63
  • Sanyix
    Én vergődök? Te keresgélsz mindenfélét hogy bizonyítgass nekem :D És még mindíg nem tűnt fel neked hogy teljesen felesleges, mert úgysem fogom elhinni . A másik dolog meg hogy ez az egész nem jelent semmit, úgyis a warez fogja eldönteni hogy melyik nyer, és kész.
  • Sanyix
    Hát inkább úgy hogy fúj minden piaci helyzetét undorító módon törvényellenes módszerekkel mindenáron bővíteni próbáló nagypofájú vezetőkkel, nagypofájú kijelentésekkel operáló cégek :) ide tartozik az m$ és a sony is, de még elég sokat lehetne találni. És útálni egy céget még mindíg normálisabb mint egy céget imádni :DD kivétel ha az a cég a tiéd, és vagy ott dolgozol és kva sok pénzt kapsz :) mert akkor érthető az imádat. Csakhát általában nem így van.
  • UNREG
    Kamu?

Ennyire ne vergődj, szánalmas.
  • zzebi
    Volt szerencsem mar eleg sok Blu-ray es HD-DVD videot latni jo minosegu, hatalmas TV-ken. Hat, oszinten meg kell, hogy mondjam, hogy az alapjan, amit eddig lattam a Blu-ray egy fos. Egyszeruen nem ertem, hogy mitol jobb sokkal a HD-DVD-k kepminosege, amikor kisebb savszelessegu videokat tartalmaznak, raadasul mar ugyanazzal a tomoritessel. Sajnos ez meg a demo lemezekre is igaz.
    Mindez akkor valik igazan durvava, ha hozzateszem, hogy en meg Sony fanboy is vagyok...
  • DjDano
    Sanyix jelmondata: Fúj Sony, Fúj MS, Fúj mindenki aki vezető szerepet tölt be a világcégek rangsorában.
  • Sanyix
    Tudok olvasni, éppen ezért kamu, mert hol az eredeti forrás linkje? Sehol -> kamu ennyi. Ennyire elvakít a sony imádat hogy mindent elhiszel?
  • UNREG
    A Sony gyűlölet annyira elvakít, hogy már olvasni sem tudsz? A "psx akármi oldal" csak lehozta a hírt, a tanulmányt a Nielsen Videoscan hozta. De megértem hogy most kapálódzol, eddig mindenütt a Bluray bukását vízionáltad, elég rossz érzés lehet látni az ellenkezőjét.
  • Darth Sith
    nagyon helyes. :)
  • Scintillation
    Kedves Peter,
    a cikkben emlitett 3.5-szeres kulonbseg az abra szerint a aprilis elsejen, es nem januar elejen lesz merheto.
  • Vorpal
    egy hülye mindig akad minden fórumban?
  • Feriboy
    én inkább a blu-ray győzelmének örülnék, mert annak nagyobb a kapacitása, és én főleg adatmegőrzésre használom az optikai lemezeket
  • Emmegki
    a Thompson mivel foglalkozik? :D
  • Cactus
    Azért ez vicces, mert feltételezem nálad nagyobb rálátassal rendelkezők sem tudnak dönteni, de te már tudod az igazat :) Végülis nekem tökmind1, majd veszek olyat, amit többen használnak. Vagy kombót. De én még a DVD-vel is elvagyok.
  • dez
    Fos? Miért lenne fos?
  • dez
    Nem csak ennyi, mert itt nem a lejátszók számáról van szó, hanem az eladott filmek arányáról.
  • lokko
    a valóság annyi hogy a PS3-ra magában nagyobb a kereslet, mint szumma a HD anyagok lejátszására alkalmas kütyükre
  • Sanyix
    Milyen meglepő hogy psx akármi nevű oldalon ezt írják :) de a valóság vajon mi? :D
  • Hedgehunter #6
    most neztem egy belso blue ray meghajtot a gepembe a plextortol 800 euro lg 677 euro de meg varok egy par honapot.....
  • Rolesz
    Ezt eddig is tudtuk...
  • Szefmester
    sztem ez volt várható..
  • Pharaoh
    Saját tapasztalat?
  • szombi
    Blu ray egy fos.
  • lele
    Nah ez is eljött!