Kivonulna a Siemens a legkorruptabb régiókból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit felsoroltam az mind állami megrendelésérõl/állami tulajdonú cég megrendelésérõl szólt.
uniu
Nem ez a problema. Hanem az aki ilyen arut is elfogat a beszallitotol.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Sliders
A Siemens szerintem az ulragagyi széria. Kész vicc, hogy õk beszélnek itt korrupcióról. Ami szar az szar is marad. Idáig az összes HW-juk ami megfordult a kezemben egyszerûen szar volt.

Ha kivonulnak a korrupt régiókból éhenhalnak.
Máshol nem lehet ám eljátszani, hogy kettétörõs villamos nevét adják az új "papír" ajtómechanikásnak, és ezzel nyernek közbeszerzési tendert. Meg nem tudják eljátszani a postával, hogy olyan bélyegzõgépeket adnak el neki, amelyik egyik APEH csomagot azért nem tudja bélyegezni mert túl vastag, a másikat meg mert túl vékony. Meg nem építhetnek a postának olyan elosztó központot (Budaörs) ahol csak 50%-os teljesítményen mehet a szintén általuk gyártott elosztó gépsor, különben szétrázza az épületet a statikai vizsgálatok alapján. Meg nem tervezhetnek ugyanerre a központra olyan keskeny kaput, amin a postán rendszeresített mercedes kamionok tükrét be kell hajtani _tolatás közben_, különben letörik.
Szóval a Siemens elõször próbáljon meg _minõséget_ gyártani, aztán majd megél korrupció nélkül. Ilyen szemeteket amiket most csinál csak úgy tudnak eladni, ha közbeszerzési pályázaton jól megkenik a bírálókat - ahogy eddig is tették.
mrzed001
"Miért nem lehetne az a megodás hogy kirúgják és feljelentik azokat akik korruptak?"
Kapásból a legjobb üzletkötõiket egytõl egyig?

Õk pedig talán a legjobban tudják, hogy mely országokban korruptak a vásárlók (mondjuk az összes ahol jelen vannak?), hiszen éppen õk korrumpálják (fizetik le) õket (és pont ilyen esetekben érnek el szépszóval luxusprofitot)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Miért nem lehetne az a megodás hogy kirúgják és feljelentik azokat akik korruptak? Nem maradna egy sem? Nem veszem be hogy tényleg kivonulnak és lemondanak a profitról.

Én is ezt akartam mondani!
kezdhetik magyarországgal