210
-
Son Goku96 #210 Sziasztok azt szeretné megkérdezni hogy hogy lehet karaktert berakni a mugenbe?? -
rostyson #209 Csekkoljátok Facebook-n a Darkwork Production oldalát: http://www.facebook.com/pages/Darkwork-Production/180632581968868
Ha minél előbb szeretnél értesülni a legújabb hírekről, akkor lájkold az oldalt! ;) -
921 #208 Egy mugennel foglalkozó honlap.
Link -
kisrajczy #207 Szevasztok. Szükségem lenne karakterekre, ezekből.:
- Dragon Ball AF
- NARUTO Shippuden
- Bleach
- Capcom vs SNK
- Marvel
És még pályákra is.:
- Dragon Ball pályák (pl. Namek)
- Poén pályák (FUN Stage)
- Marvel pályák (pl. ESB [EMPIRE STATE BUILDING] teteje)
Ha lehet, akkor ezeket LINKEKBEN küldjétek el nekem is az alábbí címre.:
[email protected]
Köszönöm előre is.: Kisrajczy
Ui.: Ha kész a MUGEN, akkor feldobom, és letölthetitek ti is. :D
Megprbálom egy vérbeli, 2D-s, -s játékká tenni a MUGEN-t. Hawe Nice Day all. :) -
rokudaime #206 rostyson!!!
szeretném ha segítenétek karikat készíteni mert szeretnék egy rakat mugent felrakni az oldaladra nem szeretném hogy mi magyarok lemaradjunk
a külföldi mugen oldalakkal szemben!!! -
rokudaime #205 hello nekem tud valaki hogyan kell használni a mugen kari készítőt?
nagy szükségem lenne rá.
-
Mazokuyusuke #204 http://mugencharacters.ucoz.com
ha valakinek kellen karakter akkor itt talál a kedvére valót
itt talűáltam a legnagyobb karaktert 20 Mb !!!
kb olyan 1200 karakter van rajta -
Mazokuyusuke #203 hali
valaki rudna segíteni?
meg szeretnék tanulni karaktereket szerkeszteni
aki vállalja hogy segít
itt az msn címem. [email protected]
előre is köszönöm
üdv mazokuyusuke -
Kobura #202 Hello... lenne egy prolbélám.. Drephishez hasonlóan nekem is az a problémám, hogy az FNT. fájlokat nem tette be rendesen a gépembe az install... sőt... utólag sem engedi... míg várok a segítségre, addig is keresgélek... -
rokudaime #201 aki megmondaná anak küldök 3 db naruto mugen linket nem nsmugen meg nem battle arena hanem mást -
rokudaime #200 hello én új vagyok még és szeretném ha valaki elmondaná hogyan tudok mugen karaktereket csinálni a készíítő progival -
rostyson #199 Sziasztok!
A leghíresebb magyar MUGEN készítő csoport, a Darkwork Production holnaptól indít egy pályázatot MUGEN játékkészítés témában. Aki tehetségesnek érzi magát, és érdekelné is a dolog, az tekintse meg a következő oldalt a részletekért: http://darkwork.ucoz.com .
Üdv.: Rostyson, a Darkwork Production vezetője -
balkq #198 Sziasztok!
Valaki írja le hogy hogy lehetne átállítani gaaranak a homokfalát, hogy gyorsabb legyen és erősebb. A mappájának a neve: Gaara_COSPLAY -
Gviktor #197 Mér vna az hogy a Dbz evo-ban a menüben nem tudok fölfelé menni a játékban pedig a karakter magától fölfelé ugrál???????? -
assa666 #196 hali tudna vki küldeni egy olyan linket ahol normálisan elmagyarázza hogy hogy kell használni a fighter factoryt lehetőleg magyart mert naon hülye vagyok hozzá előre is köszi -
djisti #195 Ajánlom mindenkinek az isamu nevű mugent bleach + dragonball z+ naruto + mario+ stb
http://www.10001downloads.com/software/isamu-19551.html
-
feamatar #194 remek lett gratta!! -
rostyson #193 Szasztok!
Elkészült az első saját karim végre!!! :D(még nem olyan nagy szám, de kezdetnek sztem nem is olyan rossz :D)
Ha van kedvetek, akkor megnézhetitek :)
http://www.youtube.com/watch?v=jmVY3TL-zwE -
feamatar #192 marvel vs capcom meg egy két jó mugen link volt itt a fórumon ha kicsit visszaolvasol -
feamatar #191 hi!!
naruto ultimateet nem tudok, viszont Naruto Battle Arena 2t találsz mininován -
Crusnik #190 Hi
Nekem Naruto Ultimate mugen hez kéne letöltő link de sehol se találok :S
Illetve marvel meg digimon mugen is érdekelne -
#189 kössz as egitséget
:)
-
feamatar #188 naruto 3d tudtommal csak PS2, vannak rippelt 2ds spriteok innen onnan, de azt hogy hol láttam nem emléxek -
Botisz #187 ha van naruto 3d-s game akor ird már le mi a linkje youtube-on me nem találtam azt én is meg akarom nézni :D -
feamatar #186 normálisabban is megfogalmazhattad volna a problémádat...
próbáld ki a következőket: mugen.cfg fileban írd át a video win résznél levőket a következőre:
Width =1024
Height =768
Depth =32
Stretch =1
DoubleRes =2
DXmode =hardware
VRetrace =0
BlitMode =normal
elméletielg ezekkel a beállítássokkal indulnia kéne... -
#185 ezt irj aki :"error chant chang video mode
-
#184 lécci help mert letöltöttem és nem tom mér nem megy el mindig azt irja ki h error
-
1414geri #183 youtubén.sorry -
1414geri #182 nem tudja valaki hogy an az a naruto mmorpg játék amit egy ember csinált 3dés pcre és hát a grafija nem a legszebb de 3dés naruto pcre!!!! na azt nem tudja valaki honnan lehetne letölteni? aki nem hiszi el nézze meg a íoutubén hogy van!!!!! -
Atomkoponya #181 Nem tudja valaki hogy honnan lehet leölteni a naruto mugent??? -
PC Master #180 Hello. szeretném megtudni hogy bleach mugenes játékot honnan lehet letölteni. az infot előre is köszönöm. -
Yusuke15 #179 hello!!! Valaki tudna nekem segítenni? Kéne nekem yu yu hakusos mugen..mert a neten kerestem sehol se találtam és hát tudto kadni egy linket vagy valamit h honnan tudnék letöltenni? előre is köszi -
feamatar #178 geeezzz... nagyon király ez a mugen... mondjuk nekem a forráskódja kellett volna, de azért ez is több mint a semmi :D
-
Yugioh Fan #177 ja az engem is érdekelne -
#176 ja és azt is mondja meg valaki hogy lehet zenét berakni thx -
#175 Cs gondolom mindenki tudja rajtam kívül hogy hogyan lehet megcsinálni hogy ne csak 10 játékos legessen! plz valaki írja le nekem -
#174 A configban kell beállítani a felbontást. Ha nem megy akkor vegyél fel m$n-re. Bár igaz csak holnaptól leszek fent. Éppen egy kellemes rendszertelepítés közepén vok XD -
#173 Cs Nekem is az a gond mint brolyzolinál nem indul el pár mugen és azt írja ki "Error: can't change video mod to 320*240*16bits. Switch to 640*480*16bits? y/n" és ha y-ra megyek ha n-re egy újabb erroros kép jön vagy kilép.Már fölraktam rá a no limit patch-et is de nem hiszem hogy jól! Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
#172 Pontosan mit ír ki? -
brolyzoli #171 sziasztok nekem van egy rakás mugenem csak nem akarnak elindulni
most mi tegyek?