játékidőt kínáló programokra az ember szivesebben áldoz, mint egy fél nap alatt kijátszható epizodikus valamire.
  • Indigo
    #21
    A következő játék amit megveszek, az a jósokéves Baldur's Gate gyűjtemény lesz, most így hirtelen nem is tudom melyik az az új játék, amiért hajlandó lennék pénzt kiadni.
  • Indigo
    #20
    Nincs pénzük-nincs pénzük... ez már egy lerágott csont. Hogy miért, azt nem is kell részletezni, meg nem is ide tartozik. Azért vannak emberek, akik igenis megengedhetik maguknak az eredeti játékot, de ők meg is nézik, hogy mit vesznek a pénzükön. És nagyon helyesen teszik. Sajnos a probléma inkább a játékok színvonalában és eredetiségében (jobban mondva: eredetietlenségében) keresendő, szerintem. Ha magamból indulok ki, én sem fogok megvenni egy kétszázötvenharmadik fps-t, ami tulajdonképpen egy sokadjára lenyúzott rókabőr, egy-két apró újítással (amiket persze a fejlesztők mindig "forradalminak" neveznek), és lényegében a "láttuk már" kategóriát erősítik... a sztorik gyengék, sablonosak, "kommerszek", a játékélmény lapos, kevés bennük a lehetőség, és még sorolhatnám. Na ezért van az, hogy nem ruházok be új játékra, hanem inkább előveszem a Gothic vagy a Heroes valamelyik részét, vagy a Warcraft 3-at, vagy mondjuk a Prince of Persia-t vagy Mafiát. Az új half-life epizód kettőt meg maximum lewarezolom, egy fél délután alatt kijátszom, aztán törlöm a francba.
    Kiadók és fejlesztők, ébresztő!!! Nem a sédermodell 6.0-ra kellene gyúrni, meg nem azon dolgozni hogy a hordó hányfelé robban szét és milyen effektekkel, hanem tessék alkotni, gondolkodó művészembereket alkalmazni, hogy olyan játékokat készítsetek, amiért a fogyasztó boldogan előveszi a pénztárcáját! És nem a másikat kellene majmolni, mert éppen bejött neki valami, inkább csináljatok valami mást, az igényességet és a játékélményt tartva mindvégig szem előtt!
  • Adam II
    #19
    Ezt a levezetést lehetne folytatni például azzal ,hogy miért is warezolnak az emberek--->nincs pénzük megvenni a játékot--->miért azt most nem részletezem.
  • Micsu
    #18
    hs tényleg kijön nyárra lesz olyan gép amin futni fog rendesen, kiv vagyok erre mintmond a fejlesztő...

    http://www.vr-zone.com/?i=4555

  • schrank
    #17
    mit ért 2-3 éves gépen hogy a 2-3 éve csúcsgépnek számító gépeken fog döcögni full low-on
  • schrank
    #16
    nnna ezek a kritériumok a krájsziszra nem lesznek igazak
  • Tinman #15
    12.000-nél ér véget... extrém kivételek persze vannak.

    Nézd csak meg, hogy a PC új nevek 7000-12.000 között vannak. De átlagban 10k az igaz... azért egy akár több száz órát garantáló NWN 2-ért nem sok a 10k, ahogy anno az Oblivionért sem volt sok a 9990 Ft.
  • Juszufka
    #14
    Én már korábban is kifejtettem a véleményem, most csak annyit írok: egyetértek.
  • gyuri12
    #13
    én vennék játékokat,ha nem minden "normális" játék 12000-től kezdődik.
  • Cat #12
    ha régi játékokról akarsz olvasni, ne híroldalakat nézz.
  • edios
    #11
    Ebben van némi igazság..
    Elég sokminden zajlik most is a "játékéletben", legalábbis annyi minimum, hogy ne minden 3. hír Crysisről szóljon. (Főleg ha a játék nálunk minden 10. embernél megy majd rendesen, nekik meg a fele úgyse veszi meg:))
  • schrank
    #10
    az hogy ronda lesz az egy dolog de ahhoz a "híres" fizikához azért gondolom kell gép is nem csak egy vga
  • Tinman #9
    Hát némi igazság bizony van abban amit mondasz.

    De megértem a cikk íróját is. Neki gondolom ki van adva, hogy hírekről kell főleg írnia. Arról nem a "Szabi" tehet, hogy a megjelenő PC-s játékok így január/február tájékán olyan szinten xarok, hogy nincs mit írni róluk.
    Így maradnak a várva várt címekről szóló lényegtelen hírek.
    Igen, az év eleje mindig is uborkaszezon volt, de évek óta ez egyre durvább méreteket ölt.

    Minden, mindennel összefügg. ---> Ezt érdemes észben tartani és úgy tovább olvasni.

    Mert: Ne a cikk íróját szapuljátok, hanem azon gondolkodjatok el, hogy miért tart a PC-s játékipar ahol.
    Igen, ebben nekem is, nektek is szép részetek van, mert bár én is tengernyi játékot veszek EREDETIBEN, azért bizony megesik -főleg a rövidebb játékoknál-, hogy letöltöm. Ahogy elnézem az SG-s fórumokat néha az az érzésem támad, hogy mindenki csak letölt... persze vannak kivételek!

    Tehát a képlet egyszerű: Évek munkájának eredménye elkészül. ---> Warez --> Fejlesztők kedvének drasztikus csökkenése, átpártolások konzol frontra /igen ott is jelen van a WRZ, de komplikáltabb, sokszor "rizikósabb"/ ---> Csökkenő játékszínvonal ---> Kevés megjelenés ---> Sok igénytelen megjelenés ---> Kevés igényes hír

    Na, jól levezettem, hogy ne szapuljátok Németh urat? :-)))
  • HuAn82
    #8
  • koschwarz
    #7
    végülis ha nem lesz rondább dx9-cel mint a farcry, akkor nem lehet vele baj.

    bill gates meg bekaphattya.
  • Daell Drow
    #6
    Ugyanakkor figyelmeztetett mindenkit akinek DirectX 9-es kártyája van, hogy ne nézegessen DirectX 10-es képeket, mert nem fog ráismerni a gépén a játékra
    az osszes kiadott kép dx10-es, tudna mutatni valaki dx9-est. muszaly mert nekem GF5900 em van
  • gyuri12
    #5
    és ez mind igaz:)
  • rgerg
    #4
    írás közben dolgoztam...bocsi a furcsa ragozásért...
  • rgerg
    #3
    Megmondom őszintén a p*csöm kivan a Német Szabolcs féle cikkekkel.Már ha csak a főoldalon megpillantom a cikkek címét már tudom hogy mire számíthatok:három új kép,4 értelmetlen mondat és legfelül a név.
    Miért hiszed azt kedves Szabi,hogy minden nap be kell jelentened valami áttörést?
    Minden nap megjelenik valami extrafasza cím 3-4 olyan képpel amit már négyszer megjelentettél négy másik extrafasza címmel.
    Nézd,én nem várom el senkitől,hogy csak azért írjon hogy elolvassam.Pláne ilyen átlátszóan...kb "a Crysist egérrel és Bill-tel is lehet majd játszani","TFT monitorokon is lehet majd élvezni a QW:ET(vagymiaz)","A fejlesztők megígérték,hogy a korábbi híresztelésekkel ellenére jó lesz a W lesz az előre és az A a balra"."Lehet majd strafe-elni a STALKERben".

    Ráadásul mire végigolvasom amit írtál olyan érzésem van mint amikor egy óccsó helyen veszek egy túrós táskát és a végén rájövök hogy hiába vártama túrót...és még mindig érzem ahogy a száraz morzsák karcolták a torkom...

    Van egy javaslatom(nehogy bárki azt mondja,hogy csak szapulok minden építő kritikai jelleg nélkül):írj régi játékokról is.Engem például érdeklnének régi játékokról szóló cikkek,vagy jó kis flesses játékos cikkek.Vagy fordítgass játékleírásokat a wikipédiáról.Javasolj olyan játékokat amiket érdemes elővenni,vagy hasonlíts össze dolgokat...mittomén.

  • Morden23
    #2
    "Az aránylag kis gépigénytől azt várják a fejlesztők, hogy a játékosok közül minél többen döntenek úgy, hogy megveszik portékájukat."

    Persze ez önmagában is egy paradox elgondolás, hiszen a játékot éppen azok akarják futtatni a gépükön, akik rá vannak zizzenve a DX10-es nextgen grafikára. Merthogy ofkorsz a Crysis eddigi marketingje csak és kizárólag a látványvilágra épül (meg a nextgen fizikára).

    Ergo ha ronda, akkor szart sem ér.
  • szurka
    #1
    "...akinek DirectX 9-es kártyája van, hogy ne nézegessen DirectX 10-es képeket, mert nem fog ráismerni a gépén a játékra akkora lesz a különbség."
    Hehhhe jó duma, de félek, hogy igaza van