Magatehetetlen jogvédők
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg EREDETI DVD filmem és játékom, van de ez a cikk akkor is igazat beszél.
"Én biza vennék 300 forintért egy torrent fájlt, amivel egy jó film minõségi kópiáját tölthetem le. Kevés a 300 a kiadónak? Akkor töltjük tovább ingyen."
Én még 500-ért is, de ehhez lehet, hogy el kell hagyni ezt a széthúzó, álnok, kapzsi országot /tisztelet a kivételnek!/.
"Én biza vennék 300 forintért egy torrent fájlt, amivel egy jó film minõségi kópiáját tölthetem le. Kevés a 300 a kiadónak? Akkor töltjük tovább ingyen."
Én még 500-ért is, de ehhez lehet, hogy el kell hagyni ezt a széthúzó, álnok, kapzsi országot /tisztelet a kivételnek!/.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#worship>#worship> Tegnap este az RTL blukon volt épp - vagyis hajnalban - az a ...trambulinos számos együttes. Nah õk pl mondták, hogy nem a közönségnek zenélnek, hanem maguknak készítik...aztán ha megtudnak belõle élni az sem baj. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyrészt neten kellene értékesíteni, hiszen így nagyon sok munkafázis kimarad. Vagyis nincs terjesztés, nincs CD gyártás, szállítás stb.stb. Egyébként én azt várnám, hogy a szerzõk és elõadók mikor kerülik meg a KIADÓT. Ugyanis fel kellene már nekik és ébredni. El lehet menni egy internetszolgáltatóhoz, lehet készíteni oldalakat ma már szakértelem nélkül egeret ujjacskáink között szorongatva, elõ lehet állítani mp3-at, és ami a legszebb, hogy szépen ezért online lehet pénzt is kérni. Csakhogy ez így jóval olcsóbb lenni, mint fizetni a BMG-t, meg a Sony-t, meg az isten tudja kinek a vezérigazgatóját amikor felszed pár zenekart az utcáról, futtatja õket, aztán röhög a markába, miközben elásultan cserélgeti a Mercédeszeit a feneke alatt.
Ez ötletnek jó, csak szerver oldalon kell ám ehez jópár gép, és nagyon nagy sávszélesség, ami nem 2Ft. Én is gondolkodtam már ilyesmin, csak ez gondolat szintjén meg is maradt, mert még a közepes cégek sem engedhetnek meg maguknak ekkora anyagi ráfordítást sajnos. 😞(
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyetértek!!
Egyetértek!!
http://www.raphirek.hu
Nox-ot meg elvbõl nem hallgatok miután nagy mellénnyel kiállt a hallgatói ellen, és verte a nyálát a Proart bulikon. Ugyanis a nox soha a büdös életben nem futott volna be internet nélkül (gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki netes mp3-ból hallottam eg a dalaikat).
Arról már nem is beszélve,h ogy a régi eredeti hangzás elveszett, és mára tényleg kommersz lett.
Válltig állítom. Vagy zenét csinálni szeretsz, vagy pénzt. A kettõ együtt nem megy. A nox is a pénzt választotta.
Arról már nem is beszélve,h ogy a régi eredeti hangzás elveszett, és mára tényleg kommersz lett.
Válltig állítom. Vagy zenét csinálni szeretsz, vagy pénzt. A kettõ együtt nem megy. A nox is a pénzt választotta.
Remek cikk. Végre. Errõl van szó!!!
Mellesleg a netes értékesítés sem leányálom. (legalábbis itthon nem)
Tessék megnézni a Tréonlány zeneboltját. 400-500 forintos áron húzhatod a gagyit, amit DRM-es WMA, ráadásul listát kell böngészni, hogy melyik mp3 player-el megy.
Vicc!
Mellesleg a netes értékesítés sem leányálom. (legalábbis itthon nem)
Tessék megnézni a Tréonlány zeneboltját. 400-500 forintos áron húzhatod a gagyit, amit DRM-es WMA, ráadásul listát kell böngészni, hogy melyik mp3 player-el megy.
Vicc!
a filmek árával szerintem már nincs is probléma, inkább a zenéket lehet emiatt kárhoztatni: egy DJ otthoni számítógépen összedobott cucca 4-5e ft, míg egy tizmillió dollárokért készített film 990, ez nevetséges.
A másik az tényleg a kinálat hiánya: hol vannak a hazai filmes boltok? a sávszélességet már a T-Com és a UPC is az egekig emelte, viszont a legális tartalom tökéletesen hiányzik. Chelloval március 1-tõl 10 Mbiten fogok ülni, azaz kb. 6 perc alatt lejön egy 700 MBos film - mikor kapnak észbe a kiadók, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor ez az igény mind-mind illegális forrásból lesz kielégítve? Minél késõbb kezdik, annál nehezebb, hiszen aki egyszer már leszedett ingyen egy filmet, azt nagyon nehezen lehet visszaterelni a fizetõs részre, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, amiknek még a csíráját se látni.
A másik az tényleg a kinálat hiánya: hol vannak a hazai filmes boltok? a sávszélességet már a T-Com és a UPC is az egekig emelte, viszont a legális tartalom tökéletesen hiányzik. Chelloval március 1-tõl 10 Mbiten fogok ülni, azaz kb. 6 perc alatt lejön egy 700 MBos film - mikor kapnak észbe a kiadók, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor ez az igény mind-mind illegális forrásból lesz kielégítve? Minél késõbb kezdik, annál nehezebb, hiszen aki egyszer már leszedett ingyen egy filmet, azt nagyon nehezen lehet visszaterelni a fizetõs részre, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, amiknek még a csíráját se látni.
Igaza van a cikkírónak! Correct!<#eljen>#eljen>
Az ASVA meg elbújhat a francba!<#nezze>#nezze><#levele>#levele><#gunyos1>#gunyos1>
Az ASVA meg elbújhat a francba!<#nezze>#nezze><#levele>#levele><#gunyos1>#gunyos1>
A tescoban lehet kapni elég sokfajta filmet 599-999 forint között. A nagyrésük hulladék, viszont néha belekerül 1-2 jó film. Lehet hogy már láttam azokat 100x, viszont nekem megér ennyi pénzt, hogy a polcomon láthassam eredetiben.
Talán ha az új filmeket is ennyi pénzért adnák több ember vásárolna ilyeneket, _szerintem_.
Talán ha az új filmeket is ennyi pénzért adnák több ember vásárolna ilyeneket, _szerintem_.
Jó beszólás.
← ElőzőOldal 3 / 3