22
-
ecneb #22 Biztos két suliról :D -
#21 Nyugodjék békében! :( -
pzssoft #20 a róla elnevezett suliban igenis volt megemlékezés, vagy vmi ilyesmi (sajnos csak később láttam a felavatott szobot róla az aulában virágok között), azt hogy pontosabb mi volt, nem tudom. amúgy én is oda járok... ööö mmint én egy róla elnevezett karra járok :) (bmf-nik) szóval lehet két suliról beszélünk :) -
#19 LOL ez alap, szerintem amerikában is van fősuli ami az ő nevét viseli.. -
ecneb #18 Nemtom így tesóm mondta az infót, hogy ma van az évforduló... az a szomorú, hogy én egy róla elnevezett suliba járok de semmi felhajtás vagy említést nem láttam ma... ez azért elég szomorú...bár lehet, hogy én vok vak,vagy csak halogatják... nemtom... amúgy R.I.P -
sathinel #17 ha nézel discovery-t akkor láthatod hogy sokszor ha nagyon pontos mérésekről gyártásról van szó akkor Európa más országaiból pl Németország, Anglia hívnak szakembert nem pedig amerikából. De amíg nállunk nem felelnek meg az egyetem annak az elvárásnak hogy fenn tudja saját magát tartani, addig állami, politikai bakik sorozatát követik el. Sok tudósnak nem a pénz számít mint már beszéltük. A munkakörülmények nincsennek meg nem arról van szó hogy luxusvillát akarnak hajóval. A jobb életkörülményről az a véleményem, hogy élnék inkább a németeknél. -
kricsi #16 Szerintem ez nem leszarás kérdése.
Az USA aktívan veti be az úgynevezett "agylopás"-t , ez ellen nem tud senki semmit tenni, hisz Az USA még Németországnál is jobb életkörülményekkel rendelkezett...
Ezellen nem lehet semmi se tenni... :) -
Brainpumper #15 Jó ember volt...
Nyugodj békében, soha nem felejtünk el! -
zuza #14 Hát persze hogy elment minden híres tudós,nem kaptak megfelelő támagogatást ráadásul jól s*ggbe rugdosták őket...Gratula Magyarországnak -
jasszka #13 hát igen...
12 magyar nobel-díjasból csak 1 élt Magyarországon... -
klastrom #12 Így van sajnos ahogy mondod a nagy feltalálóink és okos embreink szépen lekoccolnak innen a gecibe mert itthon a lófasz se becsüli meg őket... -
sathinel #11 Vannak emberek akik jó üzletemberek és vannak akik szinte a jövőbelátnak. Valahogy nem a porofit a lényeg a tudósoknak. Ilyen gondolkodást ne várj egy profitorientált emberkétől. Szerintem a két embert 1 napon sem lehet említeni.
Az ilyen embereket kell megfogni itthon mert szerintem ma is van ilyen csak ha kimondja mit akar akkor a politikusok leugatják. Nemrég is volt hogy inkább kimennek amerikába vagy más országok egyetemeire kutatni mert ami itthon van az ............ -
brueni #10 KIRÁLY.
a cikk sem rossz... -
Chris05 #9 Hiába, a magyar szürkeállomány. Nyugodjék békében! -
Chris05 #8 "Neumann az emberiség közös kincsének tartotta a számítógépet, s nem volt hajlandó szabadalmaztatni ötleteit". Billi G..i mikor tenne ilyen dolgokat pl. -
#7 Budapesten van még róla elnevezett főiskola is:)
Amúgy rengeteg történet van Neumannról. Volt a Spektrumon is, meg Teller Ede önéletrajzában is írtak róla.
Eszméletlen egy pasas volt:) -
#6 Mekkora arc volt!:)
Nyugodjek bekeben! -
ati88 #5 Minden tiszteletem az övé. Nyugodjék békében. -
virs lee #4 És a warez előfutára:
[i]A fejlődés ellen nincs gyógymód. Meg fog hiúsulni minden olyan törekvés, hogy biztonsági csatornákat találjunk a haladás mai, robbanékony változatai számára.[/ii]
:D -
Atees1987 #3 "aki már hatéves korában képes volt két hatjegyű számot fejben elosztani."
nem semmi, én most nem tok ilyet osztani -
gyuri12 #2 az informatika/matematika tanárom kedvence:)
amúgy le a kalappal előtte -
fixpont #1 Ő volt a legnagyobb! *FőHAJTÁS*