1050
-
#1010 Ha még nincsen gmail-es email címed, akkor igen.
Én azt a címemet adtam meg, amit már évek óta használok. -
#1009 akkor hozzak létre egy fiókot a gépen gmailest és azt megadom úgy jó lesz ? -
#1008 Én is elég kezdő vagyok még android téren.
Amikor elindítod a telefont, akkor kér egy gmail felhasználót, azt megadod, és utána a market ingyenes részét tudod használni. Nem kell semmi bankkártya hozzá, főleg, hogy itthon a fizetős dolgok nem elérhetőek, így pl meg sem jelennek a marketben.
Viszont a fizetős programokat le lehet warezolni, és azt feltelepítve általában működik. Nekem pl így van az NDrive-hoz magyar térképem. -
#1007 most nincs wifi a közelbe nem tudok felmenni a netre, de majd ha lesz vhol akkor elég lesz csak egy email cimet megadni meg egy jelszót vagy hogy megy ez?
gmail-t ha létrehozok a telefonon belül az ingyenes vagy egyáltalán húzhat le pénzt bárhogy is a market ?
láttam a videókon hogy a nem ingyenes progikat csak bankszámlás utalással lehet megvenni szóval ez engem nem érint :D
bocs, hogy ilyen sokat kérdezek csak kezdő vagyok még a dologba nem akarok beleugrani semmibe míg nem láttam egy hozzáértő ember válaszát. -
#1006 .apk fájlt tudsz telepíteni a telefonra. -
#1005 most nem hozza be de köszi majd megpróbálom még a napokban.
csak hallottam olyat hogy valami APK cucc kell hogy feltudjam ezeket rakni, ez érvényes minden programra? -
#1004 http://forum.mobilism.org/
Itt van egy csomó alkalmazás, de lehet egy részük nem fog futni, mivel a te mobilodon asszem csak 1.6-os android van.
Illetve a marketen vannak még alkalmazások dögivel, és mind ingyenes, mivel itthon még nem lehet venni programokat. -
#1003 Felmásoltam pár zenét a telómra (xperia x10) de aztán valahogy magától eltüntek :D
bemegyek a media scapebe és azon belül hol tudom megnézni a teljes listát ?
meg vannak értelmes android alkalmazások amik 100%-ig ingyenesek és adatkábel segítségével fel tudnám őket rakni ? -
#1002 De akkor szeptemberben majd lehet frissíteni, nem? -
#1001 Tegnap végignéztem csomó utcát itt és volt jópár nyílt hálózat jó jellel mégsem ment rá egyikre se , mindig leválaszott azt írta ki.
De mintha leszarná amit csinálok :D
1 wifire sikerült rámennem a városba az meg ilyen fizetős szarság volt áá :D
ték -
#1000 Sziasztok!
Vettem ma egy pár napot használt VIVAZ-t :)
A kérdésem lehet,hogy láma de van valami jelentősége ennek a szoftverfrissítésnek?
És,hogy érinti e a névjegyzéket ami a telefonban van eltárolva?
Már azért kérdezem mert még soha nem csináltam ilyen frissítést..
De gondolom nem bonyolult... de azért valaki elmondaná nekem úgy pár lépésben,hogy hogyan kell végezni egy ilyen frissítést!
Köszi előre is!
Amúgy jó kis teló tetszik!
Üdv:JOE -
#999 Mapsot nem használtam még az X10-en, de lehet, hogy normális.
Ha nagyon gyenge a jel, akkor előfordulhat, hogy ledobja...pl, #997-et is x10-en írtam, 2-es jelerősséget mutatott 10 méterre a routertől és egyszer meg is szakadt. -
#998 amúgy Google Mapsbe ha benen vagyok és nyomok egy vissza gombot akkor kilép teljesen a programból ?
meg találtam itt pár nyilvános wifit igaz gyenge jellel de rámegyek h kapcsolódás és gondolkozik rajta aztán kiírja hogy leválasztva, ez normális ? -
#997 Igen, a térő ikon mellett, illetve a beállìtàsok, vezeték nélküli vezérlők, wifi menüpontban látod -
#996 az a baj h környéken nem tudok nagyon csatlakozni sehova se, hiába írja hogy nyílt hálózat...
fent kéne jeleznie a wifi jelet ha létrejött a kapcsolat ugye?
-
#995 Gmail accounttal belépsz, ha wifin netezel akkor az ingyenes.
A marketben jelzi mi az ami ingyenes.
Am most én is x10-ről netezek a melóhelyen. :-) -
#994 mármint úgy értem ha bemegyek a marketbe akkor használja a netet és az ingyen van ?
programoknál jelzi h mi ingyenes és mi nem ? -
#993 Vannak fizetős programok is, de sok ingyenes. -
#992 a marketből ingyen frissít mindent ? -
#991 Google maps tud beszélni, frissítsd a marketből
Igen, ingyen netezel, ha jók a beállítások
Tarifacsomagokkal nem vagyok tisztában.
Amúgy várhattál volna vele, szeptemberre mondták a 2.1-es változatot. -
#990 hello.
Xperia X10 lett végül.
Lenne pár kérdésem: a google maps gps beszél valahogyan ?
ha a wifi mellett pipa van a beállításokba egyből a böngészőre rámegyek akkor már ingyen netezek ?
ha sima eco csomagom van és nincs wifi kappcsolat akkor rá sem enged a netre ?
bocs a sok kérdésért, de kezdő vagyok még ebbe a témába :D -
#989 Esetleg G900, ami hasonlít tudásban rá
vagy újabb típust? -
Vlala #988 A P1-es kategóriájában valami más telefonra, amivel összevethetném.
A tartozékaim miatt mindenképp SE kellene, sé "nem baj", ha netezni is lehet vele :) -
#987 Milyenre gondolsz? Az összes SE típust ismerem -
Vlala #986 Esetleg van valami alternatívája? -
Vlala #985 Köszi, akkor rá is repülök :)
Az S500 sajna nekem is tönkrement, kijelző, előlap tropa (pedig csak a zsebemben volt, amikor elütöttek), ezért kell egy új.
Lehet, hogy rá kellene még szánni a pénzt, de most újat szeretnék :) -
#984 Ó, de imádtam az s500i-met, amíg elnem kezdte forgatni a kijelzőt:/.
Maximálisan kielégíti az igényeidet a P1:D
Ugyanazzal a fast porttal rendelkezik, szintén m2 es memóriakártya, gond nélkül belerakható minden;) -
Vlala #983 Up.
Ha nem baj.
Kinéztem magamnak egy régeibbi "okos" telefont, egy P1-est. Eddig S500i-m volt, nem vagyok valami nagyigényű high-tech terén, tehát nem kell 4G telefon HD kijelzővel, GPS-sel és projektor funkcióval, ezért hajlok e készülék felé.
érdemes ilyet venni?
Az S500i tartozékai (headset, memkártya - Micro m2) jó ehhez is? -
#982 nem tudsz játszani multitouch nélkül? hű meg ha... aki játszani akar az vegyen PSP-t -
#981 Szerintem az MT nem parasztvakítás hasznos funkció de nem feltétlenül szükséges minden helyzetben. Ahogy f4ember is mondta inkább játékoknál kell,sőt szerintem csak ott. Aki játszani akar az vegyen szifont,mert az arra tényleg tökéletes. Aki mást is jól szeretne csinálni annak itt van az X10. Minden tudás benne van ami manapság kellhet. 2.1-el meg még HD felvétel is lesz benne mint a Vivaz-ban. -
f4ember #980 Nem teljesen látom, hogy mi köze lenne a multitouchnak a mediascapehez és a timescapehez. Nem nagyon tudja kiváltani egymást a kettő, viszont tény, hogy jó dolog ez a két szolgáltatás. Én úgy gondolom, hogy a mobiljátékok irányításánál jön jól a multitouch. De szerintem az X10 inkább buisness telefon, nem olyanok veszik, akik nagyon játszani akarnának vele. -
#979 Nyilván van olyan, amit megkönnyít a mt, de azért nem létszükséglet. Viszont van timescape és mediascape, amik valamelyest helyettesítik is a mt-t, nem? -
trabiubi #978 Azért elég sok más felhasználási felülete van. Amikor joystick-ként használod a telefont, akkor nem nagyon tudsz máshogy több inputot bevinni, csak multitouch-al. Fogj most androidra egy gameboy emulátort, vagy bármit és próbálj meg a márióban egyszerre lőni és ugrani -
makekx #977 Igaz, a multitouch kb az Iphone óta eröltetik és folyton ilyen parasztvakítás volt szerintem. Jó persze nem gáz ha van, de azért annyira nem egy fontos dolog amennyire beállítják.
Szóval egy normális menürendszerrel nincs is rá szükséged igazán... -
#976 Végülis, a multitouchnak annyi szerepét látom, hogy lehet vele nagyítani kicsinyíteni, más lényeges funkciója tényleg nincs:]. Nekem most egy Samsung s5230am van, cseréltem az s500it mer szétment a csúszka feletti szalagkábel:/.
A nagyítást egyszerűen megoldották úgy, hogy ráböksz a kijelzőre, rajta tartod az ujjad, majd megindulsz szépen lassan felfelé. Nemtudom más telókba hogy van, de neme ez nagoyn tetszett:D
-
#975 kapcsolódó videó, ha már X10 meg MT
http://www.youtube.com/watch?v=JQwgwJOA7fI -
f4ember #974 Hardveresen nem képes a multitouch funkcióra. Szóval egy frissítés mit sem ér. Viszont az X10 Mininek más a képernyő beszállítója, így abban már lesz multitouch, pedig szerintem a kis képernyő miatt, annyira már nem lesz abba fontos ilyet rakni. -
vintage #973 nem, sajnos az sem fogja támogatni... bár nem tudom, hogy mennyire fontos a mt, szerintem nem. Mindent meg lehet oldani egyszerűen mt nélkül is.
A frissítésben 2.1-es android lesz, meg képes lesz az x10 HD-ben videót felvenni :) -
#972 Gondolom én az újabb verziós Android már támogatja a multitouch ot. -
#971 Ja bocsánat nincs:D