Már márciusban indul a TV2-n a Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Heroes az NBC tavaly õsszel, vagyis alig pár hónapja indult sorozata és bizony ennyi idõ elég is volt, hogy a csatorna egyik zászlóshajójává váljon - nem is csoda, hogy már most tudni, hogy 2007. õszén folytatódik a sorozat a 2. évaddal."
24 - Exile -Nov.23
egy sorozatról nem tudni, hogy hány évadból áll. amíg nézik, csinálják. lehet, hogy 2 lersz, lehet, hogy 5 de lehet, hogy 10.
És ez sokkal jobb mint a Pb 😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
referencia: http://www.sorozatjunkie.hu/2006/04/27/heti-amerikai-nezettseg/
vagy
http://www.sorozatjunkie.hu/2006/04/24/osszefoglalo-reszek-a-pokolra-veluk/
"ha meg lesz Doctor House, azt nem tudom hova rakják, ha a Feleségek helyére megy a Heroes. Elõtte A mélység fantomja, utána meg a 4400"
doktor house természetesen lesz, az elsõ évad ismétlése éppen mácius 19-én ér véget. az már meghonosodzz szerdán, viszont mélység fantomja már nem lesz akkor, hiszen a 8 óra, ha elindul a tavaszi évad, akkor már fel lesz töltve, nem fognak sorozatot adni akkor.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
"The More You Know, The Juicier It Gets" volt a címe. volt egy a 2x10 és 2x11 között, meg ez, ami a 2x19 és a 2x20 közé került.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hûha, Amcsiban ma meg a köv rész. Remélem holnap már nézhetem én is 😄
na jó, nyilván álljon meg a menet. az a legnagyobb hiba lenne, ha bennehagynának egy akcentust. mesterkélt lenne és a nézõt idegesítené, ha mondjuk francia vagy angol akcent lenne (és nem is megoldható igazán), ha meg roma vagy matyó akcent lenne, az hitelesebb lenne, de nevetséges.
naná, hogy nincs akcentus.
btw én eddig angolul néztem, kétlem, hogy ezután ugyanúgy élvezném a magyar szinkront is, elég, ha csak az SG Atlantis szinkronjára gondolunk: "Seperd, Seperd, jelentkezzen" 😄 valami szörnyû, ha az ember végignézett két évadot angolul 😄
14:25 Heroes
15:25 Eureka
16:25 SGA
Sci-fi szombat :-)
Iszonyú jó sorozat, a kezdetektõl nézem, és nagyon meglep, hogy a tv2 rááldozta a pénzt, hogy megvegye. Biztos nézni fogom. Az a legjobb, hogy így hamarosan megjelenik az eredeti digitális változat alá kevert magyar szinkronos verzió is a neten. Mert ugye fanok vannak elég sokan. 😊
Ja igen: Hiro az én kedvencem is. Hihetetlenül lelkes kis fickó. Sztem õ lesz a csapat motorja.
Egyébként a legtöbb képillusztráció a 13. részbõl (legutóbb leadott) való.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
a feleségek 03.21-re érnek véget elvileg, mert lesz egy összefoglalló rész is.
és jön a doktor house, aminek valószínûbb a szerda.
szerintem vagy mögé megy a heroes. (vagy elé, de az butaság lenne) vagy pedig kizárásos alapon péntek. hétfõ, csütörtök, kedd öngyilkosság lenne, hétvége nem játszik. de ki tudja.
Az elsõ esetében február 24. már kezdõdne a film, így ezt kizárnám, ha tuti a márciusi kezdés.
A második esetében március 10.-én kezdõdne a film. Ebben az esetben a JAG-et a 8. évadig adnák most. A szombat 13:30-as kezdés nem igazán valószínû sztem. Egy ilyen sorozatot nem gondolnám, hogy a TV2 ide tesz.
A harmadik esetben, ami a legvalószínûbb, március 14.-én kezdõdne. A Születet feleségek 2. évadja március 7.-én ér majd véget. A 3. évadot forgatják, sztem e helyére fog kerülni a Heroes. Aminek az évadját még szintén nem fejezték be, sõt ez az elsõ eddig még ugyebár. Mindenesetre sztem március 14.-én este 21:15-kor kezdik vetíteni a Heroest. Bár fenn áll a filmcsere lehetõsége, ez esetben lehet máskor, de sztem ez lesz az a sorozat, aminek a helye felszabadul.
😉
tudod, hogy mekkora balhé lett volna, ha a baljós árnyakat nem csillagok háborúja címkével aggatják tele? (mert valljuk meg, jó nagy baromásg a címe😊
és mert ott elszúrták a címet, attól nem kötelezõ a hibát folytatni, de mindegy, ez már így maradt 😞
Kap azért egy esélyt, ha a szinkronhangok megfelelõek lesznek, megnézem a TV-ben is.
A kereskedelmi csatornákon nevelkedett masszának biztosan tetszeni fog . . . <#nevetes1>#nevetes1>
ezek mind a legutóbbi részbõl vannak - egy blogon elmegy, de egy ekkora kaliberû újságnál nem aggályos ez picit?
PS4 ID: Vordengo
viccet félretéve szánalmasak a filmcím fordítások
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Vagy mi? 😊
Jó film? 😊
Nemhogy, olyan sorozatokat adnának mint: a Norm Show-t. és Mindörökké 😊
megbocsátok. nem mondtam ilyet, összekeversz valakivel.
de, ha már felvetõdött. nyilván te is találkoztál olyan emberrel, aki látta angolul és megnézi magyarul. te lehet, hogy nem nézed, de ne magadból indulj ki. (de mindegy, mert ilyesmirõl nem volt szó. segítek: nem neked szól a premier, hanem annak a pármilliónak, aki azt sem tudja, hogy mi ez a sorozat. hõsök, vagy mi.)
mint a sorozatok zömét, igen.
"hol??"
hol nem. mindenhol fent van.
"van hozzá felirat???"
kevés az olyan sorozat, amihez nincs.
nem kellett csinálni, már a 78-as sorozatnál is adott volt a cím.